Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    wolfman válasz

Szerintem ne foglalkozzál vele! Engem is leminuszolnak a Herobit miatt és a Majomparádé miatt! Mindenkinek szive joga! De ha megnézed mindig ugyan az a személy ill. személyek! Nyomhatnak ezer minuszt is engem ezzel ugy se tudnak min?siteni és nem ártanak ezzel nekem! Azzal mert neki vagy nekik nem tetszik valami azért én még ugyan ugy leirtam és le is fogom irni a véleményemet!

2. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hagyd a fenébe..minusz

hagyd a fenébe..minusz és????? attól nem leszel kevesebb.. plusztól se több

3. wolfman /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re gaborw

Nem az volt a bajom,hogy minuszt kaptam csak annyi,hogy utólag tették és szerintem el sem olvasták csak "Herobit nah akkor minusz" címszóval.

4. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Haljátok ez hosszú vita lesz a két oldal között.
    Nem tudom hol lesz a vége.

5. frediw / Guest

Morcos lettem -re

Tisztelt wolfman.
    HeroBit-en nem vagyok,makin viszont igen,mikor makirol irok minuszolnak,de ha majd par honap mulva topon lesz, akor varom minuszolok velemenyet :ördög: :ördög: :ördög:

6. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    haragszom!

Haragszom olyan oldaltulajokra akik WebTech-t?l való rettegésük okán agyba f?be dicsérnek egy designet.... :tef293: micsoda profi, micsoda letisztult stb stb...
    Egy olyan komoly designet ahol a skín csak színkódok átírásából áll....
    Szóval dühöngjünk tovább. :tef293: RGB vagy HTML színek,ez itt a kérdés? :tef293: :tef293:

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    frediw -

kedves barátom Fredi ;

Remélem , nem haragszol meg de a véleményem ez a jelenlegi állás szerint fizikai képtelenség mármint ,hogy ök a topra visszatérnek .

8. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    yes

Szia!

ÉÉÉS igen!
    Talán t?led ezt a választ elfogadják .... :tef293:

9. frediw / Guest

hartigan-

Nem harakszom velemenyedre(mindenki velemenye szamit),de jol mondod jelenleg. Nem tudni, mit hoz a jöv? :tef344:

10. wolfman /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    frediw re

Hello frediw!

Akkor tudod jól,hogy rossz nézni ha egy kedvenc oldalunk a levesbe megy,de ezt be kell látni hogy a maki vezet?i generálták azt,hogy WebTech mit tett vagy mit nem tett ezen már nem sokat változtat a dolgokon sajnos.
    Én remélem,hogy a maki helyre áll és mindenki megfér békességben egymás mellett bár ezt kétlem ahogy ezt írtam is a Heron megy az acsarkodás ill a maki face oldalán úgyszintén. :tef10:
    Én úgy vagyok vele hogy 2 oldal miatt nem veszek össze senkivel ennyit aztán biztos nem ér az egész.

Tisztelettel

Laci

11. frediw / Guest

nem veszek össze senkivel

Lehet igazad van,maki kedvencek kozt volt(lehet hogy lesz),sok idot toltottem ott,de az utobi idoben valami nem jo(nem tudom ki hibaja),de en bizom benne hogy jo lesz.Persze vannak tobb job oldalak (ez nem vitas) de tudod azok a régi szép id?k :tef344:

12. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    !

Hogy elfogadják -e vagy sem nem számit de sajnos ami tény :

- Egyelöre ami az erejükböl fut , a Herobit chatfalon megy a gyerekes adok - kapok - én szivesen járok a Herora föleg a chatfal több szorakozást nyujt mint a jelenlegi maki oldal és ami a vicces ezt mind a maki rajongok csinálják hát most megfordult a kocka ?

De nem fejtegetem tovább hisz látja mindenki ,hogy mi folyik számomra szorakoztató: Herobit = Regisztrált felhasználók 3258 (Ma: 1694)

Napi 1694 reg ebböl mennyi a maki rajongo ? Sztem elég sok ... ergo igy is lehet egy Dinamikusan fejlödö oldalt generálni!

13. joe03 / Guest

No akkor egy kicsit durvább dühöngés lesz! és leszaróm ha ezért kirúgnak, mert már kezdek hozzászokni az ilyen dolgokhoz. Mit nevezünk lopásnak? az infókról lenne szó. Szerintem ha találók egy olyan infót más oldalon, ahol valaki leírja hogy a TvStore-n free reg van,és azt is leírta hogy kb:este 22 óráig van lehetőség regisztrációra, az még nem másolás,nem lopás! mert ez egy infó! Az én bűnöm az, itteni nagyképű admin szerint,az hogy máshonnan hoztam az infót, benne van a szóban hogy INFÓ ez szerintem még nem másolás, márcsak azért sem, mert bemásoltam a google-ba ezt a trekert,és személyesen győződtem meg hogy tényleg free reg van,és ezért raktam be ide a linket,ja mellesleg a másik oldalon az illető nem rakta be a linket.Ezután megint rám írt ugyan ezzel a váddal,hogy máshonnan másoltam be trecker leállást,karbantartást.Na itt már elegem lett az illetőből, visszaírtam hogy beregisztráltam újból az oldalra, és onnan van hír,és megkértem hogy ne vádoljon már meg,kb ennyi. Hogy miért írtam le? na ezt nem íróm le!.:tef161:
    Tudóm mi jár ezért a beírásért.:tef161:

14. Dark Angel / Guest

:tef293::empathy

Idézet a szabályzatból..

"A moderátori döntéseket az adminisztrátorok felül bírálhatják, ha úgy érzed méltánytalanul bántak veled, jelentsd egy adminnak."

Tehát mindenre van megoldás. De szerintem nem történt itt túl nagy tragédia. Kereső szállítja ide a híreket már elég régóta. Meg van a saját mércéje. Ez egyfajta színvonal, ami az egész oldalt jellemzi. Gondolom a hír nem pont abban a formában került be a fórumba mint ahogy az adott oldalon szerepelt.. (Csak feltevés) Ami persze nem nagy bűn.. De mint már említettem erre is van megoldás.

"Kijelölöd az adott hírt, linkkel képekkel együtt és nyomsz egy Ctrl+v-t a másoláshoz , majd egy Ctrl+c-t a beillesztéshez. Így a hír az eredeti formájában kerül be a fórumba."

Ha a hírt így küldöd be egyenesen az adott oldalról, szerintem keresőnek se lesz vele problémája. Aki eztán is úgy gondolja h nem tudja feldolgozni a történteket az keressen fel pm-ben.

15. joe03 / Guest

Dehogynem problémája volt! a karbantartást az oldalról raktam be ide, mégis azzal vádolt hogy más oldalról másoltam be! Leírtam neki hogy újból regisztráltam az oldalra, és onnan van az infó.
    Erre az utolsó üzenet amit küldött már fenyegetődzik, nevetséges. :tef161:

16. mokus /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    joe03 szerintem nem te vagy az egyetlen kivel ezt csinája ,én ezért nem teszek töb hirt ki mert velem is ugyanigy tet és nem csak itten más oldalan is.

17. MbP /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Azért az már kemény, hogy ez a rengeteg hír is kevés, hogy ne vesszetek össze.

18. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    kérdésem

Szerintetek az normális dolog hogy egy olyan ember is tagja a torrent-empire.me-nak aki torrent oldalakat tör fel? És ezzel felhasználók ezreinek teszi tönkre a szórakozását.

(Attól meg egyenesen szétb@sz az ideg hogy egyesek még a seggét is nyalják egy ilyen alaknak.)

19. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    kérdésem-re

A majré ragályos nyalókások meg mindig vannak!

20. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Herofing

teljes mértékben igazat adok neked
    az az oldal nem ér annyit sem hogy belenézzek
    szerintem teljesen lehet hanyagolni
    nem regizek be egy olyan oldalra amelyet egy csalo vezet
    ha arannyal volna kikövezve akkor sem nezek oda be
    tönkretette azt az oldalt ami egy évvel ezelött a kedvencem volt de a sok probléma elvette a kedvemet hogy látogassam sajnos
    és tetszik vagy nemtetszik a véleményem aki dicséri azt az oldalt,az nekem nem fog tetszeni!

Címkék :