2009 Hazudj, ha tudsz!

A témát ebben részben 'Sorozatok Bemutatói' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2010. augusztus 24..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    [img width=650 height=212]http://kephost.hu/image-FF85_4C740588.jpg[/img]

Dr. Cal Lightman nem egy hétköznapi ember. Istenadta tehetsége és tudása van ahhoz, hogy megállapítsa az emberek testbeszédéb?l gesztusaiból, az arc mikrorezdüléseib?l, hogy ki hazudik. Társával Dr. Gilian Fosterrel léthozzák a The Lightman Csoportot, ami független nyomozásokra specializálódik, és magas körökben is s?r?n veszik igénybe.

Cal igazi profi abban amit csinál, laza, elegáns, precíz, intelligens és semmi nem marad el?tte észrevétlen. Ugyanakkor ennyire nagykép?, antiszociális, egocentrikus, pofátlan csak nagy el?dje 'Dr. House' tudott lenni. Rühelli az embereket és a megbízóikat, csak a munkájának él.

Hazudni viszont senki nem tud neki. Kenterbe ver bármilyen hazugságvizsgáló gépet. Vajon mit?l lett ? ilyen zseni abban, amit csinál?

A második évadban többet megtudhatunk a Lightman-csoport tagjainak múltbeli hátterér?l. Láthatjuk, hogy ?k is ugyanúgy hazudnak, ha úgy hozza a helyzet, és ugyanúgy vannak titkaik, mint a vizsgált alanyaiknak. És egyszer arra is fény derül, hogy Cal Lightman mit?l vált ilyen professzionális két lábon járó hazugságvizsgálóvá…

Szerepl?k.

Tim Roth (dr. Cal Lightman)
    Kelli Williams (dr. Gillian Foster)
    Brendan Hines (Eli Loker)
    Monica Raymund (Ria Torres)
    Mekhi Phifer (Ben Reynolds ügynök)
    Hayley McFarland (Emily Lightman)

Sorozat indulása 2009 M?faja Krimi .

Port.hu:8,8/10 (233 szavazat)

2. Apophis /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hazudj ha ..

Magával a sorozattal nincs gond de dr. Cal Lightman egy nagyon idegesít? pacák a mozgása az arc mimikája , nem szeretnék egy ilyen barátot . /sites/all/libraries/tinymce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif

3. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    A sorozat alap koncpciója brilliáns, tényleg én sem tudtam volna jobbat kitalálni, és a sorozat végéig vitt egy szinvonalat, ami azt kell mondjam jó volt, összességében 5/5 és sajnálom, hogy nem készült belőlle több rész...

4. Janus / Katalizátor

Kapott lájkok:
    312
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Tim Roth-ot nagyon kedvelem. Szerintem a sorozat szenzációs volt. Érthetetlen, miért hagyták abba. Utalva Apohis hozzászólására, szerintem pont emiatt volt szenzációs a színészi játék. Maga a karakter követelte meg, hogy a színész adja ezt a mindenkin átlátó, elképesztően magabiztos, mindenki idegeire menő, kíméletlennek tűnő karaktert. De azért a részekben megvillantja, hogy ez csak egy szerep, amit játszik, pont azért, hogy őt ne lehessen úgy kiolvasni mint ahogy ő másokat. :tef318: