Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    ember ..

heyho ember nem mondtam , hogy igazad van ??

Most mér támacc má megin nekem ..... ejejej nyomok mindjá egyet ...

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Én is jártam így már Atlantisz(még nálad is :tef161: ),de nem kell gyorsnak lenni,mert utána ha kés?bb nyomsz rá a pluszra,akkor is átváltoztatható a minusz like-ra(bármikor),azt meg senki ne mondja,hogy mégcsak észre sem vette azt,hogy minuszt nyomott.
    Nem hiszem,hogy ez történt,és én inkább arra gondolok,hogy beleképzelte magát(mint hartoigan a poénba :tef293: ) ,és nem tetszett neki a jelenet,ezért nyomta a minuszt.
    Ebb?l kifolyólag egy új tagra tippelek,aki abban a tudatban nyomta a minuszt,hogy a jelenetet min?síti vele,és nem szederkének szánta.

Beszálhatnak a többiek is a tippelésbe.

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Támad a hóhér!
    És ne rémisztgessél engem ilyen minuszokkal :tef293: ,mert nyugodtan akarok aludni.

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ki hazudik ....

Szevasz [@hartigan] ,

Ki hazudik .... topicban én is olvastam már olyant ami nem tetszett és rólam szólt de mivel oda írták nem foglalkoztam vele . Nem mindegy hol tárgyalód meg a dolgokat ha nyilvánosan akkor vállalnod kell azt is hogy többen fognak véleményt alkotni mint ahogyan én is .

Az inaktivitásról alkotott véleményedre nem reagálok !

5. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re meg mindig a minusz

szia, van, amiben egyetertek veled, es van amiben nem. Ebben az esetben - kepre nyomni minuszt - szerintem nincs ertelme, mert ugye a minusszal a hozzaszolast kifogasolod. De egy vicces kepen nem ertem mi kifogasolni valo van.
    viszont ha maga a hozzaszolas tartalma nem tetszik az illetonek, nem ert vele egyet, akkor viszont szive joga ranyomni egy minuszt - nekem, neked vagy akar Adminnak is.
    ha van benne kurazsi, akkor egy hsz.-ben megirja azt is, miert tette.

6. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én voltam

Ha jól emlékszem, akkor én nyomtam a minuszt erre a videóra, mert szerintem egyáltalán nem vicces.
    Ez az egyeteln motivációm, hogy aki ezt csinálja akár egy ébren lév? emberel, akár egy alvóval, az egy bunkó.

A bunkóság és a vicces jelenet közöt pedig különbség van.

Egyébként nem tudom, hogy mi jelent?sége van abból problémát csinálni, hogy valakinek nem tetszik az az jeklent, amit belinkelt.

Ha valaki lelkileg nem tudja elviselni, hogy amit belinkel az esetleg valakinek nem fog tetszeni, az ne linkeljen be semmit. Ezt a lehet?séget neki a beírás el?tt kellett volna végiggondolnia és fel kellett volna mérnie, ... mi leszz ha kap egy mínuszt a beírására.

Egyáltalán, ... most akkor mir?l szól ez a fórum?
    A mínuszozgatásokról szól vagy pedig a tartalomról?
    Ha ott van a minusz gomb és nekem nem tetszik a belinkelt jelente, akkor miért nem nyomhatnám meg?
    Tilos?
    Nem a "nemtetszés" kifejezáse kicsinyes egy ilyen otromba szivatásról szóló videó esetén, hanem az, hogy valaki egy minusznak ekkora nagy feneket kerít.

Nekem is nyomkodják a minuszokat többen is, ... de vastagon lexarom, nem tör?dök vele! Arról nem is beszélve, hogy ha valaki egy negatív véleményr?l szóló írásra mínuszt ad, az tulajdonképpen az egyetértésér?l biztosít, aminek én örülök.
    A jogban és a való életben ugyanis a tagadás tagadása egyenl? egy állítással.

7. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Lucifer en voltam

hat nezd, lehet neked ez bunkosag, masnak vicces jelenet. Lehet, ami neked bejon, mint vicces jelenet, az pl. nekem volna bunkosag. Erted? Masmilyenek vagyunk, es nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. De ez jo is igy.
    A minusz viszont azt jelenti, hogy a hozzaszolas kifogasolhato. De egy kepen mi kifogasolhato? Ha annyira bunkonak tartod a csavot, ird meg neki, hogy " Milyen bunko vagy ocsem... !". Nem szederke keszitette a videot, csak szimplan talalta valahol, es ugy gondolta, hogy belinkeli ide, hatha mas is viccesnek fogja talalni. Jo, te nem, de akkor miert nem mesz el mellette szotlanul, eszrevetlenul, mintha ott sem lenne. Nem tetszik, nem nezem. Ennyi.
    Es ha mar bunkosag... eppenseggel szennyvizzel is leonthette volna... :tef318: na az bunkosag lett volna. :tef161:

8. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lucifer +

hi -

Hogy szerezzek én is néhány - :

Szerintem meg Lucifer - nek teljesen igazat adok ::: nem mintha minden nem tetszett témára minuszt kellene like - olni de egy biztos,hogy nincs két egyforma ember igy a reakciok is különfélék !

Ne eröltessünk már emberekre olyant ami nem tetszik neki !
    Lehet ,hogy 100 - bol 99 - nek bejön vicces de van egy akinek más a véleménye na bummm ....
    Gratula felvállalta megindokolta és rendben is van ez ! :tef318:

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Én voltam-re

Üdv Lucifer!

Szép dolog,hogy vállaltad azt,hogy te voltál,és nagy meglepetést nem sikerült okoznod ezzel,de erdeikutyával értek maximálisan egyet.
    Annyival még kiegészíteném,hogy van ennek az oldalnak 13420 felhasználója és nem gyanús neked,hogy csak te érezted kifogásolhatónak ezt a videót? (az érdekes elmélet miszerint kapsz egy minuszt az,azt jelenti,hogy neked van igazad :tef161: )

Na mindegy én biztosan nem állok le vitatkozni veled,na nem azért,mert az érvelés során nehéz dolgom lenne,hanem azért mert a lóval való sakkozás során sem jelentene motivációt az,hogy tudom azt,hogy én nyerek,és mazochista meg nem vagyok,valamint nem is feladatom más hülyeségeivel foglalkozni(ami pont az ilyen esetekben nagy megkönnyebülés),ezért a modokra bízlak,hogy foglalkozzanak veled,ha majd szükségét érzik(abban a helyzetben már én megtenném,de így nem látom értelmét)

A fórumozás során engem a felszabadult társalgás poénkodás stb.. motivál,és amíg arra is van lehet?ségem,addig azt választom,és a felesleges okoskodást,valamint er?lködést azt meghagyom azoknak akik erre éreznek késztetést.

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érdekes vagy

Üdv .

[@Lucifer] Érdekes vagy , most már kezdem érteni hogy sokaknak mi bajuk veled . Lehet egy bejegyzést értékelni de nem kötelez? , az érvelésed elfogadható lett volna ha nem ebben a topicba (vicces képek stb ) történik , de nem folytatom mert ez is felesleges , mindenesetre ha sok szinuszt kapsz az többnyire a személyednek fog szólni.

Ja igen t?lem is kaptál egy mínuszt :tef293:

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan

Üdv!

Szerintem a negatívok gy?jtését hagyd meg Lucifernek,aki erre specializálódott,mert ett?l érzi különlegesnek magát,hogy az ? elmélete szerint ez azt jelenti,hogy neki van igaza.
    Ezzel a vicces videóval egészen biztos vagyok benne,hogy szederkének csupán a megosztás volt a célja a közösség számára,és esze ágában sem volt ráer?letni senkire semmit.
    A normális reakció az ebben az esetben az,hogy akinek nem tetszik az nem foglalkozik vele,ezért írtam,hogy erdeikutyával maximálisan egyetértek.
    Lucifer elmélete szerint,amihez most csatlakoztál,bármire lehetne nyomkodni a minuszt,csak mert neki éppen ehhez van kedve.
    Az lenne a normális magyarázat,hogy ez rendben van,mert mások vagyunk?
    Pont te írtad tegnap,hogy kapod a minuszokat,és ez zavar,ebb?l kifolyólag,vagy osztod te is vagy nem fórumozol? (amivel szintén nem értenék egyet,mert nem ez a megoldás)
    Most meg azt írod,hogy ez rendben van,mert mindenki más? (ez nekem ellentmondásosnak tünik,de minuszt semmi szín alatt nem kapsz,s?t még Lucifer sem kapott,és más sem fog,aki véleményt nyilvánít)
    Ha nem értek egyet valakivel,és nem értek valakit egy adott téma,vagy fórumtevékenysége kapcsán,még az sem jogosít fel arra,hogy én negatívan min?sítsem az ? tevékenységét,erre vannak a modok,ha szükségét érzik.
    Az én véleményem az,hogy ez az értelmetlen minuszolgatás emberek kedvét veheti el a fórumozástól,amit én nagyon nem szeretnék.
    Ha az lenne a vége,hogy én elveszteném ez miatt a normális társalgópartnereimet,akkor csak nézném én is,ezt a bolhacirkuszt.

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Az a poén az egészben :tef293: ,hogy Lucifert ezzel csak motiválod ezen tevékenységére.(legalábbis az elmélete,erre enged következtetni)

13. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezt én is kérdezhetném

Ezt én is kérdezhetném azoktól, akik az én bejegyzéseimre mínuszt adtak, ...DE sohasem tettem, mert tisztelem mások véleményét.

Gyerekes, dedós dolog egy mínusz miatt hisztizni.

Aki nem bírja, az ne írjon be semmit.

Én bírom, és nekem meg kimondottan tetszik ha mínuszt adnak olyan bejegyzésemre amelyben valamely oldal staffja által elkövetett baklövést írok le.

Nem vagyunk egyformák. Nekem más tetszik és van olyan ami nektek tetszik, nekem viszont nem.

Egyébként az oldal vezet?inek figyelmébe ajánlom,: ha egyesek ekkor hisztire képesek, hogy egy-egy mínusz miatt teljesen felborítják és tele offolják a témát, akkor mi értelme van itt plusszolgatnmi és mínuszozgatni?

Csak a probléma van bel?le.

14. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Ezt én is kérdezhetném ...

Ne haragudj ...

Én még soha senkinek sem adtam minuszt.
    Ellenben végig olvastam az itteni "munkásságodat".
    Kezd?dött az "MTT" földbe döngölésével, majd folytatódott a Libranettel.
    Néhány tucatszor említettél valami verset, 200 kémia tárgyú k?nyvet, stb...
    Azt is írtad, hogy Téged egyáltalán nem érdekel a kémia.
    Engem sem ....
    Ha nem vagy staff tag a Libraneten, akkor honnan veszed a bátorságot, hogy ítélkezz felettük?
    Ha esetleg nem fognak elt?nni a nyár végén, akkor megköveted ?ket ?

15. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    tök faca ....

nézegetem a HSZ - eket ahogy elnézem osszák/nyomják itt már mindenkinek a -

nyitni kéne külön egy topicot "Ki kapja a legtöbb minuszt"

16. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Itt a topic .

Itt a topic .

17. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezt én is mondhatnám

Ezt én is mondhatnám azoknak, akik az én hozzászólásomra adnak mínuszt.

De eddig egyetlen egyszer sem tettem, s?t ezután sem teszem.

Ha a mínuszozgatásnak új értelme van, akkor azt ki kéne írni.

18. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na most én.....

Na most én kezdek dühöngeni, de ne akarjátok, hogy el? vegyem a "borsodi tájszólásomat" mert akkor repülök mint a szárnyas betét!Az utóbbi pár napban 12-14 órákat dolgoztam (f?leg hétvégén kellemes ez) és benézve az oldalra mit látok???
    Azt, hogy folyamatosan megy a veszekedés a nagy semmin!!!

Melóban megkapom, a napi szintnek megfelel? stressz adagomat, s?t sokaknak b?ven sok is lenne, mint ahogy volt is már rá példa.....

Nemhogy az írástól, de még az olvasástól is elmegy az ember kedve.
    Nem akarom osztani az észt, de kicsit toleránsabbnak kellene lenni egymáshoz és nem arra menni, hogy "úgy is enyém lesz az utolsó szó"!

Csak ennyit akartam dióhéjban, és további Békés!!!
    mindennapokat kívánok nektek-nekünk!!

üdv. moky

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lucifer

Csak a tisztánlátás végett:

Te az végett kapod,amit írsz és a viselkedésed végett,és nem azért mert beraktál egy képet,ami nem, tetszett valakinek.
    A kett? között óriási különbség van.
    Idáig még senkinek nem jutott eszébe képet minuszolni,pedig négy éve m?ködik az oldal.

Na de kár magyaráznom,nyomd a minuszt erre is,hogy nektek is meglegyen az örömötök az oldalon.

20. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re mezes

Miért ...?
    ?k már megkövették azt a fószert, aki pénzügyileg ki akarta húzni a libranetet a folyamatos válságból, aki el tudta volna intézni, hogy a tagoknak soha ne kellejen a libraneten SMS-el pénzt küldeni a libranetnek?

Torrentoldalaknál csak a verzió m?ködik, hogy a tagnak kell bocsánatot kérni a staff-tól, ... a staff soha nem kér bocsánatot egy tagtól sem???????

Címkék :