Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Köszönöm szépen a gyors segítséget Dark Angel!
    Most pedig fel kell fedezni az új oldalt.Nagyon jól néz ki :tef293:
    Üdv!

2. jaky6 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdvözlet!

Nem tudom,hogy jó helyre írok:tef293: Úgy vettem észre,hogy az oldal 4 hozzászólást ír ki nekem a profilomnál,de ennél több hozzászólásom van:tef293:
    Másnál is van ilyen?
    Meg vannak ezek a szó játékok ahol sz meg s betű meg fa val kezdjünk mondatot,ott nekem min10 karakterből kellet a szavamnak állni mert nem tudtam hozzászólni,de akik előttem írtak azoknak sem volt mindegyik 10 karakteres.
    Ez miért lehet:tef293:
    köszönöm:tef293:

3. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Üdv Mindenkinek

Ide irom , mert nem találtam ennél jobb helyet neki:

igenis dühöngök Beyoncé irásán, mert mi lenne ha ilyen kisországból való nőhöz hasonlitaná a dolgokat.
    Miről is van szó? idézek kis részt a cikkből és majd aki úgy gondolja, hogy érdekli el tudja olvasni és irhat ide véleményt is :tef293:
    Sehol sem könnyü a nők átlagos helyzete, de azért szerintem Amerikában és ilyen Beyoncé nivójú nőnek, azért csak másabb valamivel :tef293:) szerintem könnyebb...csak nem próbálták még , hogy rosszabb is lehet .

Ime a cikkből:

Egyáltalán nincs egyenlőség a nemek között

Tényleg a férfiakkal való egyenlőségre vágyunk? Vagy csak a mozgalmárok szeretnék, hogy a nők egyenlőek akarjanak lenni a férfiakkal? Mire is vágyunk tulajdonképpen? És mit kíván üzenni a világnak Beyoncé?

Beyoncé Knowles-Carter 2013 decemberének elején cikket írt a The Shriver Reportba. Az énekesnőt Maria Shriver női egyenjogúságról szóló írását követően kérték fel véleménye összefoglalására. Shriver egyébként Kalifornia állam egykori kormányzójának, Arnold Schwarzeneggernek a felesége. De miért is ragadott Beyoncé billentyűzetet?

Azért, mert véleménye szerint a női-férfi egyenjogúság csak mítosz. Érvelésében az amerikai munkaerőpiacot hozza fel, amelynek szerinte a felét teszik ki a nők, azonban mégis csak a férfidolgozók bérének 77%-át kapják kézhez. Ameddig pedig ez a helyzet fennáll, nem lehet egyenjogúságról beszélni. Amíg a nők ugyanolyan végzettséggel, egyazon munkakörben kevesebb fizetést kapnak, addig minden csak legenda. Beyoncé a megoldást abban látja, hogy a két nem képviselői egyszerre mondják ki: ez így nincs rendjén. Addig ugyanis semmi sem fog megváltozni.
    Szerinte az emberiségnek a férfiakra és a nőkre egyaránt szüksége van, méghozzá ugyanakkora mértékben. Ezért nem bírja felfogni ésszel, miért kerülnek mégis háttérbe a hölgyek.
    Beyoncé cikkének kommentjei között fel-felbukkan a feminizmus, nyilvánvalóan 'az itt van, tessék, ezt akartátok, akkor most egyétek meg, amit főztetek' stílusban.

"Ezzel a rohadt feminizmussal sikerült elérni azt, hogy nem elég, hogy a nő végez minden házimunkát, hanem még meggebedhet a munkahelyén is nyolc-kilenc órában" - idézte akkori írásában egyik diplomás nőtársát Rácz Zsuzsa. A cikk konklúziója, hogy Magyarországon alig akadnak feministák, azok pláne nem harcolnak. Vagyis nálunk anélkül lett szitokszó a feminizmus, hogy egyáltalán kialakult volna. Valamint hogy nem a feminizmus átkos vívmánya, hogy a nőknek a munkaerőpiacon és a háztartásban egyaránt helyt kell állniuk, viszont ennek köszönhetjük, hogy egyáltalán tanulhatunk, és ezzel beléphettünk a munakerőpiacra.

http://www.life.hu/szeress/20140116...zinba-az-egyenjogusagrol.html?source=hirlevel

Na ezért harcoltak a nők, legyenek egyenrangúaka férfiakkal.Kérlek irjatok véleményt :tef293:

4. Dark Angel / Guest

Nem húznám fel magam. :tef161: Annyit mondanék, hogy az apja menedzser az anyja divattervező! Soha életében nem dolgozott és nem is nélkülözött. Így nem adnék a véleményére, beszéljünk bármilyen témáról. :tef161:

5. kabul9 /

Kapott lájkok:
    12
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    kupec
    Lakhely :
    Szerbia-Topolya
    Szerintem a legszebb munkahely az anyaság.Az pedig hogy ha valaki fejleszteni szeretné magát senki sem tiltja,kivéve a társa.A Nő mint egyenrangú társa a férfinek a társadalomban kivitelezhetetlen,a saját környezetében ezt viszont ki tudja harcolni a nő.Patriarchátus a világ,ez van.Az én saját véleményem ezzel kapcsolatban hogy dolgoztam már itt-ott és férfiak akár tizen is tudnak békében dolgozni,míg a viszályhoz elég akár két leányzó is.Tisztelet a kivételnek.Láttam már nőket úgy megváltozni a hatalom hatására hogy magukra sem ismernének.Talán az őket ért sérelmeket hozzák igy felszinre vagy nemtom.Mind1 csak le akartam irni,agondolatom.Egyébként teljesen amellett vok h egyenjogúság legyen.10 éve boldog házasok vagyunk,mindent megfelezünk boldogságot,munkát stb.De a világ az más tészta.ennyi

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

A franc essen bele!
    Már megint rajtam van a hathetes nyavalyám: Ügyeletes vagyok.
    Ahányszor be jelentkeztem az oldalra, mindig csörgött a telefonom. (Mehettem be dolgozni.)
    Ne legyen az ember babonás!?
    Talán minden babonának is vége lesz egyszer mert most is itt vagyok és le tudtam írni ezt a postot. :tef344:
    Hurrááááá!

7. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok!:tef293:

Kicsit dühöngök....

Régebben hetente legalább 3-4 film volt, amit érdemes volt megnézni.
    Az új filmekre gondolok.
    Mostanában eltelik úgy akár 2-hét is, hogy egy árva filmet sem töltök le.
    Két dolog lehetséges….
    Vagy tényleg kevesebb premier filmet mutatnak be vagy jelenik meg (DVD) hetente…
    Vagy én lettem válogatósabb..
    Egy azonban biztos.
    Ez legyen a legnagyobb gondom és máris szép tavaszi hónapok elé nézhetek…

Szép napot neked, ha itt olvasol..!!:tef293:

8. Dark Angel / Guest

Ez ám a dühöngés kedves Kiscsibe . Még én is megijedtem. :tef161: Én is válogatós vagyok, de annyi bizonyos, hogy már egy jó ideje nem képesek normális filmet csinálni A Gran Torino című filmet töltöttön le a legutobb, és azt kell hogy mondjam remek film. Mert van mondanivalója, és remekül váltakoznak benne a humor, és a drámai elemek. Mikor az ember kicsit elengedné magát, és nevet a megjegyzéseket, egyből történik valami drámai, ami egy egész más hangulatba repít minket. Ez az azért briliáns, mert a vígjáték és a dráma, úgymond ellentétei egymásnak, mondhatni tűz és víz. Tehát vegyes érzelmeket hoz elő belőlünk a film. Én nem tudom mi lesz a filmiparral, ha eltűnnek a nagy öregek. Mert az utánpotlás a legnagyobb jóindulattal is elég vérszegény. Tisztelet a kivételnek.

9. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szia Dark Angel!:tef293:

Igen, igen. A példa nagyon jó. Ezt a filmet (Gran Torino) láttam és nagyon tetszett.
    Számomra Clint Eastwood alakításai és filmjei is etalonként szolgálnak az igényes szerepjáték és a minőségi filmek terén.
    Valóban sokat tanulhatnának tőle a mai rendezők, színészek a hitelességről és a filmkészítés fortélyairól.

Természetes, hogy korok nemzedékek feltörekvő színészei alakításai formálják a mai kínálatot. Abban azonban, hogy milyen filmek kerülnek elénk a mozikban vagy a Tv előtt bizonyára nagy szerepe van annak is milyen irányba terelnék gondolatainkat ízlésünket.
    Ezt nagyban meghatározza mai rohanó világunk mely a pörgős és velős mondanivalótól erősen szűkölködő irányok felé mutat.
    Az igényesebb vagy egyáltalán valamilyen mondanivalót tartalmazó filmek kissé háttérbe szorultak. Előtérben a látványos, akciók robbanások - dirr-durr, piff-puff - típusú filmek melyek már a reklámozás tekintetében is rekordokat döngetnek.

Nekünk marad a lehetőség a választásra.
    Csak rajtunk múlik.
    Szerencsére a különböző oldalak kínálatai hagynak nekünk választási lehetőséget akár a régebbi filmek között is. Tegyük ezt. Válogassunk kedvünkre…
    Csak legyen miből..

10. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok Kiscsibe és Dark Angel :tef293:

nem belekotyogni szeretnék a beszélgetésbe, csak kicsit hozzáfüznék én is , ha megengeditek :tef293:
    Mostanában ( valószinüleg a hangulatom miatt is ) inkább régebbi filmeket nézek, néha jól esik nekem ugymond a témára, szinészi játékra , karakterekre figyelni, mintsem a hangulatelemekkel dusitott akció filmeket habzsoljam ( amugy sem a kedvencem az akció ) .
    Mivel szóba jött Clint Eastwood , mint nagy karakter szinész, én még hozzáadnám nagy kedvencemet Meryl Streep szinésznőt is, ketten óriásit alakitanak:
    Clint Easwood és Meryl Strrep együttes filmje, nagy-nagy kedvencem ez a film:

A sziv hidjai
    [h=2]The Bridges of Madison County[/h]
    egy csodálatosan szép szerelmi történet ( igaz csak 3 nap , de egy életet meghatározó ).csodálatos szinészi játék, nagy karakterek és felejthetetlen .
    Üdv Mindenkinek :tef293:

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2014. április 07.
  11. Energy / Guest

Hali mindenkinek. Hát elkeserítő ami a fim világban folyik. Sírnak, hogy egyre kevesebben járnak moziba, de még is mit adnak a pénzünkért cserébe?? Olyan filmeket, amiket az ember egyszer megnéz a tv-ben aztán szevasz. Mert lassan tényleg a tv filmek kategóriáját erősítik a mozifilmek is. Jönnek a gyengéllnél gyengébb folytatások, mint például a DIE HARD 5, meg a régi alkotások meggyalázása, egy gyenge feldolgozással.. De azért nagyon várom a terminátor ötödik részét. Bízom Arnold-ban és James Cameron-ban. A 4. részt nem láttam mert nem voltam rá kíváncsi, mint ahogy a többség se, nem meglepő, h csúfosan megbukott.. Terminátor filmet készíteni Schwarzenegger nélkül?? Még is mire számítotték ezek..

12. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

Valóban a nagyok közé sorolható Meryl Strrep. Számos filmjét kiemelhetném, mint kiváló alakítást.
    ((Az ördög pradát visel. Mamma Mia.....stb))
    Egyik kedvencem...
    Mivel felmerült Arnold neve egy film jutott eszembe, amit nemrég láttam.
    A Szupercella.
    Ebben Sylvester és Arnold közösen alakít. Szerintem nagyon jól. Mindketten korukat meghazudtoló formában.
    Szerintem jól döntött Arnold, hogy a politika után ismét a filmek felé fordult.
    Jön a Sabotage mely egy izgalmas Akciónak ígérkezik. Na és persze a feláldozhatók 3.
    A Die Hard 5 részhez képest a feláldozhatók remélhetőleg jobban sikerül.
    A Terminátor Arnold nélküli része szerintem nem volt rossz. Bár igaz, ami igaz... Hiányzott...:tef293:
    Na de majd a Genesis... Bár még az sem biztos, hogy ez lesz a címe...

Mivel ez egy Dühöngés így leírnám, hogy: A kutya fáját....

13. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dühöngök !

Csak azért mert gondolom annyi kijárna az ide még benéző tagoknak, hogy kapjanak valami tájékoztatást arról hogy miért nem működik a fal.

14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    hello csacser
    :tef293:

Hagyd , és ne dühöngjél, ugyanis a chat falat kikapcsolták ideiglenesen, mert hibás lett és dupláz.
    Nemsokára megoldodik.
    Addig is szivesen látlak a Fórum rengeteg " útvesztőjében" .
    És újból tudunk csevegni a torrent oldalakon fellelhető újdonságokról. Vissza van rakva a régi T.info csevegője a torrent oldalakról ( persze hireket is ugyan ide lehet küldeni )

http://torrent-empire.me/forumdisplay.php?181-Nagy%EDt%F3-alatt-Magyar-torrent-oldalak-t%E9m%E1i

15. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Figyelem! Vigyázat! Most dühöngeni fogok!

Mi a lótúrós életért nem adnak már ki újabb filmeket nem mozisan?! Nem igaz egyre csak gyűlnek a filmek és nem adnák már ki! Nem iga. Ennyi mozis film még nem volt az életben mint amennyi most van. Ugye ezt nem csak én vettem észre? : Noe, Amerika Kapitány - A tél katonája, Need For Speed, Rio 2, Pofázunk és Végünk, 300 - A birodalom hajnala, Robotzsaru, Én Frankenstein, A beavatott, Nagytudásúak. Ennyi mozis film az életben nem volt egyszerre. XD :@ Csak ennyi lett volna a Dühöngésem.

16. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Kész vagyok, kész vagyok!

Ma halottam vagy tíz viccet, zömével "afró" témájúak voltak.
    Azt hiszitek egyet is megtudok osztani most veletek? Hát nem!
    Ennyit a hosszútávú memóriámról!
    Viszont a rövidtávú memóriám sem semmi.
    Egy dugattyús kompresszor főtengelyét illesztettük be kollégámmal.
    Kézzel emelgettük (Kb. 200-250Kg) be helyére és ki a siklócsapágyak ellenőrzéséhez és azok illesztéséhez hántolásához.
    Volt egy karima ami útba volt emelések közbe és piszokul nehezítette a munkám ki emelések közbe. Nem is volt gond vele hiszen láttam és nagy erőlködve mindig kikerültem a buksimmal.
    Nem úgy amikor fel akartam egyenesedni.
    Bang! Már koppant is a fejem.
    - Na Fater jegyezd meg itt még nem nyújtózkodhatsz.
    Azt hiszitek megjegyeztem? Kilencet koppant a fejem mire szépen fogott minden csapágy!
    Onnan tudom hogy tegnap vágtam fazonra a sérót (tüsire) és most mind ez szépen látszik!
    Ha beforrnak olyan lesz a fejem mint egy Klingoné!

17. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Üdv Fater
    Szerintem, most már minden nyújtózkodáskor eszedbe jut az a fránya " karima", és önkéntelenül is le fogod hajtani a buksidat :tef293:
    Nem tudom mennyire fájhatott , mert nem fejtetted ezt ki, viszont azt tudom, hogy a Klingonok nem ismernek félelmet és nincsen könnymirigyük sem, nem is sirnak.
    :tef293:

18. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fogjatok le!

Hogy miért mindig a rendes seederek szívnak mások trógersága miatt?!

1. Rendszer hiba miatt törlődött három éves accom!
    - Vissza állították volna ha tudtam volna mondani valami le és feltöltést. Nem tudtam, hazudni meg nem akartam.
    - XiDeR vissza hívott, kezdtem mindent előröl építeni!
    2. Most több mint 700.000 seeddel elért (nem utalt) bónuszom bánja! Utalástól az mindíg csak kopott! :tef161:hh
    - Ezért aztán cseppet sem vigasztal hogy megváltak 50.000 felhasználótól, hogy törölték a seedkötelezettségeket (nekem aztán nem volt mit).
    - Nem vigasztal a Freeleech és a szabad regisztráció sem! - De főleg nem kárpótol!
    Majd csak vissza szivárog az 50.000-ből jó pár.
    S így majd kollektíven ismét meglehet szívatni a tisztességesebbeket!

19. Dark Angel / Guest

Üdv faterom jogos a dühöd. Nekem több mint kétszázezer bónuszpontom volt az oldalon. Igaz, ennek nagyrészt a felhasználók utalták a játékokra. Azt hiszem nem árulok el nagy titkot avval, hogy én az oldalak egy részét csak az utalások miatt használom. A történtek miatt nálam a XIDER a megbízhatatlan oldalak listájára került. Számomra egy olyan bank, ami nem éri meg azt, hogy az ember felhalmozzon némi tőkét rajta, mert bármikor kifoszthatnak.

20. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

Mondhatnám, hogy kissé mérges vagyok.:mad:
    Megírták a Xideren, hogy a csalók miatt meg a visszaélések miatt..meg blablabla...
    Azt a közel 200.000 bónuszt én seedeléssel gyüjtöttem össze.
    Ha valaki ránéz az adatlapomra az arányomból is látszik.
    Tojok a csalókra meg a módszereikre is.
    Na de, hogy megbüntetnek egy oldalon ahol mások csalnak....
    Ki bünteti meg azokat, akiknek figyelni kéne, hogy ne csaljanak...
    Na de persze ott van azért, hogy mivel rengetegen vagyunk becsületesek is
    ezért...kárpótolnak minket 1000 bónusszal. Tegyétek a padlásra....

Címkék :