Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. baccara /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Elgondolkodtam...

10 hónappal ezel?tt újoncként az oldalon bátorkodtam feladni egy hirdetést; keresek egy rendes embert aki néhány percre beenged körül nézni a legkurrensebb oldalunkra,vajon mi az oldal varázsa.Néhányan nekem estek a meghatározó emberek közül;mit képzelsz nem ismer itt senki,szóval még a tisztességemet is megkérd?jelezték,kigúnyoltak.Pár napon belül mégis beengedett egy rendes srác,mikor ezt közöltem a csúfolódókkal egyszer?en kivágtak ez oldalról.
    Mostanság tele van a "Csere oldal" közös acc. használati ajánlattal.
    Újabban pedig van aki köztörvényes b?ncselekmény sorozataival kérkedik az oldalon,teljesen büntetlenül.
    Mily gyorsan változik a világ!

2. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    RE_Lgondolkodtam...

Szia!

Mint rutinos olvasót és felhasználót -mert csaknem egy éves reggel annak gondollak- kérdezlek a gondolkodásod alkalmával azért nem fordítanád meg a dolgot egy pillanatra?
    Itt vagy rég...láthatod , hogy nem vagyunk mentesek "lolkáktól", zsiványoktól, üzérked?kt?l, stb.
    Ha most valaki aki frissen regelt és nincs viszonyítási alapod arra vonatkozóan , hogy milyen ember Te adnál lehet?séget egy ilyen kérésnek? ?szintén!? :tef173:
    Ha hasonló jelleg? ajánlatokat említesz. Minden bizonnyal van ilyen és én magam is volt, hogy erre biztattam user-t de csak ha bizalmi szint megfelel? a két fél közt...
    Azt meg ,hogy ki mivel kérkedik és kit milyen dologért kell valamiféle szankciónak kitenni úgy vélem az oldal staffiai :tef293: a szabályoknak megfelel?en megoldják.
    A "piszkos" dolgokkal való kérkedés persze gyomorforgató dolog nem tagadom de mint azt egy másik hasonló sérelem jelleg? "kirohanásra" is válaszul elmondtam jobb tudni - és lehet?leg biztos forrásból id?ben- ezekr?l a dolgokról is mert attól , hogy nem szeretjük még léteznek.
    UFF! szudata szólt.... :tef293:
    üdv!:tef344:

3. baccara /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Szia,a lényeg nem a naivitásom volt,nem ezért dobtak ki,csupán megírtam,hogy mégis van nyíltszív? ember,aki nem rosszakaratot,hátsószándékot lát egy újoncban.
    A kérdésedre válaszolva,mivel a gondolatom els? harmada ragadott meg,én hasonló helyzetben szintén lehet?séget adtam volna a "kér?nek".
    Akkor a 18 legnagyobb oldalon fent voltam már azonos névvel,ebb?l kett?n Elitként,ezt mindenki tudta, a beenged?m is tudta,ellen?rizhette.
    Az egészben a megalázás volt a rossz.A minap olvasom itt Bazsko sopánkodását,hogy nem esett neki jól a BHO-n a visszamin?sítés,engem is visszatettek ugyanott Elitb?l az id? miatt,de az "kismiska" volt a kidobáshoz képest.
    Szóval más kívülr?l és más átélni.

4. joe03 / Guest

Valaki tényleg törli a hozzászólásaimat,és már kezd elegem lenni a hülyeségeiből.

5. Dark Angel / Guest

Senki se törli a hozzászólásaidat. A feszültségkeltésre pedig nincs szükség.

6. joe03 / Guest

Képek,giffek. Megható képek. Avatar képkérés. Hol vannak a képek amit beraktam? Mert én nem látóm!.

7. Dark Angel / Guest

Ott van az csak nem jelenik meg. Senki sem törölte. Újra fel kell töltened.

8. joe03 / Guest

Lehet hogy nem tudóm hogyan is kell egy képet felraknom, de azért az furcsa, hogy csak nálam történt meg ez az eset. Rendben nincs hozzászólás! Folytatnám de az már ......

9. Dark Angel / Guest

Ez nem furcsa!!!!!!!!!!!!! Ilyen velem is megesett már ezért írtam le mit kell tenned. De akkor lehet h én rám is utazik valaki?? Nem tudom ezen még nem gondolkoztam el mert baromságokkal nem foglalkozom. Ezt tovább folytatni csak időpocsékolás ...... Senki se utazik rád..

10. joe03 / Guest

Akkor leíróm hogyan kell egy képet felrakni, insert image, from url, url bemásolása, Retrieve remote file and reference locally: pipa ki. Mi a fenét rontottam el?!

11. Dark Angel / Guest

Semmit se rontottál el. A felrakás után tűnt el. Vagy is ott van az csak nem látszik. :tef161: http://imageshack.us/ használ ezt.

12. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Ha szabad

vanvan 2013-01-29 14:33

Törlés
    Blokk

Ott fogok ártani ahol lehet mert patkány oldal vagytok..Ja már küldött vírust az egyik moderátor köcsöge ezt nem felejtjük......Háritva van.......Ha sokáig szívózik akkor rábaszik............Ennyi

Ha szabad érdeklödni ez micsoda mert nemigazán értem.
    Ja és kiaz a Kopasz kutya.

13. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    kopasz - re

http://torrent-empire.me/forumtema/bitware Itt kezdödött !!

14. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Igen

15. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-Ha szabad

A kopaszkutya az egy magyar film. :tef161: A többit nem tudom értelmezni, hogy kire vonatkozik és miért pont neked címezte.

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    kopasz

"Ha szabad érdeklödni ez micsoda mert nemigazán értem."

Ahmm lehet azt hiszi admin vagy !

Esetleg a Bitware - n másra nem tok gondolni de sztem nem kell vele törödni már kilötték az oldalrol !

17. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Ezt nem értem

Ezt nem értem énse,de majd megnyukszik,ha nem akkor szedjen hangyát.

18. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szederke-re...

Szia! Ugyanigy jartam en is aznap. Irtam ala ennek a bizonyos Viteznek a Piratedayrol Re-HSZ-t, ket perc sem kellett hozza ! Hoppa! Toroltek a valszomat!Slussz! semmi! Mai napig keresek ra valaszt, vajon miert toroltek a beirast. Ja! meg egy minuszt is nyomtam a pacaknak! Na! az megmaradt!!!Udv!JOZSEF

19. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Oké kösz

Oké kösz,végülis nem agodtam csak a kiváncsiság,de biztos hogy valakivel összekevert.

20. Logitech /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nekem is elegem van!! A munkáltatóm bejelentette hogy innentől fogva ledolgozatja velünk azt a rohadt kajaidőt :138
    Havonta 11 órát kell ingyen dolgoznom és pont szombaton! :96

Bassza meg!! :bann:tef161:iablo:

Címkék :