Forma 1

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. március 17..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    f1

Hali !

Ahhmmm lehetett tippelni ? Vagy csak én maradtam le rola ?

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    pipus-re

Szia pipus!

Lemaradtam a futamról,de meglepve olvastam Raikonnen gy?zelmét.
    Biztosan nem erre tippeltem volna.

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Hali!

Volt tippjáték,és Admin intézte.
    Látod hiányolják az emberek,úgyhogy ha van erre affinításod,akkor biztosan szívesen vennék,ha indítanád a tippjátékot a Forma 1-re is.

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    F1 -RE

Üdv !

Hát maga a topic erre már kivan fejlesztve ha jól tudom !
    De hát csak Disznek van már ez is !
    Ha megadják a jogot hozzá , esetleg hogy hogyan kell beélesiteni szivesen inditanám a tippelést de hát igy .... ?

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Erre mit mondjak neked?
    Úgy látom,hogy igény lenne rá,és azt olvasom,hogy kedved is lenne a lebonyolításhoz,tehát véleményem szerint csak a kommunikáció hiányzik hozzá.

6. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    F1

Szervusz Hartigan!
    Szerintem ez maradjon meg beszélget? topiknak,és akkor mellette egy másik topikban indíthatnád a tipp játékot!
    Szerinted?

7. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    F1

Kedves Hartigan, én csak támogatom az ötletedet, mert néhányszor nézegettem a Forma 1-es topokot.És , hogy ne legyen csak Disz...inditsad bátran.:tef293:
    Te, a célod, a miérted és a kitartásod egyenl? lesz a sikereddel.:tef293:
    És a mi sikerünkkel is.:tef293:

8. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    pipusnak

Szia,
    persze, hogy ez maradjon cseveg?snek.:tef293:
    én a Közösség -Forma 1 Topikra értettem, azt nézegettem ,
    párszor, hogy ... micsoda?

9. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    F1 - Tippelés!

Sziasztok !

A F1 Tippelést a következö aktuális futam : Malajziai Nagydíj - Kuala Lumpur - 2013. március 24. vasárnap, 10.00!

Amelyet a GÓLToTó tippeléshez hasonloan egy külön topicban fogom feltüntetni és beinditom a tippelést !​

A Részletekröl hamarosan : Addig is ...​

10. tomisumi1976 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    f1 tippverseny

nagyon örülök hogy lesz f1 tippverseny szeretném megköszöni hartigának hogy gondolt a f1 -es rajongókra

11. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    F1 - tippelés! - re

Köszönjük szépen hartigan, hogy elindítod az F1-es tippjátékot. Nagyon örülök/örülünk neki!

12. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    -: Élesitve : -

[​IMG] Malajziai Nagydíj - Kuala Lumpur - Verseny: 2013. március 24., vasárnap, 10.00 -
    A Tippelés beindult !
    Esetleges vélemények/Változásokra mindig nyitott vagyok !
    Probaként az elsö 3 helyezetett jutalamazom Futamonként !
    És a Góltotóhoz hasonloan a pontokat a szezon végéig feltüntetjük ahol megint valami értékes nyereményt ajándékozunk !
    Sok sikert mindenkinek !

[hr]
    A Tippelés Leadása :
    IDE KATTINTVA

[hr]

13. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    F1

Sziasztok!
    Nem akarok beleszólni hogy ki mikor tippel a játékban,csak a véleményemet írom le.
    Mivel a forma 1-ben gyakran adódnak m?szaki problémák az id?mér? el?tt,alatt így én a tippemmel megvárom az id?mér? végét.
    Akkor már tudni lehet hogy ki kap esetleg rajthely büntetést, vagy nem fér be a q1-be stb stb.
    Ennek tudatában már sokkal nagyobb eséllyel lehet tippelni.

14. Devil / Guest

javaslom

Javaslom, hogy olyan formában legyen ez a tippel?s játék mint tavaly volt, sokal át láthatóbb volt mindenki számára

15. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    javaslom - re

Hali !

Nos ezzel a javaslattal [@Adminisztrator] - hoz kell fordulnod :

Mivel rajat kivü senki nem tudja a régi F1 Topicot beélesiteni ezért is indult az ugymond kézi tipp!
    Megprobálljuk ha nem jön be akkor akár törölhetö is !

Ha túl komplikállt akkor hagyjuk -

Üdv!

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    F1 - csacser!

Ezzel teljes mértékben egyetértek :
    Talán itt is be kellene vezetni a szabályba , hogy ha aki az id?mér? elött tippel akkor a pontjai Duplán kerülne elszámolásra ??

Üdv

17. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    F1

Szia Hartigan!
    Szerintem igen,ezt be kellene vezetni a tipp szabályzatba!
    Vagyis aki az id?mér? el?tt tippel annak duplán menne a pont!

18. teteny /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A Ferrari aggódik a szélcsatornája miatt

A Ferrari aggódik a szélcsatornája miatt
    [origo]|2013. 03. 20., 12:38|
    Címkék:Nikolas Tombazis, Forma-1-es hír, Scuderia Ferrari

A f?tervez?, Nicolas Tombazis elismeri, hogy a csapat 2014-es felkészülését hátrányosan befolyásolhatja a maranellói szélcsatorna hosszú ideig tartó javítása. A létesítmény felújítását nem halogathatták tovább.

AJÁNLAT
    Pérez a McLarenhez hozná a Telmext
    A Lotus nem garantálja a kevesebb kerékcserét
    Hamilton nem hagyja elfojtani az egyéniségét
    Új kasztnit kap Hülkenberg
    A Lotus nem készül vb-gy?zelemre

A Ferrari a 2012-es idény végén ideiglenesen bezárta maranellói szélcsatornáját, az elavult létesítmény ugyanis az elmúlt években gyakran hibás adatokat közölt az új aerodinamikai elemek tesztelése közben. A Ferrari így többször zsákutcába futott a fejlesztéseivel, amelyek a pályán nem hozták meg a várt el?relépést. Az istálló jelenleg Kölnben, a Toyota korábbi szélcsatornájában fejleszti az új autóját, amíg Maranellóban véget nem érnek a javítási munkálatok.

A Ferrarinak állítólag egészen októberig várnia kell a visszaköltözésre, ami azért nem ideális, mert akkor már g?zer?vel folyik majd a 2014-es autó fejlesztése. Jöv?re ráadásul számos szabályváltozás lép életbe a Forma-1-ben: az 1,6 literes, V6-os turbómotorok érzekése mellett az aerodinamikára vonatkozó el?írásokon is módosítanak, így kulcsfontosságú lesz a szélcsatornában végzett munka. A Ferrari f?tervez?je, Nicolas Tombazis nem tagadja, hogy a maranellói berendezésbe való átköltözés megzavarhatja az istálló 2014-es felkészülését.

"Valóban, a szélcsatornát érint? bármilyen változtatás kockázattal jár" - nyilatkozta az Autosportnak. "Ideális esetben már befejeztük volna a munkálatokat, és most az otthoni, felújított szélcsatornánkban dolgoznánk, amelynek m?ködésében teljesen megbíznánk."

Tombazis szerint a Ferrari így is jó döntést hozott, hiszen még nagyobb hátrányba kerülhettek volna, ha kés?bbre halasztják a hibásan m?köd? szélcsatorna javítását. "Úgy gondoltuk, létfontosságú, hogy minél el?bb átessünk ezen" - mondta. "Ezért eldöntöttük, a 2013-as és 2014-es idényben ránk nehezed? nyomás ellenére nekilátunk a munkának."

A Ferrari számára azért is volt lényeges a szélcsatornában végzett hatékonyabb munka, mert az elmúlt években jelent?sen rontott az esélyeiken, hogy az aerodinamika terén elmaradtak a többi élcsapattól. "A szélcsatornában alkalmazott technológiánk nem volt olyan magas szint?, mint amit néhány ellenfelünk használ. A mostani munkálatoknak köszönhet?en mi is felérünk majd arra a szintre" - jelentette ki Tombazis.

http://www.f1hirek.hu/f1/20130320-f1-a-ferrarit-megzavarhatja-a-szelcsatornak-valtogatasa.html

19. frediw / Guest

Fangio vb-gy?ztes autójá

Egy raktárban találták meg Fangio vb-gy?ztes autóját

Három évtizedig állt elhagyatva egy raktárhelységben Juan Manuel Fangio Mercedes-Benz W196-osa, amivel második világbajnoki címét nyerte. 5 millió fontért árverezhetik el.

Rejtélyes körülmények között bukkantak rá arra a Mercedes-Benz W196-osra, amellyel Juan Manuel Fangio 1954-ben megnyerte második világbajnoki címét az ötb?l. Az F1 történetének legendás darabja majdnem harminc évig porosodott elhagyatva egy raktárépületben.

"Amikor el?ször megláttam az autót, alig kaptam leveg?t; ez a maga idejében technológiai mérföldk?nek számított, és egy legendás pilóta vezette" - mondta az Eurosportnak Doug Nye, egy autóversenyzés történelmével foglalkozó szakért?. "Egyesek azt mondanák, nincs túl jó állapotban - de nem ez a lényeg - manapság éppen azok az autók számítanak igazán ritkaságnak, amelyeket nem hoztak rendbe."

"Minden felújított kocsi elveszti a történelmének egy részét, amely elmosódik az újrafestés vagy az újraépítés során. Ehhez viszont hozzá sem nyúltak, egy fantasztikus túlél?."

Az autót az idei goodwoodi fesztiválon árverezik majd el, becsült értéke legalább 5 millió font (1,8 milliárd forint). Egyel?re nem tudni információkat arról, hogy ki lehetett az eredeti tulajdonosa, a Bonhams aukciós ház pedig azt sem árulta el, hol találták meg pontosan.

20. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szavazzatok :

Hali :Kérem szavazzatok :

Be kellene - e vezetni a tipp szabályzatba , aki az id?mér? el?tt tippel annak duplán menne a pont ??

igen + like / nem - like !

Természetesen a szavazatoktol függöen (min 5 like) a hétvégi tippek értékelésénél ezt figyelembe véve fogom a pontokat értékelni !!

http://torrent-empire.me/forumtema/f1-forma1-tippverseny

Üdv !