Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    fater re

Szia!
    1."Nem részletezném mi az "egyértelm? a dupla regisztráció" aki érti biztosan tudja mire gondolok."
    Én nem tudom,kérlek részletezd.
    Am. gondolom másokat is érdekel,hisz végre egy tapasztalt embert "hallhatunk" a dologról.
    2./1" beregisztrál gonzzo411, 410gonzzo néven.
    Alapból gyanúsnak kellene lennie mind három fióknak még ha semmi közös sem lenne csak a név hasonlóság."
    Igen [@Fater]!Ha én azt állítanám,hogy mindhárom az enyém,akkor gyanúsnak kéne,hogy legyen...
    2./2"@999kiki esete annyiban más hogy ö "bevallotta""
    Azért ez nem apró különbség... :tef293:
    3."fiókja de hol a többi? ("Ha szeretnéd tudni nem ez a két accom volt itt csak azóta ez a 4-dik gépem")"
    Ezt ugye t?le kell megkérdezni,ha nemtalálod...
    4."Nem lett volna rossz vitatéma ha nem lettek volna a nem megalapozott gyanúsítások, feltételezések. Azt mondom ezekért nagy kár volt, és felesleges is volt!
    No és a hanger?t sem kellett volna ennyire felcsavarni!"
    Meg van az alapozva,had ne másoljak pm eket(nem 1 et nem 2 öt),akik átlátják...Helyénvaló lett volna talán úgy írnod,hogy "szerinted nem megalapozott"
    Tévedés ne legyen,amit én gondolok azt sokan...Az ,hogy nem írják le nyilvánosan az egy dolog,talán több eszük van ,mint nekem...S?t biztos...
    A hanger? viszont úgy látom csak akkor zavar,ha az az én hangom...Úgy nézki másokéra immunis vagy.(Gondolok itt pl. arra,hogy egy igen kedves fórum társad leírta ,hogy engem le kéne l?ni!Vagy l?jjétek már le! Már nemtudom...De,hogy ott a hanger?vel mégsem volt baj az tény.)
    Üdv!

2. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    A másikkal is..

A többivel is kiki,akkor már lesz 4 :tef344:

3. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Gonzo

Szép csendben figyeltem ahogy megtalálsz embereket,és valamilyen oknál fogva el?állítod.Van hogy igazad van van ,hogy nincs. :tef293: Mindenesetre engem már nagyon zavar,hogy mindennapos a dühöng? és az egyik vitázó fél mindig te vagy.Szóval kérlek picit foglalkozz más dolgokkal.

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    bazsko74 re

Szia!
    Le a kalappal!
    Igazad van! Így van!
    Máskérdés,hogy mi miért van...
    Reagáltam a hozzászólásodra,amit a gyanús emberekhez írtál,de az azonnal törölve lett...Leírtam azt is,hogy az zavart ott is,hogy még én lettem a gonosz,miközben duplaregesek sokasága oltott,ami nem volt baj.Fegya végül a napokban mindent megmagyarázott (sok id? után...és nem magától) "gyerekes hiba volt"
    Akkor jó!De gonzzo attól mág szemét...Na ez az én bajom.
    Engem nem érdekel,hogy ki a duplareg és ki az akir?l ti(moderátorok) is jól tudtok.(Itt jegyzem meg,hogy nem vagyok hülye!Duplareg és duplareg között is van különbség,még ha az az egyszer? usernek más is van mondva.)De az ,hogy valamit leírok,ill. kérdezek (fegya ügy) és ti a válasz (igen-nem) helyett bennem keresitek a hibát és az mellé álltok,aki/akik duplaregesek.Azt nem nyelem be...Mert oké utáljatok...De a kényes szituációknál azt is számításba kéne venni,hogy ki mit tett le az asztalra.Mert nyilván ezt is nézi az ember,mikor nem töröl egy duplaregest,hisz nem árt a közösségnek.Nem árt,de...Azt hiszem ennyi kijárna nekem,mert ugyan tudom,hogy kizárólag a rosszat (ami vagy az vagy nem) veszitek eszre bennem,de azt hiszem tettem eleget ezért az oldalért...
    Mig emberek(és had ne mondjak neveket) azóta aktívok itt mióta bezárt a tutitanya...(csak mondok :tef161: pl. fegya is)
    Azért írom ezt most le Neked,mert (ez sem lesz túl népszer? :tef293: )
    ez volt az 1. komoly,értelmes hozzászólás a témával kapcsolatban a vezet?ség részér?l!
    Szép estét!
    Üdv!

5. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzzo410-re

Szia gonzzo410!

1. Nem vagyok tapasztalt de f?leg nem akarom elmondani hogy mik lehetnek azok az egyértelm? dolgok amik bizonyítják a tuti dupla regisztrációt.
    Aki nem hülye úgy is tudja.

2/1. Alapból gyanúsnak kellene lenni, ha te állítanád hogy a tied az már nem gyanú az tény.

2-3. Ha valaki úgy érzi sok a fiókja és van vér a pucájába jelezze!

4. A hanger? mindenkire vonatkozott!
    Amelyik hozzászólásomból ezt kiemelted az sem neked volt címezve. Ám mivel reagáltál rá (magadra vetted) úgy veszem hogy te magad is úgy érzed hogy igencsak feltekerted a hanger?t!

A feltételezéseid és mivel nyilvánosságra hoztad onnantól vádjaid pedig megalapozatlanok voltak.
    Ez alól kivétel 999kiki és dupla accai.

Nincs kivételezve senkivel, és ha ezt a bomlasztó f...rági tevékenységet folytatod veled sem tehetünk kivételt!
    Úgy írtam tehetünk mert ez nem csak az én véleményem!

Személy szerint nem szívesen írtam le mindezt mert tudják és te is tudod hogy csípem az ?szinteséged és a "gonzo stílust".
    Jól látod gonzo egy z-vel. Mióta két z-vel íródik a nicked mintha kifordultál volna magadból és ez már nekem sem nagyon tetszik!

6. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    egyre népszerübb leszel ...

haliho!

Szesz [@gonzzo410] hát igen egyre kedveltebb "Motoros" leszel (TE IS) Az oldalon amit persze részben magadnak köszönhetsz :
    Mé nem nyalsz te is wazze ?? Minek pisilsz szél ellen csak nedves leszel ember !

Az meg ,hogy ki mit tett le az asztalra .... ugye te sem gondolod komolyan ,hogy ezért itt elismerést is kapsz ?? Ahhoz túl nagy a szád és az a baj ,hogy a rossz oldalon vagy azon a bizonyos "Öreg Motoros körben"!
    Vagy lehet,hogy nem is tudtad ,hogy a belsö körön belül is van még egy bizonyos belsö kör is na barátom ha ide bejutsz akkor faca vágányon leszel !

Se nem személyeskedés se nem célzás bárki irányában is ....csupán egy észrevétel :

Annak idején amikor [@Adminisztrátor] létre hozta ezt a kört nektek ... nos maga a gondolat illetve az ötlet szép és nagyon jól hangzik de ..... sajnos a kivitelezéssel vannak a bajok amit nem is részleteznék nagyon sokan vannak akik bár nem nyilatkoznak de tudják mire gondolok !

Akik esetleg újak az oldalon ; szóval én voltam "Belsö Kör tag" tettem le is valamit ennek az oldalnak az asztalára és láttam sok furcsaságot is :::
    Egyszoval ez kör dolog egy nagy handa banda nézzetek körül és talán egyszer rájöttök majd arra is ,hogy az értékes emberek miért is lépnek le .... maradnak a nyalizok akik havonta beírnak valami formásat ami tetszik a fönökségnek és szupi hu de jó igen ez kell ....
    sajnálom de kikivánkozott ...
    [@gonzzo410] - nak több dologban is igaza van csak hát istenem te már ez maradsz az oldalon (Az állando nagyszáju) csinálhatsz ember akármit akár cigánykereket is hányhatsz de elismerésre ne várj .... esetleg Delete :tef344:

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fater re

Velem se? Vagy velem nem? Nagy különbség...
    És mi az indok?
    Mert az kimaradt az ultimátumból?Vagy az mindegy???
    A hanger?t valóban feltekertem,mert a végtelenségig nem t?rök én sem...
    Hogy töröltök...:
    Miért van az az érzésem,hogy egy ideje már csak az ok az ami keresve van?
    Épp ma írtam skypeon valakinek :tef293:
    "Szerinted mennyi id? múlva dobnak ki atlantiszék?"
    Válasz:-nem dobnak ki,te hagyod ott
    Úgy néz ki nekem lesz igazam :tef344:
    Azért,hogy tiszta legyen a kép.Útolagos engedelmükkel ídézek,ami nem szép kérdezés nélkül...Épp ezért névtelenül teszem.
    "-A másik: " pipus írta: Beismerte??És ha akkor is hazudott?
    Ezt mindenképp fényképezem...Lehet,hogy be is rakom aláírásnak Laughing out loud "

Ez a hét poénja, de tényleg. Laughing out loud Egyébként vannak emberek akik még akkor sem hisznek el valamit, amikor már szinte kiszúrja a szemüket. Smile ?k a "néznek, de nem látnak" típusú emberek. Pontosabban nem akarnak látni. Szerintem az ilyenekkel kár vitatkozni. Úgy gondolom pipus is kicsit olyan, ha a fejébe veszi, valakit nem akar törölni, akkor úgyse fogja, mert ? is okos és jól tud érvelni. Bár itt vannak tények is, de profi érvek felsorakoztatásában Téged se kell félteni, jól nyomod. Laughing out loud Ügyes vagy. Smile"

"-Szia Gonzzo! Gratulálok az ezredesi rangodhoz. Ha nem lennél itt, sokkal szürkébb lenne a fórum. Csak így tovább. Smile Andromedahoz pedig kitartást."

"-Szia!
    Sajnálom hogy másképp nem tudlak támogatni,csak pozitívval!
    Én úgy nem tudom átlátni a dolgokat ahogy te!( egyszer?en nincs rá id?m,és mert nem cserélgetek!)
    Viszont érzem hogy igazad van!És bizony keményfába vágtad a fejszét!
    A modik most szerintem tanácstalanok ,nem reagálnak vagy ha igen akkor hibáznak!
    Sok itt az összepacsi,meg egy a jelszónk ..
    Andromedianal és kikinél egyértelm? a stikli,mezesnél nem vagyok biztos,de ez csak én véleményem!"

Ezeket csak azért ,hogy tiszta legyen az,hogy bizony nem egyedi ahogy a dolgokat látom... :tef344:
    Na üdv! Aztán ,ha gondoljátok rajta... Nagy meló nem lesz,nekem csak ez az egy van. :tef344:

8. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    LOL

Laughing Out Loud ... :tef293: :tef344: :tef318:

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia, két moderátor nézett

Szia, két moderátor nézett "utánam" nekem nincs titkolnivalóm itt, és dupla accom sem, ráadásul nem értem miért is kellene???? mi a fenének, én nem cserélek soha, aki kér priviben kér és kap,ha olyan,
    mikor állitjátok le végre ezeket a képtelen vádakat???? nemigazán érdekel, csak unalmas már nap-mint nap..van akinek mindent lehet???

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangover re

Szeva [@Hangover] !
    Mint József Attila? :tef161:
    Kösz,inkább a tükör,azzal jól elvagyok és nekem ez számít igazán. :tef293:

11. Hangover /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    tükör

bölcs ... bölcs én is ezt választottam ...

12. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok gonzzo410 -csapat tagunk!

Olvasgattam én is egy kicsit ebböl a gonzzo410 -vs ember/ek nemtudom,ígazából nem is vagyok nagyon bele mélyülve én csípem gonzzo410-et nem csak azért ,mert nagy lelkü volt hozzám a bitHUmen meghívóval hanem látom nap mint nap ,megvédeni az oldalt természetesen én úgy nem látok bele mint az ezredesek vagy modik, csak bele olvasgattam kicsit nincs is jogom ahoz hogy itt megmondjam ki jó vagy ki nem az ,mivel én is csak most nemrég kerültem közétek remmélve hogy jó a csapat és összetartó ,eddig így is látom ,de gonzzo410 -et nem szabad innen törölni ,mert kell az oldalra olyan is aki meg mondja a frankot ha még nem is mindig van igaza,de kinek van?? Olyat én nem ismerek akinek mindíg igaza van legyen az bárki is ezért vagyunk emberek hibával születtünk!

13. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Sziasztok

Szeretnék hozzászolni DÜHÖNGÖK!

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia, két moderátor nézett re

Az ip det nézheti 8 is...:tef344:
    Minden más meg ellened vall...

15. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Semmi nem vall ellenem ,

Semmi nem vall ellenem , mivel nincs is semmi igazság abban amit itt összehordtál, ennyi, szállj le rólam végre, na hazudozz össze-vissza ennyit.. konkrét bizonyitékot nem tudsz mivel nincs is olyan.. egyetlen regisztrációm van itt és volt is, ennyi.. vége..

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    mérgel?dj csak, ha jólesik,

mérgel?dj csak, ha jólesik, jó az néha.. :tef293:

17. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Sziasztok

Igen jol esik közben,de most nem sajnos.Tudom majd elmulik ez is csak egy állapot.

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    jó, értem, most "állapotos"

jó, értem, most "állapotos" vagy, elmúlik tényleg .. :tef293: én is voltam, és az is elmúlt.. :tef318:

19. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    de rossz ötlet

Köszönöm nem én nem de ? nem tudom remélem nem,majd kiderül.Én személy szerint munkahelyileg dühöngök.
    Na még csak az kéne egy gyerköcc az asszony megtartaná én meg nem engedném elvetetni,elvégre az élet értelme még ha a sok nyüg mellé menyi örömöt szerez.

20. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia kopazs!

Akaratlanul is olvastam ,egyetértek veled személy szerint én úgy gondolom soha nem tudja az ember mit hoz a j?v? ,nem szabad elvetettni,de persze ez az én véleményem !

Címkék :