Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. MbP /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sajos ez egy köcsög europai szokás. Nehogy már fizetésért kajázzál...XD

2. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lehet, hogy ezzel egyedül leszek, de nem érdekel...

Helló!

Most lett elegem. A friss hozzászólások több, mint fele (vagy lehet, hogy még több is) a következ? topikban van: http://torrent-empire.me/forumtema/minden-ami-sport
    Szeretném kérni a Topik törlését (nem archiválását, pont olyan mit az a jó régi vicc topik, amikor Maximus irkálta a vicceket százszámra). Engem kifejezetten idegesítenek ezek a hírek. Nem mondom, van köztük érdekes, de ez már sok! Azért jövök erre az fórumra, hogy a torrent oldalakról származó híreket és érdekességeket olvasgassam és ne egy újabb sporthírre kapjam fel a fejem, hogy "Nézd már egy új post! Jajj, csak a sportos topik..."
    Osztom Atlantisz véleményét, hogy van élet az oldalon, de szerintem ez nem sporttal foglalkozó fórum, van más fórum, ahol ezeknek a híreknek mindenki örül, és nem zavaróak! Vannak más érdekes témák is az oldalon, amihez érdemes hozzászólni és foglalkozni, de ez a legfeleslegesebb a fórumon!

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nyugodjunk le nyugodjunk le ,

Nyugodjunk le nyugodjunk le , csak semmi pánik :tef161: .

Nem hinném hogy törölve lenne a topic , de átbeszéljük a dolgot persze miután mások is hozzászólnak .

Más topicok is fejl?dhetnének mert adott a lehet?ség az ne a sport topic rovására menjen ha azt nem vállalja fel senki -- ez a saját véleményem a témához . :tef293:

4. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    Kicsit egyet is értek kicsit

Kicsit egyet is értek kicsit nem igaz hogy rengeteg sportos hir van mostanság de torrent oldalakon max anyi történik hogy web feltöri valamelyik oldalt ugy h engem nem zavar a sport hirek de nem is izgat :tef293: bár valami történik az oldalon :tef293:

5. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Kicsit egyet is értek kicsit (Beszerz?)

Nagy sport rajongó vagyok, de meg vannak azok a helyek, ahol a híreket szoktam olvasni. Azokra a helyekre azzal a céllal megyek fel, ide nem ez a cél vezérel, amikor feljövök. A vicc topik is törölve lett mivel elfajult, ennek a topiknak is ez kellene, hogy legyen a sorsa, mert elfajult. Túléltük, hogy törölték a régi vicc topikot, ezt is túléljük!

6. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    A vicc topik az engem nagyon

A vicc topik az engem nagyon megérintet mikor törölték :tef10:(

7. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mivel

Sziasztok!

Maradjon csak minden ott ahol van!
    Jó ez a fórum hiszen sokan szeretik már már jobban mint a torrent híreket!
    Szerintem maradhat engem nem zavar hisz úgy sem olvasom!

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sport Topic törlés-re

Elhiszem azt,hogy ha egy olyan topicba sok esemény történik,ami valakit nem érdekel,akkor az zavaró lehet számára.

Számomra is vannak topicok,amik nem érdekelnek,és a topicokban kialakult számos felesleges viták sem.( Itt,ilyen nem volt )

Abból kifolyólag,hogy érdekl?dés van valami iránt,ahol az emberek normál eszmecserét folytatnak,és értesülnek számukra érdekes hírekr?l,azért nem hinném,hogy a törlés lenne a legmegfelel?bb megoldás( Ha engem nem érdekel valami,akkor azt nem olvasom! )

Azonban,ha megoldható lenne,hogy a Sport Topic egy a hozzászólásoktól független topic legyen,abban nem látnék semmi kifogásolni valót.

Mellesleg megjegyezném,hogy a Sport Topic hírei hartigant és a tippel?ket is segítik az egyes játékok lebonyolítása során.

Nekem azonban mindegy,hogy milyen döntés születik,hisz nem kényszerít rá senki,hogy bármit is csináljak az oldalon,és ha teszek valamit,azért sem várok cserébe sem köszöntet sem elismerést.
    B?ven megfelelne,ha legalább felesleges támadások nem érnének olyan emberek részér?l akik nem is ismernek,és semmilyen okot sem adtam rá nekik,hogy ezt tegyék.
    Azokat az embereket meg sajnálnám,akiknek nem áll rendelkezésre más kommunikációs forrás,hogy eszmét tudjunk cserélni,azon témákban,ami érdekel bennünket,de ha törölve lesz a topic,akkor én azt is elfogadom,csak egyet nem fogok érteni vele,és akkor nem szívesen aktivizálom a továbbiakban magam az oldalon,mert ismét nem fair dolog történne,amib?l meg nekem lenne nagyon elegem.

9. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    a vicc

Szia!
    Most figyelj :tef293:
    Engem az "érintet meg" amikor még aktív volt a 3 szavas és a "rakétások" mondogatták hogy csak a hozzá szólások számát növeli a tagoknak ... :tef293:
    Nem szép ilyenre gondolni de ?szinte volt t?lük ...!
    Igaz ez 1 torrent fórum, de emberek vagyunk és 2 egyforma nincs bel?lünk,én se olvasok nap mint nap sportot és zavar is valamelyest a sok firka,de törlést vagy megszüntetést nem kérnék rá,valami akármi "tag" rangtól rejthet?vé kéne tenni ha lehet a topicot vagy akármi :tef293:, megint nem nekem kell dolgozni érte :tef293:
    Maradt még bennem de nem fárasztok senkit. :tef293:

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Törölve semmiképpen nem lesz

Törölve semmiképpen nem lesz , ez alap téma a sport , van más is csak nem foglalkozik senki vele, nos látom páran reagáltak így megdumáljuk mi is mi lenne a jó , mindenesetre lehet reagálni hozzászólni mert csak úgy derül ki hogy a többség merre szeretné elmozdítani a témát .

11. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nincs igazad

Szervusz!
    Szerintem most nincs igazad!!!!!
    Igen is kell!Szerintem a sport igen is kell ide!Feldobja egy picit az oldalt!!!
    Én nem szeretném túlélni!MERT kell!!!

12. predator /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nemzavar

én meg egyáltalán nem vagyok sport rajongo
    de engem meg nemzavar a topic
    max nem látogatom

13. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    kérnélek

Arra kérnélek hogy inkább a beszéljük meg részben folytassuk, folytassátok,miel?tt valaki komolyan veszi a dühöng? nevet :tef293:

14. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    NEM

NEM kell ezt törölni,mert kell!:tef344:

15. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pipus neked sincs teljes mértékben igazad

Inkább az informatikával áll jobban kapcsolatban a torrentezés, nem sem a sporttal, de igazából a sok like a hozzászólásomnál mindent elárul...

16. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Húúú

Hát most ?szinte leszek!Kicsi(nagyon)felzaklattak Vackenb szavai!
    Köszönöm szavaid,jól jöttek!Mi az hogy töröljük!!!pfff...
    Igen is kell ez ide!

17. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    törlésre

Szia nekem is van itt olyan topic az oldal ami nem érdekel,ezért azt nem látogatom meg,de azért nem idegesít.Mivel és sokat írok a Sport topicba, ezért én sajnálnám ha törölve lesz,de azt is elfogadom ha törlik mivel én csak 1 felhasználó vok.

18. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    A vicc topicot meglehet

A vicc topicot meglehet nyitni de napi egy bejegyzés emberenként , és akkor nincs vita .

19. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Számomra

Szia!
    Számomra semmit!!!!:tef344:
    Ja nincs igazam,de neked van?????

20. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Rendben

Hát ha neked semmit sem jelet ez nem gond, de véleményem szerint ez mutatja, hogy mennyit ér az ember hozzászólása, inkább legyen 3 hozzászólásom rendes, mint sem 100 felesleges.

Címkék :