Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Senki se tökéletes. Ez aláírom. De te sem "jól válaszoltál" mikor írtál a dühöngőbe, mondván senki nem segít neked. Amit kvázi én is vehetek sértésnek, mert bizony én eddig mindenben segítettelek. Én elnézést kérek tőled, ha megsértettelek, nem ez volt a cél. De egyszerűen nem tudtam már hogyan adjam a tudtodra amit, vagy háromszor leírtam. Mindennek meg van a maga helye. Tedd szépen vissza az avatarodat. Viták még a legjobb családban is előfordulnak.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. január 13.
    • Like Like x 3
  2. rambo / Guest

Dark igazad van!
    Élnézés kérek és mindenkitől aki olvasta

3. Adanisz / Dark Angel kis kedvence :)

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Béke legyen veltek. :tef161:

• Like Like x 2
  4. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem

Rambo barátomat régebb óta ismerem, mint bárkit a torrent világban. Szóval nem kell attól félni, hogy törölve lesz. De Mindenben igazad van, az ilyen helyzetekben így kell eljárni.

Látod, ez már férfi beszéd. Ezért van a dühöngő, hogy mindenki kidühöngje magát. Bent tartani nem egészséges. Ha írtok valamit, ami több személyt is érinthet, készüljetek fel rá, hogy érkezni fognak válaszok is. Nincs ebből gond. Csak az álszent emberek rajzolgatnak egymásnak rózsákat, ha idegesek. De ha megint törlést kérsz, tényleg dühbe jövök :tef161:

5. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok!:tef293:
    Ha leírnám, hogy "ledöntött a lábamról" valaki vagy valami, kissé furán hangzana....
    Így csak "egyszerűen".....Influenzás voltam:tef10:

6. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Örülök, hogy újból talpra álltál ( remélem gyógyúltan ), és aktiv tudsz lenni.
    Sajnos a tegnap nálam is jelentkeztek a "ledöntési " tünetek , ),9,.,l,
    pedig nem is voltunk együtt, hogy tőled elkapjam .
    Elég "szarul " vagyok jelenleg, de hát az influenzát, ha kezelik 7 nap, ha meg nem kezelik egy hét.
    További jó gyógyúlást Kiscsibe.

• Like Like x 2
  7. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    sziasztok amint látom lelettem fokozva csak nem tudom miért de amugy tojok rá az egészre mert sajnos ez az oldal nagy csalodás számomra az egész egy nagy nulla ami it fojik sefüle se farka és ahogy látom az egész arra megyki hogy minden régi infos elhadja az oldalt ezen nem is csodálkozok és ezennel megkérem tőrőljék fiokomat

8. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv. Ha nem tudod miért lettél fokozva majd én segítek emlékezni. Hónapok óta ez az első hozzászólásod, bár ez se vall túlzottan nagy értelemre. Szóval kezdek örülni, hogy eddig inaktív voltál.. Sok mindenről beszéltünk a körben, az egyik főbb témánk az aktivitás volt. Tudnál róla te is ha feljárnál. Bár te csak akkor jöttél, ha a bh pontvadász tippeket kellet vinni. XD

A fórumról a véleményed kifejezetten tetszik. :tef161: Hiszen nem az írástudatlanoknak készült az oldal. Volt pár infós tag, akik hozzád hasonlóan nem igazodtak el, és szintén pontos j-vel írták a folyik szót..(De majd most jön az, hogy mi szerkesztettük, és nem ti vagytok analfabéták. hahahahahahahaha)

Továbbá kiakadtak ha valaki áthelyezte a témájukat. hahahahahaha Ez a szint kérlek szépen a béka segge alatt van. És az ilyenekből köszi, de nem kértünk. De az infós tagok többsége szerencsére nem ilyen. Ők itt vannak, és nem készülnek sehová. Az off-huszárok meg mehetnek ahová akarnak. Mert azok az idők elmúltak, hogy mindenki oda írt ahová akart, no meg az egy ember által teleírt témák is kimentek a divatból.. Az új divatirányzat az értelem. Meg fogsz lepődni, de ezek a szabályok minden értelmes fórumon megtalálhatóak. XD

Ha mindenki lereagálta a dolgot, terméseztessen törlöm a fiókod, nem azért mert kérted, hanem mert ezáltal is nő a színvonal. XD

UI: Az UTSfórum a legaktívabb ma Magyarországon.. Itt barátom lészen értelmes társalgás is, nem két ember villog a tőlünk átmásolt szójátékokban. hahahahahahahaha
    Neked nincs jogod nullának nevezni az itteni emberek tevékenységét.. Szóval húzzál vissza oda, ahol eddig is "aktív" voltál, aztán írjál még pár hsz-t egymás után. XD Mert ugye ezt szoktátok. :tef161:

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. április 02.
    • Like Like x 5
  9. Adanisz / Dark Angel kis kedvence :)

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én is egy nagy nulla vagyok de szerencsére nem egyedül. :tef293: Ha rajtamúlna téged kitiltanának, nem pedig törölnének. Amiről írsz meg nevetséges. :tef293: Eszembe juttatja a régi infó hangulatát. :tef161: De megkérnélek, hogy csak az elme roggyant barátaid nevében beszélj. Mert én itt sok olyan embert ismertem meg, akik az infóról jöttek, és ők mind rendes emberek. És ilyen ökörségek nem hagyják el a szájukat mint neked kedves hokuszpók. :tef161:

• Like Like x 5
  10. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Adanisz ,.-

Ez a színvonal.. Ha az életük múlna rajta, se találnák el a valós indokot. Nem azért fokoztuk, mert inaktív volt, hanem mert elakarunk üldözni minden régi tagot. hahahahahahahaha

Hát persze, ez a cél. :tef161: Gratulálok, de gondolom ezt nem egyedül találtad ki.

A másik ami felháborít, hogy képtelenek úgy kifejezni magukat, hogy ne szólják le más munkáját, az oldalt, és a tagokat. Az ilyenek nem valók normális közösségbe, ezeknek ott a vadász.

UI: Soha senkit nem üldöztünk el. Csak pár embernek lövése sincs a szabályokról. De egy kezemen megtudom számolni hány embert érintett ez. Szóval ne hasonlítsd a többséget magadhoz, meg a barátaidhoz, mert ez a legnagyobb sértés a világon. XD

11. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    a hinév az it nulla csak az áskálodásbol álki mindég mással foglalkoztok nem saját magatokkal a szinvonalatok meg a békasegge alat van
    én tettem böven az oldal ért ami sajnos rollad nemlehet mondani csak romboltál és nem épitettél semmit csak egy nagy nullát
    ezzel a semmit mondo oldalra aztán nagyon büszkelehetsz

12. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Te mit tettél az oldalért? hahahahahahahaha Már a régin is többször megsértetted a kör szabályait, pedig azokat nem én hoztam. :tef161: Többen is írták van egy féreg aki másolgat, te meg lapultál, nem merted felvállalni hogy te voltál. Mert ahhoz ugye gerinc is kéne. Akkor én voltam aki kiállt érted.. De amilyen hülye vagy ismét megsértetted ugyan ezt a szabályt, és ismét balhé volt belőle. hahahahahahahahahaha Akkor is nekem sírtál, és én akkor is meghagytalak a rangodban.

"szinvonalatok meg a békasegge alat van"

Mindig öröm analfabétákkal csevegni kedves józsef. hahahahahahahaha De külön öröm mikor az én soraimat ismételgeti a partner. hahahahahahahaha

"semmit mondo oldalra"

Csak neked meg a többi kretének nem mond semmit. :tef161:

Kérdem én te mit építettél??? :tef161: Mert én ezt a semmit mondó oldalt. :tef161: Te meg elmondhatod magadról, hogy hatvan év is kevés volt ahhoz, hogy megtanuljál írni és olvasni.

De várom hogy másolgasd még az ökörségeket, amiket a vadász falra írtok. hahahahahahahaha

13. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tekis buzi tevagy analfabéta a sok segnyaloddal eggyüt
    te csak egy ingyen élö nyomorék vagy semmi más nem a soraidat másolom mert még arrase mélto amit irogatsz

14. rambo / Guest

jozsef3 Mi bajod van? miért vagy ideges

15. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Nem "tevagy" az analfabéta. Evvel igazoltad ishahahahahahahaha

Ha ingyenélő lennék, neked nem érkezne ám meg a segély minden hónapban. hahahahahahahaha

Ha meg nyomorékot akarsz látni, nézz tükörbe. hahahahahahahaha

Az nem seggnyaló, aki tud viselkedni és gondolkozni. Igen az ilyenek itt sokan vannak. Az ilyen debilek mint te, meg a vadászon. hahahahahahahahahaha

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. április 03.
  16. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Van egy olyan könyv, hogy Magyar helyesírás szabályai.
    Hasznos egész estés olvasmány. Próbáld ki valamikor. :tef161:

• Like Like x 2
  17. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Abban nincs egy kép sem. Tehát sokra nem megy vele..

18. zonee / Guest

jozsef3
    ha nem tetszik a színvonal akkor kérlek tegyél hozzá vagy emeld a színvonalad máshol
    ha a belső kör tagja vagy akkor neked kéne a legaktívabbnak lenned mert te mutatsz elvileg példát a közösségnek
    ha nincs időd akkor meg mondj le a rangodról ami a legtöbb oldalon így megy és megmarad a tisztelet irántad
    nem tisztellek mert seggnyalónak nevezted a tagokat ezért rögtön kitiltás járna bármelyik oldalon
    én azért vagyok itt mert szeretek itt lenni és nem nyalom senkiét

megjegyzésként ugye látod mikor csatlakoztam a torrent-empire.me-hoz
    csak nem szóltam hozzá de jelen voltam és olvasgattam

19. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    jozsef3
    Az ilyen "nyomdafestéket nem türő " szavakat sehol , egyetlen fórumon sem engedik meg senkinek.

20. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Nagyon de nagyon nem akartam hozzászólni itt a fórumban.
    Van aki tudja miért aki pedig nem annak elmondom.
    Nem vagyok oda mikor emberek marják egymást, főként olyanok akikhez így vagy úgy de kötnek dolgok.
    Nem vagyok oda bizonyos szóhasználatokért melyeket utólag már nagyon nehéz nem kimondottakká, nem leírtakká tenni.
    Nem vagyok oda olyan szavakért amely mélyen megaláz embert és embereket.

Kimondom hát: Nem tetszik egyikőtök viselkedése sem.
    Akkor sem ha jozsef3 volt a támadóbb a trágárabb és most csúnyán elvetette a sulykot.
    Ezek a kirohanások nem fórumba valók!

U.I.:"Ezek a kirohanások nem fórumba valók!" Kivéve ha az én tollamból valók! haha

• Like Like x 7
Címkék :