Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. maximus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!

De király én egyszerr vétettem bár nemöltem meg senkit , mégis ugyanolyan a büntetésem mindenki pálcát tör felettem valahogy nemértem ,de bíztos így helyes! :tef10:

2. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    maximusz!

maximus képe
    maximus 2013-06-23 09:29 Törlés Blokk
    Sajnos ilyen rangom nincs a Carpatians oldalon, de tudok adni neked nCore accot vagy Diablo accot Diablo bonuszpontért ha érdekel van egy bitHUmen accom is,de azért minimum 20.000 Diablo bónuszpontott kérek ha érdekel írj! Smile

Rolly képe
    Rolly 2013-06-23 09:37 Törlés Blokk
    Szia !!!
    koszonom szepen.
    de nem tartok ra igenyt.
    mindegykbol van
    Smile

Tovabbi szep napot

maximus képe
    maximus 2013-06-23 09:38 Törlés Blokk
    Értem és köszönöm! Smile
    Erre is tudsz magyarázatot??
    És itt köszönném meg az infót [@Rolly] nak!
    Nálam új lappal nyit!Kérek egy moderátort,hogy törölja a neki adott minuszt!

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv Mindenkinek .Röviden

Üdv Mindenkinek .

Röviden érinteném a témát , [@gonzzo410] -tól elnézést kérek , igaza volt . [@maximus] neked meg annyit hogy a fiókod töröltettem a BitHUmennen tradelés miatt , nem azért adtam !

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv Mindenkinek . Röviden re

Szia!
    "Csak a nagy emberek képesek belátni,ha hibáznak és elnézést kérni"
    Te a szemembe az vagy!Bármit is hiszel...
    Üdv!

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    maximus re

Azért annyit,hogy jössz egy kösszel! :tef344:
    Ha tiltattam volna az accot,amit megtehetek,mert én vagyok a meghívó,akkor most itt is bann...:tef344:
    Mert ugye valaki adott valamit azért az accért...

6. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    traderek

Nem ismerem a történetet és maximust sem nem emlékszem ,hogy valaha is cseréltünk volna ezért sem elítélni sem védeni nem fogom !!De err?l a szóról az a klasszikus mondás jut eszembe , hogy (Csak azt ne kérdezze t?lem senki, honnan szereztem az els? milliómat)szerintem nem kellene itt álszenteskedni az oldal 90 % tradelt már a 10 % azért nem mert buta hozzá :tef293:!!!!

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    traderek re

Szia!
    Lényegében egyet értek,ha álltalánosan mondod..
    Ha konkrétan erre az esetre ,akkor olvass...:tef344:
    Azonnal cserélni akarta,úgy hogy ? már nem tegan regisztrált...
    Szerk.

8. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    traderek

Érdekes amit írsz... Én ezek szerint a buták közé tartozom sok társammal együtt.
    Mikor ide regeltem az konkrétan egy bitHUmen meghívóért történt. Úgy éreztem itt kaphatok. Kértem is szépen, többször írtam a fórum megfelel? topicjába. A sors úgy hozta, hogy máshonnan kaptam tehát már rendelkezem acc-al, de közben kaptam több felajánlást! Képzeld, nem fogadtam el ?ket, nem csináltam több reget és nem is adtam tovább a lehet?séget. Furcsa lesz számodra az ok: Nem éreztem tisztességesnek a felajánlókkal szemben.
    Jó nekem így "bután". :tef293:

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    traderek italauto

Szia!
    Így történt!Tény!
    Ezért is becsüllek!
    Üdv!

10. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem értem mi köze ehhez

Nem értem mi köze ehhez nyuszikának tudtommal soha nem hogy nem traderkedet de még cserélni sem cserélt senkivel önzetlenül osztotta meg mindig amije volt neki mással !! persze engem is bosszant ha valahonnan repülök más ( traderkedése ) miatt de ilyen az élet ( kegyetlen :tef293: ) morgok egy kicsit és holnap szerzek egy másik accot !A Külföldi elit oldalakról csak annyit némelyik butább mint egy közepes magyar oldal neked ezt tudni kellene hisz 400 oldalad van . Nem védeném a traderkedést de elítélni sem tudom ! !

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    italauto tradarek-re

Szia italauto! Sziasztok!

Csatlakozom hozzád,mert soha eszembe sem jutott még akkor sem ha tisztában lennék vele,hogy semmilyen negatív következménnyel nem járna rám nézve.(Nem látom sem szükségét,sem értelmét)

Pár nappal ezel?tt volt egy eset,hogy korábban lett nekem ígérve egy meghívó,de az illet? személy nem tudta küldeni,és egy másik barátom felajánlotta,hogy küld nekem nevezzük x oldalnak meghívót.
    Semmi szín alatt nem akartam,hogy netán az el?z? barátom is elküldje a meghívót,vagy azt feltételezze rólam,hogy nem bíztam meg benne,hogy kapni fogom t?le,ezért addig nem tartottam igényt a meghívóra,amíg nincs letisztázva,hogy semmilyen kavar,vagy probléma,sért?dés nem lesz bel?le,mert annyit nekem nem ér egyetlen oldal sem(A sztori hitelességét többen bizonyítani tudják)

Ebb?l kifolyólag én is veled együtt er?sítem a hülyék táborát,és engem sem zavar.Van amikor annak is érzem magam,de az abszolút nem ebb?l kifolyólag van.(az már elismerem zavart id?nként,de elég régen vagyok ahhoz már az oldalon,hogy a magam módján megfelel?en tudjam kezelni ezeket a helyzeteket)

Ehhez a történethez meg röviden annyit f?znék hozzá,hogy ha jelentkezek egy meghívófelajánlásra,vagy kérek egy meghívót valakit?l,és azt mindenféle ellenszolgáltatás nélkül kapok,akkor azt azért kérjem mert saját célra szretném használni az oldalt,mert különben egyrészr?l kaphatta volna más azt a meghívót,aki így cselekedett volna,másrészr?l meg esetleg továbbadhatják olyasvalakinek,aki még a jószív?en segít?készségb?l adakozó fél accountját is bajba sodorhatja,ezért felel?sséggel is tartozik,hogy ? személyesen tisztességesen használja,ezért nem tartom sportszer?nek,hogy bárki is üzletelési szándékkal fogadjon el meghívót.

12. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nagyon helyes minden

Nagyon helyes minden tiszteletem a tied !!De én másról beszélek :tef293:

13. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    traderek

nem kellene felvágni ember hogy te vagy a jelkép és a becsület szimboluma,mert nem vagy az egyáltalán
    és az én szememben semmi esetre sem leszel az ,ezután mégugysem
    ugyanis ha én is cseréltem accot vagy meghivot
    akkor nem trtadereltem
    és már ezután nem is adok senkinek sem accot
    csak annak aki megérdemli
    de az nem tetszik hogy te itt a felhasználok 90százalékát lealjasitod.odafigyelj hogy kit hogy minösitel,mert tégedet is lehet itélni
    ugyhogy ne okoskodj itt

14. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Milyen felvágás, milyen

Milyen felvágás, milyen becsület szimbóluma, milyen jelkép ezeket te hol olvastad ?? Miért ne okoskodjak itt :tef293: kb annyi jogom van itt okoskodni mint másnak! Mivel aljasítom le a felhasználok 90 % ,ezek tények mert a tradelés nem csak abból áll amit maximus el követett !! A f? probléma nem a traderekel van (esend? az ember ) hanem aki felel?tlenül osztogatja az accocat meg a meghívott ,ha meg rossz helyre kerül a meghívó és repül az oldalról emiatt ö van felháborodva ,persze teljesen jogosan de alapjába véve ö saját maga juttatta magát ebbe a kellemetlen helyzetbe !!!És most eljutottunk egy több éves vitához " Szükség van e a meghívó ingyen fel ajánlásokra " Az én véleményem szerint csak káros , jó lehet?séget biztosít a tradereknek ,hogy ki használják a kezd? tagokat illetve amihez ingyen jutnak azt nem nagyon becsülik meg !!!

15. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen igen el olvasom amit

Igen igen el olvasom amit írok és ez az én véleményem !!!
    Az önzetlen emberek osztogassanak meghívók és accoc helyet virágot :tef293: vagy bónuszpontokat akkor nem kerülhetnek bajba !!Ha a sok önzetlen ember kérne valamicske (jelképes ) bónuszpontot a meghívóért , kisebb oldalaknál jelent?sen csökkenthetné a számító mocskos nyerészked? traderek várható hasznát ! ezáltal mivel egyre kisebb a haszon kulcs egyre kevesebb trader lenne az oldalon !A túlszabályozás a büntetés nem a megfelel? módszer ezek mindig vitákhoz vezetnek mert a normális felhasználókat is érinti általában egy komolyabb szankció ! !

16. Rolly /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sracok ne mar !!!

Ne veszekegyetek maximus nem er enyt.
    Tarcsatok magatokat a tenyekhez.
    Lehet most is jot rohog a markaba mert ti civakotok miata.

17. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    D re

Szia!
    Odafigyelek! :tef344:
    Hogy mást ne mondjak 4-5 acc lett törölve miattam a visszatérésem óta,ami még 2 hét sincs...
    Szóval,asszem hasznos vagyok akár az itteniek,akár a torrentoldalak számár...:tef293:
    És ,hogy ?szinte legyek Te is jó ,hogy itt vagy bárki is vagy... :tef344:
    Üdv!

18. HUmen /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    maximusz! :RE

Sziasztok!
    Bocsi hogy ide irok de maximus t?lem kapta ncor accot mert magán használatra kérte és oda atam neki de látom hogy azis csak egy csere alapra kellet neki szóval nem semmi a csávó!
    Üdv!
    HUmen.

19. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A magamfajtának miért kellene

A magamfajtának miért kellene félni bármilyen szankciótól ??? Soha nem kértem senkit?l ingyen semmit, mindenkinek át utaltam amit kért egy meghívóért vagy accért a magamfajták már csak ilyenek !!

20. maximus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!

Jólennétek a minisztériumba igaszságügy miniszternek,vagy egy csatában ahol nincs ígazság golyófogonak, nemértem mindenki rajtam van kiadkadva kiváncsi lennék hány ilyen becsületes embernek mondott valakik vagytok és hibátlanok gondolom az életben is :tef293: Persze tudom :tef293: Na szoval örülök hogy mindenki ellenem fordult én ennek ellenére sem fogok mást írni csak annyit kiváncsi lennék ki makulátlan itt ! :tef293: ?? Gondolom ti mind aki Moderátor és Ezredes rangba vagytok ?? :tef293:na mindegy is ,mert most én vagyok a bünös nembaj majd elmúlik, remmélem örültök a sok képnek meg hogy cserélgettem az ajándékból nem baj gondolom csak én egyedül tettem ilyet?? :tef293: :tef293: Jaja tudom! :tef293:

Címkék :