Életet mentett egy NFL-sztár

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. július 26..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Nem mindennapi dolgot vitt véghez vasárnap délután Jerrell Freeman, a Chicago Bears linebackere. A játékos ugyanis megmentette egy fuldokló férfi életét. Az eset a texasi Austin reptéren történt, ahol a chicagói edzőtáborba tartó Freeman gépe késett, úgyhogy még beugrott az egyik étterembe, hogy némi marhaszeggyel készüljön fel a hosszúnak ígérkező repülőútra. Evés közben látta meg a fuldokló férfit, akinek a torkán akadt a falat.

Jerrell Freeman (50) elkap annak jaj a pályán, de mázli azon kívül

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jeff Zelevansky

A Marcus Ryan nevű férfin először egy idős hölgy próbálta meg végrehajtani a Heimlich-módszert, az ilyenkor előírt metódust, hogy az kiköhögje a torkát eltorlaszoló falatot, de a dolog sikertelen volt, mert a hölgy nem volt elég erős a művelethez. Ekkor lépett oda Freeman, akinek sikerült a Heimlich-módszer segítségével megmentenie Ryan életét.

„Megragadtam, és megpróbáltam kiszorítani belőle a lelket is. Igazából sosem gyakoroltam a Heimlich-módszert – nem is hiszem, hogy szokták bárhol is tanítani –, de édesanyám ápolónő, és ő mesélt a dologról. Kipróbáltam, és működött" – mondta az eset után a játékos.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...