Kilenc hónap után visszatér a svájci teniszező

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. december 27..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    A svájci Belinda Bencic a szombaton rajtoló Hopman Kupán, a teniszezők Perth-ben sorra kerülő nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán tér vissza hosszú sérülése után.

"Fizioterápiás és egyéb más kezeléseket kaptam, egyre jobb lett, de aztán megint romlott a helyzet" - emlékezett vissza csuklófájdalmaira szerdán a perthi érkezés után a 20 éves játékos. Hozzátette, mindent megpróbált, hogy elkerülje a műtétet, de végül nem volt más választása.

A svájci teniszező - aki tavaly februárban még hetedik volt a világranglistán - legutóbb március 21-én lépett pályára, és május elején került sor az operációra.

Belinda Bencic a vegyescsapat-világbajnokságán tér vissza hosszú sérülése utánForrás: AFP/2017 Getty Images/Clive Brunskill

Bencic csapattársa ezúttal is a 19-szeres Grand Slam-torna győztes Roger Federer lesz. Idén január elején a második helyen végeztek csoportjukban, így nem jutottak döntőbe a Hopman Kupán.

Mint kifejtette, örömmel versenyez rutinos honfitársával, akitől elsősorban higgadtságot és elszántságot szeretne tanulni.

Ezen a téren még sokat kell fejlődnöm, mert rendkívül érzelmes játékos vagyok. Meg kell tanulnom egy kicsit nyugodtabbnak maradni" - mondta Bencic.

Az ausztráliai tornán a házigazdák és a svájciak csapata mellett Belgium, Japán, Kanada, Németország, Oroszország és az Egyesült Államok vegyespárosa indul.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...