Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    torles

Sziasztok!
    Nem akarok vitazni,csak jelzem,hogy a tegnapi torleseket nem tartom igazsagosnak en sem!

2. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    fater re

Van ebben is igazság.De tudjuk,nem csak err?l van szó.Az oldal kezd totál szétesni.Kasztok sajna voltak régen is,de ma az osztódáshoz már 1 dislike is elég.
    Amir?l írsz az egy dolog csak.Oké az MTT topikba nem fért el.De úgy néz ki ,itt sem.
    Anno a Qbit topikjában voltak komolyabb viták is(ráadásul ott f?leg egyértelm?en kamu vádakkal),de még ott sem volt ennyi törölgetés.
    Na mindegy,csak rossz ezt látni...Nem kell valamelyik oldalhoz tartoznunk,hogy jóban legyünk,mint közösség.Tudnék példát is:tef293:
    focinorbival kicsit civakodunk,leírjuk az álláspontunkat,aztán jót röhögünk valami máson,vagy azon,mindegy.A lényeg,hogy nincs harag... :tef344:
    Üdv!

3. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: focinorbi

Ennek szívb?l örülök.

Tartsd meg ezt a jó szokásod :tef293:

4. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lucifer

Szia Lucifer !
    Csak vettem annyi batorsagot,hogy megkerdezzem:Nem tudod veletlenul,hol talalhatnam a fix pont teoremat Kannan operatortol?Lehet nem helyesen irtam,nem nekem kell hanem a hugomnak,bibliografianak a szakdolgozatahoz.

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo,Fater-re

Sziasztok!

Egyetértek Fater azon állásponjával,hogy annak nem ott volt a helye,és ha nincs törölve,akkor mindenhova lehet az MTT témát vinni.(Pont ezzel nem értettem egyet én sem,ráadásul én úgy láttam,hogy Lucifer ezt amdromedát felhasználva tette)

Ezt meg kell akadályozni,mert nem err?l kellene szólnia az egész fórumnak.
    Én csak azt próbáltam kideríteni,hogy innen a dühöng?b?l miért törl?dött egy hozzászólásom,mert annak nem találtam a magyarázatát,de megoldottam,úgy hogy írtam egy másikat,aminek a lényege ugyanaz,csak még b?vebben kifejtve.

Szerintem nem érdemes azon rágódni,hogy ott kinek miért törl?dött a hozzászólása,a lényeg azon van,hogy most itt a dühöng?ben! ne történjen meg az,hogy egy normál stílusban írt hozzászólás törl?djön!

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Sajnos sok igazság van abban amit írsz az osztódásról.Én nagyon remélem hogy nincs haragosom itt az oldalon!
    Persze nekem is voltak konfliktusaim és talán lesznek is.
    Dúlok, fúlok de hamar átesem ezen.
    Ám az hogy haragosokat, ellenségeket gy?jtsek az távol áll t?lem.
    Ezért is kértem hogy maradhassak "Több, mint tag
    "!
    Remélem érted, értitek mit akarok ezzel mondani!

Köszönöm annak aki érti!

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Üdv barátom!

"focinorbival kicsit civakodunk,leírjuk az álláspontunkat,aztán jót röhögünk valami máson,vagy azon,mindegy.A lényeg,hogy nincs harag"

Igen ebben tökéletesen igazad van. :tef161:
    Ez azért történt így,mert én a szórakozás,barátkozás kedvéért használom ezt a fórumot,és szeretném,ha a közösség osztaná ezt a szemléletet és mindenki jól tudná érezni magát a fórumon,ezt a 09:21-kor Lucifernek címzett hozzászólásomban is részletesen kifejtettem,ha ebben támogatást kapok,és úgy érzem,hogy ez a szemlélet uralkodik az oldalon akkor nekem az is jó,ha nem,akkor az sem okoz semmilyen tragédiát,mert ahogyan veled is,úgy több más személlyel is remek kapcsolatot alakítottam ki,és bármilyen témáról tudunk kommunikálni a fórumon kívül is.(Ezért nekem nincs min idegeskednem,és harcolni meg pláne nem fogok senkivel,mert nincs rá motivációm és szükségem sem)

8. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Csináljon..................

Csináljon már valaki egy Dühöngök a Dühöng? topik miatt fórumtémát!!!!!!

9. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo,Fater-re-re

Szia focinorbi!
    Valóban el? fordulhatott hogy itt is törl?dött hozzászólás ha kapcsolódott
    Lucifer azon hozzászólásához amellyel vádolta MTT-t a rosszindulatú kód beillesztésével és lehet hogy ahhoz a hozzászóláshoz kapcsolódott.
    A lényeg az:
    Pörögtek a dolgok este!
    Volt ez a kód, ami azt hiszem nem hiányzik egyik jóindulatú torrent-empire.me fórumozónak sem.
    F?leg nem az oldalnak hogy efféle atrocitások érjék!
    Utólag lehet sok mindent mondani.
    Lehetett volna szerkeszteni a hozzászólásokat? Igen !

De akkor abban a helyzetben az volt a legjobb ami történt.
    Noha ez mondhatom bátran ez a dolog el is lett halasztva.
    Ezt a vitát el?bb kellett volna lezárni!

A tegnapi események számomra is újak és mondhatom ijeszt?ek voltak!
    Hisz tudjátok hogy ilyennel nem találkoztam, találkozhattam!

Nem kell félni a törlésekt?l ha a hozzászólások megfelelnek a fórum alapvet? szabályainak!

Eddig is az áthelyezés volt a cél és ez után is az marad!
    Már ha rossz helyen van a hozzászólás. :tef344:

10. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Töröljetek csak !

üdv!

Töröljetek mindent , legalább nem nyomkodunk minuszokat egymásnak !
    Nem érdemes ide már semmit beírni , normális fórum hiszen már szinte nincs is : De hát minek is az egyetlen téma amiben mindenki aktivan résztvesz ha valaki/valakik között kialakul egy vita akkor mindenki hirtelen aktiv és legalább van mit olvasgatni !
    Csodálkozunk ha hasznos tagok inaktivvá válnak vagy elhagyják az oldalt?
    Én nem ... de ez csak az én véleményem !
    Üdv

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia, nem emlékszem én sem

Szia, nem emlékszem én sem hogy melyik beirás volt az els?, rémlik mintha nadal kért volna meghivót, innen indult, sajnálom ha elvesztek a hsz-eid, de mióta az oldal uj szabályzata van én alig találok meg valamit, ha nagyon muszáj kérem a chatban hogy valaki kotorja már el? az adott fórumot, sajnálom tényleg..
    én a sajátomat szerkesztem amig tehetem, ujat tudok irni, de hogy valakiére válasz-ként miért tünik el mindkett? továbbra sem értem..

de nekem is kb..300 hsz-em törl?dött az id?k során.. :tef293: de nemigazán izgat

12. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Töröljetek csak !-tovább

Egyetértek veled-már nem csak az írás de az olvasás is minek a továbbiakban?

13. LudasMatyi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Töröljetek csak! -tovább

Valahogy úgy érzem hogy sok fórumtárs nyomja a mínuszt, de hogy miért azt nem tudja ? sem. Tisztelet a kivételnek...:tef293:
    Ezt gondolom, de csak egy vélemény t?lem..:tef293:

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem mondod..

Nem mondod ..... egyetértés ilyent is ritkán látni !

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi

De az MTT topikból lett törölve el?bb :tef161:
    Ezekszerint a dühöng?be se férbe...De akkor hova igen?
    Ki kéne egészíteni az MTT topik cím sorait azzal,hogy "szabad eszmecsere...,stb(mondjuk ez már necces is :tef293: ),ha pozitív a kritikád!Csak,hogy ne legyen félreértés... :tef293:

16. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Mint láthatod,vagy csak remélni tudom,hogy lejön az írásomból,hogy nem hibáztatlak a történtekért!
    Most csak,azért idézlek,hogy értsd azt,hogy miért nem értettem én az itteni hozzászólás törlését(de mint írtam semmi gond,mert megoldottam,úgy hogy írtam egy másikat sokkal részletesebben kifejtve):
    "Valóban el? fordulhatott hogy itt is törl?dött hozzászólás ha kapcsolódott
    Lucifer azon hozzászólásához amellyel vádolta MTT-t a rosszindulatú kód beillesztésével és lehet hogy ahhoz a hozzászóláshoz kapcsolódott."
    Miel?tt én beírtam a hozzászólásom az el?tt hartigan írta,hogy miért lett törölve a hozzászólása,(és én nem láttam,hogy milyen írása lett törölve)
    Erre írtam én azt be,hogy írja meg azt nekem privátba,hogy mi lett törölve,mert én kíváncsi lennék rá,mivel most van ok a dühöngésre,azzal ellentétben,amikor több napos téma volt,hogy kinek melyik topic nem tetszik,és szeretné töröltetni(az,hogy akkor a sport topicról volt szó,az nekem is és a téma lényegét tekintve is teljesen indifferens)és gondoltam,hogy meg sem lehet szólalni egy ilyen téma kapcsán,amikor egy adott hozzászólásomra való reakció olvasását óhajtva obszcén kép,és esetleges vírus fogad,azt meg teljesen nonszensznek tartottam volna.(Úgy érzem,hogy ilyenkor van igazán ok a dühöngésre,mert ezt nem lehet kikerülni,ellentétben egy olyan dologgal,amit ha valaki nem akar olvasni,akkor egy kattintással elintézi-és mellesleg egy topic törlésér?l való döntés nemhogy nem felhasználói,bels? körös,vagy mod.,hanem adminisztrátori döntésnek kell lennie,mert ? feltudja mérni,hogy mi a jó az oldal számára,és nem azt helyezi el?térbe,hogy x-y-nak tetszik-e vagy sem,és x,y-nak meg elkell fogadnia a döntést,ezért felesleges téma,ugyanez vonatkozik más esetekre is,amire itt nem térnék ki(mellesleg ott csatlakozok azok táborához,akik nem szimpatizálnak a dologgal,de tiszteletben tartom az oldal érdekét),azt hiszem,hogy te tudod,hogy mir?l beszélek.

Amúgy meg szerintem,hogy ti se kerüljetek ilyen kényelmetlen helyzetbe,ezért alapszabályokat kellene kiírni,hogy mik azok az esetek,amik azonnali törlésre kerülnek,(err?l én már tettem javaslatot,csak mint általában nem volt rá reakció,mert éppen már lecsengett a dolog,akkor meg már minek foglalkozni vele)azonban szerintem most a saját b?rödön tapasztalod,hogy nem irkálok hülyeségeket,és nem feleslegesen okoskodni szándékozom,hanem szerettem volna elérni,hogy az ilyen dolgok ne történjenek meg.(Igen kevés olyan felhasználója van szerintem az oldalnak,akinek ez tetszik,vagy erre tartana igényt)
    Szerintem ez mindenkinek az érdeke lenne,de nem azért írom,mert számomra ez borzasztó fontos,hanem mert úgy gondolom,hogy az oldal és a TI hasznotokra egyaránt válna,ha kevesebb lenne a balhé,a munka,és a törlés.
    A lényege a SEGÍT? szándék lett volna,amire még csak reakció sem érkezett.
    Ha úgy összerakod az itteni írásaimat,akkor szerintem TE érteni fogod,hogy mik azok,amit?l az aktivitás iránti lelkesedésemet vesztem,és nem egyszer?en fog visszajönni,ha ez egyáltalán megtörténik.(Semmi köze a tegnapi csak beszélgetünk topicba történt törléshez,és ha kapcsolódik is hozzád valamennyire,annak mértéke nagyon elenyész? az összeséghez képest,ezért személy szerint TE nem vagy befolyásoló tényez?je az én nem is tudopm minek nevezzem mondjuk:aktív tevékenységt?l való"KEDVTELENSÉGEMNEK"

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Az barátom a csak beszélgetünk topicba történt,de hogy mi volt ami végül is a törlést kiváltotta,arról lemaradtam,de ?szintén szólva nem is bánom(annyi érdekelt volna,hogy nekem lett-e címezve az a hozzászólás avagy sem,de a reakciókból,úgy látom,hogy nem,de már ez a dolog nem foglalkoztat)

18. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    fater re

Ne álltasd magad Fater! :tef161: Itt már mindenkinek vannak haragosai... :tef10: Nekem is van akire haragszom ,de ? tud is róla!Én is,hogy az érzés kölcsönös. :tef293: Amit nagyra tartok mindemellett,mert az illet? nem játsza meg magát!
    Tudod azt vettem észre,hogy van aki valamit megmond a szemedbe(na ?k nem igazi haragosok,s?t! )és van aki a hátadmögött pm ben msn en skype on,vagy istentudja hol...
    Aztán meg leírja,azt ami a legnépszer?bbnek t?nik :tef293:
    Van aki utólag szerkeszti a hsz.át ,ami így teljesen más értelmet kap,mindezt azért,hogy 2 like al többet kapjon.
    Az aki hétf?n vizet prédikál,kedden nagy vigyorral borozgat... :tef293:
    Hát ez van!Ezuttal nem írom,hogy "szerintem" mert ebben sajnos biztos vagyok. :tef10:
    Nem akarom idézni,hogy pl. én miket kapok a hátam mögött,mert nem kívánok feszültséget gerjeszteni ebb?l is,van épp elég...
    De azért ezek visszajutnak.Ami megint nem engem min?sít azt hiszem.
    Lehet,hogy én vagyok a fekete bárány,de legalább tudom ki vagyok...És hát nem napraforgó vagy épp szivárvány volt a jelem az oviba :tef344: :tef293:
    PS: A Scarface éttermi jelenete jutott eszembe hirtelen. :tef293:
    Üdv!
    Még annyi,ha nem volt egyértelm?,nem rád értettem a dolgot,tudom,hogy Te nem kertelsz,ha arról van szó!(ne legyen félreértés)

19. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: focinorbi

Szeretnélek biztosítani, hogy a vírushoz nekem semmi közöm. Én úgy láttam, hogy az oldal vezet?i megfelel?en tájékoztattak mindenkit, hogy honnan eredt.

Való igaz, hogy a törölt információk között megemlítettem, hogy az ilyen vírus küldözgetés egy másik MTT moderátor - ha jól emlékszem valami füred55 - szokása az MTT-n. Céloztam arra is, hogy az MTT moderátoroknak, az itt beírásra kerül? MTT Staffot terhel? beírások miatt igenis érdekében áll vírussal támadni ezt az oldalt.

Nekem nem áll érdekemben.... :tef293: Én a továbbiakban is szivesen válaszolok felvetéseidre, kérdésedidre is. Nincs szándékomban konfrontálódni veled, nincs a személyeddel, ... s?t beírásod tartalmával sem semmi bajom. Amit úgy éreztem reagáltam rá az én álláspontom szerint de vírust én nem tudok gyártani ...

Tökéletesen egyetértek veled.
    Én is nagyon örültem volna, ha MTT Staff-barát vitapartnerem beírja, hogy az adott dologban igazam van, de fogadjam meg az id?sebb tanácsát és lépjek túl rajta.
    Az általam hiányolt könyvekr?l is kedélyesen eldiskurálhattunk volna, de sajnos andromeda saját bevallása szerint ? m?szaki dolgokhoz nem ért. Ezt ? írta, tehát nem én szapulom ... Ez agyébként azért is érdelkes, mert a "M?szaki" torrenttanya életével kapcsolatos beírásokra itt ? olyan agresszív vehemenciával válaszol, mintha ? azon az oldalon már nagyon régen fent lenne és az én többéves MTT tapasztalatommal szemben ? (minimális m?szaki ismereettel) sokkal tájékozottabb lenne.
    Andromeda kb. 1 éve regisztrált az MTT-re, ezzel szemben én ennek már többszörösét töltöttem el azon az oldalon, ... és én nem chat tevékenységet folytatok, hanem fel és le is aktívan töltögetek, illetve töltögettem, amíg el nem vették a feltölt? kedvemet az MTT-n.

Andromeda részér?l tehát semmi szükség a személyeskedésre, hisztire, sértegetésre. El kellene fogadnia az oldalon id?sebb tag észrevételét.

Veled együtt én is nagyon örülnék, ha a véleményemet tiszteletben tartanák, hiszen - az MTT-nél maradva - néhány (konkrét számot hadd ne mondjak, mert ez alapján pillanatok alatt kisz?rnek és kirúgnak emiatt) torrent erejéig én is adtam valamit annak az oldalnak.

Annak is nagyon örülnék, ha az MTT-vel kapcsolatos beírásaimra nem hiszti és nem sértegetés lenne a válasz.

Intelligens, kulturált, korrekt nézet egyeztetésre bárkivel hajlandó vagyok nézeteimet egyeztetni, de a beírásaim törlésére irányuló kisérleteket, sértegetéseket nem nézem jó szemmel.

20. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    lkata: hol talalhatnam a fix pont teoremat Kannan operatortol?

Légyszives nézz utána a pontos címnek és szerz?nek. Ha tudok segítek nagyon szivesen.

E-mailen, vagy személyes üzenetben is írhatsz, ezzel ne zavarjuk a "Dühöng?" olvasóit. Elvégre emiatt a könyv miatt nem kell dühösnek lenni. :tef161:

Címkék :