Házassági Szerződés

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' zörgőfürge hozta létre. Ekkor: 2015. augusztus 15..

1. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jó 100-ból 1 effektus. Nálam fordítva van 100 ból 99 ember baszott már át.
    Már az is rohadt nehéz lassan, hogy magamba meg bízzak nem hogy másban.
    Ha olyan is átbaszott 14szer 1óra alatt akit ismerek 15éve akkor mi a biztosíték, hogy az nem bassz át akit 5éve ismerek?
    Semmi...

Persze vannak nagy szerelmek. Ettől még nem minden a rózsaszín felhőkről szól.
    Először is mint mondtam manapság ajánlott a szerződés. 18éve? Ez megint nem a mai mentalitást idézi, ha jól gondolom....
    Régen kicsit más volt nem is volt divat. Na meg nem véletlen lett divat, ha jobban bele gondoltok.
    Persze lehet valaki boldog szerződés nélkül is és a hídnak alját is nézegetheti akár.

Még a szüleim is azt mondják, hogy szerződés nélkül én ne házasodjak és egy valamit mondok ha ők is így gondolják akkor a 110éves trottyos is aki a hegy tetején pipázgat. Nagyon sokat romlott a világ az elmúlt évekbe és az emberek is és ebbe jó ha tisztában vagyunk.
    Persze a szüleimnek se volt elhibázott döntés, de ez akkor volt a most meg most van. A most meg egy elbaszott világ és ez tény.

Emellett meg mindenkinek tiszte meg védeni azt, amije van mindegy ki a tehetősebb. Nem hinném, hogy ez döntené romba a kapcsolatot.

• Like Like x 2
  2. Pyki / Antiszociális

Kapott lájkok:
    345
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Én is ezért nem fogok házasodni,nem akarok hajléktalan lenni,főleg úgy hogy nekem nem egy ismerősöm járt porul.

3. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Nem is! Szerintem a szülök oltógatasának legalább annyi szerepe van a válásban,persze senki nem akar "rosszat" !

4. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Elképzelhető,hogy befolyásoló tényező tud lenni egy szülői ráhatás,hogy látott hallott valamit és ezzel azt hiszi hogy segít,de alapvetően úgy a résztvevő felek fogják eldönteni az életük további sorsát.

5. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Picit elkanyarodtunk a témától :tef293:
    Ha olyan mértékűek az anyagi különbségek a két fél között, akkor a vagyonosabb nyilván elgondolkodik azon, hogy bebiztosítsa magát. Ezt a másik fél vagy támogatja, vagy nem, kérdés, hogy nem érzi-e megalázva magát amikor épp a holtomiglan-holtodiglanra készülnek, de a másik azért be akarja magát biztosítani arra az esetre ha mégse jönne össze. Egyébként ha már akkorák a különbségek akkor nem fordul meg a fejekben az is, hogy vajon önmagáért szereti-e?

6. magyusz /

Kapott lájkok:
    329
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Mi készítettünk szerződést. Megbeszéltük. Mindenben egyetértettünk. 11 éve élünk boldogan és többet nem merült fel a téma. Remélem nem is fog.

7. zörgőfürge /

Kapott lájkok:
    684
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Na végre egy olyan valaki is megszólal,aki csinált is ilyent.Elég vegyes vélemények alakultak itt már ki ezzel kapcsolatban.Sokan elutasítják,de van aki mellette voksolt.De ezek szerint nem befolyásolta ez a kapcsolatotokat.Nem volt vitaindító téma ez soha?

8. szappanoskrumpli /

Kapott lájkok:
    26
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem tudom mire jó a házasság
    ránk erőszakolt valami
    az én szomszédaim nem házasodtak meg mégis családjuk van.