Elek Ákos normális szövetségi kapitányt szeretne

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. október 25..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Elek Ákos soha nem felejti el, hogy a magyar labdarúgó-válogatott távozó szövetségi kapitánya, Bernd Storck mennyire megbízott benne. A Karjat Almati középpályása a Nemzeti Sportnak adott hosszabb interjút.

Elek Ákos elmondta, hogy üzenetet küldött Bernd Storcknak, amelyben megköszönte a közös munkát.

Az Európa-bajnokság nem csak az én pályafutásom legszebb pillanata volt, nem felejtem el neki, mennyire bízott bennem. Megsérült a térdem, a felkészülés idején rehabilitáción voltam, és a keret kihirdetésének napján edzhettem először, mégis kivitt az Eb-re."

Arra a kérdésre, hogy milyen szövetségi kapitány vegye át a válogatottat, Elek Ákos azt felelte, hogy normális. A középpályás arra gondolt, hogy bár az Eb után nem ment neki a játék, de a válogatottban mégis ott lehetett. Bernd Storck ekkor leült vele, és elmondta neki, hogy fel kell javulnia, különben legközelebb nem jöhet a válogatottba.

Nem a rossz szándék vezette, sőt, azt éreztem, hogy jót akar nekem, figyelmeztet" - mondta Elek Ákos.

Elek Ákos, a Karjat Almati légiósa normális szövetségi kapitányt szeretne

Forrás: fckairat.com

A középpályás azt is elmondta, hogy amennyiben Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány számít rá, akkor örömmel csatlakozik a nemzeti csapathoz, amely november 9-én Luxemburgban, öt nappal később pedig Budapesten Costa Rica ellen vív barátságos mérkőzést.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...