Két Énekesnőt Hazaküldtek A Rising Starból

A témát ebben részben 'Zenei Hírek' SuperMario56 hozta létre. Ekkor: 2015. február 08..

1. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    2015. 02. 08. 21:33 ,ORIGO

Február 8-án folytatódott a TV2 tehetségkutatója, amely legutóbb is megnyerte a heti nézettségi versenyt, momentán a legnépszerűbb hazai tévéműsor a teljes lakosság körében. A vasárnap esti adásban Gondi Helén, Singh Viki, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Sramek volt érdekelt, de a döntőre csak négy hely volt kiadó.

Az este első kiesője Gondi Helén lett, nála volt a legalacsonyabb a pozitív voksok aránya. Az énekesnő elmondta, hogy nem szomorú, nem omlik össze, neki az is csoda, hogy idáig eljutott.

Egy órával később azonban Sing Vikinek is véget ért a show, hiába volt nagy formában, a tévézők továbbra is a Nóta TV jövőbeli sztárját ünneplik, a Srámek-féle nosztalgiavonaton ücsörögnek (Peter képes volt a Csonka Bandi által énekelt Ding Donggal előjönni, komolytalan).

"Kiléptem a sötétből a fényre, de nem ma, már korábban. Hihetetlenül hálás vagyok mindenért" - mondta búcsúzásképp Viktória, aki szintén normálisan fogadta a nézők döntését.

Singh Viki
    Forrás: TV2

Gondi Helén kiesett
    Forrás: TV2

Forrás:Két énekesnőt hazaküldtek a Rising Starból

• Like Like x 2
  2. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Pontos leszek: egyetlen egy adást sem láttam. Számomra ennyit ér ez a mű-felhajtás.