Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    A Mai ..

tiszteletem :

a mai napot elnézvén könyvtárba nem kell mennem !! [​IMG]

Nem akarok megbántani senkit elnézést is kérek már elöre : De itt már nem kisregények nem .. nem már nagyregények kerültek beírásra !

Tök szuper van is aki elolvassa ?? Kétlem !

Üdv

2. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lucifer

Ok :tef161:
    Bar en mar egy idelye duhongok miatta,mivel sehol sem talalom.

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lucifer-re

Üdv Lucifer!

Feltételezzük azt,hogy minden igaz,amit írsz,azt kivéve,hogy andromeda direkt provokálta,vagy kérte a törlést,mert ezt csak egyedül te érzed így,és a többi régi bels? körös tag is tisztában van azzal,hogy ez nem így van,mert hiába kérte volna,de ha nekem nem hiszel,akkor majd a modok meger?sítenek ebben,ha akarnak,ha nem,akkor meg vagy elhiszed,vagy nem,az a te dolgod. (ez így elég korrekt szerintem)

Tudok nektek egy remek kompromisszumos megoldást.
    Andromeda nem érinti a fórumban az MTT témát,és ha te szretnéd,akkor azt az arra megfelel? topicban teszed meg,valamint nem találod meg andromedát más témával kapcsolatban sem a fórumon.(ez biztos nem jelenthet gondot neked,ha valóban indifferenns andromeda személye számodra,mert akad más felhasználó,akinek a hozzászólására reagálhatsz,és azzal már bizonyítod is,hogy nem rá utazol,valamint más témába nem kevered bele az MTT témát)

Ez így elég empatikus megoldás számodra?
    Ha ezt így elfogadod,akkor bizonyítani tudod,hogy alkalmazni is tudod,és nemcsak a jelentését ismered.
    Így akik az MTT torrentoldaról szeretnének minél többet megtudni,akkor azok kimerít?en tájékozottak lesznek,akik meg nem azok is megtalálják a maguk számítását,mert nem szól az egész fórum err?l,és még feleslegesen se kell irkálniuk,mert biztos,hogy nem kerül törlésre ez miatt a hozzászólásuk.

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Jól van már kidühöngtük magunkat,és tegnap még azon is idegeskedtem,hogy nehogy valami vírust kapjak.

Egyetértés és kompromisszunok,azok valóban szükségesek,hogy ne legyen káosz a fórumon,és ne legyenek teljesen inaktívak az amúgy szórakozás és barátkozás céljából feljáró tagok.(legalábbis a fórumban)

Azt hiszem,hogy itt már kimerít?en leírtunk mindent,majd meglátjuk,hogy miként alakulnak a dolgok,és nem hinném,hogy neked,vagy nekem,vagy bármelyik másik felhasználónak lenne min idegeskedni,agonizálni.(A miértjét már megírtam ennek a dolognak)

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    De kérlek nézzetek bele a

De kérlek nézzetek bele a bels? körbe ha id?tök engedi..

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Igazad van barátom!
    Tudom,hogy nem valószín?,hogy egy-két embert kivéve bárki is elolvasná az írásaimat,de legalább megpróbáltam most is,mint már annyiszor máskor is,hátha lesz valami foganatja. Így a lelkiismeretem tiszta,hogy amit én elkövethettem a dolgok viszonylagos rendben menetele érdekében azt megtettem.
    A többit,mint írtam,majd meglátjuk.
    Nem kötelez? elolvasni senkinek!

7. szelag /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ApaX68 - csaló

Engem is lehúzott szombaton 20.000 Ztracker ponttal, illetve annak ellenértékével, és nem akarta visszaadni se. Beloadon (felhasználóneve: sanyisanci) is és Ztrackeren (felhasználóneve: Picur23) is írtam neki, de csak azt írta, hogy nem adja vissza és ne zaklassan. :tef10:

Valaki viszont eljárt az ügyben és a Ztrackeres staff visszaadta a bónuszpontokat, úgyhogy külön köszönöm annak, aki írt nekik és persze a staffnak is.

8. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szemét egy megoldás a kajaidőt ledolgoztatni magyarországon nagyon bevett szokás lett sajnos :tef10:

9. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Biztoscsere.

Sziasztok.

Na kedves biztoscsere loser lennék mert nem cserélek veled.
    Hát akkor loser vagyok.
    Azért irom ide ezen sorokat mert ledegradáló leveleddel együt tiltotad a pm-et is töllem.
    Akkor a késöbbiekre neked némi utravaló változtas a hangstilusodon mert igy az életben semmit nem fogsz elérni itt az oldalon.
    A csere ára mindig alkuképes de a stilus nem mindegy.
    Mint irtam ezért nem cseréltem veled és mint látom nem tévedtem sokat veled kapcsolatban.

És mégegyszer szép estét neked.

10. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A "Moderátor" és RedPicur?!

Ez a komment a rá érkezett válaszokkal együtt át lett helyezve: ide.

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    áthelyezés+törlés

Sziasztok!
    Vackenb írását áthelyeztem és a többi hozzászólást töröltem!A srácot(borsi56) illet?en cselekedtem!
    Megértéseteket köszönöm!

12. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: pipus

Kösz és remélem segítettem, hogy ez a csaló ne tudjon több kárt tenni, bár ? sosem adja fel.

13. juanito /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    off

Sziasztok,bocs hogy off-olok de ugy gondoltam itt a helye a mondandomnak.
    Elöfordulhat hogy érzékeny pisisnek tartotok majd,lehet igy is van de vannak dolgok amik nem esnek jól nekem.....

Pl: elég sok nCore meghivót ajánlok fel mert segiteni szeretnék azokon akik beszeretnének jutni az oldalra de nem jön össze,én is igy jutottam be annak idején,de nem ez a lényeg a lényeg hogy egy hozzászolásomnál melyben meghivót ajánlok fel,egy kedves felhasználó negativan értékeli a hozzászolásomat mert viccesnek találja.......

egy másik forumtagunk pedig azért értékelte negativan mert nem neki küldtem a meghivót és nem válaszoltam az üzenetére......

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_11_v9v9reltz9.png
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_11_l65h20hcdp.png
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_3_11_j9r9206m10.png

Emiatt nem látom értelmét további meghivók kiosztására,pedig szándékomban állt minden Juventus meccs alkalmával kiosztani meghivót-meghivókat nCore-ra

Sajnálom hogy ilyen hülyeség miatt megsértödöm,de ez vagyok.....
    További sikeres cserélgetést neketek.

14. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    off re.

Szia,csaby01101!
    Az tény, hogy a + és - jelek használata mindenkinek egyéni döntése, de azt én sem értem, az ilyen felajánlásoknál mi nem tetszik valakinek. ?k többet, vagy jobbat ajánlanának fel? Eddig nem, de szívesen látnám, ha megtennék.

15. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gamer

Sziasztok!
    Tegnap este meghívtam Gamer nev? tagunkat az Insane oldalra. Kérését olvasva én ajánlottam fel neki, PM-ben korrekt volt, a meghívó elküldése után is. Ma az fogadott az oldalon, hogy figyelmeztetést kaptam, meghívási jogomat megvonták. Indoklás semmi. Kérdeztem Gamert, azt állítja, neki írtak, meghívó csere miatt tiltották, ezt bizonyítani is tudja. Írtam neki, oké, küldj egy képet. Azóta semmi válasz. Insanera írtam a staffnak, válasz egyenl?re onnan sem jött. Ez egy dolog, meglehet, hogy valóban ezért tiltották, nem tudom.
    Hogy akkor miért dühöngök mégis? Azért, amit utána olvastam:

2013, március 10 - 17:43
    Sziasztok!!!
    Szeretném köszönetemet nyílvánítani csaby01101 társunknak aki felajánlott egy NC meghívót és én lettem a szerencsés nyertes...
    köszönöm neki...
    ÜDv:Gamer

2013, március 11 - 16:49
    Sziasztok!!!
    Szeretném felajánlani még sz?z nCore accountomat közös használatra egy meghívó erejéig, vagy akár örökre Smile.
    Feltételek:
    Er?s net(6-9 MB/s min.)
    Friss speedtest kép.
    Néhány printscreen néhány nagyobb oldalról(min 2. de minél több annál jobb)
    Seed szerver el?ny
    Friss reges ne nagyon jelentkezzen
    Minél több megbízhatósági pont
    Akinek ezek a feltételek megfelelnek az írjon 1 PÜ-et nekem és megbeszéljük
    Üdv,
    Gamer

Szerk.:
    Az Insane oldalon a figyelmeztetés indoka valóban ez: meghívó cserebere!
    Akkor ezért is dühöngenék :tef293: Itt vannak? Figyelnek? Nem is volt csere-bere :tef293:

16. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Greg81-re

Részvétem.

Vagy mondjuk Gamer=Gameover.

Ez lenne ezek után a korrekt. :tef293:

17. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Faust10 re.

Szia!
    Köszönöm, de mivel kiderült, hogy:
    "Az Insane oldalon a figyelmeztetés indoka valóban ez: meghívó cserebere!", így én nem tartom hibásnak Gamert ebben az esetben.
    Viszont abban igen, hogy a csaby01101-t?l kapott Ncoret tovább ajánlotta.

18. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    örülök neki ..

Örülök neki hogy törölve lett a kommentem, pedig csak csaby01101 üzenetére válaszoltam, az övé érdekes módon nem lett törölve.. Szóval a lényeg: Nem sért?dtem meg hogy nem én kaptam a felajánlott nCore meghívóját, azóta amúgy is kaptam mástól..,, csak én úgy vagyok vele, ha írok valakinek egy értelmes üzenetet akkor arra választ is várok, persze nem egyb?l, de itt semmilyen választ nem kaptam csabitól, ezért kapott t?lem a felajánlására egy "-" jelet, ami szerintem még nem a világ vége, de ezek szerint nála az volt, az üzenete a mail fiókomra:

http://imgr.us/images/oz62axxlanx36a40ts8c.jpg

Hozzáteszem én eddig az üzenetig nem sértegettem az említett tagot. Negatívan értékelte az adatlapomat is gyerekes indokkal, amit már azóta valaki törölt. El lehet gondolkodni milyen ember a csabika..

19. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    log

Hozzászólásod,után ? is hozzászólt szép kis veszekedés volt indulófélben.A megbízhatósági pontokat,pedig arra a célra használjátok amiért van!Vitatkozást pedig továbbiakban személyes üzenetbe!

20. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bazsko74

Szia! Én zárom a témát,amúgy is csak szerintem egy túlreagálásból fakadt az egész. Csak szerettem volna ha nem egy ember szemszögéb?l látjátok a dolgokat.

Címkék :