Robert Lewandowski mérges volt csapattársaira a Bayern München szezonbeli utolsó bajnoki mérkőzése után, mert szerinte nem tettek meg mindent, hogy elnyerje a Bundesliga gólkirályi címét. A Bundesliga 2016-2017-es idényének legeredményesebb gólszerzője a dortmundi Pierre-Emerick Aubameyang lett 31 találattal, a gaboni csatár ezt egy Werder Bremen elleni duplával hozta össze az utolsó fordulóban. A Bayern a Freiburgot győzte le 4-1-re hazai pályán az utolsó körben, Lewandowski csak egy gólt szerzett, így 30 találattal a második helyen végzett. A 28 éves lengyel válogatott csatárnak nem tetszett, hogy a bajnoki arany biztos tudatában Carlo Ancelotti vezetőedző és csapattársai nem segítették eléggé céljai elérésében. Lewandowski nem volt boldog a szezon utolsó mérkőzése után Forrás: Picture-Alliance/AFP/Thomas Eisenhuth „Robert úgy érezte, nem kapta meg a kellő támogatást és a vezetőedző sem ösztönözte csapatát, hogy tegyenek meg mindent társuk gólkirályi címéért" – nyilatkozta Lewandowski ügynöke, Maik Barthel a Kickernek. Soha nem láttam ilyen csalódottnak, tényleg bízott csapattársai támogatásában" – tette hozzá. Korábban a csatár is a nyilvánosan beszélt érzéseiről. „Már nem fáj, de akkor nem esett jól, úgy éreztem, hogy több támogatást is kaphattam volna. A lefújás után dühös voltam és csalódott" – nyilatkozta még májusban az ESPN-nek Lewandowski, aki 2014-ben 20, 2016-ban 30 góllal volt a Bundesliga gólkirálya, de a triplázásra egyelőre várnia kell. Let's block ads! (Why?) Forrás...