Keresel valamit?

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. június 26..

1. navi progi

sziasztok
    navigácio programot keresek. IGO-rol tudok. légyszi ajánljatok néhányat csak a program neve érdekel aztán utánanézek.

2. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: navi

szerintem ne is keress tovabb, szerintem - es ahogy olvasgatok mas forumokon - sokan masok szerint is ez momentan a legjobb.
    de van meg a Navigon, Sygic, Google maps navigation, Loopt, Glympse, CoPilot, Wisepilot.... ezek androidra.

de ugye kerdes milyen platformra kene... PNA? PDA? Android?

3. köszi

hát igazábol nem nekem kell, 1 barátomnak lemme rájuk szüksége. és azt mondta,hogy olyan oldal kellene neki amin navi progik van jo néhány. az oldal az nemgond, mer a 9 legnagyobbon fent vagyok.
    többfélére szokott feltenni. mer van az a navi ami nemfogadja az IGOT.

4. Bret Pit /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    keresek

blood and bone filmet keresek
    nem talaltam csak angolul es nekem pedig magyarul kell!
    Aki tud segyteni az irjon nekem pm ben!!!
    koszonom...

5. frediw / Guest

re Keresek

Nem találom sehol szinkronnal,csak felirattal :tef10:

6. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok.Keresnék egy olyan

Sziasztok.
    Keresnék egy olyan kártyát vagy megoldást ami a legolcsóbb hogy a tv és számítógép közötti kapcsolatot létrehozza, hd van a videokarimon de a tv-én nincs hd, a tv-én van s-videó és rca videó és scart.
    Ha valakinek van tapasztalata és értékelhet? gondolata szívesen meghallgatnám, hogy milyent érdemes venni vagy (ha olyan oldalt talál ami segítségemre lehetne,)ami nem drága (annyit nem adok érte, mivel azon veszek egy ujj videokártyát) vagy mivel lehetne ezt megoldani.
    Eddig megoldottam mivel volt mind két dolgon olyan kimenet ami ezt áthidalta és létre jött a kapcs, most nincs :tef10:
    Köszi a választ.

7. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    bedy

Jól értelmezem, hogy a Tv-re akarod kötni a gépet? Mármint, hogy ott (is) jelenlen meg a kép?

8. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tv-re

Igen hogy amit a monitoron látok jelenjen meg a tv-én,
    ezt könny? megoldani ha mind két eszközön van csatlakozó felület, de ha egyiken nincs mint jelen esetben a tv-én akkor elég nehéz kitalálni a jót.

9. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    tv-re re

Igen bár az sem vészes ha nincs mert nekem a tv-n nincs s video de abból meg ugye lehet scartot csinálni vagy rca-t

de amúgy ezt találtam :

http://webshop.garmix.hu/product_info.php?products_id=85
    http://webshop.garmix.hu/images/vga_s-video_rca_kabel.jpg

Ezzel s-videón keresztül talán rá tudnád kapcsolni

10. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tv-re re re

köszönöm szépen, én valami nagyobb megoldást képzeltem el, de ez is egy jó megközelítés s?t, nagyon is , erre nem is gondoltam én tv kártyától elkezdve mindenre, már csak az a bibi hogy teszek a kábel két vége közé 4 m vezetéket?

11. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    tv-re +3x re

Hát megveszed ezt az átalakítót. Majd veszel egy s-video kábelt :tef161:

http://pcbazis.hu/uploaded_files/S-video-cable.jpg

A videókártyádhoz meg szerintem kaptál egy ilyet(ha van rajta ilyen csatlakozó):

http://prohardver.hu/dl/upc/2009-08/210111_dvi-vs-vga.jpg

ezzel meg még (szerintem) akkor monitorodon is rajta tudod hagyni a képet.

12. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tv re +4x re

Hát te ily kés?n is egy zeni vagy, nekem már zsibbad, tényleg igaz, hogy ez nekem nem jutott eszembe,
    ez a megoldás.
    Köszönöm szépen :tef293:

13. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    szívesen

Nincs mit. :tef161: A második részében nem vagyok biztos mivel azt a dvi csatlakozót inkább projektorokra szokták dugni, szóval nem biztos, hogy arra rá lehet dugni a monitort.( bár akkor miért adnának alapból hozzá átalakítót).

De az s-videós rész az szerintem menni fog. Viszont nem tudom milyen tv-d van. Mivel nekem egy régebbi natúr böhöm samsung. Na arra rácsatlakoztam ugye s-videó ->scart kombóval, és hát nem voltam elájulva. Azért mivel egy régebbi tv-nek elég béna felbontása van és ezért eléggé homályos tud lenni. Azt se tudtam, hogy azt olvasom, hogy sajátgép, vagy azt, hogy ajándék. De filmezni egész jól tudtam vele.

14. frediw / Guest

tv-pc re

En ugy oldottam hogy vettem 4meteres hdmi/dvi cabelt es osze kottotem a gepet a lcd tv vel,szuperul mukodik.A kerdes csak az hogy van e a videokartjadon dvi kijovetel es tv-n hdmi.Svideo-scart reggen hasznaltam es nem ugyanaz a minoseg. :tef344:

15. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Keresem

Keresem ennek a sorozatnak ebben a formában történ? letöltési lehet?ségét, aki tud segítsen

Case Sensitive (Season 1) (PDTV)

16. sunmarie /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Foglalkozás:
    kereskedelem
    Nagy felbontású képek torrent oldal?

Olyan tori oldalt keresek, akár külföldit is, ahol nagy felbontású képeket lehet ingyen letölteni (változatos témakörben), legalább 12 megapixel vagy a feletti, felbontásuk megközelítse a nyomtatási 300 dpi. Persze olyan kéne, ahol regisztrációra is van mód, ha esetleg zárt oldal. Tudtok ilyen oldalt ajánlani?

Több nagyobb tori oldalon is rajta vagyok (Ncore, bithorlo, ztracker, microbit, pretorians, ist, deathlord, beload, bigtorrent, xider, majomparádé), de ezeken ilyen kritériumoknak megfelel?ek nincsenek, pedig én tudnám hasznosítani a munkámban, ezért lenne igazán fontos nekem.

17. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mit ajánlatok?

Sziasztok!

Jöv? héten lesz egy szülinap, amire nekem kellene a zenét csinálni, de van egy kis probléma. Mivel nem hallgatok manapság éjjel-nappal ilyen house-dance zenéket, ezért nem tudom, hogy mi mostanában a divat.
    Ha ajánlanátok zenéket (el?adó + cím), akkor azt nagyon megköszönném.
    Valamint szükségem lenne egy programra, amivel össze tudom mosni a zenék elejét és végét, hogy egy kb. 3 órás egybefügg? csokrot tudjak készíteni.

18. The1st /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    zene

Egy ilyen nekem is jól jönne! :tef293:

19. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ajánlat Barcada-ak.

Nos én a Atomix.Virtual.DJ.Pro-t ajánlom,mivel egyszer? vele a zenéket keverni,szerintem ha kezd? vagy akkor is simán fog menni!:tef293:
    El?adók:-Mark Knight
    és itt egy link,itt kereshetsz el?adókat!:
    http://www1.partynews.hu/djk
    Remélem tudtam segíteni!:tef293:

20. Démon Hill / Guest

keresek filmet

sziasztok
    amit keresek az film cime.
    nemtudom mi a cime ugyhogy körbeirnám
    az egyik 1 rockszigeten zajlik egy ember elkapot virust ami halálos. többen megfertözödnek töle. körbezárják a szigetet és senki se be se ki nem mehetet. a virust katonai célokra fejlesztették ki.
    a másik erdöben zajlik ott is elzárják a területet egy virus miatt és zombikká válnak az emberek.
    a harmadik sivatagban zajli egy szellem megszál 1 rendört aki ettöl gyilkos lesz ártatlanokat csuk le majd kinyirja öket fegyverrel csak ugyy száll el a szellem hogy egy bányát robbantanak fel ahol létrejött.