Magyar torrent oldalak HDevo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. augusztus 02..

1. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hdevo

Sziasztok!
    Tegnap sikerült reggelnem jó oldalnak nézz ki,igaz ma nem tudtam belépni,de tudok várni.

2. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszi! :tef293:

Szia!

Bízom benne továbbra is fog tetszeni (csak induljunk végre). :tef293:
    Visszajelezték, hogy nézik már. Egyelőre nem tudom mikorra várható az oldal. Ha gépnél leszek jelzem. :tef293:

3. attila22 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszönet

Uj tagokkal gyarapodunk,az jó.Föleg ha becsületes visszaosztó is lesz.Mostani ujabb kimaradásnak az okát én sem tudom,reméljük átmeneti.Egyetlen gondot látok,sajnos már kb 4 hónapja egyre gyakoribbá vált,és a látottak,tapasztaltak alapján,hiába a váltás,újból jelentkezik a probléma.Sajnos sokan ez okból kifolyólag elhagyják az oldalt.Persze ki-ki eldöntheti,marad,vagy megy.Viszont nem árt figyelembe venni,kis közösség ez,de összetartó.Saját tapasztalataim alapján mondhatom,nyugodtan lehet kérdezni akár a stafftól,vagy a hozzáértö tagoktól,itt ellenségeskedéssel nem találkozik senki,segitökészséggel annál inkább.A feltöltött anyagok minöségiek,és ha körülnéz bárki,láthatja a feltöltök próbálják mindenki igényét kielégiteni.Szlogenként mondhatnám:itt otthon vagy.Sok sikert továbbra is az oldalnak.

4. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re köszönet

Szia!

Na ha lesz oldal, megkapod a legkitartóbb tagunk címet. :tef161:
    Sajnos igazat kell adjak, hiába próbálunk meg szépen csendben, balhék nélkül működni, önhibánkon kívül áll az oldal. A legszerencsétlenebb oldal posztot kiérdemeljük lassan. Egy évig ment megszakítás nélkül, most dühítő a szitu.
    Megértem, ha elpártolnak, de azt köszönöm, hogy nem "fikázódnak" emiatt. Tényleg igyekszünk mindent megtenni, ami rajtunk múlik. Ami meg nem, azt kénytelenek vagyunk tűrni, a felhasználók meg elszenvedni.
    Köszönet mindazoknak, akik ennek ellenére kitartanak mellettünk. :tef293:

5. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Darwina re

Szia!
    én várok türelemmel,mert szeretem ez az oldalt.
    Üdv

6. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hi!

Amíg nem megy, addig sem telik a vinyóm! ...úgy is alig van rajta hely, sajna. Szal' én maradok az szent! :tef318:

7. attila22 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A kitartás fö erény

Vannak nálam kitartóbbak is,talán öket több köszönet illeti.Magamról inkább semmit.Csendes,balhé,önhiba nélküli egyet értek.A legszerencsétlenebb lassan?Á dehogy,és föleg neked tudnod kell, ez nem igy van.Dühitö,idegesitö,elpártolnak,igaz!Viszont csendben laposkuszásban.Mint már emlitettem, a gond, a mezei felhasználónak,olyan oldal kell,hogy bekapcs gépet:HDevo,-letöltök.Viszont ha bekapcs gépet:HDevo nem elérhetö,ez meg az miatt,szépen elmegy máshova.Evvel tisztában kell lenni,és nem csodálkozni azon ha kevesebben látogatnak majd minket.Szerencsétlen oldal van sok,de nem mi.Személy szerint egyetlen magyar oldalon sem vagyok,mert ezen kivül mind szerencsétlen!Még egy észrevétel amit már bent témázgattunk páran.Felhivás feltöltönek.Persze jó az ha sok a feltöltö rangu egyén,az még jobb, be is tartja szabályt és rakosgat is fel.Viszont páran ugy érezzük,inkább a letöltö réteget kéne megint megcélozni.Ugyanis fel, tölt tag rangtól sok ember sokat.Bizony szép számmal akadnak olyan feltöltések aminek nemzetközileg,több ezres letöltö tábora van,nálunk meg alig-alig éri el még az 5 letöltöt is.Ez lehet izlés dolga is,vagy máshol szerzik be az árut,nem tudom ez miért van igy,de nem kéne átbilleni a ló túlsó oldalára.Mert többen leszünk már azok akik felrakunk mint akik le.Esetleg akkor be lehet majd vezetni az egymás közötti cserekereskedelmet.

8. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ahham.

Szia!

Ezen a letöltős dolgon mi is gondolkodtunk staffban. Mivel premierek rögtön felkerülnek, nincs visszatöltési szankció, tehát nem kell attól félni, ha kikapcsolja gépet kikerül az oldalról. Ha valamit nem talál, beírja kérésekbe, pár feltölt? ráállt, hogy azokat teljesíti minél hamarabb. Így nem nagyon értjük mi sem.
    Ha a számokat nézzük, akkor ezek a leállások, jelszócsere stb. miatt -10k felhasználó, -10k peer. Így azért érthetőbb, ha kevesebben töltenek le. A seedelés terén büszke vagyok, hogy sokan visszaállnak. (Ez szintén nem torrentenként, hanem a számok alapján.)
    Jómagam ragaszkodom hozzá, hogy ne más oldalakhoz legyünk hasonlítva, hanem önmagunkhoz. Lévén, hogy szigorú a feltöltési szabályzat, fehér lista stb, tehát nincs értelme versenyezni, ha egyszer lehetetlen emiatt napi többszáz torrentet feltölteni. Lehetne az is, de akkor oda a minőségnek, amit képviselünk. Meg amúgy sem a számokra hajtunk. :tef293:
    Szóval annak örülök, hogy így ragaszkodsz hozzánk, de nem mind szerencsétlen. :tef161: Magunkra is azért értettem, mert végre kicsit jobb képet mutattak a számok, erre nemhogy mégjobb lenne, visszafele pörög a mutató. :tef161:
    Mindenesetre megható, hogy ennyien támogatnak és kitartanak melletünk, köszönöm! :tef293:

9. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    HDEvo-

Mindenképpen a jó oldalakhoz sorolando ;

Némi technikai hibák mindenhol elöfordulnak mindenkinek kitartást akár ha hetekig is eltart az acc - ne adjátok fel és sem a süllyesztöbe ez az oldal megérdemli a kitartást ... ja és a középszintü trackerektöl böven kiemelkedik !

Hajrá én tudok várni !

Üdv

10. lowrider64 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Technikus
    Lakhely :
    Nyíregyháza
    re.

Én is ugy gondolom , "1000" szájból szóltál ! ! !
    Szimpátiánkal és mélységes tiszteletünkkel vagyunk az oldal mellett ! ! !
    A türelmünk töretlen , mert ha egy ilyen oldal eltünne , azt hiszem a torrentvilág sokkal de sokkal szegényebb lenne ! ! !

Ilyen min?ségi oldalt nagyon rég használtam ! ! !

HD-movie , HQ Music stb. , és KÜLÖN KÖSZÖNET a HDEVO csaptnak ! ! !

Ja , és külön TISZTELET at "OBESTERNEK " ! ! !

Ez nem seggnyalás de , ha ezek az emberek nem lennének csak néznénk mint mint SZergej a körszinázban ! ! !

Lowrider .

11. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hi again...

Szerintem rengeteg XXX téma van. Ezeket én ha olyat látok, máshol szerzem be. Zenei témában meg olyat használok, ami páratlan az Univerzumban és orosz oldal! ...nem torrent...

Sajna a seed az gyenge és ma is pont 10 filmet töröltem, mert 220 giga csak lógott a vinyómon mindössze 5 és 10 százalékon már 1 hónapja. Hiába a kérés.

Voltam kórházban 3 hétig nemrég és visszamenűleg már alig jöttek le a filmek.

De.... akkor is maradok, mert tényleg jó oldal! :tef344:

12. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re hi again

Szia!

Igen az utóbbi hónapokban ez a helyzet, mint írtam -10k peer romlás. S mivel ebben a letöltés elenyésző, így ez a seedet jelenti. Amire én gondoltam, hogy arányaiban nem esett úgy le, ha azt vesszük hányan kiestek oldalról. xxx tényleg sok kerül fel, ahogy staffkolléga fogalamzott, ellátjuk a jónépet szabadidő elfoglaltsággal. (ő ennél szabatosabban írta.) :tef293:

13. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hmmm..

Szóval szabadidő téma... :love:
    Az oldal megy épp, de 1 hetes adatok vannak fent. Sajna az adatlapon is. Talán változik ez! ..pont arány...tőzsdeindex! :steve: ..és a kérések is eltüntek.

14. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    már nem

Már nem megy, az előbb még ment igaz kicsit lassan.

15. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A torrent kliens megy, igaz a

A torrent kliens megy, igaz a régi 1 hetes dolgok.

16. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    :tef293:

Ezt jó hallani :tef293:))

17. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re szaby18

Szia!

Már nem kell sokat várni, dolgoznak serényen a visszaállításon. :tef293:

18. becy /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kitartás mindenkinek

Üdv!

Aki elpártol tőletek, az valójában nem is tudja mit veszít és talán sosem érdemelte meg, hogy tag legyen.. 2009 óta vagyok tag és anno újoncként sok segítséget kaptam tőletek, bármilyen kérdésem volt valaki mindig segített, az oldalt el nem hagynám semmi pénzért! A mondás pedig igaz, türelem rózsát terem :tef293:

19. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Így van, nem így lesz.

Szia!

Nem marad így. Nem esik ki az egy hét. Már dolgoznak rajta, remélhetőleg holnapra minden helyreáll. :tef293:

update: Mégis marad a 18.-a mentés. Mivel 18 óta két és fél napot ment az oldal, így ennyi esik ki.

20. bigcsi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Elfog indulni?

Elfog indulni?