Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. borisz /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Érdekes

Üdv!

Ez a @maximus srác nagy kópé...
    Az orrom el?l vitt el egy, a történtek után már harmadik példánynak tetsz? BitHu-t május8-án... :tef344:
    De nem panaszkodom, én aznap egy másikat kaptam. Képzeljétek, használom! :tef293:

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo és régi ismer?s-re

Sziasztok!

Jól látod a dolgokat,hiszen én még a felajánlásomban is kiírtam,hogy elég ha pm-ben megköszöni aki kapott,és nem is volt szokásom kiírkálni,de attól még adtam meghívókat(azt hiszem,hogy ezt neked nem kell bizonygatnom,mert tisztában vagy vele)

Nekem nem probléma ha el?re küldik az e-mail címet,ha tudomásomra jut,hogy nem megfelel? kezekbe kerülne a hívó,akkor úgyis hiába küldte,ha meg nem akkor így gyorsabb.

3. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    hejessiras

Egyszer?en nem tudom elhinni, hogy egyes emberek képtelenek a helyesírásra! Mintha szándékosan néznének hülyének, szándékosan nem vennének emberszámba, szándékosan alacsony szinten tartanák a kommunikáció színvonalát. Ez csak egyszer? nemtör?dömség vagy pofátlanság? Ennyire nem tisztelik fórumtársaikat vagy tényleg ennyire hülyék? Így is beszélnek ahogy írnak? Remélem nem! Basszus ha csak fonetikusan azt leírnák amit kimondanak már az is el?relépés lenne!!!
    Óóó, jó ez a dühöng?, könnyebb lett! :tef161:

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dühöng?k

Számomra a helyesírás a legkevesebb ami a gond hogy fogalmazás se megy és sok esetben pimasz szemtelen stílusú az iromány , legalább aki kér az írna értelmesen . :tef293:

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    italautó-re

Szia italautó!

Részben van igazad,mert vannak az oldalon határon túlról regisztráltal is,és van akinek nem is magyar az operációs rendszere(nem tehetnek róla),ezért nem a helyesírást,hanem a tartalmat és annak stílusát kell szerintem els?soban figyelembe venni a megítélés során.
    Biztos van olyan is,aki direkt is csinálja,de az id?vel úgyis kiderül.

6. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    én nem

szia :tef293:

hidd el engem is zavar a helyesirási hiba,én is hibázok,
    viszont észrevettem, hogy vannak akik, nem magyar iskolában tanultak, ezért vannak gondjaik az irásban,
    és en ezért szivesen elnézem nekik, mert tudom, hogy másképp becsületesek.
    Itt legalább gyakorolhatják a magyar irást, legkevesebb, ha megértéssel fogadjuk.

7. Rolly /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Figyu tanar ur

Aszitem ez a kozoseg nem a helyesirasrol szol

Ebben topicban tisztaztuk mar

http://torrent-empire.me/forumtema/meghivo-penzert-mi-velemenyed

Esetleg te tucc helyesen irni romanul meg oroszul, en tudok

8. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    nem Rolly, ez nem arról... :tef293:

...de most komolyan kérdeznék valamit! :tef293: Tudod azt, hogy hogyan kell leírni a mondandód els? szavát? Értem én, hogy nem magyar billenty?zet, meg nem magyar anyanyelv, de pl. ennek a szónak ezekhez aztán semmi köze! :tef293:

9. Rolly /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem

Amikor ezeket kellet leirini csak probalkozom heliesen irni
    gy, j, ly, zs sehogy se megy

de ahogy latom hogy irnak masok rajovok minden szora lasan
    megtanulom leirni de megerteni nem

probalkosztam a googlon levo fordito programal de csak marhasagokat ir ki nem amit akarok mondani

10. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    lényege

Szerintem a lényege az egésznek a korekt becsületes hozzáálás,nem az a lényeg helyesen irunk e vagy sem.
    Megérteni mit akar irni,ha nem akkor visszakérdezünk,mi a mondandoja.
    Ha egy mondatot nézek egészében akkor ki lehet hámozni az értelmét,mi akar leni.

11. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    Rolly

Várjunk csak! Nehogy magadra vedd egy dühöng?be beírt (félig)hülyeség mondatait! Ez csak általánosságban íródott, más fórumban is mozgok de itt van dühöng?! :tef293:
    Akkor pontosítok: azokkal a magyar anyanyelv? topiklakókkal van bajom, akik éveken keresztül tanultak magyarul és képtelenek egy mondat helyes leírására! :tef293:
    Egyébként oroszból mindig kit?n? voltam, én még azt tanultam általánosban. Sokáig volt orosz levelez? partnerem is, aki sokat segített a helyes ragozásban. Sajnos mára megkopott a tudásom, hiszen 20 éve egy szót sem ejtettem ki oroszul. :tef10:

Tehát ez csak dühöngés, nem személyeskedés! :tef293:

12. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re hejjesiras

má´ megbocsássá´ nekem, de szerinted mindenki f?s?fkú vígzettsígge? rend?közik magyar nyelvb?? Aszondod legalább fonetikussan írnák le, amit akarnak mondanyi. Hát nesze, minálunk így beszínek fonetikussan írva. Szerintem e?sse tetszene annyira, de ha ez neked k?, t?lem osztán irká?hatunk így is. :tef161:

13. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Nekem

Nekem tetszik ezt legalább értem! :tef293:

14. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    :tef293:

Látom neked a szövegértéssel vannak gondjaid, ráadásul a helyesírást felénk nem fels?fokún, hanem általános iskola alsó tagozatában tanítják! Én is ott tanultam, egy vidéki, istenhátamögötti apró faluban. :tef293: ...de értem én mit szeretnél kifejezni, ezért a smile! :tef293:

15. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nekem is

Tökéletesen érthet?, jóféle ízes magyar böszéd öz! :tef293:

Szerintem pontosan elég, ha értelmezni tudunk egy írást. Mondjuk találkoztam már, olyan írással amit háromszori olvasás után sem sikerült értelmezni, de azért ez elég ritka szerencsére. :tef293:

16. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re :tef293:

nem, nincsenek gondjaim a szovegertessel. Nem helyesirast irtam felsofokra, hanem magyar nyelvet - nem ugyanaz. A helyesirast felenk is also tagozaton tanitjak - mar ahol tanitjak. Nem mindenki jar/t magyar tannyelvu iskolaba, erre nem gondoltal? Hiszen itt hataron tuliak is vannak - koztuk en is. Ha meg akarod erteni, mit ir a masik, meg is fogod, barmennyire is hibasan lesz leirva.

PS. Ekezeteket meg azert nem hasznalok, mert igy egyszerubb nekem - nem vagyok hozzaszokva a magyar kiosztasu billentyuzethez. Aki akarja, megerti mit akarok irni, aki meg nem akarja... annak nem kotelezo olvasni a postjaimat.

17. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    erdeikutya-re

Nem ugyanaz, ez igaz. Mire is válaszoltál nekem akkor ezzel a fels?fokú magyarral? Mire hivatkoztál vele? Mert én helyesírásról írtam, Te pedig magyar nyelvi végzettségekr?l, ezért bátorkodtam erre válaszolni... :tef293: Szerintem ezt mindenki érti, csak aki nem akarja az nem.
    Egyébként ha olvasnál is 20.37-kor posztoltam Rolly-nak válaszolva, abban pontosítottam, hogy ne legyen félreértés.
    Még valami! Ez a dühöng?! :tef293: Gondolom a topic címe elég beszédes, mutatja mire is gondolt a szerz?. Leírtam mi bosszant(pontosítottam is gy.k.) erre írsz egy cinikus választ. Tudod mit, ha Te így értelmezed ahogy írtad, és úgy beszélsz ahogy írtál, akkor fogadd elismerésem! Nem viccelek, komolyan! :tef344:
    Többet nem dühöngök, ezt is megtanultam! :tef293:
    AVE

18. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    italauto re

Szia!
    Azt hiszem muszáj magamra vennem ezt egy kicsit. :tef293:
    Sokszor ágyból,hasamon a géppel félhomályban írok...
    Ez leginkább lustaság és nem tisztelet kérdése nálam.
    Bet?k kimaradnak,mellé ütök,stb...+ amúgy se írok 100% ban helyesen.Még most sem,pedig egy asztalnál ülök,világosban.
    Persze!Vannak kirívó esetek,de nem hinném,hogy ez lenne a jellemz?.Azt hiszem arra kéne jobban figyelnünk,hogy mi a tartalom és nem arra,hogy ez miként van leírva.Nem akarok álszent lenni,mert ha valaki opszcén szavakkal illet,de még azt sem tudja helyesen írni,akkor szóváteszem,de ezzel inkább az IQ jára akaraom felhívni a figyelmét.
    Az persze igaz,hogy ha lehet törekedjen az ember helyesen írni,de ha nem megy azt nem nekünk kell véleményezni.(Megtették a suliban.)
    A külföldön él?k pedig végképp más tészta...Nekik örüljünk,hogy egyáltalán itt vannak...[@Warrior] barátomat hozom mindig példának(elnézést t?le :tef293: ),de úgy érzem valóban kevesebb lenne az oldal nélküle!
    Üdv!

19. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    gonzzo410-re

Most komolyan..., nem egyr?l beszélünk. A helyesírás és az elgépelés, melléütés nem egy kaptafa! Írtam ilyesmiket amiket említesz? Hol? :tef161:

20. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE

igazad van,sokan nem tudunk helyesen irni,biztos koztuk vagyok enis,mert nem adatott meg mindenkinek hogy magyar iskolaba jarjon,sajnos ez van.es szerintam ezen nem kellene megsertodnie senkinek.udv

Címkék :