Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Na hát ezért is ...-re

Sziasztok!
    Szia ha.....!

Nem tudok mást mondani egy userre aki ilyen és hasonló oldalakon csal mint az nCore mint hogy gyagyás
    !
    Természetesen egyszer? a dolga mert sorba áll majd megint egy ingyen meghívóért és el?bb utóbb talál valakit aki meg is fogja hívni!

Mikor az ember segít valakinek ezzel vagy azzal jól esik a lelkének is de ilyenkor nagyon keser? tud lenni a szája!

2. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fater - re

Üdv !
    Hogy gyagyás - e ? Igen mégpedig durván:

Tiltották és újra idetolja a pofiját .... söt ugyanazzal a nickel!

[@zsombor101010] egyezik [@zsombor1012] télleg ilyen nagy isten állatkertje ?

3. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na hát ezért is ...-re re

Fater wrote:
    Nem tudok mást mondani egy userre aki ilyen és hasonló oldalakon csal mint az nCore mint hogy gyagyás
    !
    Természetesen egyszer? a dolga mert sorba áll majd megint egy ingyen meghívóért és el?bb utóbb talál valakit aki meg is fogja hívni!

Mikor az ember segít valakinek ezzel vagy azzal jól esik a lelkének is de ilyenkor nagyon keser? tud lenni a szája!Szia!
    Látom,mégis érted Te... :tef161:
    Szerintem se rendes dolog ez. :tef344:
    Üdv!

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Egyetértek veled,de feltételezem,hogy ezzel mindenki így van!

Nem biztos,hogy igazam van,de szerintem olyan is van köztük,aki most kezdi a torrentezést és nem szándékosan csal.(az adokozók szempontjából ez nem vígasz)

Másrészr?l ezek a nyilvánosan beírt meghívó felajánlások szerintem generálják is a csalókat az oldalra.(régen és az utóbbi id?ben,amint láttam,hogy ti is ezt teszitek,így én is írtam ki felajánlásokat,de nem hiszem,hogy jó döntés a korábban említettek végett)
    A meghívók kérése topicban úgyis mindenki látja,hogy kinek mire van szüksége,és eldönteni,hogy ad-e,vagy kinek ad.
    Az igaz,hogy oda csak olyanok írhatnak,akiknek már volt el?zetesen legalább egy hozzászólásuk a fórumba,de aki meghívóhoz szretne jutni,és még erre sem képes,annál azt hiszem nincs mir?l beszélni.
    Egyébként én egyrészr?l ezért is,hogy ne generálja a csalókat az oldalra,ebb?l kifolyólag,azt kértem mindenkit?l,hogy ne köszöngesse a fórumba,másrészr?l meg nem is szeretném,hogy az legyen feltételezve,hogy azért csinált-ergo felesleges(Ezt nem kérem,hogy bárki is igazolja,csak abban az esetben,ha meglesz kérd?jelezve!!!!)

A korábban említett okokból kifolyólag javasoltam azt,hogy aki felajánlást tesz az mérlegeljen,és az újaknak,valamint a hozzászólással nem rendelkez? tagoknak a saját biztonsága érdekében inkább bónuszt adjon.

Az egésznek az összesítése,hogy ha az új regesek nem jutnak hozzá azonnal bármilyen meghívóhoz,amit csak szeretnének(kisebb oldalakra regelni tudnak így is,és a régi tagoktól középnagyságú oldalakhoz is jutnak,valamint cserék során is megszerzik azokat),akkor talán jobban megtudják becsülni azokat az oldalakat,amit kapnak és használnak.

Így persze,hogy egyre több csaló fog regelni az oldalra,ha azt látják,hogy minden oldal meghívója fel van ajánlva,és még csalniuk sem kell hozzá,hogy megszerezzék.

Megjegyzés:Anno amikor elkezdtem fórumozni,akkor nekem sem hullottak az ölembe az oldalak,és eszem ágában sem volt kéréseket írni,vagy ellenszolgatás nélkül elfogadni valamit,hanem szépen türelmesen kivártam,amíg regelni lehetett az oldalakra,vagy cserék útján hozzátudtam jutni.

Ez csupán egy szubjektív vélemény a dolgokról,amit megosztottam veletek és nem áll szándékomban szabályt alkottattni!

5. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    100%-ban egyet értek veled !

100%-ban egyet értek veled ! ! !
    Már rég be kellett volna zárni a kolduló meg az osztogató tópikót semmi értelme sincs ! ! !

6. mckolly /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef293:

Sziasztok!

Aki nálam alapból azzal a kérdéssel indít, hogy mid van, arra kapásból válaszolok, hogy azonnal és fenntartás nélkül meg tudom hívni a Mesevilág-ra, a többi meghívóm meg elkelt, az újat meg nem egyszer? összehozni.

Valahogy még senki nem vette igénybe ezt a meghívót... :tef293:
    Ilyen esetben nem talál vissza még egyszer...

Egyébként valaki (akár PM-ben) elmagyarázhatná már nekem, hogy megértsem, mi értelme van csalni egy gyakorlatilag aránymentes oldalon? Meg hogyanmá'?

Biztos kevés diplomám van ahhoz, hogy megértsem a lelkivilágát azoknak, akik így dobnak egy ölükbe hullott lehet?séget, de komolyan kíváncsi lennék rá, hogy ki miért csinál ilyet.

Szép estét

7. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Itt volt az ideje?

Sziasztok!Megkaptam én is nem rövid torrentes multam els? [​IMG]-át, ráadásul egy olyan oldalon amit igazán szeretek!

Köszönöm szinszi gyors és korrekt válaszát!

Idézet a privát beszélgetésünkb?l:
    Fater: A kód jó meg kellet er?sítenem a meghívást: Joci1981
    maximus: Köszönöm neked örök hálám érte !

Kedves Joci1981 = maximus
    köszönöm neked, a hálád utolért
    !
    Írom ide mindezt azért mert tudom hogy olvasod!
    Aki ilyen pitiáner dolgokra képes egy egy oldalon az mire lehet képes az életben?
    Tudni sem akarok róla!
    Aki tróger az mindenhol tróger!

8. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    re-Itt volt az ideje?

sziasztok.
    a legjobb oldalakon fenn vagyok minden hol lenne lehetöségem hivot küldeni de nem igazán szeretnék a ti hibátokba esni.
    igaz engem is meg vádoltak anno a bithorlon arány csalással amit nem tudok bizonyitani.
    biztos sokan emlékeztek rá.
    csak olyan usernek vagyok hajlando hivot küldeni akit nagyon jol ismerek vagy leinformálhato.
    ahoz már öreg vagyok hogy mindenkinek higgyek hogy Ö rendes ember nem csal.

9. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re-Itt volt az ideje?-re

Meghívottjaim száma különböz? oldalakra meghaladja a 100-at de még sosem volt gondom.
    Továbbra is folytatom a meghívásokat mert mindig eszembe jut,hogy kezd?ként milyen jó volt ha valakit?l önzetlenül kaptam.

10. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok!

Na így hivjon meg az ember valakit aztán meg cserébe kapja a figyelmeztetést ,az ember segiteni akar egy másik emberen aztán a hála ez!

11. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    re-szederke

természetesen igazad van.
    én is nint itt sokan mások biztos hogy nem felejtjük el hogy kezdtünk.
    adok én is hivot ha megkeresnek és van.
    de látva olvasva hogy segiteni akaro forum társaink hogy járnak csak azért mert önzetlenül akarnak másoknak is lehetöséget adni hogy bejusson oldalra
    és nem kér érte semmit csak legyen a meghivot becsületes.
    én csak egyett nem értek hogy mi értelme van a csalásnak?
    ki lehet esetleg váltani vele a svájci frankos hitelt?
    be megyok a boltba és kérek cserébe kenyeret tejet?

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-Itt volt az ideje?-re -re

Szia szederke!

Ezzel ugyanígy vagyok,mint te,mert hozzád hasonlóan én is b?ven háromszámjegy? meghívott osztottam ki,de bevallom,hogy van pár oldal,amit rewndszresen használok,és azok meghívóival megpróbálok minél óvatosabb lenni,és a másik oldalak meghívójának adása el?tt is jobban tájékozódni a lehetséges címzett fel?l.(értem ezt olyan szempontból,hogy bavallom,azt,hogy amióta abbahagytam a cserélgetést,és csak adtam meghívókat,azóta nem informálódtam és mégcsak azt se néztem el?zetesen meg,hogy friss reges hozzászólás nélkül,hanem akinél tudomásom volt róla,hogy szüksége lenne rá,vagy normális stílusban rám írt,annak adtam(és persze utólagosan derült ki,hogy volt közte olyan is akinek nem kellett volna)
    Én is adni fogok továbbra is,csak a el?vigyázatosabban teszem,és nem úgy,ahogyan az imént említettem,valamint a kéréseket nézem és ritkán,vagy egyáltalán nem írom ki a felajánlást,mert azzal nem jót teszek véleményem szerint.(most éppen egy nCore meghívót készülök adni,de nem írtam ki,azt sem felajánlásban)

Bónuszt fogok felajánlani,mert abban az esetben kevésbé tud tájékozódni az ember,hogy kinek van rá szüksége,és abból még bajom sem lehet.

13. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Keresem a logikát......!

Sziasztok! :tef293:

Van ebben logika?

Regisztrálok csalóként, de ezt nagyon titkolom.
    Fórumozok, hozzászólok és torrentezek.
    Telik múlik az id?. (Nem is kevés)
    Egyszer csak adódik egy alkalom, mikor egy vagy több nagylelk? felhasználó felajánl meghívókat. ( Jó nehezen szerezhet? meghívót is)
    Ezekre jelentkezem.
    Kapok innen, onnan több meghívót, mert megbízhatónak ítélnek.(Van, amib?l többet is)
    Ezután regisztrálok a kapott meghívókkal.
    Majd rögtön csalni kezdek.
    Ez rögtön ki is derül.
    Így másnapra elvesztem az itteni regisztrációmat, megbecsülésemet és szinte az összes oldalt, amit kaptam.

Mi ebben a logika?

14. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Logika !

Szesz-

Miböl feltételezed ,hogy a butuskák logikusan gondolkoznak/cselekednek ?

Mert ezt csak részemröl a butasággal tom magyarázni !

15. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re Logika

Szerintem nem biztos, hogy közülük mindenki csalóként regisztrált, lehet néhányan közben jöttek rá, mit hogy lehet "ügyeskedni" a meghívókkal...

16. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Logika-re-re

Igazatok van. :tef293:

Kissé "butuska" a dolog. Még az is lehet, hogy kés?bb ébred rá mit lehet tenni. :tef239:
    De ugye a végeredmény, amiért azt mondhatnánk, hogy "ezért csaltam" az hol van a végén??
    Így visszakanyarodtunk a butuska vonalhoz. Mert még ahhoz is butuska, hogy ..... :tef239:

17. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Re Logika -re

Szia [@treff] !

Azért ez mindenképpen érdekes felvetés, hogy "nem csalóként regisztrál" csak kés?bb jön rá..
    Én úgy gondolom vagy csaló vagyok, vagy nem.
    Azért mert ott van el?ttem és nem lát senki, még nem fogom eltenni csak azért mert tudom, hogy akár el is tehetném.

18. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re Logika -re re

Igen, mert Te teljesen becsületes vagy, bárcsak mindenki ilyen lenne, de sajnos nem mindenki így gondolkozik, mint Te.

19. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Re Logika -re

Kiscsibe egyetértek veled.
    Ha késöbb jönrá hogy miként lehet csalni,az tisztában van azzal is melyik az egyenes ut,de ö a kettö közül a kedvének megfelelöt választja.
    Igy természetes hogy a következményeit is válalnia kell,még akkor is ha becsületesnek kiáltják ki.

20. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    sátán

Nem értem mir?l beszélsz!!!

3 nc meghívót ajánlottál fel,
    ebb?l kett?t olyan személynek adtál akinek itt az oldalon semmi nyoma sem volt csak annyi hogy regeltek.

Ráadásul még a nevük is hasonló.

Talán nem is léteznek....

Címkék :