Magyar torrent oldalak HDevo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. augusztus 02..

1. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hevo

Még szerencse hogy ennyien összehajtják. :bigsmile:

2. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdvözlés

Sziasztok!

Először is jó látni, hogy itt is nyomon követtek bennünket. :tef293: Láttam az oldalak listáján még EVOlution szerepel, ezért én is nyitottam sikeresen egy topicot. :tef161: Végül véletlen megláttam, hogy már létezik. (Kértem annak törlését.)
    Szerencsésebb lenne, ha ez lenne előtérben, az Evos pedig esetleg nosztalgiára. :tef293:

update: Mostmár így van. Köszönet a segítségért!

Jelenleg freereg-et tartunk, szóljatok ismiknek!!! :tef293:

(UDP letöltés: "Bevezetésre került egy új feature a trackerben, egyelőre teszt jelleggel." Ezzel kapcsolatos infók az oldalon találhatók.)

3. mikey544 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    HDEVO

Nyitott regisztráció van a hdevo-n !!! :tef344:

4. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Már pár perce próbálok

Már pár perce próbálok belépni az egyik kedvencemre a HDEVO-ra, de hasztalan...és a torrentek is pirosra váltottak.
    Itt rátaláltam erre a Fórumra , és köszi , megnyugodtam...csak pillanatnyi leállás van, karbantartás a serverben.
    Nem tudtam máshova irni csak ide.
    Mindenkinek szép napot kivánok.

5. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Már be tudsz lépni. :tef293:

Pár perce vége karbantartásnak, mostmár be tudsz lépni. :tef293:

Nagyon örülök, hogy az egyik kedvencednek tartod, igazán jó ezt olvasni. Majd egyszer ha a bd kategória is elkezd teret hódítani, talán többen fognak így vélekedni. :tef293: Majd egyszer...

6. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    HDEVO születésnap

2012-07-07
    Kedves felhasználóink!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2011-07-09-én a HDPre és az EVOlution fúziójából létrejött HDEVO első születésnapját ünnepli. Mivel a staff már pezsgővel, sörrel és egyéb nyalánkságokkal önt a garatra, free leech-t kaptok pár napig ajándékba.

7. ferpisti / Sorozatfüggggő

Kapott lájkok:
    15
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Diák/egyetemista
    Lakhely :
    Budapest
    thanks! :tef293:

Isten Éltesse sokáig még a mai megszűnős világban is :tef318:

8. SeEd / Guest

HDevo

A kemény két hetem alatt azt tapasztaltam, hogy ez is szintén remek kis oldal. Szépek a skinek, nincsenek bannerek, nincs támogatás, gyorsan felkerülnek a friss filmek, és igen jó minőségben, jó sebességgel tölthetőek le. Barátságos a staff, van üzenőfal, egyszóval jó a közösség, érdemes bent lenni mindenkinek. Kis negatívum, hogy sok torrent seed nélkül marad pár hét után, de ezt leszámítva egyik kedvenc oldalam lett!:tef293:

9. whitaker /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

Nincs több tízezer tag, ezért is sok a seed nélküli torrent, legalábbis ezzel magyaráznám.

Egyébként korrekt oldal.

10. SeEd / Guest

meglehet

Lehet azért van, mondjuk van 34 ezer user, az sem kevés.:tef293:

11. whitaker /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

A többség inaktív lehet, vagy csak feljár, de nem tölt le..
    A Kapcsolatok számából erre lehet következtetni.

12. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Abszolút.

Sziasztok!

Örülök a véleményeteknek. Nagyon jól esik! Az ilyen pillanatok erősítenek meg minket, hogy érdemes időt áldozni bele. :tef293:
    Teljesen jól látjátok a negatívumokat is. Rendszeresen elgondolkodunk ezen mi is. Mivel folyamatosan törölve vannak a 30 napja halott torrentek, azok a felhasználók is, akik huzamosabb ideig nem lépnek be és arányuk sincs. (Tehát aktivitásuk 0 ). A paraziták is napi szinten.
    Visszatöltésnél időarányos seed szorzó, mellette seedbónusz ami növelhetné a seedben maradási kedvet.
    A napokban azt tapasztaltam, hogy minimálisan, de emelkedett a kapcsolatok száma. Reméljük marad ez a tendencia. Az vigasztal mondjuk, hogy 10-20 ezerrel több felhasználót író oldalaknál is hasonló a peer szám. Azokhoz képest nem rossz, de önmagunkhoz képest lehetne jobb is. :tef293:

13. whitaker /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

Szia!

Sokat újat mondtál, bár azon meglepődtem, hogy ezek szerint a 34.000-s tábor egésze aktív, parazitáktól és inaktív userektől mentes.A kapcsolatok alacsony számát ezzel a ténnyel magyaráztam volna mindenképpen.
    A bónuszpont, mint intézmény jó; a feltöltések is napi szinten vannak (bár feltöltőkből soha nem elég); az oldalspecifikus release-ket pedig személy szerint kedvelem: HDEvo, pocokmester ripek, BluRay lemezek és még ingyenesen letölthetők is (Ez itt a reklám helye).
    A közösségkohézió szempontjából kitalált programok is dicséretet érdemelnek, melyek évszakról évszakra szinte megjelennek. Üzenőfal is rendben van, hány tagnak óriási segítség, ha hirtelen nem tudnak valamit.
    A Fórumban viszont nincs élet, többször szoktam nézegetni, de még a Játéktopic sem pörög, illetve a torrentek hozzászólása is gyér. [P***s kezdeményezés: pontokat elvetendő ötlet adni a hsz-ok fellendítéséreő]
    Most hirtelen nem ugrik be a seedszabály - és nem is akarok hülyeséget mondani - de
    a, vagy azért nem töltenek le, mert nincs az ínyükre való
    b, vagy azért, mert máshol jobban visszatudják osztani az anyagot..

14. SeEd / Guest

re hdevo

A fórum nem a legaktívabb, de ezen ne lepődj meg, észrevettem ha van aktív üzenőfal, akkor kevésbé aktív a fórum, ha nincs üzenőfal akkor pedig fordítva van. Talán azért lehet kevesebb letöltő (valamiből) mert ugye vannak friss hdevo rippek, de mwt valamivel előbb kijön, így azt már letöltötték, nem szedik le még egyszer innen is a hdevo-sat (bár ez sem feltétlen mindig igaz, van aki ezt jobban kedveli) Magam részéről sokáig seedelem a letöltött torijaimat, nem törlöm ki 1 es aránynál, helyem van bőven. Gondolom aki pedig kimondottan Blurayt tölt, az pedig a hely miatt nem tudja hetekig seedelni.

15. whitaker /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

Igen, ez nem jutott eszembe.
    Többször voltam úgy, h már rég letöltöttem és megnéztem az adott premier filmet, s azok egy-két hét csúszással jelentek meg az oldalon pocok release-sel. Pedig ha időben jönne, azt tölteném..

16. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Együtt. :tef161:

Egyszerre válaszolok, mivel összefüggnek. :tef293:
    Igen, rendszeres "tisztogatás" van. Ezért is látható, hogy naponta más képet mutat a statisztika. Néha mikor itt frissítem, pár óra elteltével már eltérés mutatkozik, néha pozitív, néha negatív irányba.
    Igen, a fórum kicsit visszaszorult, amióta üzenőfal visszakerült. Nem elvetemült ötlet, mivel létezik. :tef161: Többek között oldal látogatásért, fórum-, torrenthozzászólás mind 2 pontot ér. Persze aki erre hajt és mondjuk a köszönöm gombot helyettesíti hsz-ekkel, az néha számolhat bönuszpont elvételre.
    Seed szabály: ingyeneseknél 0,3 arányig VAGY 3 óra folyamatos seed kell letöltést követően. Többinél nincs ilyen megkötés, hiszen akkor a teljes arányába számít bele és parazitaként kitiltódik. Ennél felhasználóbarátabb seedet nehéz összehozni.
    Az is igaz, hogy némi csúszással érkezik a saját release, nem minden esetben, de nagyon sokszor. Ennek okát a felhasználók nem tudják és nem érzékelik, amolyan releaser körökben ismert inkább. Lényege annyi, hogy vagy úgy készülnek ezek a munkák, hogy a képre egy másik forrásból származó hangot ráillesztenek. Tehát kevesebb idő alatt elkészül. Azaz ilyen összemixelt dolog. A másik mód, hogy kijön a dvd vagy bd és azt dolgozzák fel teljes egészében, tehát ez az eredeti lesz a forrás. Na ez idő igényesebb.
    Ez inkább elvi kérdés, hogy eredetiből legyen a minőségi munka. Így persze később érkezik, de szerencsére sokan megvárják azért. :tef293:
    A pozitívumokon nincs mit magyarázni, csak köszönni tudom. :tef293:

Annak is örülök, hogy megosztjátok a véleményetek és annak is, hogy érdeklődtök. Szívesen válaszolok publikus kérdésekre. :tef293:

17. HDevonimus / Guest

HDevo

Sziasztok! Nagyon jó az oldal köszönöm a munkátokat, és hogy vagytok!

Üdv: Lelkes hdevo tag.

18. Bluesky / Guest

HDEVO

30.000 kapcsolat és Freeleech.

Ha a létszámot és a torrentek számát nézzük az oldalon, akkor ez a kapcsolat szám kiemelkedően jó véleményem szerint! Csak így tovább!:tef293:

19. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hír

2012-10-17 - Új funkció
    Sziasztok!

A mai naptól azon 1080P rangú felhasználóink, akik több mint 4 TB feltöltéssel rendelkeznek, az adatlap-biztonság fülön beállíthatják maguknak, a névtelenséget és a rejtett profilt.

Üdv: Staff

20. Bluesky / Guest

hdevo re:

Jó szabály, de hát ezen az oldalon ezt is várom.:tef293: