Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    kiki re

Szia!
    Ez picit felel?tlen a tények tudatában. :tef293:
    Persze attól függ,hogy mire érted...
    Üdv!

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    gonzó

-barátomnak tartalak de van ajánlatom néha csukd be a szádat nincs el?írva mindenkibe bele kell kötni

3. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Drága sipi,ne idegesitsd

Drága sipi,ne idegesitsd magad mert felmegy az akármid, itt csupán az a kérdés mire a vádak,? és mert kiki kisfiunk feledékeny, és soha nem ártott, mint más sem, minek ez a tetemrehívás??? ????? semmi értelme...
    gyere skype-re

4. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Dupla acc

Sziasztok!

Nem mese valóság!

Hál' Isten megesik sokszor hogy valaki regisztrál ide a torrent-empire.me-ra.
    Aztán valamiért nem látogatja az oldalt, van hogy húsz-harminc hete járt itt utoljára.
    Aztán ismét rátalál az oldalra de már arra sem emlékszik hogy valaha járt itt nem hogy a felhasználó nevére és a jelszavára.
    Beregisztrál.
    Hoppá, még az IP is egyezik nem beszélve az email címr?l.
    Akkor most mi van? Tiltsuk ki mert valószín? hogy csaló szándékkal regisztrált újra vagy elég a régi fiókját zárolni és felhívni rá a figyelmét?
    Kicsit soknak találom a régi nem használt fiókok törlési idejét ami azt hiszem egy év és Admin által vagy automatikusan történik.
    Szerintem tizenöt-húsz hét optimális lenne.
    Az mikor valaki egy két héten belül regisztrál újra, na az már elgondolkodtató!

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dupla acc re

Szia!
    Amit mondasz az igaz!
    Csak kiki esetében az van ,hogy egy 15 évvel régebbi accot használ...,azt amit szerinted elfelejtett.
    Tehát regelt 8 hónapja,aztán elfelejtette,majd vissza ment az id?ben 1.5 évet és újra regisztrált...Gondolom érted,mi a különbség.
    Üdv!

6. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    oldsipi50 re

Szia sipi!
    Ezt akkor is lett volna lehet?ség leírnod,mikor ezek a multiaccos jómadarak beleszóltak egy vitába,amikor nem lettek megszólítva,és engem támadtak...
    Amúgy arra gondoltam az el?bb,hogy a túzbetétel esetében,ha úgy gondolod,hogy a multiaccok ellenére is jó embernek tartod azt el is hiszem.Nem mindent látunk egyformán:tef344:

7. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dupla acc re +re

haho !

Hát nem tom de én megmondom öszintén már belekeveredtem cefetül ... ember legyen aki itt kibogozza a szálakat ...

8. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangover

Segítek!
    Ennek: [@kiki999](Kezdet: 2012-11-06) a fióknak az adatait elfelejtette a másik 3 al együtt majd beregisztrált ezzel: [@999kiki] (Kezdet: 2011-08-08)

9. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segítek

aha értem ................. Nem inkább mégse értem !

Nem akarok észt osztogatni ,, de sztem nem érdemes tovább feszegetni amugy meg nem rossz gyerek ez [@999kiki] gyerek legalábbis nekem segitett de ez más kérdés!
    Szerintem hagyd a fenébe ezt a sztorit - mert tudod szél ellen vizelni ??

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangover-re

Hali!

"Hát nem tom de én megmondom öszintén már belekeveredtem cefetül ... "-ezt én elhiszem neked :tef293: :tef344:

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    kiragadás

Szia Gonzzo410!
    Látom,most már én belém is belém kötsz!
    Gratulálok hozzá!
    Légy büszke rá! :tef344:
    Kiragadni egy mondatból egy részt???Így persze,hogy vicces,de ha az egész mondatot nézed akkor már teljesen más a mondanivalója a mondatnak!
    Na mindegy!
    Ne haragudj de ez most csalódás volt! :tef10:

12. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    dühöngök már én is egy kicsit

Ahogy elnézem van egy két ember aki "elveszi a moderátorok munkáját, vagy meg mondja azt hogy mit csináljon"!
    Túl sok ideje van "kekeckedni" a másikkal!
    Ne mi tagok, öreg motorosok mondjuk már meg az "igazat" ! Döntse el a moderátor!Mostanság ami itt megy egy-két embernek vissza kéne venni a fordulatából!
    Ha leírta a moderátor hogy hagyjuk abba minek folytatni!
    Ha "öreg motoros" az egyén vagy csak "tag" tartsuk tisztességben a moderátorok munkáját!
    Ne mi mondjuk már meg hogy mi legyen az oldalon!
    Szerintem mikor végére érnek az ellen?rzéseknek úgy is kibukik hogy ki mit csinált.

Lehet egy kicsit er?sen fogalmaztam de, az aki érti hogy mit akartam ezzel kifejezni, nem gondolja túlzottnak szerintem.

UI:Valahogy én a nagy "stréberséget" nem bírom!

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gumigyuri-re

Szia gumigyuri!

Itt gondolom rám is céloztál,azért mert timcibimci hozzám fordult a problémájával.
    Engem nem zavart volna ha valamelyik moderátorhoz fordult volna,de a fene tudja miért engem választott,vagy engem tudott elérni.
    Mivel a panaszát jogosnak véltem,ezért én kötelességemnek éreztem,hogy segítsek rajta,amiben csak tudok.(biztosan jó döntést hoztam)
    Az meg,hogy valakit az zavar,és az a legnagyobb problémája,hogy másoknak segítek azt sajnálom,de nem érdekel.
    Gondolom ha téged kértek volna meg,akkor te is segítettél volna,ha meg akkor kibírtad volna,hogy csendben légy,akkor most meg pláne tedd meg légyszíves.
    El?re is köszönöm!

14. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Szia focinorbi, pont reád nem gondoltam!

Olyan emberre gondoltam itt aki csak fontoskodik!Te segítettél ezt értékelem.

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gumigyuri-re

Szia gumigyuri!

Az id?zítés arra sejtetett következtetni,hogy én vagyok az egyik személy azok közül,akit nem nevesítettél,amin bevallom ?szintén annyira felhúztam magam,hogy ilyen még a torrentek.infó pályafutásom alatt nemigen volt,pedig voltak kisértések b?ven :tef293:

Máskor ha kérhetném akkor legyél kicsit konrétabb,mert szerintem ha most a helyemben lettél volna,akkor te is magadra veszed.

16. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Akkor nevesítek gonzzo410nek az elmúlt napokban történt némely hozzászólására gondoltam.

De én ezzel le is zártnak tekintem a dühöngésemet.Csak jó volt levezetni a feszültséget amit az elmúlt párnapban történtek ezen az oldalon.

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-re

?t sikerült valamiért kitalálnom :tef293: ,de többeszszámot írtál,és ma meg én csináltam témát,és úgy veszem észre szerencsére,hogy te is látod azt,hogy a kett? között nagy különbség van,mert az ? esetében a dühöng?be írt feltételezésekr?l beszélünk,és én meg a gyanús emberek topicban közöltem tényeket,és tettem mindezt kérésre,mert úgy gondolom,hogy az oldal egy megbecsült tagja ennyit megérdemel.

Ebb?l kifolyólag történt a félreértés.
    A dühöngéseddel kapcsolatban meg azt gondolom,hogy nem szerencsés egy már lecsengett esetet újrabolygatni,mert azzal pont az ellenkez?jét éred el,mint amit szeretnél.(én ha éppen nem vagyok az oldalon,amikor ilyen dolgok történnek,vagy nem tudook,akkor reagálni valamiért,abban az esetben már utólagosan nem írok semmit,mert az csak olaj lehet a t?zre-de ez csak az én véleményem,esetleg tapasztalatnak is nevezhetjük az itt eltöltött két év során.)

Mivel engem nem érint a dolog,ezért nekem nem probléma,csak tanácsként írtam ezt neked.(Persze azt is megértem,hogy te késztetést éreztél arra,hogy kifejezd nemtetszésed a történtekkel kapcsolatban)

18. trapista /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-re-re

Akkor elírtam csak egyet kellett volna írnom, nem tudtam már magamba tartani . De szerintem ez nem lecsenget ügy mert, még tegnap is firtatta.
    Na ez mindegy! Lezártam.
    Csak ? sem veszi észre hogy lecsenget?
    Majd a modik döntenek a dupla accokról hogy miért is van.
    De szerintem ezzel te is így vagy vele.

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Folytatás

Sziasztok!Ha felmerül a dupla fiók gyanúja privát üzenet megy a felhasználóknak.
    Ha a gyanú megalapozott, tehát egyértelm? a dupla regisztráció nincs privát üzenet kapásból megy a zárolás.
    Nem részletezném mi az "egyértelm? a dupla regisztráció" aki érti biztosan tudja mire gondolok.
    Példaként említem mivel nevezett vetette fel a témát és az ? gondolat menete szerint valami hasonlónak kellene történni.
    [@gonzzo410] igen tetszet?s nick név.
    Megtetszik egy egy felhasználónak és beregisztrál gonzzo411, 410gonzzo néven.
    Alapból gyanúsnak kellene lennie mind három fióknak még ha semmi közös sem lenne csak a név hasonlóság. Sz?rös szív? moderátor törölhetné mind a három fiókot.
    [@999kiki] esete annyiban más hogy ö "bevallotta" hogy van egy nem használt [@kiki999] fiókja de hol a többi? ("Ha szeretnéd tudni nem ez a két accom volt itt csak azóta ez a 4-dik gépem").
    Ha valaki úgy érzi sok a fiókja és van vér a pucájába jelezze!

Nem lett volna rossz vitatéma ha nem lettek volna a nem megalapozott gyanúsítások, feltételezések. Azt mondom ezekért nagy kár volt, és felesleges is volt!
    No és a hanger?t sem kellett volna ennyire felcsavarni!

20. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    gumigyuri re

Szia!

Nos nyilván nem akarod tudni,de azért elmondom,hogy én meg a nyaliskodást utálom...De nagyon! Az oviban anno is volt egy nagyobb gyerek,aki elvette a mások játékát...És az aki önként adta a kisautót az meg lett a barátja...
    A szépséghiba az volt,hogy még a nagyobb gyerek se kedvelte...De hát ez ilyen...
    Na mindegy is.
    Anniyit még...Ha azt gondolod ,hogy a moderátorok még nem döntötték el,akkor annyi eszed sincs,mint hittem...(pedig sokat nem néztem ki...)
    Csak tudod baromira unom,hogy játszátok itt a h?st a rendszer nevében!
    (Hidd el a rendszernek nincs rá szüksége nélküled is er?s és még ingyen meghívot se biztos ,hogy kapsz(ha ez áll a háttérben...:tef161: ) )
    Írkáltok,személyeskedtek és ha valászolok,mint most,akkor..."H?? a gonzzo már megint..."
    Amit leírtam azok közt sok a tény! Abban amit te írsz ,semmi.
    Nyilván nem lesznek törölve,nem is baj,ez sosem volt cél!
    A cél az volt,hogy rávilágítsak arra,hogy akik a fegya ügybe beleszóltak,azok azért tették,mert ?k is dullaragesek!Tisztelet a kivételeknek!
    Én értem ,hogy úgy gondolod,hogy milyen jó,hogy "beszólhatok a gonzzonak és még a modiknál is lesz egy két jó pont",de jobb ha tudod ezuttal nem hallgatok!
    Nem ez lenne az els? eset,amikor néhányan nekem esnek ezért vagy azért(most ugye az a bajod ,hogy szóváteszem azt,hogy némelyeknek 2 másoknak meg ennél is több fiókjuk van).Eddig egy id? után rátok hagydam,mert "jó,ha 10.x re se értette meg ,akkor a képességekkel lesz a baj...tanácsot tudok adni,észt nem"
    De most nem!
    Írom ezt úgy,hogy talán mire olvasnád,már itt sem lesz...
    Mostanában divat lett,hogy akár napokig lehet az oldalon egy személyeskedés,ami engem érint,de ha már válaszolok rá,akkor delete...
    Üdv! :tef344:

Címkék :