pl ismeretlen csoporttól származik de nem tapasztalsz problémát vele te feltöltenéd? szerinted törölnék a feltöltést?
Ezen mindig jókat nevettem. "Lopott Release" Illegális dolgot, illegálisan megosztani. És ebből lelkikérdést csinálni. Nem tök mindegy? Akinek nem tetszik hogy "el lopják" a lopot valamijét, annak ajánlom a szabadalmi hivalat, meg az artijustot és az ASVA-t. El kell menni és panaszkodni.
Nem értek egyett ezzel. Bizonyos "Release"-csoportoknak köszönhetünk jo minöségü, gyors upokat. Ha mindenki el lopkodná, akkor szerinted vállalnák egyrészt a rizikót, másrészt a fáradságot? Szerintem nagyon sok jó csapatot elveszítenénk ha a nagyobb torrent oldalak elnéznék a "lopást". A kérdésre visszatérve: te feltöltenéd? Nem! szerinted törölnék a feltöltést? Ahol én vagyok aktív, igen!
A lopott Release kifejezést nem a más oldalakra történő engedély nélküli feltöltésre szokták használni. XD Hanem arra, mikor a Pistike meg a haverja letöltenek egy Release-t, majd valamit módosítanak rajta, vagy szimplán csak átnevezik a saját "csapatuk" nevére. Ezeket a legtöbb oldalon tiltják. Továbbá mielött valaki feltölt egy komolyabb oldalra, nézze át milyen csapatok vannak a tiltólistán, és akkor nem lesz ebből később problémája. UI: Persze vannak olyan oldalak, melyek tiltják, hogy saját munkájuk más oldalakra is felkerüljenek, de itt ugye nem erről van szó.
Lehet rosszul fogalmaztam, nyilván erre gondoltam én is. Hogyha mindenki pl. a TRiNiTY upokat átnevezné PISTIKÉ-re, GABiKÁ-ra stb.... akkor elöbb utóbb azt mondanák, hogy így semmi értelme, hiszen már a nevük sem szerepel a saját munkájukon. Ezzel csak annyi a baj, hogy pistike és gabika nem tudnak / fognak ugyan olyan minöségi (saját) cuccot feltölteni. Így elveszik egy jó Release-csapat...
Ezeket a staff általában ki tudja szűrni. Ha meg ők nem, akkor majd a tagok. XD A vége úgy is a tiltólista lesz. XD
egy másik témában említettem a Daylight-ot nincs róluk semmi bejegyzés azért gondoltam hogy nem az ő munkájuk ha problémás akkor nem csinálok plusz munkát a moderátoroknak