Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. mondtam /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kitiltottat meghivni

Nem nyero meghivni, de kijatszhato a rendszer eleg konnyen, ergo nem jonnek ra soha hogy o mar volt bent tag, meg dinamikus ip cim sem kell hozza.:tef293:Persze az mas kerdes ertelme van e, ha nem latjak szivesen.

2. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    igy van

ezert
    kell megvalogatni a cserepartnert
    aki mar a tobbedik account utan meghivokat kereget az adott oldalra
    annak ki ad meghivot?
    hat en nem
    inkabb nem kell az az acc
    amit kaptam volna erte

3. mondtam /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    felelosseg

Itt szerintem Markovicsra utaltak, aki notorius oldal buherator, nem nagyon latjak sokaig szivesen sehol sem. Hasonlo mint WebTech.

4. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudod én hol figyeltem fel

Tudod én hol figyeltem fel rád, és az két napja is volt tán vagy három.. még b?ven zajlott az élet a staffal..ugyhogy te azonnal kértél volna..mivel sértettek meg ennyire??? tiltakoztak hogy csak egy accod legyen??? persze hogy mindenki információt kér el?bb ilyen oldalra meghivás el?tt nem??? szerintem ebben semmi különös nincs..

5. HUmen /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kitilltás

De engem nem csalásért vagy ijesmikért tilttotak egyszer?en ojan üzennetet kaptam hogy valami csalló fel akkarta törni a bh-mat és zárolták z accomat de ha visza szeretném kapni irjak xxx emailcimre és megnyisák az accontól de b'''tak visza irni irtak is de boloncságokat!

6. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Meghívni

Igazából nincs értelme meghívni kitiltott személyt szerintem,ha nem jönnek rá akkor csinál valamit amire ráfizetünk. :tef293: Nekem ez egy fájó pont,szívesen segítenék hívókkal másoknak is legyen,ha már nekem lehet,de nem merek meghívni senkit komoly oldalra.

7. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Meghívni

Aezt teljesen elhiszem hallottam híreket te és a what.cd, és ha jól értettem hamisan vádoltak meg, ezért tudom hogy érzel.
    De ebbe ne folyunk bele.

8. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    te nem vagy csalo

ugye akkor nem akartál átverni
    mert ki vagy tiltva vagy felfüggesztve
    es kellett volna a meghivo
    miközben tégedet tilos meghivni
    mert a meghivo is repul veled együtt
    hát te nagyon odafigyelsz
    nehogy másnak kárt okozzál.

9. HUmen /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Viszlát.

Na sziasztok szivesen csevegnék még veletek de a kislányom jácanni akkar a f?z?s játékokon igy szóval lépnem kell továbi szép napot mindenkinek.
    És ne vitatkozatokmár hannem vigan chateljetek a chat fallon!
    Üdv!
    By-HUmen!

10. mondtam /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    igaz

Igaz.Egyebkent en is igy vagyok ezzel. Legalabb is Bithumennel. Ott eleg komoly ido mire lekerul a warn, es eleg sok ido mire osszejon egy meghivo is, kiveve mostanaban.

11. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Szerencse

Watcd fiók elbukását leszámítva kis oldalakon tanultam meg a leckét szerencsére. :tef293:
    Volt egy kiseb oldal jó arányom volt de ugy gondoltam nem kell.Gondoltam majd valaki biztos örül neki,hát felajánlotam.Megis jött az emberke megköszönte minden ok.Tíz perc mulva ír bocsi mégsem kell.Jó gondoltam majd kell másnak,beakarok lépni ki vagyok tiltva.Megkértem itt a cimbit kérdezze meg miért.Következ? volt a válasz, a barátod chaten mindennek elhordta az oldalt a staff ot és egy másik oldalt istenített. :tef293:
    Erre azt mondom,ha tudod ,hogy egy állat vagy ne menj emberek közé!

12. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: felelosseg

Te most itt mir?l is beszélsz? Mi WebTech? Én úgy tudom hogy már elment....
    Én hülye vagyok ezt felfogni.

13. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    fegya963

Van egy emberke aki ugyanazt csinálja. Mit nem értesz? :tef161:

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    BitHUmen - em !

Üdv !

Nos a helyzet a következö :

Látom sokakat foglalkoztat a téma .... elöször is köce mindazoknak akik mindjárt reagálltak esetleg segitségüket felajánlva !

DE sajnos a hibát én követtem el mégpedig ami bosszant amolyan kezdö feltöltö hibát !

Tehát a gond az volt , hogy a BitHUmenröl letöltött anyag asszem kb 98% annyira belassult , hogy durván 15 percbe telt mire teljesen lejött és na persze én gondoltam , hogy mivel az nCore - ra ugyis olyan nehéz feltölteni (mert ott szinte minden megvan ha valamit felakarsz tolni ) megosztom ott is ... hozzá tenném 10 gb HD -rol van szó !
    Sec-perc volt is 100 - 150 Leecher na már akkor tudtam ,hogy bibi lesz belöle mivel még a forrás - rol le sem jött az nCore -n persze nem törölték mer látszott ,hogy nagyon kelendö cikk de azért valagba is nyomtak egy 1 napos warn - nal !

Tehát mindezt megosztom ,hogy más ne kerüljön eme ciki helyzetbe !
    Egyébként ez a Torrentfájl készitésröl annyit ,hogy csak igy ilyen esetben szabállyellenes :
    ha a fájlt a feltöltésnél átírod az adott tracker automatikusan átírja és azt a letöltött fájlt teszed a kliensbe tehát nem az eredeti elsö fájlt seedeled hanem a már trackerröl letöltött fájlt ami a torrentes oldalaknál mükszik de persze nem mindenhol ezt a feltöltésnél pl fel van tüntetve " Mindegy mit adsz URL cimnek csak ne hagyd üresen "
    Szóval a gond az volt ,hogy a BHU- rol még töltöttem le de ezt már az nCore - ra feltettem !
    Ne kérdezd ,hogy a francba hibáztam valagba rúgtak ennyi ! Sajnálom de ez van gondolom a BitHUmenen is felesleges vitázni , hogy az acc - ot esetleg visszakaphatom - e kár a jó arányomért meg a csillagokért ha lenne rá mód az jó lenne de mint már fent is jeleztem a hibát én követtem el amiért elnézést is kérek !

Ennyi lenne :

15. mondtam /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szerencsere

Ez kiszamithatatlan hogy ki fog csalni vagy gaibat okozni es miert. Nekem volt egy esetem kb. 1-1,5 eve, bithumenen 1st- meghivo ajanlatomra jelentkezett egy user, majd regisztralt is, ra 10 percre kaptam a 1st tulajtol egy uzenetet hogy tobbet ne hivjam meg az emlitett embert mert repulok en is, kerdesemre hogy mi volt vele a gond nem jott valasz. Kerdeztem a meghivottamat is, nem ertettem pontosan mit is valaszolt, de a tipikus staff es oldalak kozti ellentetek jottek le. Kesobb bithumenen az user staff tag lett es most is az. Ha nem hivsz meg senkit, akkor jarsz a legjobban.

16. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    hartigan

Szervusz [@Hartigan] !
    Szerintem itt te vagy most a példakép!
    Mert megmutattad, hogy egy nagy ember is pofára tud esni és elszúrhatja néha!!

És elkepeszt? amit leírtál!

Mert egy mukot nem értettem meg bel?le xd (csak vicc)

El?re is bocsánat ha valami sért?t írtam!!!

Hogy vagy ecsém?

17. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ecsém ; - nek !

Szesz .

hogy vadok ? Szarul ... de büszkén !

A lényeg , hogy nem arányt csaltam vagy va.mi hasonló annyira töltögetek már fel ,hogy sokszor belezavarodok wazze .....

na de saját kárán tanul az ember .... vagy a buta a saját kárán az okos meg tanul belöle [​IMG] de hát vasárnap van a másik meg a góltotót ugy is megnyerem ugyhogy megy minden tovább !

18. mondtam /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hartigan

Pontosan! Ez csak egy hiba volt, ilyenkor nem zavarja a staffot ha vissza tudsz regisztralni, sajnos szerintem az eddigi accountodra keresztet vethetsz, de ujat regisztralhatsz mert nem csaltal vagy semmi kommolyabb hibat nem kovettel el. Sot, latva az aktivitasodat en is felajanlanam hogy meghivlak, de nincs annyi pontom ezert nem tudlak.

19. f?törzs / Guest

mystyc-torrent

Sziasztok!

Megdöbbenve látom megint,hogy egy oldal bezárt és egy embernek köszönhet?en
    http://maffiozok.szunyi.com/images/35697q77w568w12w49yw.png linken látható az ok és okozója is fel van tüntetve.
    Nem tudom,hogy mit vétett ez a kis oldal pedig nekem bejött. :tef10:

20. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Holap hétf?

Dühöng?k!!!!!!!!!!!

Like(tetszik) aki egyetért velem!
    :tef344:

Címkék :