Kicsit mert... jobban összetart a közösség jobban ismeritek egymást ezért jobban megbíztok a másikban vagy a nagyot mert a tartalomért mész oda nem érdekelnek az emberek nincs időd arra hogy beszélgess velük vagy egyszerűen nem akarsz ehhez hasonló válaszokat várok te miért választod a kicsit vagy a nagyot?
Inkább a nagyobb oldalak, mert ott meg is találom amit keresek, aztán pedig el is indul a torrent ha régi feltöltésről van szó. S én is hamar vissza tudom osztani, onnantól meg csak kedv kérdés hogy meddig hagyom futni.
Kicsit: 1. Mert nincs seed 2. Nem tudom visszaosztani amit letöltök (ha letudom) 3. Tetszik, hogy rengeteg spamet kapok és ha 2 napig nem léptem be van 10üzenetem és 35 új közlemény az oldalon. Egyébként a kis oldalakon milyen közösség van? Aki szerint van? Érdekelne, hogy az a 10 ember mit tud nyújtani aki belép az oldalra XD Nagyobb létszámú oldalon inkább jön össze egy közösség, de lehet én élek tévhitbe.
Én is is, kicsi oldalaknak van hangulata, szeretem őket valamiért, ugyanakkor a nagy oldalak is tetszetősek, mind tartalom téren, mind közösség téren