Elek Ákos soha nem felejti el, hogy a magyar labdarúgó-válogatott távozó szövetségi kapitánya, Bernd Storck mennyire megbízott benne. A Karjat Almati középpályása a Nemzeti Sportnak adott hosszabb interjút. Elek Ákos elmondta, hogy üzenetet küldött Bernd Storcknak, amelyben megköszönte a közös munkát. Az Európa-bajnokság nem csak az én pályafutásom legszebb pillanata volt, nem felejtem el neki, mennyire bízott bennem. Megsérült a térdem, a felkészülés idején rehabilitáción voltam, és a keret kihirdetésének napján edzhettem először, mégis kivitt az Eb-re." Arra a kérdésre, hogy milyen szövetségi kapitány vegye át a válogatottat, Elek Ákos azt felelte, hogy normális. A középpályás arra gondolt, hogy bár az Eb után nem ment neki a játék, de a válogatottban mégis ott lehetett. Bernd Storck ekkor leült vele, és elmondta neki, hogy fel kell javulnia, különben legközelebb nem jöhet a válogatottba. Nem a rossz szándék vezette, sőt, azt éreztem, hogy jót akar nekem, figyelmeztet" - mondta Elek Ákos. Elek Ákos, a Karjat Almati légiósa normális szövetségi kapitányt szeretne Forrás: fckairat.com A középpályás azt is elmondta, hogy amennyiben Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány számít rá, akkor örömmel csatlakozik a nemzeti csapathoz, amely november 9-én Luxemburgban, öt nappal később pedig Budapesten Costa Rica ellen vív barátságos mérkőzést. Let's block ads! (Why?) Forrás...