Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Én a sejtést?l tovább mennék,mert elég jó voltam ahhoz valószín?ségszámításból,hogy kitudjam zárni a véletlen esélyét!
    Nem vitatkoztam csupán egy véleményt írtam az esetr?l normál stílusban,személyeskedés nélkül.
    Az teljesen egyértelm?,hogy kinek a keze van a dologban,de ez már lejebb is levan írva.
    Azt sem értem,hogy miért kellett törölni a hozzászólásomat innen,mert igencsak furcsálom,hogy másik topiciokban még a mai napig is nem fórumra való stílusban történ? hozzászólásokat látok(mégcsak nem is kell hozzá a dühöng?t nézni)és én meg még ide sem írtam olyan stílusban,ami ne állná meg a helyét bárhol.

Belegondoltatok abba is,hogy ezt a képet akár gyerekek is láthatták?
    Gondolom,hogy arra nincs felkészülve senki,hogy egész nap távol tartsa ?ket,mert hátha esetleg ilyennel találkozik mialatt hozzászólást ír a fórumba.

Na mindegy ti tudjátok,ezért biztos,hogy felesleges írni bárhova bármit,hogy utána ha valakinek nem tetszik valami,akkor obszcén képeket,és vírust kapjon,utána meg maradjon csendben mert törölve lesz a hozzászólása.

2. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    vita váltotta ki ezt a rosszindulatú reakciót valakib?l

Én már itt is más oldalon is tapasztaltam, hogy egy bizonyos "M" bet?vel kezd?d? 3 bet?s oldalon a moderátorok viselkedését kifogásolja valaki, akkor az adott oldalon mindent elkövetnek, ... naaaa, nem azért, hogy a kifogásolt dolgot megszüntesség, hanem azért, hogy vagy a beírót elhallgattassák, vagy pedig azért, hogy az adott beírás az oldalról elt?njön.

Itt ezen az oldalon az adott "M" bet?s oldal Staffjához közel álló személy taktikája az, hogy az oldallal kapcsolatbvan felmerült kifogásokra nem is válaszol. Helyette "személyeskedésbe" megy át, panaszkodik a moderátornak miel?tt én bármit reagálnék, hogy én arrogáns meg hasonló vagyok.

Ez végülis egy jó módszer, hogy az adott oldallal kapcsolatos beírásaimat az adott oldal Staffjáinak intuíciói alapján itt töröltetni tudja.

De, ... azért megkérdezném: Ki kit csap ezzel?
    Mert én olyan dolgot írtam be az adott oldalról, amely igaz - hiszen cáfolt helyett fondorlat útján törölve lettek a bejegyzéseim.

Én ?szintén bevallom, hogy ha megfelel? tényekkel bárki meggy?zött volna, akkor elismerem és elnézést kérek.
    Mivel azonban nem ez az els? eset, hogy az "M" bet?s oldalról egy csomó bejegyzésem valamilyen fondorlat útján törl?dnek, ezért kénytelen voltam ezt itt jelezni.

Err?l szólna ez Fórumoldal????? Csak az adott oldalak Staffjainak a véleménye számít vagy pedig be lehet írni azt is, amit mi egyszer? userek egy-egy oldalon tapasztalunk??

3. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lucifer re.

Szia, Lucifer!
    Ki volt írva el?re, hogy a hozzászólások törölve lesznek. Nem a vélemény nyilvánítással volt a baj, hanem túlzottan átment személyeskedésbe a beszélgetés. És talán nem is kellene ezt tovább er?ltetni, mert ugyanaz lesz a vége.
    Akit érdekel a téma ilyen mélységben, az majd megkeres PM-ben.

4. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    miért kell törölni ...

A törölt hozzászólásokban utaltam rá, ha egy témában szó esik arról, hogy az MTT-r?l kirúgott piócák nem azért lettek kirúgva mert sokkal többet töltöttek le mint amennyit vissza seedeltek, hanem azért, mert novembert?l márciusig az MTT-n egyáltalán nem találtak olyan anyagot, amit le tudtak volna tölteni, akkor az MTT Staff itteni "liblingje" egyéb fortélyait (személyeskedésbe való átmenet, "minuszozás" miatti hiszti, pucázás, stb.) bevetve megpróbálja elérni, hogy az adott téma - ha másért nem, de - az ? általa kezdeményezett személyeskedés miatt törölve legyen.

Mivel én kitértem mind a személyeskedés el?l, s?t közöltem azt is, hogy én személy szerint indifferens vagyok az MTT Staff álláspontját véd? személlyel szemben (tehát nem ?t kívánom én piszkálni, hanem az MTT-r?l beírt "csúsztatott" információkat igyekszem kiegyenesíteni), ezért úgy látom, hogy csakis egy lehet?ség kellett az adott beírások törléséhez.

5. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-Lucifer

Ne aggodj Lucifer, Ma en is kicsit mar bemergesedtem mert 3 hozzaszolasomat is toroltek!!! Nekem mas HSZ-em volt nem az MTT vita de azert megis kisse duhongtem egy kicsit!! Egyet ugyan mar a chat-falon tisztaztam a modival miert lett torolve de a tobbi ketto holvan a b...ott ordog tudja csak. Szerintem kellene egyes hozzaszolasokat ha lehetne itt archivalni es nem torolni, hogy ha valaki netan akarja visszael olvasni, tudjon is rola!

6. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszi, greg81

Jó ideig nem voltam fent. Nem olvastam a kiírást.
    Engem nem ért veszteség. Mást, akihez nem jutnak el az általam beírtak, azokat nem tudom, ... nem is akarok találgatni.

Ami aszemélyeskedést illeti, azt hiszem érdemes lenne felfigyelni arra, hogy ha én beírok valamit az MTT-r?l, akkor mindig megjelenik egy bizonyos MTT Staff álláspontját képvisel? tag és nem arra a beírásra válaszol, mit én beírtam, hanem kitalál valami mást, ... moist például a beírására adott "mínusz" min?sítés miatt kezdett hisztizni és ebb?l lett a "pucázás", ... ami már ugye a sértegetés határán van.

Tény, hogy megpróbált a sodromból kihozni, de nem sikerült.

Én erre a módszerre, hogy nem a felhozott kifogásokat cáfolja meg (mert kézzel fogható bizonyítékokat nem tud megcáfolni) helyette mindig személyeskedésbe megy át.

A törölt hozzászólásban benne volt, leírtam: Nem veszem fel a keszty?t, nem fogok a személyeskedésbe belemenni. Engem a provokáló nem érdekel, én ?t sem itt sem az MTT-n nem piszkáltam és nem is akarom piszkálni.

Ezek csak kifogások, aminek az a célja, hogy az MTT-r?l bekerül?, az MTT Staffra, az MTT oldalra nézve hátrányos beírások ilyen vagy olyan furfang útján törölve legyenek.

Megkérdezem T?led is: Ez az oldal err?l szól? Nem tud valaki a beírások utáni provokálások, személyeskedések ellen idejében fellépni?
    Nem lehet megoldani, hogy csak a személyesked? és a személyeskedést kezdeményez? (pl a "pucázó": nincs a pucádban annyi vér, ... stb) bejegyzések legyenek törölve?

Mert ha így marad, akkor a velem személyesked?, vagy személyeskedést kezdeményez? tag mindig el fogja érni, hogy amit én az MTT-r?l, az MTT Staff-ra nézve hátrányos információt beírtam, az mindig törölve lesz!

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jozsefke-re

Szia Jozsefke!

"miért kellett törölni a hozzászólásomat innen" Lucifer félreértelmezte az innen szó a dühöng?t jelenti,és semmi olyant nem írtam aminek törl?dni kellett volna,mert még másik topicokban a mai napig is,ett?l sokkal cifrább hozzászólásokat látok.(nemhogy a dühöng?ben)

8. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-focinorbi!

Szia focinorbi! Nos en megertelek amit te bejegyeztel nagyon is. Es egyetertek avval,hogy a Lucifer bejegyzesei is kicsit tulleptek a hataron, gondolom en azert kerult torlesre a dolog. De! En sajos mint ahogy mar irtam a harom bejegyzesemet egyet leszamitva miert toroltek ez az ami erthetetlen volt szamomra. Igyhat nem birtam ki, hogy ne tegyek itt ez ellen megjegyzest.

9. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    mi a recept adott beírások törlésére?

Köszönöm az együttérzést, ... kedves vagy.
    Engem nem vígasztal a "szomszéd tehene is dögöljön meg" filozófia.

Tény, hogy egyes régebbi tagok jobban ismerik ennek az oldalnak a .... nem akarom azt írni, hogy "hibáit", mert sértésnek szánom, ... de azt hiszem a lagjobb kifejezés talán "kiskapu" lenne.

Tehát az a lényeg, hogy a régebbi tagok ezeket a "kiskapu"-kat kihasználva el tudják érni, hogy a beírást, ami neki nem tetszik, annak a törlését egy id? után elérje.

Amit velem szemben alkalmaztak, az kezdetben a személyeskedés volt. azt követ?en, hogy ez el?l kitértem, most jött ez a "vírus" dolog.

Ami azt illeti volt egy beírásom az MTT-r?l, amiben arról volt szó, hogy az MTT egyik moderátorának, (ha jól emlékszem füred35-nek) volt az az idétlen szórakozása, hogy MTT tagoknak vírusos anyagokat küldözgetett.

Nem is csodálom, hogy törölve lett.

Valószín? ez a beírásom is törölve lesz.

10. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: focinorbi

Máshonnan is törölve lettek hozzászólások.
    Nem értettelek félre.
    Én élvezettel olvasom a Te beírásaidat, felvettem a gondolatmenetedet, tudom, hogy mire gondoltál.

11. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-re Lucifer

Azert abba nem vagyok biztos,hogy ezt a beirasodat is toroljek mert akkor en a nagyfonoknek irnek panaszt, hogy miert van az ,hogy az ember oszinte irasait sorba kitorlik// Ilyen nincs! Ez az egyik. A masik dolog: Mikor volt igenyles az MTT oldal meghivojara volt ilyen mert en is igenyeltem es kaptam is meghivot. De az igazsag az,hogy nekem az oldal nagyon nem tetszett!! Fura szigoru szabalyok, stb! Hamar tul is adtam az oldalon Mai napig sem csipem azt az oldalt. Ez a helyzet!!

12. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lucifer re.

Szia!
    A hozzászólásoknál sokszor használják az emberek a válasz lehet?séget, ebb?l kifolyólag a beírások kapcsolódnak egymáshoz. Ha az egyik hozzászólást törlik, akkor a hozzá kapcsolódóak is törl?dnek. Tehát, ha én most olyat írok, amilyet nem kellene, akkor a Te el?z? beírásod is törl?dik, mivel én ahhoz kapcsolódóan írtam az enyémet.

13. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-mi a recept adott beírások törlésére?

Szerintem az adott beirasok torlesere az archivalas a legjobb recept. Vagy lehet tevedek! Ez inkabb legyen a modik dolga.

14. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tisztelt Modik!

En csak egy oszinte HSZ-szel szeretnem a mai napot zarni.Ne legyenek abban a hitben,hogy azert irogatok mert el akarom erni az ezredesi rangot. Egyaltalan nem!! Csak az a helyzet,hogy ha mar ez az aldott forum oldal tenylegesen legyen az iromanyok es az oszinte sorok es bejegyzesek oldala. Tiszteletben es nagyra tartom a moderatorok munkajat. Hiszek nekik -az o dolguk sem konnyu egyaltalan nem. En is ma egy par bejegyzesem torleseert kaptam fel a vizet. Vegezetul csak azt akarom kifejezni,hogy ha lehetne netalan megoldani azt a dolgot ,hogy a torolt bejegyzeseket nem torolni hanem valami fele keppen el tarolni egy bizonyos kulon topicba vagy valami ilyenre gondoltam. Termeszetes dolog en evvel pusztasagot gondoltam ki mas szemszogbol nezve de ha megsem lehetseges gondoljuk meg nagyon, hogy ki mit ir ki es hova irja ki. "Nyugtaval dicserd a napot!" tartja a kozmondas.

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Törlés!

Sziasztok!
    Nos én nem voltam jelen az oldalon(csak pillanatokra)!
    Mivel nem látom most már a gondolatokat amik törölve lettek ezért nem tudok véleményt mondani!DE,ha egy adott hozzászólás nem csak "tényekr?l" szól,hanem kis"nagy" személyeskedés is lesz benne akkor az a hozzászólás törölve lesz!
    Na már most aki egy ilyen "törölt" hozzászóláshoz írt el?z?leg,egyenérték?,sajnos az is megy !!
    Ha nem lenne személyeskedés egy egy hozzászólásban(rosszabb esetben alpári megnyilvánulás),akkor nem lenne törlés sem!Ami nem volt a múltban sem,és a jöv?ben sem!

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    JOZSEFKE -

Hali

ha jól tudom a fönök már gondolt erre:

http://torrent-empire.me/forumtema/nagy-offtopic

De ugy látszik ezt még A Moderátoroknak is szokni kell : Ha szóvá teszed akkor miért kezdesz el személyeskedni ? És persze a Delete a legegyszerübb és leggyorsabb megoldás !

Sokan mondták már de a legbölcsebb hallgatni : Remélem a GólToTókat nem fogják törölni azt majd megteszem én magam !

Üdv!

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Tisztelt-re

Szervusz!
    Így van nem könny?!
    Valószín? a te beírásaid egy törölt hozzászóláshoz volt írva,így az is ment!Tudom nem könny? ezt néha megemészteni(hidd el nekem is volt benne részem),de hidd ezek nem ellened irányultak!

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jozsefke-re

Szia Jozsefke!

Azt nem is vettem észre,hogy a csak beszélgetünk topicból is törölve lettek a hozzászólások,mert nem voltam a gépnél,de láttam fater beírását,hogy amennyiben folytatva lesz,akkor törölve lesznek a hozzászólások,ezek szerint utána valaki beírt még valami olyan jelleg?t ami miatt törölve lettek.

Nekem speciál semmi olyant nem írt Lucifer,amíg én láttam,ami miatt törölni kellett volna,és nem is ezért írtam a dühöng?be,hanem a haverja által az oldalra küldött obszcén képek és vírus végett-na az verte ki a biztosítékot,amúgy én nem problémázok azon,hogy mit irkál valaki,amíg a stílus megfelel?.

Na mindegy,nekem biztosan nem kell sok hozzászólásomat törölni a közeljöv?ben!

19. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tisztelt Modik! re

Valóban nem könny?!
    Nekem mostanába 10 hsz. b?l 8 törölve van :tef293:
    De nem panaszkodok,mert tudom,hogy technikailag így kivitelezhet?.Ez van!
    Hogy áthelyezni valahová?Az butaság...Azért van a f? hsz. törölve,mert VALAMIÉRT...!Tehát,mert nem kívánatos a topikban.Ha,viszont lehetne külön törölni se lenne éertelme,hisz nem derülne ki,hogy mire reakció. :tef293:
    Na abból lenne csak balhé :tef293:"Az enyémet törlitek,az övét nem" :tef293:
    Viszont tény,hogy ezek a cenzúrázások megszaporodtak...Eddig is így volt törölve minden,csak épp nem minden második hsz. :tef344:
    Ezen kéne szerintem az illetékeseknek elgondolkodni!
    Nyilván van "szerkeszt" funkció,amivel meg lehet szüntetni az obszcén dolgokat,s?t figyelmeztetni is...
    Vagyis a tartalmak lettek nem kívánatosak...
    De kinek?!
    Ott tartunk,hogy lobbizunk a modiknál,hogy kit kell törölni...Nincs ez jól...
    A régi info jobban tetszett.
    Kedves Józsefke!
    Nagyon úgy néz ki,hogy ez a hozzászólásod is megy a levesbe... :tef161:
    Üdv!
    Gonzo

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lucifer-re

Akkor írd meg,hogy melyik hozzászólásom törlését nem értem,hátha most nem lesz törölve.

A gondolatmenetem felesleges felvenned,mert idéznék a törl?dött hozzászólásodból"a torrentoldalak hiányosságaival szeretnék foglalkozni"
    Na ez az a téma,amiben én nem szoktam megnyilvánulni,de Webtech fórumtársunk kíváló partner lenne neked ezen témában.(Valószín?leg mindenkettem más aspektusból tekintve boncolgatnátok a témát,ami még akár érdekes is lehetne.)Persze az erre a célra megfelel? topicban,mert ott biztos nem járnak úgy az emberek,hogy belefolynak a témába,és a végén törölve lesz a hozzászólásuk mások miatt.(Gondolom,hogy két lehet?ség van,vagy végignézi mindenki,vagy nem foglalkozik vele)

Címkék :