Klicsko kikapott, pedig ez volt a legjobb meccse

A témát ebben részben 'Sport Hírek!' drogba № hozta létre. Ekkor: 2017. május 03..

1. drogba № /

Kapott lájkok:
    33
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Pincér
    Szokás szerint öccse ringsarkában segédkezett a múlt hétvégén Vitalij Klicsko, amikor Vlagyimir kikapott Anthony Joshuától a IBF/WBA nehézsúlyú címmérkőzésén.

A 41 éves Vlagyimir Klicsko egy látványos, padlózásokkal tarkított találkozón szenvedett vereséget a 11. menetben a nála 14 évvel fiatalabb brit bokszolótól.

Az idősebb Klicsko, a korábban szintén világelső Vitalij úgy véli, Vlagyimirnek nincs miért szégyenkeznie, a vereség ellenére sem.

Vitalij és Vlagyimir együtt megannyi övet begyűjtöttek pályafutásuk során

Forrás: AFP/Sergei Supinsky

"Nagyon büszke vagyok az öcsémre, ez volt a legjobb meccse. Az eredmény viszont, sajnos, nem úgy alakult, ahogy vártuk.

De így, 41 évesen sem látom azt, hogy idős lenne a sporthoz. Remekül mozgott, nagyszerűen bokszolt. Én még Joshuánál is jobbnak láttam, aki egyébként 14 évvel fiatalabb nála. Nem számít, hogy Vlagyimir milyen döntést hoz a sportkarrierével kapcsolatban, én biztos, hogy minden erőmmel támogatni fogom" - idézte a profiboksz.hu Vitalij Klicskót.

Let's block ads! (Why?)

Forrás...