Juventus FC

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' watsap hozta létre. Ekkor: 2013. január 10..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Túlélem ...

Köszönet , az együttérzésed de majd túlélem ..... de be kell vallani ,hogy a Juventus rutinosabb tapasztaltabb és mint már emlitettem a klassziskülönbség is látszott !Maga a tény ,hogy a Juve megy tovább ez sem gond csak növeli a BL szinvonalát !
    Kissé csalodás ,hogy a Celtic -töl többet vártam ennyi ! De ettöl még a Góltotót megnyerhetem még !![​IMG]

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Persze,hogy megnyerheted!
    Ennek az ügynek az érdekében én többet nem tehettem,mint azt,hogy extra jutalommal motiváltalak.A többi már nem rajtam múlik,s?t még azt is biztosra veheted,hogy most nem én leszek az,aki megfog el?zni,ha ez egyáltalán megtörténik.
    Szabyra,faustra,kingikére,gondiuszra,Inftora,és a juve fanokra mindenképpen figyelnék a helyedben.

Azt mondom neked még plusz motivációnak,hogy egy ilyen kit?n? játékmesternek legalább egy játékot ill? megnyerni.(inkább el?bb,mint kés?bb)
    Ezzel kifogytam a motiváló ötletekb?l!

3. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: öszintén ..

Harti, nézd meg az én tippem! :tef161: :tef161:

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    juvetino,hartigan-re

Szerintem ne keresd hartigan barátom,mert én bevettem,hogy tényleg képes volt juventino,ezt megtippelni,csak éppen a tippet nem találtam,pedig a kíváncsiság miatt többször is átnéztem. :tef161:

5. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Juv

Lehet,hogy tipepeltél csak nem itt ezen az oldalon !

6. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:

:tef239: ???????...hihetetlen... :tef239:

7. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Juve

Na már "csak" 10mérk?zés van vissza a bajnokságból és 9pontos a csapat el?nye. De nem iszok el?re a medve b?rére, hiszen a következ? 10 meccsnél elég üt?s ellenfelek is lesznek: Inter,Lazio,Milan, egy torinói derbi, a mindig idegesít?en játszó Cagliari aki sokszor megkeserítette már a Juve életét. Aztán akkor még ott van a Bl is...

8. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    juve re

Csak a Milánnak van esélye megszorítani,azt a meccset nem szabad elbukni és akkor megint megvan. :tef293:

9. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    juve

Az a baj, hogy mostanában nem úgy mennek a rangadók ahogy régebben. Most benne van a pakliban, hogy kikapunk egy rangadón. (Szóval én tartok az intert?l is és a laziotól.) El?tte azért valahogy felszívták a srácok mindig magukat úgy, hogy a rangadókból max döntetlen lehetett. Sok haszna mondjuk nem volt mert 2. meg 7.helyeket értünk el. :tef10:

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    juve re rangadók.

Nem így értettem.
    Igazad van,de ha ezeket a meccseket bukja a juve,sincs baj,ha a milánt veri.A Milán jó formában van,egyre jobba..Ha holnap búcsúznak a bl. b?l :tef293:.akkor meg csak a bajnokikra kell koncentrálniuk.Ami nem túl jó a juvénak.Ha azt a derbit bukják az egy ún. 6 pontos meccs.A többik már "nem rúgnak labdába" idén.A Napoli egy hónapja nem nyert és a többiek is botladoznak...A Milán viszont MILÁN...Anno a bl sorsoláskor is mondam,"?ket sose lehet leírni" 7 szer nyertek már csak a reál többször,a vérükben van.(kerett?l függetlenül).
    Amiért mégis bizakodó vagyok,az az,hogy Olaszországban ugyan ez igaz a Juvéra,?k a rekord bajnokok!! :tef293:
    És hát a valós el?ny 11 pont.. :tef293:

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    strelok,gonzo-re

Sziasztok!

Szerintem egész nyugodtan fókuszálhattok a BL-re,mert már korábban is valószín?síthet? volt a Juve bajnoki címe,és mostmár szinte kizárt dolognak tartom,hogy ne így történjen,pláne Olaszországban,mivel ott nem jellemz?,hogy egy adott csapat zsinórban húzza be a mérk?zéseket.
    (Ha tévednék,akkor bónusszal,vagy upp.-al kárpótollak benneteket,de nem hinném,hogy ez így fog alakulni)

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi

Hát pedig a Milán sajna jön ,mint a higany...:tef10:

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo

Hiába jön,majd lesz amikor állni fog.
    A Millan is érdekelt lesz(sajnos) a továbbiakban is a BL-ben,mert hiába drukkolok Barcának nem fognak tudni egyenl?re,ebb?l a hullámvölgyb?l kikecmeregni,majd talán Villanova visszatérése után,de az már az ? szempotjukból kés?n lesz.

Ebb?l kifolyólag két fronton meg pláne nem hozza zsinórban a meccseket a Milan.(Ha nem lenne a BL,akkor sem hozná)

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Milan - re

Megcáfolom : A Milan egyre jobban belelendült !

Esetleges BL továbbjutás szerintem csak + motiváció lesz ! Na és persze egy dupla trofea BL + Serie A az mindenképp nagy lenne persze ugyanez benn van a pakliban a Juve - nak is !

Hogy nem lesz gyaloggalopp az tuti és ha már lát is esélyt a Milan a szorongatásra meg is fogja szorongatni lesz még itt néhány jó mérközés !!

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    bl

A milán szerintem kiesik. Ha talál 1 gólt,akkor talán,de úgy is necces.
    Persze,az el?ny a juvénál...Maradjon is így.:tef293:

16. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo

Finoman fogalmazok,ha azt mondom,hogy nem bánkódnék,ha neked lenne igazad!

Egy biztos,hogy nem ennek a jeleit látom,és nem tudok más racinális érvet felhozni arra,hogy most a te tipped érvényesüljön,minthogy egy meccsen bármi megtörténhet.(Ezenkívül MOST minden a Barca ellen szól)

Holnap meglátjuk,ha neked lesz igazad,akkor minden magyar vonatkozású fontos nemzetközi mérk?zés el?tt írd be(bármely sportágról legyen szó),hogy meglesz a gy?zelem,hátha jó kabala leszel.(Bár a kézi meccsnél nem jött be,de bízzunk benne,hogy az,az eset a ritka véletlenek kategóriájába tartozott)

17. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-bl

Most lehet én tudom rosszul de még nem volt sorsolás, szóval ki tudja ki kivel kerül össze. Tehát a Milan még tovább is juthat ha jó sorsolása lesz.
    (azt sem tudom mikortól kerülhet össze 1 ország 2 csapata a sorsolásban, de egy milan juve pl nem lenne jó )

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kizárt dolog

Kizárt dolog , hogy a Milan kiessen :

Lehet ,hogy kikap de sajna továbbjut sorry márcsak azért is mert egy csomo ember a Barcára Tippelt ,hogy megnyeri a Bl - T igy ennek kell történnie ! Bocsesz - csocsesz ! :tef293: :tef344:

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Egyetértek veled,hogy biztosan jó meccsek lesznek.

Ezen a szinten azonban nem hiszem,hogy + motivációkra lenne szükség. A játákosoknak rendelkezésére áll motivációnak a játék szerete,komoly tét(mivel nem kis pénzek mozognak),a hírnév,a dics?ségért való küzdelem.
    Ha ez nem lenne elég valakinek,akkor nincs az az Isten ami motiválni tudná ?ket.
    Minél több fronton kellene folyamatosan a maximumot nyújtani,annál nagyobb az esély,hogy valahol,valamikor nem jön össze.
    Lehetne szó a megfelel? posztra összeválogatott világ legjobb játékosairól is,akiket kit?n? szakember irányítana már tartósabb ideje.(Az a csapat sem tudna mindig minden fronton nyerni,mert nem robotok ?k sem,ezért megjósolhatatlan pl.,hogy ki nyeri a BL-t,egy adott évben.Mivel egy oda-visszavágós párharcokon d?l el a továbbjutás sorsa,ezért nem mindig a legjobb csapat nyeri,hanem sokszor az,akinek a legjobban kijön a lépés az adott pillanatban.A bajnokságok esetén,mivel ott sok meccsb?l összetev?d? sorozatról beszélünk,ebb?l kifolyólag reálisabb képet mutatnak a csapatok tényleges játékerejér?l)

Mindezekt?l függetlenül persze bármi megtörténhet,ezen a szinten,ezért is tippelünk általában összegészében véve nem túl jól a játékokon sem. :tef161:

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Azt mondom én is amit te,de attól még reménykedek egy picit,hogy gonzonak lesz igaza.

Címkék :