India-szerte méltatják annak a televíziós hírolvasónak a lélekjelenlétét, aki élő adásban értesült arról, hogy férje meghalt egy balesetben. Az indiai IBC24 hírtelevízióban olvasta fel a reggeli híreket Szuprit Kaur szombaton, amikor bejelentkezett egy tudósító egy halálos kimenetelű baleset hírével. Bár a riporter nem nevezte meg a három áldozatot, az eset részleteinek ismertetése alapján Kaur azonnal tudta, hogy férje a halottak között van.Egy pillanatra megremegett a hangja, de összeszedte magát és folytatta a hírolvasást egészen az adás végéig - mondta Ravikant Mittal, az IBC24 főszerkesztője. A közösségi portálokon méltatták a nő lélekjelenlétét. "Micsoda összeszedettség" – ezt írta az egyik kommentelő a Twitteren. Let's block ads! (Why?) Forrás...
Szerintem ilyent twittelni bunkóság! Ezért én csak azt mondom részvétem. Bár igazából a bemondót sem értem. Szerintem nem dőlt volna össze a világ ha éppen nem tudta volna folytatni a hír olvasást. Lehet Indiában mások a fontossági sorrendek és máshogy viszonyulnak a halálhoz.