Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Dark Angel / Guest

Közbe rájöttem mi lappang a háttérben. Valószínűleg bónuszpontért vették meg az ExxaBit felhasználótáborát. Ezért volt szükség a tőkénkre. :tef161:

2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szia Dark Angel!

Mint a többi oldalam ez is a szívem csücske.
    Tehát ha nem is aktívan de foglalkoztam vele, legalább is seedben tartottam pár torrentet és néha cseréltem őket.

Nem tudom és nem ismerem az oldal felépítését, működését.
    Azt viszont el tudom képzelni hogy látszik kinek miből gyűlik össze a bónusza. Főként hogy az ember lát utalási listát egyes oldalakon.
    De ha a felhasználónak nem is a saffnak mindenképpen látni kellene, mert ha nem így van az baj!
    Szerintem a fő ok az ExxaBit integráció lehetett. Talán így egyszerűbb volt a beolvasztás.
    - Minden esetre érdekes a csalók büntetése!
    Ne csak ők bűnhődjenek, legyen szolidáris velük minden jó vagy kevésbé jó seeder!

Nagyot esett az oldal renoméja nálam is mert ez megoldás csak nem tisztességes!

Ui: Persze van ilyen meg olyan is.
    A GigaTorrents-en ezer éve nem volt meghívás.
    28 meghívómat nem lehetett elküldeni.
    Most lett meghívás! A 28 meghívómért kaptam egyet amit elküldhetek.
    Biztos korrekt az átváltás!
    Persze a matek nem az erősségem!

Tudtátok?
    Az emberek 60-65% nem tud számolni,
    Ez az emberiségnek majdnem a fele!

- - - - - - hozzáadva - - - - - -

3. Dark Angel / Guest

Én is azt gyanítom, hogy vagy valami hiba, vagy a beolvasztás utáni frissítés miatt nullázódtak a bónuszok. Ez az én személyes véleményem, és engem az zavar, hogy nem írták ki konkrétan mi is történt. Ha nincs igazam, akkor viszont valóban valami gond van az oldal működésével, és a szabályok betartatásával. Ha kicsit belegondolunk, a nullázással nem lett kevesebb a csaló, és aki eddig csalt eztán is fog. Hiszen a legtöbben az arányukkal csalnak. Legközelebb azt nullázzák le? Ostoba megoldás lenne nem? Pedig semmivel sem rosszabb megoldás a bónuszok nullázásánál.

4. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    sziasztok
    Nekem személy szerint kicsit rosszul esett a bónuszpontok nullázása, mert szerettem az oldalt, naponta feljártam , és ha nem sokat , de mindig seedben tartottam néhány torrentet, és igazság szerint sosem a pontok gyüjtése miatt seedeltem,hanem a becsületesség ezt diktálta nekem, ha kapok , akkor adjak én is.... ezért esik rosszul a kollektiv büntetés.
    Viszont a szabályokat elfogadom és továbbra is aktivan fogom használni az oldalt...mégha kissé nehéz szivvel is. :tef293:

Csalók és seed lelépőket kellett volna inkább megbüntetni.
    Na de sebaj, én sokáig nemszoktam bánkódni...becsületes ember az utját mindig megtalálja ...és az Élet megy tovább.

5. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez igen, gratula Xider!!! Hogy kapna gorcsot a keze, aki beprogramozta ezt az orbitalis okorseget. :rant:

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Van egy dolog, ami böki a csőrömet a torrenttel kapcsolatban.
    Egy szabály ami szöges ellentétben van a torrentezés lényegével.
    Egy szabály amit egyre több oldal vezet be mellyel indokolatlanul segítik a halott torrentek "születését".
    Ez pedig a bónusz pontért kiváltható seed kötelezettség.

Irreális példával rukkolok elő de megeshet:

Egy feltöltő tol fel egy torrentet szerverrel. Vállalta a feltöltést öt letöltőig.
    Rá is kattantak tízen a torrentre gyor s és lassabb nettel fele arányban.
    A gyorsak öten le is szedik szépen mire a felteöltö mivel teljesített kiszáll és neki lát más torrentnek.
    Az öt letöltő pedig kiváltja a seedkötelezettségét és tojik a másik letöltőkre.
    Szerintem ez a seed kiváltás úgy ahogy van hülyeség és inkább árt mint használ a torrentnek.
    Talán az egyik legjobb megoldás az nCore oldalán született.
    Korrekt és teljesíthető, minden gond nélkül!

7. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tok igazad van Fater.
    De tudod: Aki erti, annak nem kell hozza szabaly, aki meg nem, annak a szabaly sem segit.

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Előre mondom nincs a kérésekkel gondom, talán csak a tálalással, indoklással. :tef161:

A hit'n run rendszerhez sem könnyebb alkalmazkodni akármely más rendszerhez annak aki érti a lényegét a torrentnek.
    Letölteni és vissza osztani. Csak ennyi lenne a lényeg!

A regisztráció miatt sem fontos a bónusz kérése ott ahol nem kéne.
    Pontok gyűjtésére van számos megoldás. Pl: meglevő torrentel seedbe állás.

9. szarufa /

Kapott lájkok:
    75
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia Fater...Sziasztok!

Teljesen egyetértek az írásoddal, mert miért kellene Bp. ha beregizek 1 oldalra.Én még soha Nem kaptam így Bp,-ot. Fent vagyok én is mindkét oldalon és még soha nem szorultam rá "potyára" aki rendesen
    tölt vissza az nem kerülhet bajba.

610/52..ez nem a vérnyomásom csak a két oldalon ennyi tori van seed-be. Aki mint írtad nem érti a lényeget az csak potyaleső és csak kéreget:mad:

Kellemes szép napot!

10. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szia szarufa

Ez a lényeg! Letöltesz akkor oszd is vissza!
    Rengeteg volt az utalt bónusz és talán még többen voltak akik sorban álltak érte.
    Gyanítom hogy zömében ők váltották ki a seedkötelezettséget nem azok akik utalták a pontokat.
    Pontosan e miatt vették el az utalás lehetőségét a XiDER-en. Legalább is ezt állítják.
    No meg ezért de gyanítom hogy másért is de elvették a jól seedelők pontjait, esélyt sem adva a beváltásra.

11. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok!:tef293:

Egy kicsit dühöngök!:cool:

Van egy torrent oldal, melyet bizonyára sokan ismerünk. Még az is lehet, hogy regisztrálva vagyunk. Talán még az arányunkra is figyelünk. Betartjuk a seedelés szabályait és rendesen viselkedünk. Így szép az élet. Ez így egyfajta zárt közösség, melyet talán még összetart a „betyár becsület”. ((mert ugye a torrentezők tartsanak össze…vagy ilyesmi…)) Na de most, hogy már be sem kell lépni…. Boldog, boldogtalan és úgy nagyjából mindenki tölthet kedvére. Ez az utóbbi idők „nagy „újítása” melyről olvashatunk. Írhatnám, hogy fura dolgok ezek. Bár én nem tudok semmit. Így részemről nyugtáztam a dolgot. Többször látogatom majd az oldalt? Aktívabb leszek…? Vagy csak egyszerűen „tojok” az egészre? Még nem döntöttem el…

A döntés hátterét és annak okait később publikáljuk…. Bizonyára nagyon érdekes olvasmány lesz.:tef344:

12. Dark Angel / Guest

Üdv kedves kiscsibe. Nyugodtan kiírhatod az adott oldal nevét, sőt ott is publikálhattad volna, ahol ez a hír megjelent. Mégpedig azért, mert az érintettek gyakori vendégeink, és ők teljesebb képet adhatnak a témáról. Szeptember előestéjén az új fórumon kicsit könnyebb lesz a dolog, mivel minden hír egy külön téma, így egyből ott lehet majd kommentálni a dolgokat. Terméseztessen a torrent oldalak témái is meglesznek, amiben szintén ki lehet vesézni a hasonló dolgokat. De köszönöm neked, hogy feldobtál egy témát, amiről gondolom mindenkinek van véleménye. Hogy mindenki értse, az SWZ új aktivitás növelő újításáról van szó, ami azt hiszem hazánkban egyedülálló.

Publikus hír:

Szeretném, ha minél többen leírnátok, mit is gondoltok erről a dologról

13. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    elso blikkre azt mondom, hogy hulyek...
    masodikra szinten...
    a harmadikra ... haaaaaat, ez a kesobb publikaljuk dolog ez nem tetszik.
    Udvozoljuk a magyar Kaloz-oblot... :tef293:
    Nem latom ertelmet, hogy egy eddig zart kozosseget miert kell kiadni a nagy nyilvanossagnak... jo, nem az egesz bongeszheto vendegkent, de akkor is...

14. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Nekem se tetszik az,hogy ennyire az SWZ oldal megengedi,hogy boldog boldogtalan töltsön le róla regisztráció nélkül.
    Az se helyes,hogy a vendég körülnézzen rajta a torrentek között.Nem kell ennyire nyitottnak lenni.
    Szerintem jó lett volna előtte kikérni az oldal tagjainak a véleményét is.Hogy tetszik-e nekik?

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Orbitális hülyeség!
    Hogy mit várnak tőle, vagy mire jó ez az egész?
    Hm! Majd egy orbitális magyarázatban utólag megtudjuk.

Egy freereggel is elérhettek volna ennyit. Megkockáztatom hogy talán többet is.
    Akkor legalább a seed szabályok érvényesek a letöltőkre és akad seeder. De így?! :tef161:hh
    Azért ahogy elnézem így sincs az a nagy dömping, már ha lehet hinni a számoknak.
    Feltételezem hogy lehet, mert miért is lenne másként.

- - - - - - hozzáadva - - - - - -

Sziasztok!

A témát akár nevezhetném danix98 -nak is de mivel elég gyakori legyen a neve meghívó igénylés.
    De mivel gyakori eset most mégis vele példálóznék vállalva a veszélyét hogy meg orrol rám.

Miért is ne!
    Ha már fenn vagyok miért ne legyen más is! S ha van rá módom miért ne adnék másnak is lehetőséget hogy tagja legyen egy remek kis oldalnak az Insane közösségének.
    Minden igyekezetem ellenére sikertelen a meghívási próbálkozás mivel mindig ezt az üzenetet kapom:

Sikertelen meghívás

[TD="class: cms_table_text"]A következő cím már használatban van: ............l@gmail.com[/TD]

Ennek több oka is lehet.
    1. Rendszer hiba. Hmmmm!
    2. Az email már használatban van az oldalon, tehát valamilyen accounthoz tartozik. Ami lehet élő illetve kitiltott (felfüggesztett). Van rá esély?
    3. Elő fordulhat még hogy az igénylő a biztonság kedvéért több vasat is tart a tűzben, tehát több helyről igényelt meghívót, kapott ajánlatot. Remélem ez történt bár ezt sem tartom fer dolognak. S számomra úgymond sértő is ha minden ellenszolgáltatás nélkül ajánlok meghívót és nem bíznak meg bennem. Az ígéreteimet előbb utóbb, (mihelyt gép közelbe jutok) teljesítem!
    Tehát nem ígérek ha nem akarom teljesíteni amit vállaltam!

Senkit nem akarok megbántani így danix98 társunkat sem!
    Elnézést hogy vele példálózom de most kapóra jött.

16. Dark Angel / Guest

Üdv. Faterom. Segítek egy kicsit: http://torrent-empire.me/showthread.php...201#post166201

Ezért hasznos ez a rendszer. Ha mindenki kiírja amit adott, illetve amit kapott, könnyedén elejét vehetjük az ilyesfajta tevékenységeknek.

Persze lehetséges, hogy mind a kettőtöknek írt, és biztosra akart menni. Talán közli majd. Ha új e-mail címet küld neked, postázom a jutalmát XD

UI: Ha azt írja a rendszer, h az adott mél már használatban van, soha se hívjátok meg az illetőt. Mert ez azt jelenti hogy van, vagy volt ott már aktív acc-ja. Véletlenül se menjetek bele abba, hogy egy másik címet küldjön.

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Na igen!
    Ropogós friss hír timar0703tol.

Tehát a 3. verzió lépett érvénybe ami azért szerencsésebb eset! :tef161:hh

18. Dark Angel / Guest

Azért várjuk ki a végét. De reménykedjünk, hogy a 4. opció nem lép érvénybe XD

19. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
  20. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szia timar0703

Látszólag nincs!
    Több vasat tartott a tűzben az általad meghívott és akinek én is ígértem!
    Talán azt sem tudja végül is ki hívta meg mivel PM-be nekem is írt egy köszönöm-öt ma 06:32 -kor.

Címkék :