Hírek Itthon Elnapolták Lagzi Lajcsi tárgyalását

A témát ebben részben 'Hírek a Nagyvilágból' macseklany hozta létre. Ekkor: 2017. június 07..

1. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    4,637
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    A felesége és még egy vádlott betegsége miatt nem tárgyalták ma a zenész ügyét. Lagzi Lajcsi legközelebb szeptember végén állhat bíróság elé.

Lagzi Lajcsi a Budaörsi Járásbíróságon 2017. június 7-én, elnapolták a tárgyalást

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Galambos Lajos a Budaörsi Járásbíróság tárgyalótermében kamerák és fotósok kereszttüzében várta, hogy elkezdődjön a tárgyalás, aminek azonban hamar vége lett. A bíró ugyanis közölte, hogy a másodrendű és a negyedrendű vádlott betegségre hivatkozva nem jött el, emiatt pedig el sem kezdik a mai tárgyalást. Ezt azzal indokolta, hogy a két hiányzó olyan mértékben érintett az ügyben, hogy a vádat sem ismerteti, ha nincsenek jelen.

A Budaörsi Járási Ügyészség januárban vádolta meg Galambos Lajost "társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás és vesztegetés" miatt.

Az ügyészség szerint a zenész mocsai ingatlanaiban 1993 és 1999 egyedül, 2000-től pedig feleségével közösen szabálytalanul kötötte be az áramot, a vizet és a gázt, ennek köszönhetően éveken át csak nagyon keveset fizetett a fogyasztásmérők állása alapján. Az ügyészség szerint

ezzel legalább 30 millió forintnyi áramot, 4 millió forintnyi gázt, és 16 millió forintnyi vizet lopott el.

Az ügyészek a zenészt és társait börtönbe küldenék, és azt szeretnék, ha Lagzi Lajcsit eltiltanák a közügyektől, valamint félmillió forintnyi vagyonelkobzást kezdeményeztek vele kapcsolatban.

Lagzi Lajcsi arra számított elmondhatja, hogy ártatlan

Úgy készültem, hogy elmondom, nem követtem el ezeket a bűncselekményeket" - mondta Lagzi Lajcsi a tárgyalás elhalasztása után, majd azt is mondta, egész éjjel nem aludt.

Ügyvédei arra számítottak, hogy az asszony betegsége nem lesz akadálya a tárgyalásnak. Lagzi Lajcsi legközelebb szeptember végén állhat a bíróság elé. Ha bűnösnek találják, akár 12 évet is kaphat.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...