Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Sokan sejthetik már,hogy John Cena fan vagyok!A filmjei közül ez még nincs meg nekem! Kérdésem:tudna e segíteni valamelyikőtök,hogy meglegyen,ha nem is szinkronosan,de legalább feliratosan,mivel gyenge az angol tudásom! Sajnos amelyik oldalon fen vagyok azokon nincs fent ez a film!Kivétel a bithumen,ott fent van de csak angolul és nincs rajta felirat! Aki tudna valamely formában segíteni,hogy meglegyen annak nagyon megköszönném! Más:esetleg tudtok olyan progiról amelyik készít magyar feliratot,vagy valamelyik?tök tudna nekem csinálni hozzá? Válaszotokat,segítségeteket előre is nagyon,nagyon köszönöm! Úi.Hogy ti is lássátok miről is beszélek!
Segitség Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem a fentebb leírt témában! Előre is nagyon köszönöm nektek!
Faust10 Beloadon feltettem a kérések közé,és most teljesítették,ill. csak akarnák, mivel már reggel ota az utorrentemben van és még 1 kbit sem jött le! Te is ezt látod? (REQ)Legendary.2010.HUN.Sub
fantasztikus Hát ez fantasztikus!Pedig hidd el itt is néztem,de úgy látszik vak is vagyok! Ezer köszönet érte!
Legend.. Szivessen de a microbin is meg van és ott mégjobb a minőség. De ott cd1 és cd2 van. Azt irja magyar feliratos és kép is igazolja. Amelyik jobban tetszik azt szedd. Ha nem jön tényleg szólj beszállok.
Hála Na itt nem néztem meg!Ezer hála érte! (Na most kijött,hogy mennyire jó,ha több lábon(torrentoldalon) áll az ember!)
Szia! A bitzone-on és a dangerous-on is fent van. Mindkettőn hunsub. 2 különböző torrent. Megpróbálom letölteni, úgy néz ki 1-2 nap és sikerül... A nagyobb oldalakról biztos gyorsabban lejön. Üdv. somchai
köszi Szervusz! Nagyon köszönöm neked is! (Kicsit égek itt!Nem kicsit ,nagyon vak voltam !Majdnem mindenhol néztem és így jártam!)