Idézetek

A témát ebben részben 'Kultúrával kapcsolatos beszélgetések' Frad23 hozta létre. Ekkor: 2014. február 11..

1. lena61 / Guest

Férj és feleség viszonya sohasem változhatik meg. Ha a szerelem idővel le is higgad, az érzelmek értékesebb fajává alakul át, kölcsönös megbecsülésen és tiszteleten alapuló szeretet lesz belőle, amely mind a szerelemnél, mind pedig a konvencionális társadalmi formáknál többet jelent.
    Berky Imre

• Like Like x 1
  2. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Ha arról van szó, hogy légy önmagad, nincsenek szabályok. Határtalanok vagyunk, amíg nem szabunk határokat saját magunknak.
    Lisa Cimorelli

3. lena61 / Guest

"Szépek vagytok, de üresek. Nem lehet meghalni értetek. Persze egy akármilyen járókelő az én rózsámra is azt mondhatná, hogy ugyanolyan, mint ti. Holott az az igazság, hogy ő egymaga többet ér, mint ti valamennyien, mert ő az, akit öntözgettem. Mert ő az, akire burát tettem. Mert ő az, akit szélfogó mögött óvtam. Mert róla öldöstem le a hernyókat (kivéve azt a kettőt-hármat, a lepkék miatt). Mert őt hallottam panaszkodni meg dicsekedni, sőt néha hallgatni is. Mert ő az én rózsám."
    Antoine de Saint-Exupéry

4. lena61 / Guest

A kémia az kémia. Vagy működik, vagy nem.
    Tavi Kata

5. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Az évek múlásával megtanultam, hogy az ember jobban érzi magát, ha ott van, ahová tartozik, mint ha mindenáron olyan helyre törekszik, ahol nem lehet önmaga.
    Daniel Gottlieb

6. lena61 / Guest

Az ember nem tud mindent szavakkal, de mindent tud a szívével.
    Márai Sándor

7. lena61 / Guest

A férfi agy olyan, mint a Bermuda háromszög... egy ijesztő, titokzatos hely, ahol nem szívesen kutakodnék.
    Lisa Cimorelli

8. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Hozzám beszélsz, nem pedig velem. Amint rájössz, mi a különbség a kettő között, számíthatsz a figyelmemre.
    Tavi Kata

9. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    A semmi kellős közepén, egyetlen kötélen egyensúlyozva haladsz, bízva abban, hogy egyszer átjutsz a másik oldalra. Van, hogy belezuhansz a vízbe, ki kell úsznod a partra, hogy aztán az elejéről folytathasd az utat. Van, hogy megtanulod, hogy mit jelent az egyensúly, és bizonyos távokat könnyedén megteszel. Vannak, akik egy tapodtat sem tesznek, csak bámulják a kötelet, és azt mondják, de jó annak, aki a másik oldalon van, míg valójában ők is bármikor oda juthatnának. Ezt az utat teszik meg azok, akik bátran vetik bele magukat az ismeretlenbe. Egy olyan világba, ahol lehet, hogy lesznek találkozások, amik bearanyozzák az életüket, miközben már az első pillanattól kezdve biztos, hogy nem tartanak örökké.
    Oravecz Nóra

10. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
  11. lena61 / Guest

Van egy pillanat, amikor te döntesz! Beleszeretni valakibe egy "pillanat me", de ebben a pillanatban te döntesz! És ugyanez van a megkívánásnál, a kísértéseknél, az elsciginél, narkónál, italnál, de még a dühbe gurulásnál is: belemenjek, vagy sem? Ez a másodperc a tied! Még szabad vagy. De ha már döntöttél: nem! Ha már "fészket vertek benned a vágyak s ott szaporodnak", azért már felelsz. És amilyen könnybelemenni, annyira nehéz kijönni.

12. lena61 / Guest

Igaz.

13. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
  14. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:

• Like Like x 1
  15. lena61 / Guest

Előfordul az ilyen....belép egy kedves arc emléke a buksiba, és nagyon nehezen megy ki onnét. Szerénységem ilyen tudja, hogy mivel akkor nem zártam le azt a kapcsolatot a nyitott ajtón az emlék áthatol .....

• Like Like x 1
  16. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
  17. lena61 / Guest

Nekünk, férfiaknak (...) a csókolózás egy olyan felvezet mint a koncerten az a bizonyos elenekar, amit végig kell ülnöd a Pink Floyd elt, és ez nem azt jelenti, hogy nem tetszik az elenekar, mindössze csak arról van szó, hogy nem ezért vettük a jegyet. De a probléma az, hogy amikor a koncertnek vége, akármilyen jó lehetett a show, ti csajok megint az elenekart akarjátok, miközben mi ülünk az autóban a dugó kell közepén, és megpróbálunk ébren maradni.
    Jóbarátok c. film

18. Tibi184 /

Kapott lájkok:
    238
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ha már csak egy irígyed is van az életben,
    Akkor valamit:K..va jól csinálsz!!!

(Én)

• Like Like x 1