Dühöngő

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

1. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hmhm

Sziasztok!

Annyian írtak már ehhez a témához, hogy sokat nem tudok hozzátenni.
    Viszont elgondolkodtató, hogy akkor lesz majd egy másik téma, amely sok embert megmozgat s akkor az is majd f?oldalon köt ki és így lassan minden ott lesz.
    Sport egy olyan dolog, hogy sokan nézik, páran ?zik, kevesebbet nem érdekel.
    Megnéztem azt a topicot, hogy ne úgy szóljak hozzá, hogy azt sem tudom mir?l beszélek...Sok egyéni vélemény van ott, egy-egy téma megvitatása. Ráadásul most sok olyan esemény volt/van, amelyben érdekeltek vagyunk. (Kézilabda, vizilabda...)
    Nem látom értelmét a törlésének, csak azért meg befutott téma lett.
    Aki az oldalak után érdekl?dik, úgyis nyomonköveti a favoritjait.
    Máskülönben meg többi topicnál is lehetne írni és akkor futna minden, ahogy kell. :tef161:

Megértem a viccek résszel való párhuzam felhozását, de azért az közel sem ilyen volt. 2 ember pörgette, minden 1-2 sorost új hozzászólásba írva.

Összeségében nem látom értelmét, amiért ennek ilyen fenék lett kerítve. :tef293:

2. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    hmm sport :tef293:

Szia!

Nem kell kiakadni csak sportosan írva csak 1 csörte volt :tef293:)
    Nem hiszem hogy bárkiben is haraghoz közeli érzés maradt volna e döntés után, hogy most mij?n hát a Tus :tef293:)

3. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re fekusz

Szia!

Úgy jött le, hogy kiakadás volt részemr?l? :tef161:
    Dehogy is, inkább nem értettem miért lett itt hirtelen ennyi hozzászólás és utánanéztem.

(Inkább iszapbirkózás, gondolom az jobban tetszene. :tef161:)

4. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    ez az

(Inkább iszapbirkózás, gondolom az jobban tetszene. )

Hoppá ez tényleg jó gondolat :tef293: nem is 1 hanem 2 (labda) van benne :tef293:

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vackenb-re

Teljesen természetes,hogy elmondhatja az ember a véleményét,ha leírod,hogy nem tetszik,vagy zavar valami az rendben van,de tisztázzuk kicsit a fogalmakat,és most idéznék t?led"Szeretném kérni a Topik törlését"-Ennek mi köze a vélemény nyilvánításhoz?
    Ez inkább valóban felesleges feszültségkeltés,ahogy pipus írta.
    Nem korrektebb egy másik kattintást végrehajtani,mint mások szórakozásának,informálódásának,eszmecseréjének a tönkretételét javasolni? Nem önz? dolog ez egy kicsit egy közösségben,hogy nem vagyunk tekintettel másokra?

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vackenb(like-ok)-re

A sport csak egyetlen téma számos más téma között az oldalon,és mivel sokan alkotjuk,ezt a közösséget,ezért nagy valószín?séggel kevesebb embert érdekel,mint amennyit igen(nem keveset,hanem kevesebbet!),de ez bármely másik egyetlen kiválasztott topic esetén is így lenne.Ennek köszönheted a like-okat,és annak,hogy nem mindenki gondolta ett?l tovább a dolgokat,ha tisztába lettek volna vele,hogy mennyi embert érdekel,és innen tájékozódik,és eszmecserét folytat,és azért mert valakinek nehezére esik egy másik kattintást végrehajtani,azért jó sok rendes,segít?kész ember hagyná el az oldalt,akkor már még a korábban leírtak ellenére is mérsékl?dtek volna a like-ok.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Ne haragudj rám,de csak részben értek veled egyet,mégpedig az alábbi okokból kifolyólag(mivel nem vagy sportkedvel? lehet,hogy nem vagy tisztában,eme információkkal):
    1., Egy hírt bemásolni valóban kb. 3-4 perc(ennek nem is lenne jelent?sége),de egy sporthírnek,akkor van igazi hírértéke,ha azt rögtön frissem közli az ember,és ehhez napi 12 órában igen s?r?n kell nyomon követni a híreket(bármely más hírt,idézetet stb.. ráér akkor berakni az ember,amikor csak ideje,vagy kedve tartja,az valóban 2-3 percet igényel)Azért is fontos,hogy frissen kerüljenek be,mert hartigant is segíti a játékok lebonyolításában,és a tippel?k,is azonnal tudnak tájékozódni,és nagy késéssel,már amúgy sem lenne értelme berakni a hírt.
    2.,Ha én például berakok egy hírt,akkor ha arra reagál valaki,akkor viszont is reagálok,valamint mások által berakott hírekkel is így teszek,és ezáltal eszmecsere is kialakul(régi hírekr?l már nem lenne értelme,és ki sem alakulna kommunikáció)
    Az általunk berakott hírekre addig nem reagálunk,amíg ezt el?ször valaki más meg nem teszi(bármelyik általam berakott hírre reagálni tudnék,de amíg el?tte ezt más meg nem teszi,addig én sem teszem,mivel,úgy veszem,hogy nincs rá érdekl?dés,és nemcsak saját magam szórakoztatására csinálom,ebb?l kifolyólag az is kizárt,hogy a hozzászólásaimat szeretném növelni vele,de ezt már korábban írtam,hogy engem nem zavarna,ha nem számítana be,de a többiek szempontjából ezt sem tartanám fairnek)
    3., Tudom,hogy nagy igény van a sportra,mert ett?l még sokkal több hírekre reagálás lenne,de van,aki pl. este érkezik haza fáradtan a munkából-vagy egyéb okok miatt(és böngészi a sport topicot)és inkább megcsörget skype-on,és megkérdezi,hogy milyen esemény miként zajlott.(valamint amúgy is gyorsabb úgy a kommunikáció,ezért én még az ott látottakon felül naponta több órát beszélgetek emberekkel skype-on a sportról)
    4.,Vannak emberek,akikkel csak a fórumon keresztül társalgunk a sportról,mert szívesen töltik inkább itt az idejüket,vagy szükséges,hogy itt töltsék(pl. Atlantisz,faust stb..)
    Rendkívül sajnálnám a velük való eszmecsere hiányát.

Én maximálisan megértem és tiszteletben tartom,hogy te nem kedveled a sportot,és a véleményed is tiszteletben tartom,hogy számodra értéktelen hozzászólás,de azzal nem értek egyet,hogy a közösség szempontjából is az lenne.
    Mivel egy közösséget alkotunk,ezért szerintem ezen van a lényeg.
    Megmondom ?szintén,hogy tényleg nem,azért hoztam létre ,és csináltam ezt a topicot,hogy hozzászólást növeljek,vagy elismerésre vágynék,de az,hogy értéktelennek legyen nyilvánítva,amit csinálok az bevallom rosszul esik.

Megkérlek,hogy tedd félre a személyes szimpátia kérdését felém,és csak a korábban leírtakat gondold át,és mindezek fényében kérdezném,hogy:

Még mindig az a véleményed,hogy a közösség szempontjából értéktelen hozzászólások?

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szaby18-re

Szia szaby!

Teljes mértékben osztom a véleményed,és ha vackenb tagtársunk is,így gondolkodna,hogy ? is csupán egy felhasználója az oldalnak,akkor nem jutott volna eszébe egy topic törlésének indítványozása,és ez az egész felesleges cirkusz meg sem történt volna.
    Azzal nem lett volna baj,hogy leírja azt,hogy ?t ez zavarja,és nem érdekli(az csupán egy vélemény nyilvánítás lett volna),de törlést javasolni,és mások véleményére(pl.Piupus,gonzo) rákontrázgatni az már nem vélemény nyilvánítás,hanem felesleges feszültségkeltés,ahogy pipus barátom nagyon tökéletesen megfogalmazta.

9. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Vackenb-?

Mi ez nálad felt?nési viszketegség vagy élvezed a feszültségkeltést olyan Fórum téma törlését kérve ami sokak kedvence mint ahogy a hozzászólások száma is mutatja.
    Ha nem érdekel akkor ne olvasd!

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    vackenb-re

Szia vackenb!

Tudod sokan vagyunk ezen az oldalon,és különböz? generációt képviselünk,és vagyunk jó páran,akik csupán az ismerkedés,barátkozás és az egymással való eszmecserék,poénkodás kedvéért vagyunk az oldalon.(erre a sport topic egy remek hely)
    Régi tagokként már sokan meguntuk a torrentoldalakkal foglalkozó témákat,és az ott kialakuló teljesen felesleges vitákat,valamint a cserélgetéseket is.
    Például vannak,akik csupán csak a chat-en társalognak egymással.(én erre a skype-ot használom,de mégis nagyon jó dolognak tartom,hogy van a chat-megjegyzem azt,hogy nálam nem is m?ködik tökéletesen,ez is befolyásolta,hogy én abszolút nem használom)
    A korábban említettek végett,akkor szerinted nekünk nincs helyünk az oldalon?
    Ha csak a torrentoldalakkal kapcsolatos témák lennének,akkor bizony elég sivár lenne a fórum,és csatlakoznék azokhoz,akik a vicc topicot is hiányolják.
    Azzal,hogy más id?ben regisztrálunk az oldalra,és más generációhoz tartozunk,ebb?l kifolyólag más az érdekl?dési körünk is,de ezzel semmilyen probléma sem lenne,ha mindenki ezt elfogadná,és tiszteletben tartaná.
    Szerintem minden topic,és minden ember megférne ezen az oldalon szépen békében,és barátságban,ha mindenki megtanulná egymást tolerálni,és a másik személyét,és érdekl?dési körét is elfogadni,és tiszteletben tartani.
    Nem hiszem,hogy borzasztó meger?ltet? dolog lenne ez bárki számára,csupán a szándék hiányzik hozzá,és már minden rendben is lenne.

11. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: szederke

El?ször is: Tiszteletem szederke!
    Másodsor: Felt?nési viszketegség?! :tef161: Miután tisztában lesz a kifejezés jelentésével kérem jelentkezzen. :tef344: Ha valaki leírja a véleményét az szerintem nem az, de Ön tudja mit minek tart.
    Üdv, vackenb

UI: a témát már lezártnak tekintjük.

12. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dühöngök én is egy keveset

Egy hónapja nagy nehezen sikerült bejutnom GFT-re, erre tegnap már nem tudtam belépni, mivel tiltották a fiókot. ?szintén szólva el sem tudtam képzelni, hogy miben hibázhattam, ezért ma irc-n beszélgettem az ottani staffal szép angol nyelven.
    Félig-meddig meg is oldódott a dolog. Annyit megtudtam, hogy nem fogom visszakapni a fiókot, de legalább tudom, hogy miért vágtak ki. A meghívóm pénzért árulta a meghívókat. Na már most mennyire kitekert dolog ez. A felettem álló miatt is kirúghatnak, ahogy ki is rúgtak.
    Bizonyítanom kellett volna, hogy nem pénzért vettem a meghívót. Ezt megtettem a pm beszélgetéssel, amit persze nem fogadtak el, mivel "az ilyen képeket könny? meghamisítani...". Mégis hogy lehetne másképp bizonyítani? Szerintem sehogy.

13. Trackervisit /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sport topic

talán jobb lenne a sport topicot külön helyre tenni és a sport kategórián belül lehetne új topicot nyitni. foci kézi vízilabda tenisz stb. Jelenleg eléggé össze vissza voltak keveredve a különböz? sportágak. Talán úgy jobban megtalálná mindenki a magának valót.

14. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem szaporitanám a szót

Sziasztok hölgyek urak!Köszönök mert szerintem ha betolom valahova a képem úgy illik! :tef344:Szia focinorbi!

Itt viszont félre érthet? voltam ezért elnézést!
    Módosítom is nyomban:

Emberek!
    Nem kell törölni a sport fórumot!
    Nem kell olvasnia annak akit nem érdekel!
    Ennyi!

Nem is kívánnék ezzel a témával többet foglalkozni.
    Ezért hát lészen ez az utolsó postom!

Minden jót!
    Uff én beszéltem!

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

El?ször is szeretném megköszönni a válaszod!

Azt,hogy te szereted a sportot,és m?velted is,azt én nem tudhattam,hiszen esélyem sem volt rá,mivel nem alakult ki köztünk kommunikáció(nekem nem volt és most sincs ellenemre)és ennek semmilyen jelét nem adtad.

Az is teljesen egyértelm? volt számomra,hogy nem támogatod a topic törlését,csak azzal nem értettem egyet,hogy értéktelen lenne egy hír berakása.
    Akik használják a topicot,azokkal kapcsolatban tisztában vagyok azzal,hogy nyomon követik annyira a sport történéseit,hogy egy másnapi hír már értéktelen számukra(és minek másnapra hagyni,ha aznap is lehet kommunikálni)
    Az,hogy szerencsés vagyok,hogy ráérek órákon keresztül beszélgetni igencsak relatív.(Nem mindegy,hogy miért és milyen áron történik)

Amúgy meg szerintem egyáltalán nem értett félre senki semmit az írásodból,mert teljesen egyértelm? volt.Inkább én hibáztam,mert olyan témákat is érintettem benne,ami az esethez,és nem a TE hozzászólásodhoz kapcsolódott,de mivel neked címeztem a hozzászólást,ezért joggal értelmezted magadra.(azért foglaltam bele más dolgokat is,mert akkor írhatnék itt vagy 20 hozzászólást,aminek nem látom értelmét,mint ahogy annak sem,hogy ez egyáltalán téma lett itt)

Nem számonkérés akart lenni az írásom,csupán kíváncsi voltam,hogy ezen információk birtokában is értéktelennek tekintesz-e egy adott hírt,és mint írtam is a válaszod megköszönöm,és véleményed tiszteletben tartom,és már csak azért is megérte megírnom,mert egy eddig nem tudott információval gazdagodtam.
    Dühös sem vagyok hisz nincs rá semmi okom,de ha már egyszer a dühöng?ben vannak a hozzászólások,akkor nem írhatok rá a sport topicban.

A félreérthet?ség meg még egyszer hangsúlyom elismerem,hogy az ÉN hibám volt.
    A sport topic meg nem az én topicom(csupán ezt a fórumtémát indítottam),hanem minden sportot szeret? emberé,ebb?l kifolyólag bárki rakhat be híreket,írhat véleményeket,és ismerem már annyira az ott kialakult közösséget,hogy szívesen fogadja mindenki(amennyiben úgy gondolod,akkor te sem leszel kivétel ez alól,efel?l biztosíthatlak)
    Másrészr?l még,azt is kihangsúlyoznám,hogy én csupán egy fanatikus sport kedvel? vagyok,és nem sportszakért?,ezáltal a véleményeimet nem kell szentírásnak tekinteni,mivel nem tudok garanciát vállalni arra,hogy kivétel nélkül minden esetben helytálló lesz,vagy ha az is,akkor is kiegészíthet? értékes információkkal.

Arra szerettem volna mindenki figyelmét felhívni,hogy itt frissen lehet tájékozódni minden olyan eseményr?l,ami érdekelhet valakit,és jó,baráti,problémamentes eszmecserék zajlanak a témában.

16. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Sport

Sziasztok!
    Nagyon igyekeztem,hogy kimaradjak ebb?l a vitából.Amit most írok hangsúlyoznám csak a személyes véleményem. El?hozakodtatok a vicc topical,nézzük,hogy is volt.Elkezdtük és a hírek közé beugrott egy egy vicc,nagyon szuper volt,mindaddig még a végén a viccek között kerestük a híreket.Magyarán sok lett bel?le,megmondom ?szintén ez a véleményem a sport topicról is.Amit egyébként nem értek linkeltétek a forrás oldalt a hír alatt,na ha én sport hírekb?l szeretnék csemegézni egyszer?en fogom azt ott elolvasom ami érdekel.
    Focinorbi miel?tt magadra vennél bármit ,nem személyeskedek eszemben sincs, kulturált korrekt embernek tartalak!

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bazsko74 -re

Szia bazsko74!

El?ször is köszönöm,hogy ilyen jó véleménnyel,vagy rólam,és én sem tehetek másként veled kapcsolatban,hiszen semmilyen okot nem adtál rá nekem,hogy ne osszam viszont a véleményed.
    Ezért nem is venném magamra,és már sokan mások is kinyilvánították véleményüket ezzel kapcsolatban,amihez én már mást hozzáf?zni nem tudok,mint amit már korábban is írtam,hogy ha törölve lenne a topic,akkor én befejezném az oldalon való tartózkodásom(ezt kinyilvánította pipus is,és még jó pár nagyon rendes,segít?kész ember csatlakozna hozzánk(neveket nem írok,mert nem rendelkezem felhatalmazással ehhez)
    A forrás oldal meg Atlantisz kérésére van belinkelve,és a hír id?pontja is.
    Minket meg más topicok,és az azokon zajló felesleges viták nem érdekelnek,de nem kérvényeztük még soha egyetlen topic törlését sem,ami nem érdekel,azt nem olvassuk,de mások szórakozását informálódását nem áll szándékunkban tönkre tenni.
    Milyen alapon tennénk? (Azért,hogy ne kelljen egy másikat kattintani az egérrel?)
    Ne haragudj rám,de feleslegesnek tartanám ismételni magam,ezért bemásolom vackenb tagtársunknak írt véleményem,amihez többet hozzátenni feleslegesnek látok:

Tudod sokan vagyunk ezen az oldalon,és különböz? generációt képviselünk,és vagyunk jó páran,akik csupán az ismerkedés,barátkozás és az egymással való eszmecserék,poénkodás kedvéért vagyunk az oldalon.(erre a sport topic egy remek hely)
    Régi tagokként már sokan meguntuk a torrentoldalakkal foglalkozó témákat,és az ott kialakuló teljesen felesleges vitákat,valamint a cserélgetéseket is.
    Például vannak,akik csupán csak a chat-en társalognak egymással.(én erre a skype-ot használom,de mégis nagyon jó dolognak tartom,hogy van a chat-megjegyzem azt,hogy nálam nem is m?ködik tökéletesen,ez is befolyásolta,hogy én abszolút nem használom)
    A korábban említettek végett,akkor szerinted nekünk nincs helyünk az oldalon?
    Ha csak a torrentoldalakkal kapcsolatos témák lennének,akkor bizony elég sivár lenne a fórum,és csatlakoznék azokhoz,akik a vicc topicot is hiányolják.
    Azzal,hogy más id?ben regisztrálunk az oldalra,és más generációhoz tartozunk,ebb?l kifolyólag más az érdekl?dési körünk is,de ezzel semmilyen probléma sem lenne,ha mindenki ezt elfogadná,és tiszteletben tartaná.
    Szerintem minden topic,és minden ember megférne ezen az oldalon szépen békében,és barátságban,ha mindenki megtanulná egymást tolerálni,és a másik személyét,és érdekl?dési körét is elfogadni,és tiszteletben tartani.
    Nem hiszem,hogy borzasztó meger?ltet? dolog lenne ez bárki számára,csupán a szándék hiányzik hozzá,és már minden rendben is lenne.

18. 999kiki /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    dühöngök

nem értem mi a bajotok a sporttal ilyen részletes minden sportot át ölel? topikot szinte sehol nem találni még szakmai oldalakon sem !!!! szerintem két kézzel szorítsátok mert nagyon sok oldal ?rülne ha egy ilyen tudású embert tudna a soraiba !!!! én imádom hajrá csak így tovább !!!!

19. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Akkor dühöngjetek !

Kedves Fórumozok :

A SPORT topic körül kialakult vita eredményeként a Góltotó-Tippelést egyelöre befejeztük ! A januári hónap lezárását Pénteken fogom kiírni !

Röviden ennyi ! ​

20. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    999kiki

Szia!
    El?ször is, nem moderátori bejegyzés volt,csak a személyes véleményem!Másodszor focinorbiról már az el?bb leírtam a véleményem,azt hiszem,hogy pozitív!Topic törlésér?l szó sincsen,csak szerintem picit sok a sportból,egy torrent fórumon.

Címkék :