Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Törlések

Sziasztok!A törlésekkel kapcsolatban!Csak beszélgetünk:Jeleztem hogy a hozzászólások törölve lesznek MTT kontra árnyoldal között kialakult vita és az ott történt esemény miatt. (nem önálló döntés volt részemr?l)Melyet lehet hogy ez a vita generált!Az ott leírtak nagy része (a lényege) viszont olvasható fellelhet? itt is: M?szakiTorrentTanya[@hartigan]-nak igaza van létezik a A nagy offtopic.Valóban átlehetett volna helyezni ide a hozzászólásokat de minek?Hogy ott folytatódjon? Ennek sem lett volna semmi értelme.
    Esetleg ha valaki oda is kommentel, majd törölve van a profilja akkor mit szól vagy szóltok hozzá?
    "A nagy offtopic, ha egy hozzászólásod itt kötött ki, akkor gondolkozz el rajta miért."

Mivel a hozzászólások láncba voltak ugyan annyi áthelyezni mint törölni, 2 az az kett? kattintás! (áthelyezés az négy).
    Mi a törlést választottuk.

Lehet hogy nem a legjobb választás volt de a válogatás a (lánc) miatt sem kivitelezhet?. Ezen utólag rágódni kár.

Meghívók Fórumai:
    Mindegy mi van kiírva, nem olvassátok, nem érdekel senkit vagy csak azért is!

Hogy legyen a Moderátornak dolga és ha törlik a rossz helyre írt hozzászólásomat moroghassak. :tef161:
    Ne ez legyen az els?, ne legyen tíz ajánlatod, ne kommentelj a cseréknél hogy szerkeszthet?k maradjanak!
    Vagy tán örültök ha az ajánlat nem szerkeszthet??
    Lehet hozzászólást írni elég sok helyen pl. itt is ha van valami észrevétele. Van arra is megoldás.
    Ha valaki nem tudná:
    Hozzászólásba idéz
    - Kijelölés
    - Másolás
    Kitallózza a megfelel? fórumot Új hozzászólás beküldése
    vagy válasz

Beillesztés
    hozzászólás írása El?nézet
    majd Mentés

2. r3giszt3r /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Miért!!!

Miért kell kitörölni egy fórumon a hsz -eket?? Ezzel csak totál átláthatatlan lesz az egész oldal, ezzel az er?vel a tisztelt webtech úr beírásait is lehetne törölni! Az egyiknek szabad a másiknak nem???

3. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    torrentoldalak hiányosságaival szeretnék foglalkozni

Én úgy láttam eddig, hogy webtech kiváló szakember abban a témakörben, hogy egy-egy torrentoldalon hogyan bánnak az userek adataival és mennyire biztonságos egy-egy oldal, melyiket milyen könny? feltörni.

Biztosíthatlak, hogy én a torrentoldalak más jelleg?, els?sorban tartalmi illetve morális hiányosságaival foglalkozom.

Nem titkolom, hogy webtech szimpatikus számomra, hiszen (bár ? ezt még nem fogalmazta meg így) ? jobb, biztonságosabb, az userek személyes adatainak (e-mail cím, jelszó, stb.) magasabb szint? védelmét szeretné elérni az összes torrentoldalon. Igazat adok neki abban, hogy el?ször figyelmezeteti az adott oldat, és ha - finoman szólva - lexarják, akkor bebizonyítja, hogy az adott oldalon tényleg nincs minden rendben.

Én a torrentoldalak más területén vagyok járatos. Mivel most, pár hónapon belül kapom meg életem els? m?szaki diplomáját, ezért minden oldalon els?sorban a m?szaki anyagok érdekelnek.

Van egy torrentoldal, az a neve: M?szaki Torrenttanya.

De csak a neve m?szaki.

Engem nem érdekel, hogy webtech kedven oldalán a Majomparádén van-e m?szaki torrent vagy nincs, de - ne haragudj a megjegyzésemért - egy, a nevében a "M?szaki" jelz?t visel? torrentoldalnak illene felkötni a gatyát és fel kéne töltenie a kategóriáit olyan anyagokkal, ami a nevéhez illik.

Ez utóbbiból következik, hogy az én hozzászólásom azért lett törölve, mert említettem két könyvet, ... pontosabban könyvsorozatot, amely - mint alapm? - az MTT-n illene, hogy fent legyen.

Hogy a törlés ne okozzon információ veszteséget, ezért beírom ismét:

- Polinszky Károly: M?szaki Lexikon (1-4 kötet)
    - Pattantyús Ábrahám Géza: Gépész és villamosmérnökök kézikönyve (11 kötet, közelít?leg 10.000 oldal)

Megkérdeztem vitapartneremet egyetért-e velem, de ? hisztibe kezdett, mivel én "minusz" min?sítést adtam egy csúsztatására. Így kérdésem megválaszolatlan maradt.

Arra a tényre is kitértem, hogy vitapartnerem állítása szerint kirúgott több száz pióca nem saját hibájából lett kirúgva az MTT-r?l, hanem azért, mert olyan alapm?vek, amelyeket seedelhettek volna (ha fent lett volna), de mivel november óta egyetlen olyan anyag sem került fel, ezért inkább vidáman, jókedv?en, dalolva hagyták ott az MTT oldalt.

Ezzel kapcsolatban feltettem egy "költ?i" kérédést is: (Nyilván választ már akkor sem vártam, hiszen a f? téma a "minusz" min?sítés volt)

Az MTT szabálymódosítása el?tt ritka dolog volt, de 1-2 hónap alatt talán el?fordult néha, hogy 1 piócát ki kellett rúgni.

Most márciusban minuszozás miatt hisztibe esett vitapartnerem szerint több száz piócát rúgtak ki.

A "miért"-re vártam volna választ, arra a kérdésre, hogy ki mit gondol, mi ennek az oka. Ennek a fórumnak ugyanis inkább ez lenne a dolga, nem pedig az, hogy ki ad minusz min?sítést a másik bejegyzésére.

Más: remélem számodra nem hátrányos, ha én tudok a Te gondolatmeneted szerint gondolkozni. Ezt a jelenséget úgy hívják : "empátia".

Egyszer majd próbáld ki. Tényleg nagyon jó...

4. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: greg81

Igen, ezt mostmár én is észrevettem. Korábbi bejegyzésemben is erre céloztam, hogy az oldalon nagyobb tapasztalattal rendelkez?k ezt már nyilván régóta tudják. Olyan "fiatal" tagok viszont, mint én ezt nem tudtuk.

?szintén szólva "sportszer?tlenek" tartom, hogy aki ezt 1-2 éve tudja, az - ha a kedvenc oldalát kedvez?tlen megvilágításban feltüntet?, de valós tényeket tartalmazó bejegyzést töröltetni akarja - akkor direkt személyeskedésbe kezd, vagy olyan vitát provokál, amelynek az lesz a vége, hogy az egész egymáshoz kapcsolódó "folyamot" törölni kell.

Bizonyos szempontból el?nyös, hogy az egymáshoz kapcsolódó hozzászólások egymás után vannak, de amint Te is láthattad illetve a beidézett szavaidból is látszik ezzel sokan visszaélhetnek és vissza is éltek.

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Miért-re

Szervusz!
    Lentebb leírtam a kérdésedre a választ!Légy szíves olvasd el!
    Fater is leírta a dolgot,kérlek azt is olvasd el!
    Szerintem b? választ kaptál!
    Webtech írásai:Igen kicsit dicsekvés szagú,de soha sem volt személyesked?,cinikus semelyik felhasználó társunkkal szemben sem!
    Ellehet ítélni amit csinál,vagy ahogy csinálja,de azért még nem lehet törölni!

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Miért!!!-re

Szia r3giszt3r!

http://torrent-empire.me/forumtema/meghivo-felajanlasok#comment-71018
    Próbáld az ajánlatod szerkeszteni, noha már nincs miért.
    Így megtudod hogy miért fogom az ottani hozzászólásom törölni. :tef344:

Utólag is megköszönve kérdésed
    , jelzem hogy a teszt id? lejárt.
    Nem tudom éltél e vele mert nem kaptam visszajelzést t?led.
    Most töröltem a onnan a hozzászólásom.
    Így szabadon szerkesztheted ismét.
    Remélem érzed a különbséget! :tef344:

7. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: JOZSEFKE

Ilyen persze hogy nincs. Akkor lenne törölve ez az egész "hozzászólás-lánc" ha én most azt írnám nekef, hogy te "ilyen" vagy "olyan" vagy ... esetleg el kezdenék hisztizni valamiért vagy más módon sértegetnélek.

Én biztos vagyok benne, hogy ha a beírásod csak igaz tényeket tartalmaz, azt amiatt nem törlik.

Az oldal vezet?inek arra kellene valamit kitalálni, hogy lehet?ség legyen csupán a sértegetést, a hisztit, a személyeskedést tartalmazó hozzászólást törölni.

8. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vád

Szervusz!
    Látod látod,most meg vádaskodsz!Na ezek nem kellenének! :tef344:

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lucifer-re

Üdv Lucifer!
    Tehát az a lényeg, hogy a régebbi tagok ezeket a "kiskapu"-kat kihasználva el tudják érni, hogy a beírást, ami neki nem tetszik, annak a törlését egy id? után elérje.

Elég régóta vagyok itt ahhoz,hogy tudjam(mint már korábban írtam is),hogy ez nem igaz,és a törlésekb?l mindig is kiakadások voltak mindenki részér?l.A törlések mindig is kizárólag a modok hatáskörébe tartoztak,és soha senki nem gy?zködte ?ket,hogy x,y hozzászólások törölve legyenek.(S?t inkább az ellenkez?je szokott történni,mert azt kérdezgetik az emberek,hogy miért történt)
    Az,hogy ezt elhiszed nekem,avagy sem,az már a TE dolgod,ett?l többet nem tehetek,mint,hogy tájékoztatlak a tényekr?l.
    A személyeskedéssel feltételezem,hogy nem rám célzol(mert attól többet nézek ki bel?led),mivel én csupán azt fejtettem ki,hogy azzal nem szimpatizálok,hogy ahol andomeda megjelenik(ha nem is az MTT topic),akkor oda is ezt kihasználva,erre tereled a témát,és vagy andromedát,vagy az MTT-t szapulod!(Ez nem személyeskedés,csupán egy megállapítás volt,és idéznék a TÖRÖLT írásomból "Ez nem szép dolog"-azt hiszem,hogy ebbe semmi durva,vagy bántó nem volt,még feléd sem.)

Az obszcén kép és a vírus meg furcsa módon,akkor jött,amikor az én hozzászólásomra való reakciódat szerettem volna olvasni.Elég érdekes véletlen!
    Most is vádolod a régi tagokat töröltetéssel,és azt írod,hogy az MTT keze van ebben az obszcén dologban.(Az els? része biztosan nem igaz,a második része meg,azért kevéssé val?szín?síthet?,mert miért éppen most történt volna ez meg,és pont ebben a pillanatban?)

A hozzászólások törlését már csak,azért is nehéz lenne irányítani,mert bármit is csinálsz pl. mondjuk az oldal és a közösség érdekében pergetsz topicokat,úgy hogy informálsz és aktivizálsz embereket normál eszmecserére ,és vigyázol,hogy az is legyen bel?le,és jól érezzék magukat a közösségben,az el?fordulhat,hogy jobban zavar embereket,mint hogy valaki oldalakat szapul,vagy töröget fel,ahol csak lehet?sége nyílik rá,és másokat használ fel tetteinek,és mondandójának rivaldafénybe kerüléséhez.(Én ezt is elfogadom,ha nem err?l szól az egész fórum,mivel tisztába vagyok azzal,hogy egy ekkora közösségben nagy toleranciára van szükség,ahhoz,hogy valaki úgy döntsön hosszútávon,hogy itt is marad-de azért azonosulni nem tudok vele)
    Mégegyszer hangsúlyzom,hogy azzal nekem ,és sok más személynek még akkora problémám nem lenne,hogy az adott topicban kifejted a véleményed pl. az MTT-vel kapcsolatban,mert mint látom Ikata és gondolom,hogy még mások is igényt tartanának rá,amit egy ekkora közösségben tiszteletben kell tartani,és tolerálni.(Mint ahogy egy adott topicot is,vagy bármi mást,ami x,y személynek nem tetszik-a másik dolog meg az,hogy ezek a személyek felvehetnék a kapcsolatot az adott illet?vel,hogy mi az ami zavarja ?ket,és úgy is megoldást lehetett volna találni a dologra,hogy miként lehetne úgy csinálni,hogy ?ket sem zavarja)
    Itt Te is egy nagy közösségnek a tagja,vagy aminek azért az lenne a lényege,hogy valamilyen szinten beilleszkedj,és úgy nehéz,ha utazol egy témára,vagy x,y személyre.Gondolom,hogy vannak még más témák is,ahol értelmesen megtudnál nyilvánulni.(KOMPROMISSZUM,TOLERANCIA egymás SZEMÉLYÉNEK és TEVÉKENYSÉGÉNEK elfogadása és TISZTELETBEN tartása,ezek kellenek ahhoz,hogy ne legyenek balhék,törlések,és jól tudják érezni magukat az emberek a közösségben,úgy hogy közben aktivizálják is magukat a fórumban.

Engem nem személyek zavarnak,hanem ez a mentalitás ami eluralkodott az oldalon,és az,hogy egyre nagyobb számban válnak a közösség aktív,rendes,hasznos tagjai inaktívvá,vagy hagyják el az oldalt!
    Nem a TE személyed hanem ezeknek a dolgoknak,és a még nem említetteknek az összessége okozza nálam,azt,hogy nem igazán van kedvem aktivizálni magam a fórumban.

Amennyiben ez a hozzászólásom is törlésre kerülne,akkor meg egyáltalán nem érzek késztetést ahhoz,hogy beírjak bármit is,hiszen akit ismerek,vagy azonosul az általam kifejtett szemlélettel,azzal privátba is megtudok beszélni bármit amire igényt tart,akit meg nem ismerek,és nem tud vele azonosulni,annak minek írkáljak!

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    törlés re

Fater wrote: Jeleztem hogy a hozzászólások törölve lesznek MTT kontra árnyoldal között kialakult vita és az ott történt esemény miatt. (nem önálló döntés volt részemr?l)
    Melyet lehet hogy ez a vita generált!
    -------------------------------------------------------------------
    Valóban átlehetett volna helyezni ide a hozzászólásokat de minek?
    Hogy ott folytatódjon? Ennek sem lett volna semmi értelme.
    Esetleg ha valaki oda is kommentel, majd törölve van a profilja akkor mit szól vagy szóltok hozzá?
    Szia!
    Akkor ugye,megint a lényegre tapintottam... :tef293:
    Mindegy az ,hogy anyázik e valaki...Nem az a törlés oka,hanem a tartalom...A torrentek infon az MTT r?l nem lehet vélemény,ill. csak pozitív és punk tum?!
    Ugye ott ott úgy csinálják,hogy eldöntik,hogy törölnek,majd elkezdik keresni rá az okot.Ha nem találnak?Sebaj,majd lesz a törlés után.... :tef161:
    Hát nagyon remélem idáig azért nem fajul a dolog.
    A hozzászólásod végér?l annyit,hogy beszélhetünk még órákig arról,hogy mi a feladat,de attól,még mindenki pontosan tudja,hogy a hsz.láncok nem egy els? hozzászólásban történt meghívóigénylés miatt történnek...
    Ne keverjük az ilyeneket ide.Azokat törölni kell!De am. nem hiszem,hogy azért írják azokat is,hogy munkátok legyen...Persze mindegy is lenne,mert ez a dolgotok.
    Az említett dolgoknak,köze sincs a mostani felháborodás hullám hoz.És azt hiszem ezt Te is pontosan tudod. :tef344:
    PS:Nem személyes amit írtam,csak mivel Te reagáltál,Neked válaszolok. :tef293:
    Üdv!
    Gonzo

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    utolsómivel továbbra se

utolsó
    mivel továbbra se értem hogy kell válaszolni ugy hogy ne válasz-legyen, még nagyságos urat törlik megint, inkább utoljára egy ujban reagálnék a nem nyugható kollegára..
    szállj le rólam Lucifer végleg, unalmas vagy már hogy hetek óta ugyanazt hajtogatod, igaz válaszként én is..de én amiket irtam azok a bizonyitott, látható tények..pióca, stb..és én nem szapulok egyetlen oldalt sem, ha nem tetszik odébbállok,

az hogy a könyveid miért nincsenek fent engem nem érdekel!!! ott reklamálj az oldalon!! nekem nem kell, ami egy adott oldalon nincs meg, megkeresem másutt..de engem hagyj végre békén, ezt az oldalt és mindet tisztelni kellene azért amit ad a tagoknak, ideértve az MTT-t nCoret, az összes csereoldalt, ennyi voltam..

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    utolsómivel továbbra se re

Szia!
    Mondjuk ez önmagában törl?s :tef161:

13. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-re

Hát én csak ki akartam csillagozni. :tef293: De látom már finomítva lett a dolog.

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    mert?... a

mert?...ja, strelok-után már értem.. :tef293:

15. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudom, kiszaladt, de

Tudom, kiszaladt, de visszaolvastam.. de miért nem hagy végre békén?? este Fater irta törlés,kuss..erre itt ezer hsz-t alkot mindegyikbe utalva rám..ki a franc vagyok én az MTT-n?? ti tudjátok legjobban müszakilag pláne senki, gonzo meg tudja majd kidobtak mindkett?nket a fórumbeli kérdéseink miatt, igaz nekem sugtak is mit kérdezzek esetleg..netántán..én staffhoz közeli meg ilyenek, mert vippel elmarháskodunk a chatben???
    De én mindig is azt vallottam tisztelet és hála azoknak akik feltöltenek hogy mi letölthessünk, akinek nem tetszik csináljon jobbat, ez nem az els? ilyen véleményem..

16. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    mert?... a re

Az obszcén szó miatt írtam kizárólag. :tef293:

17. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    én is észrevettem

én is észrevettem visszaolvasva, no comment, az én türelmem is véges.. de azonnal töröltem, de azt hiszem nem az ilyen jellegü irományaim jellemz?ek rám.. :tef293:
    gyorsan olvasol.. :tef318:

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Üdv barátom!

Rátappintottál a lényegre,hogy az én hozzászólásaim is,úgy lettek onnan törölve,hogy se MTT,se árnyoldal nem voltam!
    Értem én azt,hogy mivel benne volt azon hozzászólások között,ezért az is törl?dött a többivel,de azt nem tudom,hogy a dühöng?b?l miért kellett törl?dnie a hozzászólásomnak.
    Se baj,mert most írtam másikat,de hogy ha az is törl?dni fog,akkor tényleg nem koptatom tovább a billenty?zetet.(Mivel azon hozzászólás törlésére szintén semmilyen ésszer?,objektív okot nem látok,mivel ott is csak a véleményem fejtettem ki,ami igen is tükrözi a realitást,és nincs benne személyeskedés sem,és a stílusa is bárhol megállja a helyét)

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    törlés re-re

Szia gonzo410!
    Természetesen lehet kritika is az oldalon a torrent oldalakkal kapcsolatban így a MTT-val kapcsolatban is.
    Úgy tudom van is a topicjában sokak részér?l még talán t?lem is.

A törlés a Csak beszélgetünk fórumán nem éppen ezért volt.
    Sajnálom azokat akik úgy érzik hogy fontos hozzászólásuk t?nt el onnan.
    De már nincs mit tenni.
    Sajnos kialakult ott egy vita melyre bárki bármit mond bizonyos szempontból már már személyesked? volt.
    A kiváló ok ha jól emlékszem egy egy negatív lájk.
    Persze meg lehet magyarázni utólag
    mikor már a vita heves hogy nem a személy hanem a hozzászólás kapta a negatív jelet.
    Sajnálom hogy idáig fajult a dolog.
    Persze ebben talán mi is hibásak vagyunk!
    Eddig voltam Moderátor.

Ez a magán véleményem az egész históriáról, ez már a tartalomról szól:
    Az hogy Lucifer szembe állítja a MTT-t és az Árny oldalát melyet itteni tagok közül csak ? ismer egy dolog.
    Én személy szerint ?rülök neki hogy ott megtalálja amit keres.
    Sajnos a MTT-n nincs fenn amit folyton emleget, pedig a neve tényleg az hogy M?szaki Torrent Tanya.
    Ezt leírta a MTT topicba is, ott is a helye.
    Ellenben felesleges hosszú postokon keresztül szinte ugyan azokat a dolgokat szajkózni.
    F?leg azért mert az Árny oldalt nem ismerjük és így állításait sem meger?síteni sem cáfolni nem tudjuk, noha már annyit emlegette hogy szinte magam el?tt látom. Csak a belépési adatok nem jutnak eszembe!

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lucifer-re

Üdv Lucifer!

Az éjjel már nem volt kedvem annyit írkálni,de ha most elolvasod a 09:21-kot írt hozzászólásom(ezt a tiedet csak most vettem észre),akkor abból rájössz,hogy az empátia nev? jelenséget én nem csak próbálgatom,hanem alkalmazom is.(Egyébként valóban nagyon jó lenne,ha mindenkinek sikerülne alkalmazni is)A fogalom jelentésével sokan tisztában vannak,de az még nem jelenti,hogy rendelkeznek is az alakalmazásának szándékával és képességgével.(ha majd elovasod,akkor látod,hogy pontosan ez az írásom egyik lényegi pontja)

Címkék :