Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

Sajnos én is észre vettem ,de annyira kérték és hogy betartanak minden szabályt csak azért adtam oda ,de a hiuságom lehet meg is bánom nem sokára!

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Logika-re-re-re

Szia Kiscsibe!

Butuska csaló,avagy nem?

Én a csalókat legalább két csportra elkülöníteném.
    Itt mint a korábbi példa igazolja,hogy aki kér,vagy felajánlásra jelentkezik és ráadásul egy aránymentes oldalon csal,az szerintem igen kevés neuron birtokában születik,és a kés?bbi id?k folyamán sem viszi túlzásba a gyúrást aortára.(Ha nemcsak úgy ad nekik valamit az ember,hanem cserélni szándékozik velük,akkor ez a kategória véleményem szerint könnyen sz?rhet?)

Van azonban egy másik típus,aki a torrentoldalakon nem is csal,és eleinte a kisebb,vagy közepes volumen? cseréknél sem,hanem kivárja,amíg valami komolyabb cserét szándékozik valaki lebonyolítani vele.Pl. MTT,vagy What CD meghívóért két több TB upp.-ot,és el?re szeretné,de mivel sok kisebb cserét sikeresen lebonyolított korábban,ezért a megbízható információt fogod kapni róla(ez pl., persze arra az id?szakra vonatkozik,amikor még volt BeLoad)
    Ez az igazán veszélyes kategória,és jópár pm. váltás kell ahhoz,hogy kibukjon a szög a zsákból,de hiába tudod meg,hogy csaló,ezt egyértelm?en bizonyítani nem tudod.

Hosszútávon fárasztó és idegesít? dolog foglalkozni velük,és ez nem is egy olyan jólelk?,becsületes,segít?kész hölgynek való feladat,mint amilyen Te vagy.
    Ezért is javasoltam már korábban is neked,hogy ha szükséged van valamire,akkor szólj és megkapod,és inkább a velünk való társalgásra fordítsd az id?d és energiád,azzal már viszonzod.

3. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Aránycsalás re

Szia!
    Nincs is!
    A ratiomaster nev? program nem indul el magától!És végképp nem tölt?dik le... :tef293: :tef344:

Üdv!

4. treff /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Aránycsalás re re

Sajnos nem jól tudod. :tef293: Van olyan aránycsaló program ami nem csak hogy letölt?dik és elindul magától, hanem még be is állítja magát. :tef293: Már nem egy aránycsaló mondta mikor elkapták: Nem igazán tudom, hogy ez hogy történt... :tef161:

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Reggel fél 7 kor??? re folyt.

Sziasztok!
    Vártam és nem is keveset,miel?tt leírom az alábbiakat,mert nem szerettem volna hirtelen felindulásból írni és ezáltal támadási felületet biztosítani az ellenem boszorkányüldözést folytató kedves fórumtársaimnak.
    Nyilván így is találnak szálkát,de talán kevesebbet...
    Mivel a "gyanús emberek" topik számomra le lett zárva (más írhatott...)
    ,ezért itt védeném meg magam...Ha akarnám!!De azt hiszem támadások ide vagy oda nincs szükségem rá,hogy még én védekezzek...:tef344:
    Írnék inkább valami másról,ami csak közvetve tartozik a témához.Viszon nem másik oldalon történt,így talán nem lesz törölve,bár ezzel azért csinnyán. :tef293:
    A téma pedig a dupla regisztráció!
    El?re mondom,hogy ezek a dolgok csupán az én agyszüleményeim és semmilyen tárgyi bizonyítékom sincs!Csupán furcsaságok/véletlenek,igaz egy kicsit sok a véletlen...
    Kezedném a sort [@minuszol] al ,aki reggel fél hétkor gondolt egy merészet..."beregisztrálok a t.infóra és adok 1 minuszt gonzzo410-nek [@Assassinsdragon12] nek adott válaszára...A többire nem...Annak az [@Assassinsdragon12] aki világos utalást tett arra,hogy nem el?ször jár az oldalon csak törölte magát...Most mégis játsza az újat,aki semmihez se ért csak a meghívók kéregetéséhez...
    Jó ez nyilván csak véletlen...Menjünk tovább.
    Itt van a rendkívül kulturált [@mezes] nev? fórumtársunk,akinek a legkedvesebb szavai ezek voltak:
    A többit [@pipus] cenzúrázta és figyelmeztette,hogy ne személyeskedjen az oldalon.Mit ad isten?! Az úr hirtelen offline lett viszont helyette egy [@quatro] nev? arc érkezett és a 2 hsz.ra,amit [@mezes]-nek írtam,már jött is a minusz...Na és persze [@pipus] is kapott,amiért rá szólt!
    Jó,ez ugye csak véletlen egybeesés...
    Ime az avatarja: http://goo.gl/rS7aJ
    Picit hasonlít [@mezes] ére,de ez is csupán véletlen...
    Na de én nem voltam ám rest! :tef293: Adtam néhány minuszt [@Andromeda]-nak (Több okból is,erre majd külön térek ki.)Tudtam,hogy szóváltás lesz bel?le és kiváncsi voltam,ki ad rá minuszt...No! Sokáig semmi,majd online lett [@mezes] aztán el is t?nt és jött [@quatro] és persze ezze együtt a minusz is... :tef293:
    Jó ez is lehet véletlen,nem bizonyít semmit...
    (Itt teszem hozzá,hogy kaptam 2 negatív megbizhatósági pontot t?le,ami oké...!De az,hogy valaki az egyiket törölte az picit zavar,mert ? úgy gondolta,hogy egy duplaregest?l,aki már törölte is magát,miután kunyerált egy meghívót [@Hangover] t?l ,én megérdemlem az egyiket..
    Aludni tudok...:tef293: )
    A másik aki minuszt adott [@Andromeda] miatt az [@999kiki]!
    Na ? meg nagyot n?tt a szemembe,mert nem sunyin fake fiókkal támad hátba,hanem van vér a pucájában!Gondoltam ekkor,hogy adok is neki egy + megbízhatósági pontot...Amit végül nem adtam ,mert a keres?be rosszul írtam a nevét,fordítva. De így is volt találat [@kiki999] .
    Ett?l független azt gondolom,hogy a két felhasználó nem ugyanaz vagy ,ha mégis,akkor jó oka volt...(pl. elfelejetett belépési adatok vagy hasonló)De az is lehet (ezuttal öszintén),hogy csak véletlen.
    Nos elérkeztünk a legérdekesebb részhez.
    [@roberto83] vagy ahogy jobban ismeritek [@Andromeda] (Ez sem biztos,csak én gondolom....Az is lehet,hogy csak véletlen mindez...)
    Annyit érdemes tudni,hogy [@Androneda] nak minden oldalon roberto a fake fiókja...Anno nekem azt mondta,mikor az egyik oldalról kidobták és egy már meglév? fiókkal tért vissza,hogy a fiáé...
    Na de kérdem én.A fia minden férfiembernek így ír?! :
    http://goo.gl/Dc1g5
    Vagy csak annak a [@Lucifer] nek,akit régota szeretne kidobatni [@Andromeda] Csak épp nincs miért...Van itt amúgy egy másik zseniális párbeszéd,ami a vicc topikban is elmenne. :tef161:
    Amikor [@oldsipi50] nem tudja,hogy kinek ír,így nem foglalkozik vele,hogy a lelkét óvja...Tovább olvasva egyértelm? lesz,hogy bizony komoly az ismerettség... :tef344:
    http://goo.gl/Wfvxh
    Még annyit f?znék a dologhoz,hogy gyarapítsam a véletlenek számát,hogy ammellett,hogy [@roberto83] mindent pontosan úgy lát ,mint [@Androméda]
    még a haragosai is megegyeznek...( [@Lucifer] személyében ),ugyan azon topikokat használják,sosincsenek egyszerre az oldalon és egyikük sem ad meg címet a hozzászólásánál. De persze,mindez csupán véletlen...Nem tudom bizonyítani,hisz nincs videófelvételem arról,hogy [@Androméda] [@roberto83] fiókjából pötyögne...
    Írta nekem a minap:
    Ez fura,mert,ha nem én állítok valamit,akkor az illet? "gyagyás"
    Ha én állítom:
    http://goo.gl/1PlbP
    Akkor zárjuk a témát,miel?tt még a renitens hozzászólna...(pedig volt ideje)Akkor kit?l kéne a segítséget várnom?!Leginkább magamra számíthatok... :tef344:
    Azthiszem kb. ennyit akartam tudatni veletek,többek közt azért is,mert a rengeteg csaló/duplarages,akik miattam nincsenek köztünk ( [@predator02]
    tudna mesélni,ha akarna... ),ilyeneket írnak PM-ben :

you és en beszélgetése
    en képe
    en 2013-07-09 15:31 Törlés Blokk
    hlo ide akkor jovok amikor akarok tudod mit te egy pocs vagy az eletben kiossztottakteged is orulok neki kapd be antal3

[@en] csupán pár napja van itt,de [@roberto83] már másfél éve...
    Ha [@frediw] nek mennie kellet,akkor érdemes lenne talán konzekvensnek maradni,de ez innent?l,már nem az én gondom,én szóltam...
    Üdv!
    Gonzzo410
    PS: Amiket leírtam,azok lehetnek véletlenek!!!!Valószín?leg a nyilvánvaló paranoiám,miatt hiszem,hogy van átfedés!! :tef344:

6. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Reggel fél 7 kor??? re folyt.+ re

halika !

Érdekesek amit leírtál , hogy mind véletlen lenne kétlem ;

ÉS ,hogy a "Motoros" körben van még néhány dupla reges szinte biztos vagyok nade mivel nincs bizonyiték igy csak marad a feltételezés :

És még valami kedves [@gonzzo410] barátom : Tudod vannak dolgok amit ugye nem mindegy ,hogy ki hoz napvilágra .......

van akit azonnal a "felesleges lázitó" vagy a "ne csináld a feszkot" Kategoriába sorolják !
    És vannak akik bármit leírhatnak/gondolhatnak és nem történik semmi .... Na de most öszintén nem igy van ez a valósvilágban ???

Közelebb kell kerülni a tüzhez vagy valami hasonlo és akkor oksa lesz minden helyezkedni tudni kell .... de hát nem mindenki ilyen!

pá!

7. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Pedig

Pedig vanak véletlenek,de nem sürün és nem mindig ugyan ott.
    Na kicsit had szoljak hozzá gonzzo410 szerintem van aki utána tud járni a sok véletleneknek,hogy csökenjen a véletlen egybeesések száma,de nem ez a lényeg.
    Mindenki máskép gondolja,lehet nekem nehéz a felfogásom de nem értem minek a dupla vagy esetleg tripla acc.
    Ha egy oldalt bármilyen legyen értem torrent vagy forum,becsülettel használsz!
    Nincs szükséged egy másik acc-ra,söt mivel becsületes ember vagy ezért a saját etikád nem engedi.
    De nem azért tartasz több acc-ot hogy becsülettel használd öket.
    Hanem alapbol ismered magadat.
    Azt talán még értem és sejtem miért tart valaki több acc-ot egy adott torrent oldalon,DE egy forumon minek?
    Talán ha az egyiken dicséri a másikat?Atol még nem lessz becsületes csak csalo.
    Mondom nehéz a felfogásom de egyszerüen nem fér az agyamba minek nekik több acc az oldalon.
    Szerény személyemnek egyszer sikerült dupla acc-ot csinálnom egy torrent oldalon,regiztem majd nem tudtam belépni azt azt irta nem vagyok tagja az oldalnak mikor jeszo emlékeztetöt kértem,ujra proba ekkor sikerült .azt 1-2 honap mulva jött az email hogy ha nem lépek be törölnek,akkor jöttem rá hogy 2 acc-om van az oldalon ugyanis a másikat napi szinten használtam.Ö volt a torrenthun oldal.
    Azt viszont énis észre vettem az oldalon hogy nem mindegy ki mit hoz szoba.

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ha már megszólittattam..az én

ha már megszólittattam..az én hozzászólásomhoz a minuszt én nem kifogásoltam kértem ha te szuper vagy 1st, szabályban,vezesd el? a tudnivalókat,hiszen ketten is irtuk hogy nemigazán világos, engem nem érdekel a minusz, én attól se jobb, se rosszabb soha nem leszek.. egészségére, akinek ez a legjobb szórakozása hogy minuszolgat, maradjon is neki az..

egyébként pedig most szakadt el a cérna végképp.. kérlek felejts el engem, te ostobább vagy mint gondoltam, a FAN-oknál Roberto01 a fiam regje, és azt használom, a staff tudtával, de hogy jön ez ide?????????? te itt gonzo akárki vagy ott meg pamutcsiga, nem???? na agy?... kezeltesd magad végre... zt csak most olvastam el mert ekkora mesét nincs türelmem egyszerre átböngészni, nem aludtál vagy mi van????

na megint olvastam, roberto83 az nem én vagyok, ezt a staff itt ipcimmel azonnal igazolhatja is unjuk már a vádaskodásaidat, piszkoskodásaidat.. foglalkozhatnál értelmesebb dolgokkal f?leg vasárnap

9. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pedig +

akkor ezt már többen is észleltük ...

10. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha már én is megszólítattam ...

gonzzo410 !

Ha ez a pár szó számodra annyira sért? volt, akkor elnézést kérek érte.
    Lehet tényleg semmi közöm hozzá, mindössze azon véleményemet szerettem volna kifejezni, hogy egy ilyen vita nem
    feltétlenül haszál ennek az oldalnak.
    Most is ez a véleményem.

Azért idézem az akkori válaszodat:

"
    Úgy!
    És te?
    Nem mintha közöd lenne,hozzá,hogy ki motoros és ki nem,de most már kiváncsivá tettél...Meg am. is azért kellett ezt ide írnom,hogy a Te fajtád tudjon osztani!
    A "Te fajtád" alatt az ész érveket nélkülöz?,személyesked? embereket értem,akiket nem nekem kéne figyelmeztetnem,hogy a személyeskedést fejezze be!
    Most mégis teszek egy kisérletet,hátha...
    "

Ez nem volt "személyesked?" ?

Ez a mostani felvetésed meg,nickekkel , avatarokkal, elt?nés vádakkal szintén nem az, ugye ?
    Csak jelezni szerettem volna, hogy nem t?ntem el, azóta is naponta látogatom a fórumot.

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem ez a pár szó...A többit

Nem ez a pár szó...A többit [@pipus] csillagozta...
    A személyeskedés és keményebb hangvétel? vélemény között azért van különbség!Amit írtam neked azt mosz is vállalom!És ma is ezt írnám...Nem jövök se a tyúkkal se a tojással,de ugye te sem gondoltad,hogy lenyelem a személyeskedésedet...
    Te am. valóban nem t?ntél el csak [@quatro]

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Engem csak annyiban érdekel

Engem csak annyiban érdekel ez a sok baromság hogy biizonyitékot kérek, és nagyon komolyan, na ez az amire a bels? körbe sincs szükség, valakinek bekattan az agya és itt szófos baromságokat, bizonyiték nélkül.. azonnal kérem a vizsgálatot..

13. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A többi ...

Ki az a @quatro ?

Most magyarázkodnom kellene, hogy nem én vagyok ?
    Azért gondolom a Vezetés itt is teszi a dolgát, és ha accountegyezést találtak volna már rég kivágtak volna mindkett?nket.

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Remélem én is, és az ok

Remélem én is, és az ok nélkül vádaskodót rugják seggbe.. :tef293:

Modik, lehet törölni, de jólesett igy vasárnap délután.. :tef293:

15. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Már elfelejtetted hány néven

Már elfelejtetted hány néven regiztél?? :tef318: :tef318: gonzo mester utánanyalt itt nyilván..jobban tudja ki-kicsoda mint mi magunk, szegény árva senkije se lehet hogy ennyi marhaságot hozott össze ki tudja mennyi id? alat.. :tef293:

:tef293: :tef318:

16. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A többi ...-re

Szaisztok!

Szia [@mezes] & [@gonzzo410]!

Ha egyértelm? a dolog le bizony!

1 - quatro-nak talán több köze van f?törzs = Balázs63 hoz és akkor laci71 r?l még nem is beszéltünk.
    quatro és Balázs63 adatlapján a név ||||| ||||||
    quatro-ról [@Hangover] talán tudna mesélni mivel ? hívta meg TorrentDay-ra.

2 - [@roberto83] & [@andromeda] Nem látok össze függést, f?leg nem IP cím alapján, ha csak Éva asszony nem netezik máshonnan is.

3 - Amit én írok sem szent, csak vélemény!

4 - [@en] antal3 Ha valakit PM-ben zaklatnak vagy tudomására jut hogy kitiltott a felhasználó, csaló, üzenetet mellékelve jelezheti, még meg is köszönjük!

5 - frediw-nek nem kellett mennie, sajnos ment. Aztán jött és megint ment.

Ha valaki saját maga törli a fiókját vissza regisztrálhat, ez nincs tiltva.

17. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Éva asszony nem netezik

Éva asszony nem netezik máshonnan..és kikéri magának hogy egy ilyen valaki akár csalónak, /az én szememben a duplareg is az lenne, mert minek is/ nevezzen.. ez az ember dilis, azért mert a FAN-oknál a fiam nevére regiztünk mikor kidobtak pénzért való kérdésért, utána visszamehettem volna Éva-ként de ujként, ezt nem óhajtottam, de ezt itt meg is beszéltük ezzel a fura alakkal vagy egy hete, honnan kotorászik ez ennyi marhaságot nem értem, ki fér itt az ipcimekhez, regisztrációkhoz??? hogy ilyen alaptalan vádaskodásokba bonyolódjon, és ti ezt engeditek is??????????? ez sért? a tagságra nézve

18. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ha szeretnéd tudni nem ez a

Ha szeretnéd tudni nem ez a két accom volt itt csak azóta ez a 4-dik gépem és soha nem írtam fel a kódokat meg régen nem is érdekelt senkit mert nem csalni jöttek ide az emberek ( azok a régi szép id?k :tef293: ) engem nem érdekel kinek hány accja van meg mit kéreget amíg nem csal ha meg csal akkor úgyis minden accja törölve lesz !!!! És azon ne csodálkozz hogy t?lem mínuszt kapsz ha Andromédát piszkálod mert mi már akkor jóban voltunk itt az oldalon amikor te még a csattogó szárnyú falepkét tologattad az oviba ! !

19. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Éva asszony

Hali !

Nem akarok minden HSZ-re minuszolni bár nem teccenek!
    Nem kéne már annyira sértegetni másokat ,hogy milyen dilis meg stb ..... ez is sért? lehet nem ?

20. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem

Nem fér az IP címekhez senki a moderátorokon kívül, és tudtommal ki sem adok(dunk) senkinek!

Címkék :