Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    seed

ja es mind mkv meg 3d
    osszesen 3 terrabajt
    egy oldalra
    de akivek megosztottam az accvot hogy mihelyst lessz meghivo akkor adom neki
    mert rendes tag
    kis nettel volt es neki adtam hasznalni hogy gyuljon a meghivora

2. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Trükk vagy nem trükk….

Sziasztok! :tef293:

Regisztrálok itt.
    Lehet csaló vagyok, lehet, nem vagyok csaló, tulajdonképpen teljesen mindegy.
    Felajánlok a megfelel? rovatban meghívót. Teljesen mindegy melyik oldalra.
    Feltételnek megszabom, hogy minimum legyen 2-3 hét regisztráció, na és persze a legfontosabb feltétel, hogy minimum legyen 20-30 „értelmes” hozzászólás itt a torrent-empire.me oldalon.
    A felajánlásom miatt persze rögtön „jó fejnek” t?nök.
    Majd szerkesztem a saját felajánlásomat úgy, hogy kapta:
    1. Pityi
    2. Palkó
    3. stb….stb

Persze Pityi-t?l és persze Palkó-tól is meg stb-t?l is rengeteg pozitív lesz az adatlapomon.
    Így rögtön „jó fej”-nek érzem magam… Lehet az is vagyok….

Végül betéved valaki ebbe a fórumrészbe (Meghívó felajánlás)és lát sok ismeretlen nevet meg ugye a kitételt, ami még fontos is, hogy legyen minimum 20-30 értelmes hozzászólása annak, aki kéri.
    Ezután ha egy kattintással megnézzük ki az, aki megkapta az összes általam oly nagylelk?en felajánlott meghívót láthatjuk, hogy 2-3-napos mondhatni frissen regisztrált 0-hozzászólással rendelkez? az oldalon nagyon „aktív „tagoknak került elküldésre a meghívó.
    Véleményezve ezt, felmerülhet, hogy esetleg fiktívek ezek a meghívók is.
    Na de ami a legfontosabb ebben az egészben, hogy én „Nagyonjófejfelhasználóvagyok”..
    Az adatlapomon begy?jtöttem már sok pozitív értékelést. Mert ugye akiknek „elküldtem” a meghívókat ?k értékelnek sebesen és persze roppant pozitívan.

Miután „pozitív” kisugárzásommal már nagyon büszkén feszíthetek a felhasználók megítélésének listáján felkeresem, a - Meghívó Igénylés - fórumrészt ahol beírom, hogy szeretnék igényelni ide-oda meghívót.
    (persze csak a kisebbekre gondolok, mint PL: Bithumen, nCore, Bithorló…stb)

Most csak azt a két dolgot nem értem, hogy ez:
    „Trükk vagy nem trükk”
    „Csaló vagyok, vagy nem vagyok csaló”

A mondást, a hazug emberes, sánta kutyást nem is írom le.

UI: Ezt természetesen nem magamról írtam, csak nem akartam
    személyeskedni :tef293:
    Jön a tavasz! Szép napot kívánok mindenkinek, aki itt olvas! :tef293:

3. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Trükk vagy nem

Szia!

Nem tartom kizártnak hogy létezik ilyen is. De azért nem hiszem hogy s?r? eset lehet. Én felajánlottam már 3 meghívót, de nem jelentkeztek még érte, így pluszom sincs. Egyébként nem is kérnék érte semmit.. Nem hajtok arra, hogy "jó színben t?njek fel". Én inkább úgy vélem hogy id?vel ismerszik meg az ember ,nem gyorsan pluszokkal meg "jófej felajánlásokkal" Aki ismer, az tudja hogy állom a szavam a dolgokban és korrekt vagyok. Azért írtam most ezt ide, mert az irományod eleje kísértetiesen hasonlít az én meghívó felajánlásomra is. Természetesen elgondolkodtató amit írtál, nem mondom hogy nincs benne ráció.:tef293:

4. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ide írok :tef293:

Sziasztok!

Ide írok!
    No nem azért mert dühös lennék. Csupán úgy gondolom ezt a fórumot mindenki olvassa és így eljut mindenkihez a mondandóm.

Mir?l is lenne szó.

Felesleges a Torrent oldal monitorozó-ban akár melyik torrent oldalt (Nem üzemel, offline)-be állítani ha éppen karbantartás van vagy valakinél éppen pirosak a torrentek.
    Attól hogy valakinél piros még másnál lehet hogy nincs semmi probléma.
    Átállítja majd kilép közben az oldal meg megy.
    Vannak az oldalaknak topicjai ott lehet el?ször kérdezni hogy másnál minden rendben van e.
    El?bb utóbb érkezik rá válasz is (remélem nem száz). :tef293:

Természetesen az a jó ha a montírozó napra kész de a fenti okok miatt szerintem b?ven ráér az offline-re állítás fél vagy egy nap után.
    Mindezt megtehetitek ti is.
    Azért szeretném felhívni a figyelmet arra hogy valós adatokat írjatok be és ne manipulálja senki, mert vannak akik onnan is tájékozódnak.

Aki irreálisan nem valós adatokat észlel az jelentse egy moderátornak vagy miel?tt a hiteles adatokkal módosítaná, készítsen egy PrintScreent és azt juttassa el valamelyik?jükhöz.

Ne ott élje ki senki a feszültségét mert büntetése fiók vesztés is lehet!

5. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ismet duhongok!!

Szevasztok!! Nem birom ki, igy utolag irok ide! Tegnap toroltek ismet a filmek.info topicbol az egyik beirasomat!! A Voros zsaru c. filmet irtam oda ki. Nehany perc alatt torolve volt! Koszonom a Tisztelt Modik munkajat!!! Tisztelettel: JOZSEF

6. csaki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    torles

Talan azert, mert minden egyes retro filmet kiraksz oda, ami senkit sem erdekel. A topic letrehozoja ugy sejtem fokent a premier filmek szamara hozta letre a temat.

7. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-csaki

Hat akkor legkozelebb valaki kozolje bovebben, hogy a retro filmek nem ide tartoznak!!! Igy talan megertettem volna!

8. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    utána járok

Szervusz Jozsefke!
    Nem tudom mi történhetett,és f?leg ki törölte,én biztos nem!De utána járok a dolognak! :tef344:

9. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csaki

Szervusz!
    Azért mert retro,még nem törölnénk!Mert mi van ha csak egy embert érdekel,már megérte kirakni! Nem?! :tef344:

10. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pipus-re!

Szevasz Pipus! Koszonom utolag is a segitsegedet! Huh! Tenyleg fura volt! Alig,hogy kiirtam , nem telt bele talan ketto perc sem -toroltek! Na mindegy!Koszi megegyszer! Udv! JOZSEF

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    csaki-re

Szia csaki!

Én is úgy gondoltam,hogy f?ként a torrentoldalakra frissen felkerül? filmek érdeklik az embereket,ezért én pl. csak olyanokat raktam be,amik még el?tte nem kerültek fel máshova. Ámde:
    1.,Ha elolvasod a topic létrehozójának bedynek az írását,akkor láthatod azt is,hogy az is szrepel benne,hogy bármilyen az oldalakra éppen felkerül? filmet lehet ajánllani.
    2.,Nemcsak Jozsefke tett be régebbi filmeket
    3.,Az újabb filmekr?l kisebb eséllyel alakul ki társalgás,mert nem valószín?,hogy egyáltalán látta valaki,de igaz,hogy ez a 22-es csapdája,mert ha sok régebbi film is bevan rakva,akkor meg mire megnézi valaki,addigra nincs az els? oldalon,ezért nem fog hozzáírni,mert úgyse találéná meg senki.
    4.,Azzal sem lenne baj,ha régebbi filmek nem kerülnének be oda,mert vannak más filmtopicok,ahol lehetne tárgyalni róla,de akkor sem az lenne a megoldás,hogy minden el?zetes figyelmeztetés nélkül törli valaki,hanem ír egy pm-et Jozsefkének,hogy ne rakjon be régebbi filmeket,és utána kilenne írva szabályzatba,hogy más se tegye.
    5.,A többi tagja az oldalnak attól még nem is fog tudni err?l,hogy nem szabadna berakni neki régebbi filmeket a topicba(mert ha a Jozsefkére ez a szabály vonatkozik,akkor mindenki másra nézve is ennek kell érvényben lennie.)
    6.,Ennyivel megkell tisztelni a másikat,ha azt akarjuk,hogy továbbra is rendes aktív tagja maradjon a közösségnek(én éppen társalogtam tegnap Jozsefkével,amikor ezek után inkább elment az oldalról)
    7.,Szerintem az lenne a megoldás,hogy csak azokat a dolgokat kellene törölni ami egyértelm?en törl?s(pipus a múltkor a bithorlo topicban egyértelm?en megfogalmazta azt,amire én is gondolok,ezt illet?en),ami meg nem tartozik bele egyértelm?en ezen kategóriákba,tehát úgy is fogalmazhatnánk,hogy véleményes,vagy egyik mod kifogásolni valót lát benne,azt átlehetne helyezni ide a dühöng?be,ahol meglehet vitatni a dolgot(ha egyáltalán valóban vitára kerül)Így is úgy is itt fognak landolni az ilyen esetek(mint ahogy most is)és akkor legalább a kiindulástól kezdve látjuk,hogy mi miért van,és nem is szegi senki kedvét,hogy feleslegesen irkált(meg hogy már azt sem tudja esetleg,hogy hova mit írhat,ami biztos,hogy nem lesz törl?s)

Ezen okokból kifolyólag pipussal értek egyet,és szerintem a végén az általam említett dolog lenne a jobb megoldás,mert akkor nem kellene neked csaki és a többi felhasználónak sejteni,és pipusnak meg nyomozni,hanem minden egyértelm? lenne.

12. skywalker357 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    retro film-törlés re

Üdv!

Egyet értek az el?ttem szólókkal. És csak egy dologgal egészítem ki: arra is gondoljunk, hogy nem csak ilyen "vén emberek" :tef293: látogatják az oldalt, mint mi néhányan, akik ezeket a filmeket még moziban is láthattuk. Járnak ide fiatalok is, akik esetleg még nem is hallottak ezekr?l a filmekr?l. Hadd ismerjék meg ?k is!

13. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    7es pont

Üdv!
    Hetes pontra szeretnék reagálni,ki merem jelenteni itt olyan moderátorok vannak ,hogy eltudják dönteni mit kell törölni,és ha törli vitának nincs helye! A nagyobbik baj az,hogy ezeknek az ok nélküli törléseknek nincs gazdája,de meglesz ki volt ,rajta vagyunk.

14. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    email geniugeniustol

Üzenet:

Röhej az olyan ember mint te egy meghívóért ennyit kér
    Ennyit nem ér bithumen
    gy?kér

ezt kaptam emailben
    geniugenius tagtol
    akiröl azt sem tudom kicsoda
    üzenem neki
    én bithumen meghivot nem cserélgetek meg semit sem cserélgetek
    ha valami problémája van akkor verje a fejét a falba
    ne engemet idegesitsen a hüjeségeivel

15. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: email geniugeniustol

Szia!

Szerintem ezt tök fölösleges volt kiírnod, én is találkoztam már ilyen emberekkel, de nem csináltam bel?le ekkorra ügyet.

Még azt nem értem, hogy ha te nem cserélsz semmit, "nem cserélgetek" akkor még is, hogy folytatok bele a cserébe, mert gondolom nem jött volna a tagtól ilyen levél ha nem cserét akartál volna.

És ezt szerintem megírhattad volna neki nyugodtam emailben, nem pedig itt.

Esetleg ez a hzs. dühöngésnek felel meg, már abban a topikban van.

16. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    fegya-re

Hidd el attól hogy nem vagy aktiv a csere sarokban még sokszor kap az ember olyan emailt amiben kéregetnek tölle ezt azt.
    Az meg predator dolga hogy kiirja vagy nem.
    De legelább tudod eröl a tagról már elöre miféle.
    Ugyhogy részemröl semmi baj a dühöngésével.

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Így igaz

faust10 wrote: Hidd el attól hogy nem vagy aktiv a csere sarokban még sokszor kap az ember olyan emailt amiben kéregetnek tölle ezt azt.Az meg predator dolga hogy kiirja vagy nem.
    De legelább tudod eröl a tagról már elöre miféle.

Ugyhogy részemröl semmi baj a dühöngésével.
    Sziasztok!

Így igaz!

18. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    faust-re

Szia!

Ne hidd azt hogy én nem kapok kéreget? emileket.
    Aki egyb?l beregisztrál az oldalra azok a chatra jönnek, kérni meghívókat(igaz azt nem cáfolom hogy a meghívó igénylés topikba is mennek kérni), és mi lesz az els?? Rákattintanak a nevemre(mivel én többet vagyok chatan aktív mint fórumban) és kérnek is, jah és van akinek adok is jószív?ségb?l, hogy kezdjenek is valamivel! (persze el is beszélgetek vele, valamennyire)

Abban egyetértek, hogy

ezt én is oda akrtam volna írni de mivel nem vagyok valami nagy fogalmazó és hamar írni akartam valamit, ezért nem is írtam. (most már hiába írom, ha elhiszed elhiszed, ha nem nem)

És a dühöngése egyértelm? (ha esetleg megcáfoltam bocs) csak hogy ez a hzs át lett helyezve.

Az email most mit takarna pm?

19. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ezrt duhongok

na ez itt a lenyeg
    hogy soha nem is irtam neki
    semmit
    mint irtam azt sem tudom mit akar
    ha lett volna vele ugyem akkor nem irom ide a duhongobe
    azert irtam hogy a jovoben tudjatok errol a tagrol
    mert ugylatom
    csak provokalni akar
    remelem teged a duhongesem nem sertett meg
    udv

20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jó reggelt!

Jó reggelt! ugyanmár..mindannyian kapunk ilyen leveleket priviben, kéregetést, stb..elég ha beleolvas valaki az adott fórumnál a hozzászólásokba, és látja kinek-mi van, melyik oldalon van ott.. tökmindegy hogy adsz-e fel csereajánlatot vagy sem, egy-egy próbát megér nekik..

Címkék :