Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    logikus

Ha ez így mehet, akkor miért kifogásold, hogy nekem egy kép tartalma nem tetszett.
    Azt írod, hogy más azért minuszolgat engem, mert a viselkedésem nem tetszik neki.
    Melyik viselkedésem?
    elvállaltam és ki merek állni a véleményem mellet, ... vállalom, hogy cibáljatok, verjétek a nyálatok azért, mert elvállaltam egy minusz beírását.

Ki vállalta még el valamikor is egy-egy minusz beírását?

Így utólag, ... engedd ár meg, hogy ha nekem egy kép nem tetszik, mert b?dületes ökörség és számomra nem vicces, akkor ezt - függetlenül attól, hogy eperke vagy más írta be, de - továbbra is jelezzem.

Szeretném hogy ne befolyásolja senki, hogy a másiknak milyen véleménye van egy-egy beírásról és mindenki olyan jelet tegyen egy hozzászólás után ami neki tetszik.

Vagy pedig ha ez így nem megy, akkor le kell fektetni szabályzatban, hogy csakis a + vélemény nyomható meg minden hozzászólás után, mert nem tudni, hogy a hozzászólás beírója egy - jel után esetleg a Dunába ugrik-e bánatában vagy hónapokig vizesre sírja majd a párnáját.

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    logikus-re

Ha végigolvastad volna a hozzászólásaimat,és nemcsak rányomod a minuszt,akkor azt is láttad volna,hogy én egyetlen indoklás nélküli minuszolással sem értek egyet,mert ha valaki minuszol az azt jelenti,hogy van véleménye és ha van,akkor meg ossza meg,hiszen az lenne a lényege az egésznek.
    Én még nemhogy indoklás nélküli minuszt nem adtam,hanem egyáltalán minuszt sem adtam senkinek.
    Te ponzosan azt csináltad az én hozzászólásaimmal,amit te nehezményezel másoktól.
    Akkor hogyan várod el,hogy mások ne tegyék ugyanezt a te hozzászólásaiddal? (én nem fogom,mert nem látom értelmét,és jobban sem érzem magam t?le,mert nem ez motivál a fórumozásra)
    Legfeljebb ha azt látom,hogy ez uralkodik el az oldalon,és meggátolja a normál társalgást(a vicces képek topicban is idáig csak a jó poénkodások mentek és abszolút nem értem,hogy miért jó az valakinek,ha ezt elcseszi),valamint a modok ezt hagyják,akkor legfeljebb csak nézem ezt a m?sort és nem írok hozzászólást.

Én nem vitázok veled tovább,ezzel lezártam ezt a témát.
    Ha majd máshol is szükségét érzem,hogy véleményt nyilvánítsak,akkor a minusz nem fog meggátolni benne.

3. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re re erthetetlen minusz mar ertem

O, Fenyhozo, hat belegazoltam a pici lelkedbe...ezzel? :tef161:
    vegulis akkor most neked mivel lehet kedvedre tenni? mert szerintem itt konkretan megvedtelek valamilyen szinten. Erre nem tetszik. Hat en ezt akkor nem ertem. Asszem foglalok idopontot valamelyik pszichomokusnal... :tef161: mert csak bennem van akkor a hiba.

( Mar van is egy otletem, hogyan lehetne ilyen dolgokat megelozni. Majd megirom Adminnak. )

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Frissülj ...

http://torrent-empire.me/forumtema/duhongo#comment-86005

hogy neked mi bajod van velem azt nem tudom ..... de szoval szorgalmasan nyomod nálam (2013, június 4 - 13:51)

Ezért gondoltam ,hogy magad is emlitsd már meg az meg hogy amit töled kapok azt csuklobol gondolkozás nélkül visszaadom az alap ... tesó akkor ha lehetne kérni válassz más partnert és engem ellehet felejteni asszem nem nagy kérés :tef318:

5. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kollega

érdekes de 2 napja az én baromságaimra reagállsz csak talán bekellene fejezni ..

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    két írányú

Szervusz!
    Ez két irányú!Másik irányba is igaz! :tef344:

7. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    nyilvanos igeret

Itt, ezen a szent helyen megigerem, hogy soha tobbet nem fogok Lucifer hozzaszolasaira reagalni.
    Szemelyes tiltolistamon tied a megtisztelo elso hely.
    Fenyhozonak hivod magad, de nyomodban csak sotetseg jar. Nem a jot keresed, kutatod masokban , hanem a sotetseget, a rosszat. Ne te akard az embereket megteriteni, es megmondani nekik mi a jo. Mindenki el tudja donteni, merre lep tovabb. Ha rosszul lep, elobb-utobb rajon, es igyekezni fog a helyes utra visszaterni, es azon tovabbmenni. De ne te akard nekik megmondani, hogy melyik a - szerinted - helyes ut. Azt mindenki talalja meg maga a sajat dontesei alapjan. En nem haragszom rad, sot nehol igazat is adtam neked, de szerinted rosszul tettem. Hat lehet. Ez volt az en rossz lepesem, amit itt es most korrigalok. Mert en IGY DONTOTTEM.
    Elj boldogan nelkulem En is igy fogok tenni, nelkuled.
    Vaya con Dios!

8. fegya963 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Minden háború alapja a

Minden háború alapja a megtévesztés.

9. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fegya963

Szervusz!
    Ez igaz!De most a legjobban az alkalmazta akit a legjobban védsz! :tef344:
    És ezt most hidd el nekem!

10. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ReRe: Ezt én is kérdezhetném ...

Hagyd már ezt a fószert, aki pénzügyileg ki akarta ?ket vakarni.
    Ha nem vagy staff, honnan tudod, és egyáltalán milyen alapon, hogy ez a kihagyhatatlan ajánlat annyira kedvez? ennek az oldalnak ?
    Az elképzelhetetlen, hogy empatikusan álltak a 200 kémiához, és azon rágtak be amikor mindez bem jött ?
    Egyébként érdekelne, van egyáltalán olyan oldal, ami neked OK?

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem vagyunk kíváncsiak

Üdv . A PM levelezésre nem vagyunk kíváncsiak nem etikus megosztani , a másik nincs itt az oldalon nem tudja magát megvédeni ezért hagyjátok ezt a témát vagy törölve lesz minden olyan bejegyzés amiben Hartigan lejáratása folyik még ha burkoltan akkor is , köszi .

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    fegya-re

Szeva ecsém!

Hidd el,hogy nagyon sajnálom amit hartigan m?velt,de nézd meg amit a bejelentéshez is írtam,hogy ez nem ezért volt ami most történt ma,vagy a napokban,amit én már át is láttam.
    Ennek az okai nála még ennek a hosszas inaktivitás el?tti id?szakban keresend?ek,ebben 100% biztos vagyok,ezért van igaza pipusnak is.

Majd átgondolja a dolgokat és kés?bb legalább nagyobb eséllyel a régi hartigan aktivizálja újra a fiókját.

13. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na most én is....

Szia!

Én már csak azért dühöngök, mert a "borsodi tájszólásod" vennéd el?, a borsodi sör helyett! :tef318: Milyen dolog ez, ejnye!
    Nem bagatellizálom el, kitartást a melóban! :tef293:
    Valahogy ez is magyar mentalitás, "dühöng?" topic mindenhol alakul, bezzeg "örvendjünk" sehol. :tef161: :tef161:

14. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Darwina

talan azert, mert orulni csak keves dolognak tudunk, osszeveszni meg akar egy fuszalon is.

15. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    na most re..

Hi!
    Hát igen, ez, és még több dolog is, régóta nem változott.
    Igazat adok neked, nem csoda ha elmegy a kedved , soknak elment, te legyél kitartóbb csak ennyit tudok tanácsolni. :tef161: :tef344:

16. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ReReRe

Lucifer, nem szeretnék "idéz?jel" háborúba bonyolódni veled.
    Gondolom, a staff kapott egy megkeresést, amit fel?sen átgondoltak és "könny?nek" találtak.
    Nemtom, hány oldalt üzemeltettél eddig, de nyilván volt részed hasonló megkeresésekben. És nyilván, Te sem ugranál az els? szép szóra, hanem próbálnál minél több infót összeszedni, hogy felelösen dönthess.
    Én a Libranetr?l letöltöttem jópár nekem tetsz?, ( nem fantasy) könyvet amit azóta is seedelek.
    És nem "savazom" az oldalt minden létez? fórumon

17. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    ne csak nézz láss is!

Azon dühöngök,hogy meghívóigénylésnél egyre gyakrabban hivatkoznak arra Beloadom volt nincs most semmim.Na akkor nézzük.
    SZABAD REGISZTRÁCIÓ !!!
    http://www.bithorlo.net/signup.php
    http://microbit.eu/login.php?return=%2F
    http://the1st.be/login.php?returnto=%2F
    http://teracod.com/login
    http://xider.be/login.php?returnto=%2F
    Nincs semmid ahonnan letölthess? Megérdemled!

18. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ejj ejj

Sziasztok!
    Ide írok mert nem találok jobb fórumot erre és bevallom kicsit dühös is vagyok.

Egy kérdésem lenne hozzátok.
    Vajon csalásnak nevezhetjük e azt hogy ha valaki egy felajánlásra jelentkezik hogy 'hú de szeretnék bekerülni arra az oldalra' vagy éppen a meghívó igénylésében írja ezt le és így jut ingyen meghívóhoz.
    Ahogy megvan az új account már azon töri a fejét hogy mire cserélje el az imigyen szerzett szerzeményét.
    Nagyon nem szép dolog ez és engem személy szerint ez tart vissza az adakozástól.
    Nem a meghívóimat féltem hanem a saját fiókomat, mert mi van ha az ajándékozott meghívó (account) nem jó kezekbe kerül.
    Vajon a megajándékozottak elgondolkodnak e azon hogy az ajándékozó nem kevés 'munkája' is kárba veszhet egy kösziért!
    Ezek a köszönömök bizony hamis köszönömök!

A cseréknél más a helyzet mert azért ott van ellenérték.

19. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Ejj ejj-tovább

Tökéletesen egyet értek veled!
    Jó lenne ha tradelésért itt is fiók vesztés lenne a "jutalom"!

20. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Ejj ejj-re

Sziasztok!
    Egyértelm?en IGEN! csalás,mert nem saját célra kéri!(eltitkolja)
    kés?bb nem tudja kontrollálni ( általában nem is érdekli hogy kié lesz)!Bukhat a meghívó!

Címkék :