Magyar torrent oldalak Hentelés

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' filmy hozta létre. Ekkor: 2010. október 16..

1. acipeti2 / Guest

Üdv mindenkinek!

Én egy kitartó és becsületes seedelő vagyok és nagyon szeretném, ha lenne free reg, mert fanatikus horror rajongó vagyok!

Tisztában vagyok azzal, hogy ezen az oldalon nem lehet kunyerálni meghívót, ezért arra bíztatom a HENTELÉS vezetőit, hogy a nagyobb forgalom érdekében és persze, hogy én felregisztrálhassak az oldalra, legyen FREE REG!

Köszönöm a figyelmet!.

2. Devil / Guest

Szevasz!Én érdeklődtem a

Szevasz!

Én érdeklődtem a tulajnál mikor lesz freereg! Azt mondta augusztus közepe vége felé!

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hentelés.
    Ment a meghívókód .:tef293:

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    visszavonva

A meghívókód visszavonva , így jár az aki csak beír de aztán be se lép az oldalra . :tef293:

• Egyetértek Egyetértek x 1
  5. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    bumm

tegnap még gond nélkül ment oldalam ma kicsaptak de nem tom miért . azért egy üzi jöhetett volna vagy egy figyu de így. ez nem fer munka .

6. Devil / Guest

igéret? úgylátszik nem ismert szó

Hol a be igért augusztusi freereg??? Már szeptember van, de most se látszik, hogy nyitni akarnának!

Augusztus elején kérdeztem mikor lesz free reg, akkor azt mondták a közepe vagy a vége felé!

7. milos09 / Guest

Én régen tag voltam de hosszú

Én régen tag voltam de hosszú ideig nem lehetett elérni az oldalt.Sűrűen nézem hátha ismét freereg van de sajnos ezidáig nem tudtam regelni ismét.Nagyon szerettem az oldalt mivel horror rajongó vagyok és ezen az oldalon megtaláltam a kedvemre való filmet.

8. XES / Guest

Ha én rendező lehetnék...

Én tag vagyok egy torrent oldalon 3 éve és eddig mindent sikerült megtalálnom amit kerestem(horrort). Tegnap néztem egy feliratos filmet és a fordító írt erről az oldalról,eddig a létezéséről se tudtam.Én aki minden este az Ördögűző 3ra alszok el(megnyugtató párbeszédek és végig esik az eső),miután persze megnéztem az aznapi horrorfilmemet vagy sorozatot. Sok jó ötletem lenne kár hogy sírásó a munkám és nem pedig filmrendező! Örülök hogy van ilyen oldal ha egyszer lesz szabad bejutás,én ott leszek!

9. Triad12 / Guest

hentes

Nem tudóm hogy itt az oldalon ha valaki letölt valamit, és 0,9 alá esik az aránya de úgy hogy még nem töltötte vissza azt amit levett, akkor egyből 2hét warnt kap? ráadásul idáig mindig visszatöltöttem normálisan.Közben már törölték a warnt használt a beírás.

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    aztán máris feltörték, de

aztán máris feltörték, de legalábbis egész nap mindenféle gond volt..most elérni se lehet..nem volt chat..ez-meg az..kidobált az oldal

most meg rossz felhasználónév vagy jelszó..ennyi..piros a torrent is

11. Devil / Guest

tényleg hack

igen, délután hackelték az oldalt, blokkolták a torrentek elérhetőségét,staff falat és az üzifalat is floodolták

12. Devil / Guest

hentelés

Nyitott regisztráció meghozta a gyümölcsét! a délutáni hack miatt törölték az összes újonnan beregisztrált embereket!
    De a meghívókért is csillagászati bónuszokat kérnek, pedig jobb lenne ha lejebb vinné vagy bezárhatja trágya oldalát!

Így is késett a beigért augusztusi free reg, de most végkép bezárta nálam a kapuit! Pedig nem voltam egyedül aki várta a reget!

Gratulálok a tulajnak, tegye a polcra az oldalát

Ui:a chat falat még egy hülye gyerek is megtudja hackelni

13. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ténta

no ezért se fogok pennát a kezembe még egyszer regizzek!VICC ,VICC

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Najó és?? most nem enged

Najó és?? most nem enged belépni sem..piros maradt a tori is, mindig kiirja hogy a felhasználónév vagy a jelszó nem jó..másnak is??? vagy kidobták a tegnap regelteket??

ja..nem olvastam feljebb..akkor ennyi..egyébként se érdemes, 1200 felhasználóval ugyanugy nem lehet seedelni, stb..mint a friss majomparádéval, egy torin van egy letöltő meg egy feltöltő...soha nem lesz arány..

15. Triad12 / Guest

hentes

Tényleg törölték a tegnapi regisztráltakat a támadás miatt! staff-tól van ez az infó!

16. set /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hentelés

miért vonták vissza a regisztrációmat nagyon régen próbálok bejutni sok szemét
    meg üzletet csinál a meghivókból én már anyatej helyett is horrot néztem húúúú de mérges vagyok na mindegy

17. set /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    henteles

ja és törlötek mindenkit

18. Triad12 / Guest

hentes

Hidd el hogy nem sokat vesztettél,a régi hentes jobb volt.

19. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Totál horror

Hát igen, kinek a pap, kinek a...de ha annyira szereted az ilyeszgetös filmeket, megtalálod öket majdnem minden trackeren, attól még nem a Hentes bácsi a hibás, ha rágós a hús... :ördög:

20. Nightwish /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    set írta:miért vonták vissza

nyugi én is rajta voltam,szuper aránnyal,és a tudtam nélkül töröltek egy leállás után amikor az oldal ujra indult az accontom ködbe veszet,de látom h csak a nyálas segnyalokat tartoták meg a normális emberek akkik rendesen seedeltek azzokat ködbe fulasztoták és még le is tagadják h valaha is rajta voltál