Kilenc órát várt a kórházban a magyar válogatott focista

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. március 08..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Szombaton vakbélgyulladással műtötték Vida Mátét, a Vasas háromszoros válogatott középpályását, aki alig várja, hogy – körülbelül négy hét múlva – visszatérhessen a pályára.

Vida Máté szerdán, azaz ma lett 21 éves, ám biztos, hogy nem ilyen körülmények között szerette volna megünnepelni a születésnapját – a labdarúgó jelenleg a szombati vakbélműtétje után lábadozik.

A középpályásnak szinte az egész téli felkészülést ki kellett hagynia, mert úgy tűnt, térdsérülése van, később kiderült, hogy lúdtalp okozta gyulladás miatt érzett fájdalmat.

"Péntek délelőtt 11 óra körül kezdődött: minden előzmény nélkül erős görcsöt éreztem a hasamban, szinte kúsztam-másztam a fájdalomtól. Azt sem tudtam, mit csináljak, és bár bevettem egy fájdalomcsillapítót, nem javult a helyzet. Valahogy elmentem a délutáni tréningre, feküdtem a masszőrágyon, a többiek pedig kérdezgették, mi van velem, mert falfehér vagyok" – mesélte a Nemzeti Sportnak a kálváriájáról.

Balra Vida Ádám a lettországi magyar győzelem után

Forrás: MTI/Kollányi Péter

De ő nem akarta kihagyni az edzést, mert úgy volt, hogy szombaton, Mezőkövesden újra játszhat. "Valahogy végigcsináltam a gyakorlást, majd anélkül, hogy megfürödtem volna, elmentem az ügyeletre, ahonnan beküldtek a kórházba. Kiderült, vakbélgyulladásom van, de mivel harmincketten voltak előttem, kilenc óra telt el, mire a kezembe kötötték az infúziót. Szombat délelőtt megoperáltak, és finoman fogalmazok, ha azt mondom, a műtétet követő nap nem volt túl kellemes."

Vida Máté most arra számít, hogy hamar meggyógyul, és négy hét múlva ismét pályára léphet.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...