Magyar torrent oldalak HDevo

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. augusztus 02..

1. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem haragszom. Miért tenném..

Nem haragszom. Miért tenném.. :tef293: Véleményt formálni jöttél ide, én is azt tettem kvázi a válaszomban de fent tartom azt , hogy ilyen pejoratív jelzővel illetni egy ésszerű szabályt nem igazán elegáns dolog. 8)
    üdv!

2. Kimre /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ésszerű?

Ésszerű szabályt? Ezt döntse el mindenki maga. Ha abból indulok ki, hogy egy kis oldalon nem mindegy hogy napi mennyi torrent kerül fel, akkor nem mondanám ésszerű -nek.:tef293:Elegáns dologra pedig nem tudom mit írjak, az az elegáns akkor hogy birka módra bólogassak? Mert akkor nem, nem vagyok elegáns. (Nem sértésnek szántam, és nem is neked céloztam)

3. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    :tef344:

Valóban, mindenkinek magának kell elsősorban eldönteni ...
    Az , hogy egy oldalnak mi jó és mi nem azt nem feltétlenül az általában igazolt szabályok garantálják. Azért mondom ezt itt mert a HDEvo -rövid tapasztalatom és a az oldalon látott megnyilvánulások, infók alapján- nem arra törekvő oldal mint általában , hogy minél több torrent meg sok user összetoborzása, hanem láthatóan -nevében dedikáltan is :tef293: - valamiben más mint amazok...
    Fent tartható közepes létszámú "zárt" közösség ahova azért tud menni valaki mert mást kap mint egyéb helyeken...
    Ezt talán Te magad is észrevetted ha nem majd bizonnyal fogod..:tef293:
    Ennek tükrében ésszerűnek nevezek egy ilyen szabályt mely kiverte nálad a biztosítékot. :tef344:
    Mindezek mellett örülök , hogy vitázhattunk kicsit -a szó jó értelmében- és láthatóan hasznos és harcos véleményformáló embernek látva Téged üdvözölhetlek itt a fórumon.
    Ilyen emberből kell ide sok akinek van véleménye és el is tudja mondani...:tef161:
    UFF...beszéltem... :tef344:
    üdv!

4. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Feltöltési "vita"

Sziasztok!

Köszönöm Kimrének a javaslatot. Szívesen veszem, hisz előfordulhat, hogy külső szemlélőnek van olyan véleménye, amely hasznos, el lehet gondolkodni és akár be is épülhet.
    Ez esetben még régebben én kértem, hogy tag rangtól lehessen csak feltölteni. Ennek egyszerű oka volt: folyamatosan pár perces regesek töltöttek fel. Ezzel nem is lett volna baj, csak 90%-ban törölni kellett, mert vagy nem értett még hozzá, vagy ugyebár annyi idő alatt nem ismerhette ki az oldalt.
    Így 1 hónapnyi ideje van, hogy eldöntse tetszik-e neki az oldal, a szabályok stb. és ha tényleg szeretne, akkor tud tagként tölteni.
    Bízom benne, hogy ez az akció többeket motivál majd, hogy elérjék a tag rangot (is).
    Ugyancsak köszönöm szudata, összefoglaltad, amit én is írtam volna. :tef293: Már a fehér lista miatt sem növekszik olyan mértékben a torrentek száma mindamellett, hogy folyamatosan törölve vannak.
    Jómagam is kiemeltem már, hogy nem a statisztika szépítése a célunk. Amennyi korlátozást bevezettünk, nem is igazán lehetne. Kisebb közösség, minőséget kapjon, tisztességesen, becsületesen. :tef293:

(+ Szolgáltató miatt akadozik az oldal elérése, ha néha nem tölt be.)

5. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Feltöltési akció - 720p

"A korábban meghirdetett feltöltési akció keretében - február 4 és február 10 között - a kedvezményes kategória a 720p -re érvényes."

6. WihtGirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Oldal Értékelés

Sziasztok! Nagy reményekkel vágtam bele a kalandba hogy a legnagyobb tori oldalak után megpróbálkozom pár kisebbel is. Először is a HDEvO-ra esett a választásom. Hát már a kezdetek is elég lehangolóak majdnem olyan nehéz meghívót szerezni rá mint az ncore, vagy bithumenre stb. Ez már magában nevetséges mert azoknak a közelükben sincs az egész. De nem baj mivel meglett nagy nehezen folytattam az oldal megismerését. A kinézetet egy 10-es skálán 5,5 tunám értékelni. Az elrendezés a kreativitás és használhatóság szemszögét nézve. A torrentek hát nem lehet azt mondani hogy csak egy kicsit is megközelítené a nagyobb oldalaknál tapasztalt számokat. Plusz a régebbi torrentek iszonyatosan lassan akartak jönni hiába van jó sebességem. Amikor az ember kérdezne valamit az oldalal kapcsolatban jött a ,,kedves" amúgy az ellen tétje staff tag és rá parancsol az emberre hogy nehogy itt kérdezzen már mert az nem szép stb. A bónusz rendszer egyel talán nem tetszik. Nem látnám hogy fejlesztenének hogy ne maradjanak le a torrent oldalak versenyében. Egyenlőre ennyi lenne a véleményem róla persze ami idővel még módosulhat. Azért köszönöm a lehetőséget! Sziasztok!

7. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re értékelés

Szia!

Köszönöm az értékelésed.
    Egy két felvetett problémára reagálnék: pár héttel ezelőttig szabad volt a regisztráció, nemrég zártuk. S adtunk mindenkinek meghívót. Így ha van ismerős, nem olyan nehéz bejutni. Illetve nem is az a lényeg, hogy kismillióan legyünk.
    A többire azt tudom mondani amit eddig is: nem versengünk egy oldallal sem. Így az említett oldalakkal sem hiszem, hogy jogos lenne az összevetés. Főleg nem statisztika terén. Eleve szigorú a fehér lista, tehát kevesebb torrent kerül fel, azok is havonta törlődnek. A felhasználók rendszeresen törlődnek, tegnap például közel ezren estek ki. Eleve nem célunk a legnagyobbak között lenni, de akik minket választanak, azoknak igyekszünk azt nyújtani amit keresnek. Ezen felül továbbiakban sem fogjuk szépíteni a statisztikát, hogy jobban mutasson. Így ncore-hoz és bithumen-hez való hasonlításnak sem sok értelme van. Hogy is lehetne, jó ég. :tef161:
    Sehol nem látom nyomát annak, hogy bárkihez is negatívan közelített volna stafftag. Ettől még lehet, ha a szabályzatban leírtakat nem követi valaki...
    Fejlesztések többsége inkább háttérmunkálatok. Vannak ezzel kapcsolatban is tervek, de megvalósítás várat magára. Ezek többsége sem látványos, inkább stabilitásra vonatkozik. De hogy mikor kerül rá sor, nem tudom...De ezek sem azért, hogy versenyezzünk, dehogy is. :tef293:

Összeségében önmagunkhoz hasonlítva, amióta van az oldal mutatkozott némi el?relépés. (Látva egyesüléskor honnan indultunk...)

Köszönöm a véleményed, elgondolkodtatott mit lehetne hasznosítani belőle. :tef293:

8. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    re @WihtGirl HDEVO

Szia!

Tiszteletben tartva véleményed amit ezúton köszönnék csak meg ,- ellentétben a "Boszikával"- , hogy megosztottad a nagyvilággal de érzékelek egy hangyabokányi szubjektivitást soraidban melynek okait nem taglalnám.
    Előttem válaszolva @Darwina úgymond megvédte a mundért - de ez nem is jó szó erre mivel nem kell ezt tenni - helyesebben inkább többedik alkalommal gyertyát gyújtott "elvakult" és/vagy szemellenzőt viselő torrentező/torrent oldalakra járó társaink számára.
    Ha és amennyiben oly sok erőfeszítésbe telt -mint írod- a bejutás azt gondolná az ember gyereke , hogy némileg tudod , hogy mit csinálsz és némi előregondolással mész új "vadászmezőkre" a bitek-birodalmába. Nem kell ahhoz sok agytorna , hogy már a nevéből és a híréből meg egyértelműen következtessen rá az ember , hogy miről is szól a HDEVO. Nem tematikus oldal a szó szoros értelmében de a release-k miket kiadnak és a torrrent tartalom alapján miket a userek itt keresnek és találnak főként egy irányba mutat és ha nem is a leg-leg ebben a formában de van iránya amerre tart nem úgy mint sok más hasonló méretű oldalnak.
    Okosabb lett volna ha az összehasonlítás és minősítési elveidet e mentén állítottad volna fel. Talán magad számára is jobb lenne az összkép ha kicsit vártál volna a rövid elemzésed megírásával és átgondoltabban veted össze a tapasztalataidat.
    Persze ez is csak 1 vélemény még ha hosszabbra is sikerült mint akartam és utólag bocs a körmondatokért... :tef344:
    üdv.!

9. WihtGirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re Szudata!

Szia! Érzem a szarkasztikusságot az írásodban természetesen. Plusz köszönöm a válaszodat én is. De attól amit leírtál még fenn tartanám a véleményem. Mivel honnan tudhatná az ember fia hogy egy oldalt nem lehet nagyobbakhoz hasonlítani mivel elvileg minden Tracki szeretne bekerülni a nagyok közé, de ezek szerint ezen az oldalon nem erről van szó. Tehát ezt nem hiszem hogy fel lehetne róni számomra hogy ezt magamtól nem tudtam. Amúgy meg azért annyit én is leírnék hogy a nagyobb oldalakon több éve fent vagyok és mindig jó helyezésem van plusz szeretek prémium, támogató, vip lenni. Plusz úgy hiszem hogy megbecsülnek azokon az oldalakon eléggé. Plusz gondoltam hogy a kisebb trackereket megnézem és körbe járom és leírom a véleményeimet az oldalon. Ezt azt hiszem inkább díjazni kellene mint sem hogy pellengére állítani és olyan fogalmazási módszert használni ami mögül kitűnik a gúnyos és beképzelt írás mód. Ezt Darwina írására nem mondhatnom csak is a tiedre. További Szép Napot!

10. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    rere

Sziasztok!

Nem szeretném, ha miattunk nézeteltérésetek lenne. Úgy érzem nincs is rá okotok, egyiktek csak a nagyokon volt eddig, mint kiderült és hozzájuk mérten szemlélődött. Másiktok pedig jobban belelát mindegyik oldal működésébe. Így ismeri a mi hozzáállásunkat, célkitűzéseinket.
    Mivel ahogy írtad mi voltunk az elsők, akiket megnéztél, így várhatóan más oldalak megítélése már pozitívabb lesz a miénknél is, hisz már nem a nagyokhoz mérten nézed.
    Remélem találsz majd a kisebbek között is olyant, ahol szívesen töltöd az időted, legyen az bármelyik oldal. :tef293:

11. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Heti kedvezmény

"A korábban meghirdetett feltöltési akció keretében - február 11 és február 17 között - a kedvezményes kategória a HQ-MUSIC -ra érvényes."

12. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Torrrent oldal.....

Hali!

Alig lehet belépni a torrent oldalra. Csak nálam ilyen vagy másnak is? Ez 2 napja megy és csak a weboldal rossz a letöltés nem. Illetve kissé lassú a fel és a letöltés is. Eddig OK volt minden...

Üdv!

13. HCK2012 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    én is remélem. jó kis oldal

én is remélem. jó kis oldal volt. :tef10:

14. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Volt? :tef318:

Sziasztok!

Szolgáltató miatt akadozott megint. Pont nem voltam így nem is tudtam itt jelezni. Majd kell egy nagyobb karbantartás részünkrűl is. Igyekszünk. :tef293:

Elvileg most rendesen elérhető.
    Köszönöm, hogy így vélekedsz rólunk. :tef293:

15. Yerycho /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    .........

Köszike, hogy írtad! Már hajnal óta lestem a választ, de most látom, hogy megy az oldal rendesen. Gondoltam nálam van a gáz, mivel vinyókat cseréltem és torrent progikat is. A SATA 3 és a SATA 2-es vinyó nem "szeresse" egymást, de azért megy.
    Mindegyiken másképp telepedett meg a Win 7-em....majd végül agyrobbanást kaptam. :tef293:

Amióta tag vagyok ez volt a legroszabb akadozás az oldalon...ezért írtam, hogy eddig OK volt minden. :tef293:

Thanx....!

16. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    HDEVO

A belépési oldal szépen bejön, de ennyi, jelszó-emlékeztetőt nem lehet kérni, mert ekkor már nem elérhető :tef10: :tef10: :tef10:, remélem jó lesz.

17. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re hdevo

Szia!

Már próbálhatod. Délelőtt akadozott, azóta javították. :tef293:

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hit and Run vége

Kedves Felhasználók!

A mai naptól megszűnik a Hit and Run rendszer, mindenkinek a saját lelkiismeretére lesz bízva, hogy mennyi ideig seedeli az adott torrentet, ám 0,3 globális arány alatt rövid úton, könnyes búcsút veszünk tőle. A free torrentek számát is csökkentjük, tehát a szabályzat változás ellenére azért ajánlott becsületesen és megfontoltan seedelni!
    Reméljük, így jobban megértitek, hogy egymásért vagyunk, nem csak magunkért!

19. lowrider64 /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Technikus
    Lakhely :
    Nyíregyháza
    Hit and Run re.

hartigan wrote: Kedves Felhasználók!

A mai naptól megszűnik a Hit and Run rendszer, mindenkinek a saját lelkiismeretére lesz bízva, hogy mennyi ideig seedeli az adott torrentet, ám 0,3 globális arány alatt rövid úton, könnyes búcsút veszünk tőle. A free torrentek számát is csökkentjük, tehát a szabályzat változás ellenére azért ajánlott becsületesen és megfontoltan seedelni!
    Reméljük, így jobban megértitek, hogy egymásért vagyunk, nem csak magunkért!
    Ez elég szomurú !
    Nem , hogy megszüntetni , inkább 1/1-es arányt kellene követelni ! ! !
    Letöltés után ugy le fognak lépni , mint a pinty ! ! !
    Kevesen maradunk majd becsületes seederek ! ! !

Hartigan a szlogened sajnos nem fogja takarni a valóságot ! ! !

Lowrider.

20. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    h&r hdevo

lowrider64 wrote:
    Szia, én is a becsületes seedelés mellett állok. Bízok benne hogy nem lépnek le jobban mint eddig. Tény és való amúgy hogy hamar inaktiválódnak torrentek. Lehet hogy ez egy "becsület próba" Mindenesetre én csak akkor szoktam torrentet törölni a kliensemből ha elfogy a tárhelyem.