Húszmillió fontért igazolt játékost az angol kiscsapat

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. június 30..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Az angol Premier Leagueben szereplő AFC Bournemouth hivatalos honlapján jelentette be, hogy rekordösszeget jelentő, 20 millió fontos vételárért szerződtette a Chelseatől Nathan Akét.

A 22 éves holland hátvéd már a PL legutóbbi kiírását is a Bournemouth színeiben kezdte, igaz, csak kölcsönben. A remek őszi idény után Antonio Conte télen visszarendelte a játékost Londonba, a Chelsea bajnoki menetelésében viszont csupán epizódszerep jutott neki, mindössze két alkalommal lépett pályára.

Nagyszerűen éreztem magam a csapatnál, boldog vagyok, hogy visszatérhetek - mondta hivatalos bemutatását követően Ake, aki ősszel 12 alkalommal lépett pályára a Bournemouth csapatában, amelyben három gólt szerzett.

Nathan Ake immáron végleg a Bournemouthba igazolt

Forrás:afcb.co.uk

Nagy kihívás ez nekem, mert bár a Chelsea egy fantasztikus klub, amelynek nagyon sokat köszönhetek, ám úgy érzem, a fejlődésem és a karrierem szempontjából a lehető legjobb döntést hoztam.

Ake egyébként már a második játékos a nyáron, aki a Chelsea helyett Eddie Howe csapatát választotta, korábban ugyanis a rutinos hálóőr, Asmir Begovic is Bournemouthba tette át a székhelyét az angol fővárosból. Néhány nappal ezelőtt a sokat megélt támadó, Jermain Defoe is csatlakozott az AFC-hez, nem tétlenkedik tehát a kiscsapat a holtszezonban, ám hogy ez mire lesz elég, arra majd csak a Premier League 2017/2018-as kiírásában derül fény. A Bournemouth idegenben, a West Bromwich otthonában kezdi majd meg a bajnokságot. Nathan Ake volt klubja, a Chelsea pedig a tizedik fordulóban, október végén látogat Bournemouthba.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...