Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    D re

Megint igazat kell adjak!
    Sok embert vonz!(az más kérdés,hogy a vezetés ezt nem mindig látja be)
    És hozzáteszem,hogy nem megy el a kedvem,csak várom,a másik torrentday meghívó becsületes gazdáját,aztán j?n a következ?. :tef293:

2. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    D re

Új témát nyitok nem idézlek az átláthatóság kedvéért!(de tudni fogod mire írom..)
    A helyzet az,hogy én többször javasoltam itt a vezetésnek,hogy a meglév?(jó)
    modszerek,listák mellett csináljunk egy topikot az öregmotorosok körében,amit ti ugyan nem láttok,de van és és egy CTRL+F el meg lehetne találni a renitenseket akár diablón,malackán,stb(ahol lehet utalni) Ez egy korrekt sz?rés lenne,szerintem komoly eredménnyel...
    De mindig az a válasz,hogy "ez nem csereoldal" így téma off.Pedig hiszem,tudom!Amit te is ecseteltél,hogy sokan ezért regisztrálnak...
    És ha csak a 10% itt is marad,mert egy jó közösségre talált,akkor megérné...
    Szerintem legalábbis...

3. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen ez nem volt szép dolog

Igen ez nem volt szép dolog szerintem se amit tettél !! De teljes mértékben meg értelek engem is dühít a sok álszent ember aki nyomkodja a mínuszokat mi közben a tradelésböl szerzet bithumen,whatcd,fuxor, accját böngészi

4. maximus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia

Nem tagadom ,de ettöl vagyok talán mondhatom ember nem attól hogy még hozzá sem szolok a vádakhoz mint tették itt már sokan ! A beismerés a legnehezebb szerintem legalábbis ! De figyelek ne feled ,mert ha egyszerr hibát ejtessz én ott lesszek és kapod majd az észt haver ,ne feledd persze ha még addig itt lesszek ! :tef293: :tef344:

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    D re

Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy én adtam a meghívót(ugyan a staff tagja,de mése moderátor)
    És egy mod. ráadásul az akit méltán barátomnak nevezek kapta az accot és ezért nem töröltettem...
    De tévedés ne legyen,ha hibázik még egyszer,akkor repül,mert annál sokkal jobb oldal ez,minthogy bárki is felejtsen,meggy?z?désem.

6. maximus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

Csakhogy én még eddig ilyet nem tettem soha pedig itt vagyok az oldalon már egy ideje tény most elvettetem a súlykot beismerem,de az nem azt jelenti hogy ettöl az embert lekell írni szerintem , de nyugi a szemem rajtad haver! :tef293: :tef344:

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia re

"Ha kutya lennék soha nem tartanék embert"
    (Woody Allen)

8. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen ez nem volt szép dolog re

Szia!
    A tradelés az tág...És most ezért a minusz!
    Volt veled cserém!Korekt vagy!
    De kikérem magamnak a dolgot!Nem vagyok álszent...
    Amit teszek azt vállalom is!Nem vagyok mindig szabályos az tény!De ez nem a saját céljaim miatt van!
    Ha hiszed ,ha nem...

9. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem gondolom hogy te álszent

Nem gondolom hogy te álszent lennél nem úgy ismertelek meg !

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nade édes fiam..

Nade édes fiam.. :tef293:

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Rossz paci!

Kedves [@maximus]!
    Rossz lóra teszel a minusszal,mert ha valaki nem csak mondja,hanem,valóban úgy gondolja,hogy kit érdekel,az én vagyok!Az persze számít,hogy ki az a valaki aki adja,de te nem vagy "valaki".
    Mást ne mondjak...Asszem én vagyok az egyetlen segít?,akinek negatív megbízhatósági pontaja van egy már törölt arctól...De ez sem ügy,van elég így is :tef161:
    Üdv!

12. Sena /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!

Úgylátom itt is találhato csalo én azt hidtem eddig hogy minden ,ilyen nem ma regisztrált gondolok személy szerint itt maximusra megbízható ,de sajnálattal látom hogy pont így haladván a létra fokán vágja el magát, a leírtak alapján egyet értek gonzzo410 -veled és sajnálom hogy emberek ilyen nagylelkü emberekkel teszik ezt ,akikre mindig számithat az ember ha bajban van! :tef293:

13. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok! re

Szia!
    Ez ilyen! :tef293: Mi akik nem ma
    keztük pontosan tudjuk,vagy pontosan tudnunk kéne.. :tef293:
    Maj belejössz! :tef293:
    Én drukkolok,hogy ne csalódj,de ez rajtad múlik f?lrg.Ezt ne feledd sose. :tef293:
    Üdv!

14. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Látom hogy

Látom hogy még lelkes amat?r vagy ezért fel világosítalak a mínusszal itt az értelmesebb felhasználókat jutalmazzák ,minél több van annál biztosabb jele annak hogy jó úton jársz :tef293: :tef293: :tef293:

15. Sena /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia predator!

Így nemismervén azért csak megkérdezném persze ha nemgond ,hogy miért kaptam a minuszt talán nemértesz velem egyet vagy az elveimmel én teljesen így látom a dolgokat, mit találsz kivetni valonak a leírtamba ??

16. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érdekes !

Hali !

Érdekes :
    Nos [@maximus] megkeresett engem is eme ajánlat útán , mivel én sem ma kezdtem valami belsö hang súgta ,hogy nem koser !

Ja és még mindig nincs olyan jelentkezö aki tetszene ... ja és a sok fenyegetés ,hogy " ha nem én kapok nyomok egy minuszt " hát mindenkinek szive/joga minuszolni akár bosszubol akár dacbol mert más kapta!

De valahogy manapság már az is ritkaság,hogy valaki egy normálisan megfogalmazott indokot vagy kérelmet küldjön az email-cimröl más nem is beszélve ha már valaki ír ,hogy beszeretne jutni valahova miért kell még + 4-5 pm -et váltani mire elküldi az email - cimet ??? Aztán persze kiderül ,hogy citrommail .... stb na ne akkor inkább várok az adakozással !

Üdv egy régi ismerös !

17. Sena /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia predator!

Köszönöm hogy megváltozott a nézeted és szerinted is jobb egyenesnek lenni ,mert gyorsabb és megbízhatobb ! :tef293:

18. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érdekes ! re

Szia Laci! :tef344:
    Nézd!
    Nálam aki alapból email címet küld az off...
    Oké maximusszal most megjártem,bár itt jegyezném meg,hogy tudom,hol az acc és jobb helyen nem is lehetne..
    Tudom,hogy tudod mi a szitu,hisz Te is ajánlottál már fel ezt-azt...
    De miért teszed mind ezt???
    Szerintem azért amiért én....És az nem a + like :tef293: :tef344:
    Rosszul látom?
    Üdv!

19. Sena /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

Igen én is úgygondolom az aki nagylelküséget tessz ,az cserébe maximum egy köszönet amit vár ,mert az kijár,de nem plusszt amit szerintem ki kell érdemelni ezzel nem azt akarom mondani hogy nem érdemelné meg csak egy sikeres cserére gondolok ! :tef293:

20. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem..

Korrekt - asszem , hogy jól látod : Eddig még az én orrom sem hagyott cserbe (na jó talán eccer-kétszer de ez belefér)

Címkék :