Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re megertelek, de ...

nem vagyunk egyformak, es ez jo is igy. En pl. nem vettem volna a szivemre ennyire, sot tudtam volna meg ratenni egy lapattal is, de ez en vagyok.
    hartinak nem jott be, oke ... tobbet nem lesz ilyen poen a karara. Ennyi.
    lehet egy: Fiuk, hulye vicc volt, nem jott at. -al is tudatni lehetett volna.

2. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    asszem

na asszem te vagy az a csóka aki jobban tenné ha inkább nem írtál volna semmit nyomd a minuszt az jobban áll neked !

Részemröl lezárva !

3. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    re megertelek, de ... ++

Hát sztem végül is ez történt nem ? Tudattam , hogy nem koser semmi sértöt vagy bántot nem írtam .....

4. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re megertelek +++

lehet az fajt kicsit norbinak, hogy a Duhongobe irtad, es nem a Hazudosba kozvetlen a hsz-hez, vagy PM-be neki. Szerintem, ha leirod PM-ben azt amit ide irtal , akkor torolte/tte volna az ominozus hsz-t.

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Elnézést -re

Hali!

Nem kell elnézést kérned,de ha már úgy érezted,hogy ez a legjobb megoldás,hogy ide írd be,mert szükségét érezted megosztani a sérelmed,mivel mint írod ez a topic lényege,akkor úgy gondoltam,hogy így kerek a történet,ha részletekkel is pontosan tisztában vannak a többiek,és aszerint tudják megítélni a dolgot.

Mint írtad felesleges ebb?l további nagy melodrámát csinálni,mert bekalkulálhattam volna azt,hogy általános szemlétváltáson mentél keresztül és ez alól ezek szerint senki sem kivétel(mellesleg az a poén anno,amir?l az itt látható pm szólt jelent?sen üt?sebb volt csak,akkor még más passzban voltál,és nem okozott problémát-ez is visszanézhet?,azok számára,aki kiváncsi rá)
    Anno ez volt a véleményed annak a topicnak a kapcsán is "Nem sértödöm meg ,értem én a viccet is semmi gond ... és szerintem ez a topic erröl szól ,hogy viccelödjünk egy kicsit !" -és akkor valóban nem okozott gondot,és én meg ezért írtam a poént.(Azt hittem,hogy ezen a téren velem szemben nem változott a helyzet)
    Én ugyanúgy vagyok,mint erdeikutya,hogy ha én kaptam volna egy ehhez hasonló poént,akkor még tovább is vittem volna,és ez helyett inkább azt vártam.
    El?fordult olyan,hogy pl. szederkének direkt dobtam fel magas labdát velem kapcsolatban,és meg is írtam neki pm-ben,hogy ott a ziccer,és úgy csapta le,hogy el?ször köpni-nyelni nem tudtam hirtelen,de utána azonnal röhögtem rajta,hogy jó volt a csaj,mert nem habozott és nem kímélt,valamint valóban ütött a poén.(különben is én f?ztem,ezért meg is kell ennem,valamint én ?t többek közt ezért is,és így kedvelem)

Téged meg így fogadlak el,amilyen vagy,csak nem lesz több poénkodás,de mint írtam felesleges ebb?l nagy melodrámát csinálni.(Te is pontosan tisztában vagy azzal,hogy ez csak egy poén volt. Nyilvánosan tudattad,hogy nem jött be,és talán még azt mondom,így átgondolva,hogy jól is tetted,mert így a többiek is tudják,akik esetleg poénkodni szándékoznak veled,hogy mire számíthatnak,ilyen esetben)

Szerintem nincs mit tovább ragozni ezen a témán,mert nem hinném,hogy olyan nagy katasztrófa történt volna!(Tudattad a közösséggel,hogy zokon vetted a poénom,és én meg az el?zményeket is feltártam,hogy nem irkálok találomra minden alap nélkül valakinek poént,és nem volt célom se téged,sem senki mást a jöv?ben megbántani vele)
    Gondolom ezzel lezárható ez a történet.

6. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Igazi DÜH

Ugye jol emlékszem?Holnap délelött jön a Tronok harca következö rész,ha még egy hetet kihagynak komolyan dühös leszek.És bosszubol azért is megvárom hogy mikor hajlandok folytatni.

Az elöbb olvasgattam a hsz-eket és szerintem nehéz döntés.
    Azt az egyet biztosan tudom,a vicc az vicc.
    Az élet televan bosszusággal és ha az ember kicsit kitud kapcsolodni,egy kis baráti viccelödéssel én válalom.

7. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Figyeljünk nagyon

Sziasztok

Mindnyájan nagyon sebezhet?ek vagyunk.Figyeljünk nagyon egymásra kedves Fórumtársak, mert ide , az oldalra , kikapcsolódni és a vidám társaságért jövünk, ugy-e?

Tudjuk, azt is,hogy Mindenkinek van jó és rossz napja, vagy jó és kevésbé jó órája.A nem éppen jó órákban mindannyian, és itt szerintem senki sem kivétel, nagyon sebezhet?ek vagyunk. Igy jártam én is nemrég egy rossz órában kaptam egy , szerintem nem igazságos minuszt és azt 1 napig nyalogattam, semmihez sem volt kedvem. Még a társalgáshoz sem.
    Szerencsére néhány kedves fórumtárs, hamar észre vette és " kisegitett ", , hogy átbillenjek, és jobb kedvre deritsen. Ezuton is újból köszönöm.
    Nos szerintem , azért vagyunk mi egy jó kis közösség , mert együtt könnyebben túl tudunk lépni a nehézségek fölött.

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Holnap lesz Trónok harca .

Holnap lesz Trónok harca :tef161: .

Egyetértek az el?ttem szolokkal , rám se volt jellemz? a viccel?dés de a bagoly rúgja meg a kiscica farkát ide tényleg kikapcsolódni jár az ember a stresszt megkapjuk a való életben itt legalább ne az legyen a mérvadó .

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Esküszöm az a cél vezérelt,mivel láttam,hogy hartigan inaktív az utóbbi id?ben ezért megpróbáltam aktivitásra,társalgásra,poénkodásra ösztönözni(ezen a szándékból sajnos csak az els? sikerült)és bíztam benne,hogy továbbviszi a poént,vagy visszakontráz.
    Mivel a cél az ? aktivizálása volt,ezért az ? nevével kellett írjam a poént,mert kifigurázhattam volna saját magam is,de arra aligha lett volna várható t?le,vagy bárki mástól reakció.(a személy megnevezése a poén szempontjából teljesen indiferens,mert a poénon van a lényeg és nem a személyen)
    Végül is nagyobb és széleskör?bb aktivitás lett bel?le,mint azt gondoltam,csak nem ez volt a célja,és nem így terveztem.

Amúgy persze,hogy nem kellemes a poén,ha valaki beleképzeli magát a szituba,és magára veszi,na de az se elvárható,hogy írjak valakivel kapcsolatban egy olyan üt?s poén a KI HAZUDIK NAGYOBBAT topicba,amit valaki nem nehezményezhet,ha magára veszi.(? korábban lenyilatkozta,hogy nem tesz ilyent)
    Az egészet egy baráti poénnak szántam!
    Mégis hogyan kiviteleztem volna másként?

Ezzel az er?vel,ha kés?bb lesz Mórizcka,vagy Pistike stb. nev? felhasználója az oldalnak,akkor napi vicceket sem szabadna többet berakni,mert megsért?dhetnének rajta.

De ha valaki hibáztatható érte akkor az mindenképpen én vagyok,mert az utóbbi id?szakot is figyelembe véve hartigan esetében ezzel kalkulálnom kellett volna,hogy nem biztos,hogy úgy fogja lereagálni a poént,mint azt régebben tette.

10. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    ahogy én gondolom ;

Az én álláspontom ;

Semmi olyasmi nem történt avagy írtam az indokolná bárkit is rossz fénybe vetiteni !
    Leírtam egy véleményt a megfelelö helyre sztem tök mindegy ,hogy ide vagy a topicba válaszként minuszokat nyomkodva vagy pm-be írogálljak akkor nem kell fórum írogathatunk egymásnak skype - on is !
    A Lényeg ,hogy olyanok fujják fel a dolgokat akik csak az ilyen beírásokra vadásznak és ezt kihasznállva másokat spéciznek :

Ennek tudom az oldalon uralkodo inaktivitást is !

Szoval ezzel tényleg lezárva remélem .

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ahogy én gondolom -re

Szerintem sem kellene nagy feneket keríteni a dolognak,de ha én nem akarom,hogy foglalkozzanak valamivel,akkor azt biztosan nem írom be a dühöng?be,s?t pont ellenkez?leg cselekszem,csak akkor teszek így,ha azt akarom,hogy foglalkozzanak a dologgal.
    A múltkor pl. a sport topicba írtam be valamit,és tettem ezt úgy,hogy még a hozzászólásban is benne volt,hogy azok értik igazán,akiknek szól.(de csacser pl. akkor is foglalkozott vele)
    Joggal érvelhetnek úgy,hogy amit te ide beírsz az onnantól kezdve mindenkire tartozik,mert az már az egész közösség ügye,és mindenki nyilváníthat véleményt.Ez még akkor is érvényes,ha (mint a korábbi példám is igazolja)nem a dühöng?be írod,de itt meg aztán fokozottan.
    Elhiszem,hogy te nem érzékeled ezt,de ez igenis rossz fényben tüntethetett volna fel engem mindazok szemében,akik nem ismernek igazán,vagy az újabb tagok esetén,mert ?k ezekb?l az estekb?l alkotnak képet valakir?l,és miután te nyilvánnosan éltél a vélt sérelmi jogoddal,azután én fotosnak tartottam,hogy akkor részletesen feltárjam az el?zményeket is,és azt,hogy nekem mi volt a tényleges célom a poénnal,mert így már nem mindenkinél az jött volna le ez teljesen biztos.
    Azt meg nem hagyom,hogy mások jobban akarják tudni nálam,hogy én mit gondolok,vagy mit miért írok,és mit milyen céllal szánok,és ha valaki belekényszerít egy olyan helyzetbe,mint amit most te is tettél,hogy nekem magyarázkodni kelljen(legyen az bárki,ezalól a modok sem kivételek),akkor én igenis teljes részletességgel érvelni fogok,és azt fogom elvárni,hogy a másik fél is így tegyen,amennyiben nem sikerül meggy?znöm(és a témával legyen foglalkozva,ne próbálja meg az érvelést megúszni eltereléssel,vagy a törlés sem megoldás annak megúszására,mert akkor már utána többet tényleg nem látnám értelmét,hogy véleményt írjak,és nem megsért?désb?l,hanem mert nem vagyok hülye)
    Ezt nem ezzel a dologgal kapcsolatban írtam,hanem általánosságban,egyrészr?l azért,hogy tisztába legyél vele,hogy ez a reakció nem sért?döttségb?l volt és nem egyedi módon jártam el,hanem minden esetben így cselekednék,másrészr?l meg legalább mások is tisztában lesznek vele,és nem éri váratlaul ?ket,ezáltal nem is lehet számonkérni rajtam.

Szerintem sincs ezen már mit rágódni,annyi a különbség,hogy szerintem eleve nem is kellett volna,mert persze,hogy ez és az ehhez hasonló témák nagyobb érdekl?désre adnak okot,de ez nem meglepetés,mert ez mindig is így volt,csak korábban nem lett kreálva ennek a lehet?sége,de most igen,ebb?l kifolyólag konkrétan ezért az esetért kizárólag csak mi vagyunk felel?sek(lehetek akár én is egyszemélyben,ha neked úgy jobb),és nem kell hibáztatni senkit,aki véleményt nyilvánított(azokat sem,akik like-oltak)

12. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Grrrr!

Sziasztok!
    Szia [@Fater]!

- Mi a gond?
    Áááá! A franc essen bele, már megint öregebb lettem hat héttel!
    - És ez gond?
    Ez még nem is annyira gond mert ez az élet rendje.
    Ellenben véget ért egy ciklus (hat hetes) és megint ügyeletes
    vagyok!
    Hogy a franc essen bele!

13. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Grrr!

Mi a gond [@Fater] ?

Már csak hat hét!! :tef293:

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Újabb érthetetlen minusz!!!

Bárki is nyomta rá azt a minuszt szederkének erre a vicces képre egyszer?en fel nem tudom fogni a motivációját!

Ezt szerintem nem kellene hagyni,mert nem ezt érdemli,és esetleg a kedvét szegheti egy ilyen hülyeség a hozzászólásoktól.(ez mindenki esetében érvényes)

15. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Újabb érthetetlen minusz

Nálam is jön napok ota bármit írok ;

Tehát válaszul én is nyomok vagy nem írok semmit ! :tef318:

16. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re erthetetlen minusz

biztos a csavo volt, akire ontottek a vizet. :tef161:
    egyebkent meg ki nem sz@rja le a minuszokat.. engem pl. rohadtul nem izgat... :tef161:
    az illetonek nem tetszett. na es? joga van hozza, ez egy forum. nekem meg jogom van lesz@rni. ennyi.

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Újabb érthetetlen minusz -re

Nem értek veled egyet,mert nem ez a megoldása a dolgoknak.
    Ez egy kicsinyes hülyeség!
    Azt észrevettem,hogy te is nyomod a minuszokat,mert nekem is teszed,amit még megértettem volna valamennyire egy spontán els?dleges reakcióként,ha a dühöng? való fordulás helyett érkezik a poénomra,de utólag....
    De most nem arról,és nem rólam van szó,úgyhogy vonatkoztassunk el attól az esett?l.
    Ha a szomszéd a kútba ugrik,akkor nem ugrasz utána?

Szerintem b?ven elég,hogy van az oldalnak egy majomparádé topicja,és ezt a jelenséget nem kellene kiterjeszteni az egész fórumra,úgyhogy el kellene venni az észnélkül minuszolók kedvét ezen tevékenységt?l,mert nem szretném ha szederke,vagy klarensz stb. ezt az elvet követné,hogy akkor nem fórumozik inkább!

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    kedves ..

kedves Norbi !

Nem vitatkozom veled inkább igazat hagyok mert végül is ugyis megforgatod meg kiforgatod a dolgokat ,hogy csak na ki igy ki ugy reagáll dolgokra nem vagyunk egyformák ...na
    szoval akkor igazad van nyomtam 1 + wazze ....

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jártam úgy hogy gyorsan

Jártam úgy hogy gyorsan akartam adni és az oldal nem töltött be és amikor klikkeltem akkor ugrót az oldal és sikerült a mínuszra nyomnom de ha gyorsan rányomunk a pluszra akkor az marad meg , lehet itt is ez történt .

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan

Ezt most nem mondod komolyan,hogy nincs igazam abban,hogy nem kellene hagyni az ilyen ész nélkül minuszolókat ezen tevékenységük gyakorlásában?

Igen nem reagálunk egyformán,mert engem nem gátol a fórumtevékenységben másnak a hülyesége,de szederkét lehet,hogy igen,és múltkor klarenszt is nagyon sajnáltam,mert tisztába voltam vele,hogy neki ez rosszul esett és a lelkére vette,pedig nem ezt érdemelnék.

Az én elméletem változatlan,hogy aki csak a minuszokat tudja nyomkodni nekem az saját magát min?síti,ezért nem foglalkoznék vele,és ha viszonoznám ezt a kicsinyes hülyeséget,akkor csak az ? szintjére süllyednék,ezért nem osztottam még ki soha minuszt,csak akkor ha azzal kellett szavazni.(még akkor sem amikor félreértelmezte egy illet? a hozzászólásomat,és ezért leköcsögözött és senkiházizott,s?t még a törlést sem igényeltem volna,mert ahogyan pm-ben eltudtam rendezni,úgy a fórumban is ez történt volna,de mivel ez volt a szabályzat és nem is csak engem érintett,hanem pipussak kaptuk többesszámban,ezért törlésre került-ennek az esetnek sincs jelent?sége,csak példa a szituáció kezeléshez)

Címkék :