Szó szerint felvágták a nyelvem! - mondta viccelődve Kozma Orsi vasárnap este a Sztárban sztár+1 kicsiben. Az énekesnő azóta elárulta, hogy nem viccelt, tényleg műteni kellett. "A nyelvem egy picit le volt nőve. Ezt általában már újszülött korban észreveszik, nálam is így történt. Születésem után nem sokkal a nyelvem alatti részt bevágták. Semmi gondom nem volt, rendesen tudtam formálni a hangokat. Legalábbis ezt gondoltam" - mesélte az énekesnő a Borsnak. Forrás: Kozma Orsi / Facebook A lapnak elárulta, hogy mikor a színészi pályára készült, felhívták rá a figyelmét, hogy újra meg kellene műteni a nyelvét. "A Színművészeti Egyetemre jelentkeztem a gimi után, ezért elkezdtem járni beszédtanárhoz. Megjegyezte, hogy gondok vannak az r betűmmel. Ezután a gégészem javasolta az újabb bemetszést, mert úgy látta, a nyelvem miatt nem tudja rendesen megvizsgálni a gégémet. Így tizennyolc éves koromban újra felvágták a nyelvem alatti részt. A felvételi miatt is szükség volt rá, hogy szépen beszéljek" - mondta. TOVÁBBI CIKKEK Let's block ads! (Why?) Forrás...