Grill :)

A témát ebben részben 'Gasztronómia' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. szeptember 24..

  1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

    Csatlakozott:
    2011. június 15.
    Hozzászólások:
    20,815
    Kapott lájkok:
    986
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem


    hmmm :woot:yesss
     
    • Like Like x 1
  2. macseklany / Tulajdonos Vezetőségi tag

    Csatlakozott:
    2014. október 31.
    Hozzászólások:
    73,372
    Kapott lájkok:
    3,010
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Mézes chilipelyhes barackos csirkemellsaslik

    [​IMG]


    Hozzávalók:
    csirkemell
    a páchoz:

    bors
    1 dl olaj
    2 evőkanál méz
    1 kávéskanál chilipehely
    sárgarépa
    a rozmaringos lekenéshez:
    1 dl olaj

    bors
    kömény
    kakukkfű
    rozmaring
    a püréhez:
    1 karalábé
    1 evőkanál vaj
    szerecsendió
    friss bazsalikom


    Elkészítés:
    Az egyik legfinomabb dolog, ami nyársra kerülhet.
    A pác hozzávalóit összekeverjük, majd bekenjük vele a csirkemellet.
    30 percig állni hagyjuk, majd a húst a barackkal váltogatva nyársra húzzuk.
    A meghámozott répát hasábokra vágjuk, előfőzzük, majd megkenjük az olajos-rozmaringos páccal, és grillen megsütjük.
    A püréhez a meghámozott karalábét felkockázzuk, megfőzzük, leszűrjük. Ezután ízlés szerint megsózzuk, belekeverjük a vajat, szerecsendióval és friss bazsalikommal pürésítjük.


     
  3. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

    Csatlakozott:
    2011. június 15.
    Hozzászólások:
    20,815
    Kapott lájkok:
    986
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
  4. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

    Csatlakozott:
    2011. június 15.
    Hozzászólások:
    20,815
    Kapott lájkok:
    986
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
Címkék :