Hát én még nem kaptam senkitől virágot,de nagyon szeretnék...hahaEgy szép színes virágcsokrot....-.-.
Névnapomon márciusban barátnőmtől szabadidőruhát kaptam és széldzsekit. A csomagban volt még egy üveg Unicum is.
"Jajj cica,eszem azt a csöpp kis szád",bár asszem tudsz nagy szájú is lenni,de nagyon köszi ezeket a finom illatú virágokat.Kézcsókom.
Legutoljára tavaly október 22.-én barátnőmtől egy tortát. Nagyon közeledik ismételten októberi születésnapom: amire várok... semmit sem! Csak egy csókot és más (mindent!). A legszebb ajándékot várom tőle, amit ember elképzelhet magának! Remélem... talán egyszer összejön!
Én adok neked egy bálványfát (népi elnevezés ecetfa),szép színes zöld,és annyira ragaszkodik a gazdájához hogy kiirthatatlan l.ol.
Csodálatos eszme! Ne lehessen kiirtani se engemet szívedből! Ezen ajándék nekem is kéne'! Rhus hirta-tlan - mert az már van... Most csak azért térek vissza eme topichoz: barátnőmtől kapott cipőm mostanság vásik el. Október 22.-én következő szülinapom: a'sszem kérek tőle egy újat (nyűhetetlent, mint a szerelmünk!).
,.- Mindenkinek küldök egy virtuális virágot! Én legutóbb magamtól kaptam ajándékot. És még meg is lepődtem hogy 2 nap alatt kiszállította a futár.
hát azt hiszem legutoljára nyáron kaptam ajándékot a születésnapomra. [DOUBLEPOST=1446331051,1446330979][/DOUBLEPOST]Hogy válaszoljak a topic másik felére is virágot meg utoljára a ballagásomra kaptam