Humor

A témát ebben részben 'Játékok' Kopasz hozta létre. Ekkor: 2012. december 29..

1. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Citrom-re

Ahhh a vendégek kicsinálnak amikor jönnek a sütieim felé. :tef293:

2. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Süti re.

A legegyszer?bb megoldás, ha egyszer-kétszer köhögsz, látványosan a sütis tálca felé.

Van a vendég barátabb módszer, a tálca mellett ülsz, és ha valaki vesz sütit, akkor hangosan számolod, mennyinél jár.

3. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Még nem

Még nem éltél együtt n?vel,ne mer nyilatkozni,ilyen biztosan.Felelötlenség.Segitség esetleg egy N? személy is hozzászolna,hogy nincs igazam?

4. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    JOZSEFKE

Szerintem szolgálhatunk segitséggel,hogy hogyan használd a N?T de lehet hogy nem ér semit a tanácsunk,ugyanis egykét kutato csoport(profeszorok)belebuktak,mikor megakarták fejteni öket.

5. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Süti-re-re

A számolás nem rossz.
    Csak bunkesznek fognak tartani.
    Humm de a süti megmarad. :tef293:

6. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ej..

Ej,ej fiuk,fiuk,lennek csak mos koztetek ,ugy meghuznam egy kicsit a fuleteket! :tef161:

7. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    A cél

A cél szentesiti az eszközt.

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ej..re.

Ej,ej, Ikata, lennél csak most köztünk :tef293: De azt nem szeretem, ha a fülemet húzgálják :tef293:

9. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    JOZSEFKE-Kopasz--re

Hat igen! mindig is a gyengebb nem nem hagyja magat es neha tul tesz rajtunk is!

10. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Barátok közt

Barátok közt az nagyon jo.Közben a fülünket huznád,még nem probéltam.

11. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Néhány ember számára az autóvezetés munka. Mások számára küzd?sport.
    Nekem néha küzd?sport,1200km minél gyorsabban :tef161:

12. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vezetés re.

Szia!
    Szerencsére csak félig ismer?s az érzés, én csak utas vagyok mindig és csak 750 km. Azért a szolidaritás bennem van, indulás el?tt iszom 2 kávét, meg egy energia italt. 15-20 perc után alszom, de legalább megpróbáltam :tef293:

13. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Vendégmunkás

Azt hiszem ez mindenkire igaz, aki távol van az aszonytól.
    Azt mondják, hogy csak a szexre gondolok. Ez nem igaz, sokszor eszembe jut a sör is.

14. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az év 12 halálesete

Az év 12 halálesete

Az FBI minden évben, az elkövetett 36000, gyilkossággal végz?dött b?neset kivizsgálása után nyilvánosságra hozza az adott év legbizarrabb ügyeit. Íme, a 12 legelképeszt?bb haláleset:

1. A 36 éves Alex Mijtust a felesége gyilkolta meg, egy 50 centiméteres vibrátorral felfegyverkezve. Mrs Mijtus megunta férje bizarr szexuális kívánságait, és az 50 centis segédeszközt teljes egészében férje hátsó fertályába helyezte, olyan súlyos bels? sérüléseket okozva, amibe férje belehalt.
    2. A 99 éves Debby Mills-Newbroughton az utcán átkelve vesztette életét. Az id?s hölgy következ? nap töltötte volna be a 100-ik életévét, az úton lánya társaságában éppen a születésnapi bulijára indult volna tolószékében, amikor elütötte a szülinapi tortáját hozó teherautó.
    3. Peter Stone (42) halálát 8 éves lánya okozta, akit büntetésb?l vacsora nélkül a szobájába küldött. A fiatal Samantha Stone úgy érezte, ezt senki nem teheti meg vele büntetlenül, ezért apja kávéjába azonnal 72 darab patkányméreg tablettát rakott. Az áldozat egyetlen korty után holtan fordult le székér?l. A kislány felfüggesztett büntetést kapott, mert a bíró szerint nem volt tudatában tettének súlyosságával. A bíró kés?bb valószín?leg rájött tévedésére, amikor Samantha egy hónap múlva az anyját ugyanolyan módon próbálta megmérgezni.
    4. A 17 éves David Danilt barátn?je ölte meg, amikor a randevú után a fiú többet akart. A fiú ajánlatára egy duplacsöv? vadászpuska adta meg a választ. Charla (a barátn?) édesapjától kapta a fegyvert "szükség esetére".
    5. Javier Halos (27) végzetét a f?bérl?je okozta. Kirk Weston annyira feldühödött azon, hogy az albérl? már 8 éve nem fizetett bérleti díjat, hogy egy vécédeszkával halálra verte a szerencsétlent.
    6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rend?r l?tte le, amikor a szerencsétlen n? egy kiképz? l?térre tévedt. Amikor a n? észrevette, hogy az utcán néhány rend?r halad lassan, hirtelen el?ugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rend?rök - azt gondolván, hogy egy el?ugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésb?l 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rend?r szerint a n? "nagyon valódinak" t?nt.
    7. A 20 éves Julia Smeeth-t Michael nev? bátyja egy mobiltelefonnal verte agyon, mivel a lány túl sokat beszélt. Az áldozat halálát egy törött antenna okozta.
    8. A híres amerikai atomtudós, Harold Simms meggyilkolta feleségét, mert az megcsalta a szomszéddal. Az asszony szemfestékét kicserélte uránium tartalmú keverékre, ami 3 hónap alatt végzett Helena Simms-szel. Bár az áldozat a sugárbetegség összes szimptómáját mutatta (kihullott a haja, megromlott a látása), sosem került orvoshoz.
    9. John Joe Winter ?rmester a felesége autóját megpakolta Trintynitrate nev? robbanóanyaggal (hasonló a C4-hez), és felrobbantotta. A hölgy Ford Taurusa 750 kg robbanóanyagot tartalmazott, ami közel a duplája a 168 áldozatot követel? oklahomai terrortámadás során használt robbanóanyagnak. A robbanást 14 kilométer távolságból is lehetett hallani. Az autó és az áldozat darabjait sosem találták meg, ellenben egy 55 méter mély krátert igen. Az útból kb. 500 méter t?nt el.
    10. A 35 éves Patty Wintert szomszédja ölte meg. Falt Hame (a szomszéd) évek óta építgetett egy F6 Phantom repül?gép sugárhajtóm?vet a kertjében, ami miatt a szomszédasszony er?sen tiltakozott a hatalmas hang és a t?zveszély miatt. Miután az asszony feljelentette, egy vasárnap reggel Hame áthívta szomszédját egy csésze kávéra, hogy közben megbeszéljék a helyzetet. Az asszony nem tudta, hogy galád szomszédja megváltoztatta a hajtóm? helyzetét. Amikor hazafelé tartott, Hame beindította a sugárhajtóm?vet, aminek forró gázcsóvája azonnal megölte a szomszédot, körvonalait beleégetve a betonba.
    11. A homoszexuális Michael Lewis a "Die Hard - Az élet mindig drága" cím? filmb?l merített inspirációt, hogy leszámoljon csalárd barátjával. Elkábította Tony Berry-t, beöltöztette egy kétoldalas hirdet?táblába, amelynek egyik oldalán a "Halál a niggerekre!", a másikon pedig az "Isten szereti a Klu Klux Klant!" feliratokat mázolta. Lewis ezután áldozatával Harlembe hajtott, és kitette az utcán a szerencsétlent. Berry 2 percen belül halott volt.
    12. A 26 éves Conrad Middletont ikertestvére gyilkolta meg, miután nem tudtak megegyezni a szüleik halála után rájuk hagyott ház tulajdonjogán. Conrad légúti problémával küszködött, nem érezte a szagokat, ezt kihasználva Brian kinyitotta a házban található 3 gázcsapott, gázzal elárasztva azt. Kint hagyott az asztalon egy doboz szivart, egy öngyújtót és egy cetlit, "Bocsáss meg" felirattal. Conrad rágyújtott, egy mozdulattal elpusztítva a házat és saját magát.

15. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Rendre

Szervusz JOZSEFKE!
    Én is így voltam vele,de csak gondolatban!:tef293:
    Egy darabig csak néztem,hogy csinálja,majd mikor rájöttem,hogy sok neki az összes munka,akkor beszálltam és megegyeztünk,hogy a porszívózás,illetve a szobák rendrakása az enyém,a többi,a konyha,fürd?szoba az övé! :tef293:

16. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ciki :tef161:

Ez nem velem,velünk történt meg,hanem egy kedves ismer?sünkkel,Kriszti barátn?jével és családjával!

"Nyáron, nagy melegben mentünk bevásárolni. Ahogy bekanyarodtunk a Tesco parkolójába, a kormány gömbcsuklója kiugrott. A férjem nagy nehezen azért beparkolt, mondta, hogy amíg bevásárolok megjavítja a kocsit. Ahogy visszafelé toltam a bevásárlókocsit, láttam, hogy az autónk eleje fel van emelve, és alatta fekszik a férjem. Kilóg a kocsi alól két sz?rös lába, és a rövidnadrágjából kikandikál a szerszáma. Néhány szájtáti meg ott vigyorgott. Leguggoltam, és egy gyors mozdulattal visszapakoltam a helyére. Ahogy felálltam, ott láttam állni a férjemet az autó túloldalán. Hosszúnadrágban! Rövidnadrágban a szerel? volt. Három öltéssel kellett összevarrni a homlokát, meglepetésében úgy beverte a fejét az alvázba.
    Tanulság: Mindig figyeljünk, mit vesz fel a párunk reggel, és természetesen emlékezzünk rá, akármilyen meleg van!"

Hát én amikor olvastam a hölgy adatlapján,majd elfeküdtem a röhögést?l!!
    :tef161: :bigsmile: :bigsmile:

17. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ciki re.

Szia, Pipus!
    Na, ez nem semmi történet :tef293:
    Persze nem vagyok benne biztos, hogy a hölgy valóban azt hitte, a férje van a kocsi alatt :tef293: De hát ha adódott az alkalom, miért ne?

18. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hmmm...(pipus)

Szia!
    Nem feltételezem rólad,hogy esetleg csúsztatnál...(isten bizony! :tef293: )
    De,azért mégis csak olvassa az asszony! :tef161: :tef161::tef161:
    Üdv!
    Gonzo

19. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hidd ell

Drága Barátom!
    Hidd el,így van!Én ha hiszitek ha nem,még szeretek is porszívózni!
    Egyedül amit rohadtul utálok(de csinálom néha)a mosogatás! :tef293:

20. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Elhiszem! :tef293:

Elhiszem!Viccnek szántam... :tef344:
    Sorry

Címkék :